Merhaba
18 ekim 2011 diyete başladım doktor kontrolünde 117,5 kg 1.65cm boyum bu sefer kilo vereceğim çok kararlıyım
01 kasım 2011 de kontrolüm var ve ne kadar kg verdiğimi çok merak ediyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve benim gibi olan arkadaşların desteğini bekliyorum
ben 9 ekimde başladım 114.4 le. şimdi 108im.doktor kontrolünde diyet yapıyorum ve haftada 5 gün yürüyüş yapıyorum. beraber zayıflamak daha güzel olur. ben de katılmak isterim.
Merhaba
18 ekim 2011 diyete başladım doktor kontrolünde 117,5 kg 1.65cm boyum bu sefer kilo vereceğim çok kararlıyım
01 kasım 2011 de kontrolüm var ve ne kadar kg verdiğimi çok merak ediyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve benim gibi olan arkadaşların desteğini bekliyorum
canımm hoş geldinnn ..karar verdiysen ve yola cıktıysan sonu gelecektir elbett..istersen 3. takıma gel arkadaşlarla hep birlikte zayıflayalımm..burda zayıflamak isteyen bayan cok...bende 103 kilodan 93 kiloya düştüm..sabır işi bu..ama bizler obez olduğumuz diyette karalı olunca kilolar takır takır gidiyoo..azmi bol olsun canım.
tebrikler canım karar verip başladıysan gerisi gelecektir emiin oool........örnek..beeen..çizelgeme dikkat lütfeeen.....
arkadaşlar merhaba bende kilo vermek istiyorum bana yardımcı olun lütfen 3 düşük yaptım kilo aldım hep ve 110 kiloya ulaştım boyum 1.70 civarı.. kilo almamla ilgili tek sorun stres başka bii sorun çıkmadı daha önce de diyetisyene falan gittim çok yavaş aşırı yavaş kilo veriyorum pes ettim..ama etim çok sıkı mesela bu kilo da 50 beden giyorum...((bana yardım edermisiniz???bi de ankarada yaşıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek tanıdığınız uzmanlar doktorlar diyetisyenler falan varsa yazarsanız sevinirimmm :26:
ben.. ***** düzeliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?