- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi pembesigittitozukaldi
-
Ne kötü yorumu yaptık? Bu kurban psikolojisi ile bir yere varmanız zor.Çok teşekkür ederim güzel yorumun için benimkiler inde sebebi belli doktor sadece yüzüme bakarak saçma sapan laflar etti. Sen de vazgeçme ben de vazgevmiycem bu durum beni aşırı hirslandirdi gelen kötü yorumlar bana tam gaz verdi moralim bozulsa da ben yarım kalan hikayemi tamamliyvam
Doktorun yaptığı tam bir rezillik kendisini ne sanıyor acaba. Kanıtlama şansınız varsa şikayetçi bile olun derim size.112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
Peki ne yapalım genetige çözüm yok ancak dikkat etmek var sırf olasılık var diye bu hayatı yasamayalim mi? Ölelim mi ben bıktım artık bu şekilde yaşamaktan intihar mı edeyim? Umut yoksa ne var şu hayatta
İlk defa gittim yeni bir başlangıç için. Başınız sağolsun sizin de. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinDoktorun yaptığı tam bir rezillik kendisini ne sanıyor acaba. Kanıtlama şansınız varsa şikayetçi bile olun derim size.
Şimdi gelelim kilo durumuna ben hamile kaldığımda 92 kiloydum doktorum bana sağlık sorunun yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez her hamiellikte zayıf kilolu farketmez sıkıntı olmayacağının garantisi yok ama sen daha riskli gruba giriyorsun demişti. Yani daha makul kiloda hamile kalanlara kıyasla sen sağlıklı olsan bile hamilelikte belli başlı şeker tansiyon tiroid vs sorunu yaşama ihtimalin yüksek demişti diyet listesi yapıldı kontrollü bir şekilde ilerleme olacak dendi. Nitekim evet hamile kalmadan önce bir sorunum yokken ilk haftalarda troid problemim oluştu. Kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim ilerleyen haftalarda bişey olur muydu bilmiyorum ama gebelik sonlanmasıyla troidimin düşmesi bir oldu. Yani kısaca o doktor insan bile değil çalışmalar yapıyorsanız o arada sağlıklı bir şekilde beslenirsiniz hamile kaldığınızda ona göre takip yapılır ve olur biter. Benim çok yakın bir tanıdığım 115 kilo ile hamile kaldı dikkat etti bir şeker sorunu oldu ama sağlıkla kucağına aldı. O yüzden üzülmeyin dikkat edersiniz vermeye çalışırsınız hamilelik diyetisyenleri var onlarla çalışırsınız amaç siz kilo almadan bebeğe aldırmak olur sağlıkla atlatırsınız o süreci. Ve bir daha doktor olmuş ama insan olamamış o kişiye gitmeyin
Canım benim sımsıkı kucaklıyorum seni112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
Engel değil tabi ki ama glutensiz beslenirsin, yediklerine dikkat edersin süreci gayet sorunsuz atlatırsın.İki kız kardeşim var ve kiloları çok normal şeker hastalığı genetik bizde kilomu veririm ama şeker segisecegini sanmıyorum sadece diyetle dengeleyebilirim bu hamileleige engel mi gerçekten. Şeker hastaları nasıl doguruyor
Kübra adında bir fenomen var 115 küsür kiloyla hamile kaldı herşey sağlıklı geçti güzelce de doğurdu bebeğini kiloya bağlamamak lazım nasibi varsa yaşıyor doğup büyüyorMesleğim yazı yazmak üzerine, bu yüzden onun için çok güzel planlarım var sadece kendimi toparlamaya çalışıyorum onca yaşadıklarım acılarım gerçekten benim yüzümden mi oldu diye kendimi sorguluyorum. Önce kendime inanmak istiyorum yeniden anne olmaya hazır mıyım
Ben çok kilolu hamile kaldım maalesef. Tabiki kilo olumsuz bir durum hamile olsanız da olmasanız da ki siz bunun eminim farkındasınızdır. Bildiğim kadarı ile kilolusun bebeğine zarar gelecek diye birşey yok. Ki varsa bile üslub bu olmamalı. Sadece biz kiloluların doğuma kadarki süreçte ağrıları, gebelik şekeri ihtimalleri daha fazla. Ama bunu da söylemenin bir şekli şemali var. Bende 104 ile hamile kaldım şuan 117 lere geldim maalesef.112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
Rahim filmi de çekildiniz mi ?112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
kilo vermek evet zor ama çabalarsanız , aklınıza koyarsanız , destek , diyetisyen ile yapabilirsiniz. Hamile kalmak ile sınırlamayın çocuk sahibi olmayı, hamilelik süreci zaten kadın için çok yorucu ve zorlayıcı , sizin en baştan kendinizi buna hazırlamak için kilo vermeniz lazım. “Böyle hayatın… “ diyorsunuz ama hayat ve sağlık sizin.Şuan anlattıkları izin aynısı var bende kilo problemim o yüzden zaten kendimi bildim bileli sağlıklı beslendim bu yüzden değerlerim çok iyi ama bı yere kadar gitti hep kilo vermek konusunda. Şekerim sırf 120 diye ben sırf bu yüzden anne olamiycaksam böyle hayatın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?