- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi destinaaaa
-
Zayiflamada son nokta diye bir kitaba başladım bilinç altı telkin vs bakalım sonuç nasıl olacak
Çok stresli ve çok zor bir gün geçirdim. Saat 12.00den beri 4-5 kaşık form çorba ve Yeşilçay hariç hiçbir şey yiyip icemedim.
Stresli ve üzgün olduğumda asla yemek yiyemiyorum halbuki çok açım ama midem almıyor. Kıtlık moduna girmekten korkuyorum çünkü yarın da çok zor bir gün olacak ne yiyebilirim bilmiyorum.
canım iş yerınde mı streslı oluyosun ?
ben de streslı oldugumda yıyorum malesefff
yok canım indirdim hatta kadınlar kulübünden bi arkadaş link koymuş indirelim diye işteyken fırsat buldukça pcden okuyorumcanımm o kıtabınerden buldn.ben ıstanbulda yasamama ragmen kıtabı bulamadm kıtapcılarda.satılmıomus artık ınternetten mı aldn
burdan indiremezsenyok canım indirdim hatta kadınlar kulübünden bi arkadaş link koymuş indirelim diye işteyken fırsat buldukça pcden okuyorum
https://www.dropbox.com/s/ep78cyktstt1tvz/zayıflamada son söz idefix.pdf link bu canım tıklayınca indirdi.
burdan indiremezsen
Zayıflamada son söz kitabını okuyan varmı? forumunda iskender çorbacısı diye bir arkadaş paylaşmış
vaavvvv peline bak ya ne güzel hatunmuş ulan bu kilo güzelliğimizi bile saklıyo
eveeeeeeeeeeeeet evet evet bizde zayıflayabiliriz olacak bu iş olacak eninde sonunda olacak saol Nadya acayip motive ettin beni
tüp mide ameliyatı olmuş diyorlar inşallah bizim işimizde ameliyata kalmazcanımm yanlıs yazmısım bı de 6 ayda tam 52 kılo vermıs....
tüp mide ameliyatı olmuş diyorlar inşallah bizim işimizde ameliyata kalmazsağlıklı sağlıklı zayıflarız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?