- Konu Sahibi destinaaaa
-
eveeet 4 günlük tatilin ardından bolca yeme içme dahil tabi +1kg ile karşınızdayımama olsun bu hafta hemencecik onu verrim işallah diye düşünüyorum bu gün alkali su almaya başlayacağım bakalım ne kadar işe yarayacak..
çooookkk sevindim canım aferin sana :)
biliyorum canım da bunu yanımda taşımak kolay diye düşündüm günün çoğunu okulda geçiriyorum çünkü bakalım sonuç nasıl olacak?insallah bu hafta daha güzel gececek canımm.
canım alkali su almak yerıne normal suya limon sıkarak ya da karbonat atarak da suyu alkalı yapabılırsın canımm aklında bulunsun :)
işallah bu günlük fena gitmedim bakalım akşama ne olacakBen de sevindim ama az önce öğle yemeği siparişi verirken bir düşündüm kaçamak yapmayı ama emeklerime kıyamadım. Dağ kekikli tavuk pirzola ve ayran söyledim, bekliyorum. :)
Sen de dert etme canım +1 kilo bile değildir, iner mutlaka bu hafta.
badem ve yoğurt ok. bunu aklımın bir köşesine yazayım zaten yoğurdumu kendim yapıyorumBencede abartılı değil.Akşam yemeğin gayet hafif ara öğünlerinde yerinde.İyi gidiyorsun canım.Tam gaz devam...
Ben kalori sayımı yöntemiyle zayıflamaya çalışıyorum.Günde 1000 veya 1100 kaloriyi geçmemem gerekiyor.Yediklerimde ancak 1000 kaloriye denk geliyor.Yürüyüş yaptığım günler -200 kalori harcıyorum 800 kalori almış oluyorum günlük.
İlk zamanlar bende açlık çekiyordum.Ara öğünlere çok önem vermiyordum.Baktım olacak gibi değil ara öğünlerimi aksatmamaya başladım.1.ara öğünümde 10 adet badem 2. ara öğünümde ya meyve yada yoğurt yiyorum.O dengeliyor açlığı.Midede küçülüp kilo vermeye başladın mı acıksanda yemiyosun zaten.
Bu arada sabah meraktan tartıldım yine95,500 kg. geldim. Bayrama güzel bir rakamla giriyorum.Veremesemde aynı rakamla bayramdan çıkmayı umuyorum
4 günlük tatil=110,0 kg + 1100gr alarak döndüm neyse unuttum gitti yolumuza bakalım demi
Nadya, Destina toparlanıp devam etme zamanı artık :) 10 gün önce ben de kaçamak yaptım ama ertesi gün aynen devam ettim. Önemli olan bu :)
2400Gr ı geri geldi nadyacım iki ileri bi geri benimkisi
aynen canım ben de +1le başladım haftaya ama olsun durmak yok yola umutla devam :)4 günlük tatil=110,0 kg + 1100gr alarak döndüm neyse unuttum gitti yolumuza bakalım demi
dün gerçekten çok güzel geçti
sabah peynirli dürüm çay
öğle 1dilim ekmek biraz patates kızartması
ara bir avuç badem incir
akşam 1dilim ekmek taze fasülye
yatmadan biraz kavun ve incir
sabah hemen etkisini gösterdi 104.5 kg demekk ki o +1 yediklerimin ağırlığıymış
Yaaa kızın beslenmesinde var artani yiyorummenun guzel olmus canım ama patates kızartması yok tamammı canımm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?