114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

insallah bu hafta daha güzel gececek canımm.
canım alkali su almak yerıne normal suya limon sıkarak ya da karbonat atarak da suyu alkalı yapabılırsın canımm aklında bulunsun :)

çooookkk sevindim canım aferin sana :)

Ben de sevindim ama az önce öğle yemeği siparişi verirken bir düşündüm kaçamak yapmayı ama emeklerime kıyamadım. Dağ kekikli tavuk pirzola ve ayran söyledim, bekliyorum. :)

Sen de dert etme canım +1 kilo bile değildir, iner mutlaka bu hafta.

insallah bu hafta daha güzel gececek canımm.
canım alkali su almak yerıne normal suya limon sıkarak ya da karbonat atarak da suyu alkalı yapabılırsın canımm aklında bulunsun :)
biliyorum canım da bunu yanımda taşımak kolay diye düşündüm günün çoğunu okulda geçiriyorum çünkü bakalım sonuç nasıl olacak?

işallah bu günlük fena gitmedim bakalım akşama ne olacak

badem ve yoğurt ok. bunu aklımın bir köşesine yazayım zaten yoğurdumu kendim yapıyorum

4 günlük tatil=110,0 kg + 1100gr alarak döndüm neyse unuttum gitti yolumuza bakalım demi

tabıkıı yolumuza bakalım.canım 1 ayda 7 kılo verdıgını dusun ısteyınce ne guzeel verebılıosun bak.
ben de 1 ay boyunca kılo vermedıgım gıbı kılo da aldım.tabı bayram da uzerıne tuz bıber olduu
amaa yılmakk yokk ıstedıgımız kıloya ınecez ınsallahh

Selamlar, ben menümü yazayım.

Sabah= 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kk light peynir
1 dl tam tahıllı ekmek
Şekersiz çay

Ara= 1 parça ceviz içi
1 adet gün kurusu

Öğle= Dağ kekikli tavuk pirzola
Ayran

Ara= Kellogs K Fleks Fesleğenli Kraker

Ara= 2 parça cevizici
1 adet gün kurusu
1 kupa limonlu Yeşilçay

Akşam= 1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt
Az salata

Ara= 1 ya da iki tane şekersiz nescafe
Geç saate kadar çalışmam gerekiyor. Çok acıkırsam eti form ya da grissini atistiririm. Çünkü yetistirmem gereken çok önemli bir işim var ve acken çalışamıyorum.

Nadya, Destina toparlanıp devam etme zamanı artık :) 10 gün önce ben de kaçamak yaptım ama ertesi gün aynen devam ettim. Önemli olan bu :)

Nadya, Destina toparlanıp devam etme zamanı artık :) 10 gün önce ben de kaçamak yaptım ama ertesi gün aynen devam ettim. Önemli olan bu :)

evettt çünkü ipin ucunu bırakınca daha cok kılo alınıyor.
zayıf ınsanlara baktm da hep dıkkat edıyorlar yedıklerıne ıctıklerıne.
kılo almamaya calısıyorlar.

tamam kızlar yarın son sürat diyete devam söz umarım kasım 1 de 105 li rakamlara ulaşırım

dün gerçekten çok güzel geçti
sabah peynirli dürüm çay
öğle 1dilim ekmek biraz patates kızartması
ara bir avuç badem incir
akşam 1dilim ekmek taze fasülye
yatmadan biraz kavun ve incir
sabah hemen etkisini gösterdi 104.5 kg demekk ki o +1 yediklerimin ağırlığıymış

menun guzel olmus canım ama patates kızartması yok tamammı canımm artık

benm de 2 kare bıtter cıkolata harıcınde ıyıydı.ama su anda acım ama yememem lazmm.
benım zor saatlerm bu saatlerr...

Zayiflamada son nokta diye bir kitaba başladım bilinç altı telkin vs bakalım sonuç nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…