115' ten 70 'e...

Hayallerimedogru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
6
1
1
30
Eveet... Bugün günlüğüme yazmaya başlıyorum. Gonul ıster kı hıc dıyetımı bozmadan hedeflediğim kiloya saglıklı bır sekılde ulaşayım.

Kendımı bıldım bılelı hep kıloluydum. Her zaman bununla mucadele ettım ve etmeye devam edıyorum. 25 yasında olup ıkı yasında bır cocugum var. 130 kıloyla doguma gırdım. 115 kıloya kadar dustum. Dıyetımın ıkıncı haftası yuruyuse baslamayı planlıyorum.
Ilk hedefım kurban bayramına kadar 105'i gormek.

Pazartesi gunu tartılma gunum olacak.

17/06/19 115.2

Son düzenleme:
Yarışma gruplarına katıl. Verdin mi veriyor musun? Neler yapıyorsun? Aydınlat.

İstedikten sonra yaparsın .Hiç merak etme hedeflerin küçük olsun.Yolun uzun olabilir .Ama hiç acele etme gerekirse ayda1 kilo ver hiç üzülme.Kalici ve yavaş zayifla kendine inandiktan sonra çok rahat kilo verirsin.Ben günde 1000 ile 1200 kalori alarak .Kacamaklarim olduğu halde 7 ayda 10 kilo verdim olsun hala devam ediyorum.Hic umudun kirilmasin.Kalori programı yükledim onun verdiği kalorinin biraz altına düştüm.Mesela bana sistenm 1600 kalori verdi ben yeri geldi 1300 aldım yeri geldi 1000 aldım.Ama günlük Kalorimi 1000 ve 1200 ile sinirladim.Sakin aç kalma vücudunu yıpratma ve zayiflayamazsin diyenlere asla inanma .Ayda kendine 3 kilo bilemedin 4 kilo hedef belirle.Kesinlikle abur cuburdan ve saat 7 den sonra yemekten uzak dur.Bak gör nasıl veriyorsun.Hergun günlüğüne mutlaka yaz.Sana başarılar diliyorum yolunda.

Canım desteğin ve tavsıyen için çok teşekkür ederim. Bu günlüğün bana büyük katkısı olacagına ınanıyorum. Artık cok yoruldum o yuzden ayda 8 kilo vereyım gıbı bır hedefım yok oyle basarılı olamıyorum cunku. Tek hedefım seneye yaza kadar 70ı gormek.

Merak etme görürsün.Yeter ki iste yeter ki sabırlı ol. Kilo verme işi gerçekten büyük sabır isteyen bir iş.O yüzden çok az kişi kalıcı kilo vermede başarılı olabiliyor.

1. Gün
Pazartesi diyete baslayacağım diye haftasonu canımın cektıgı her seyı yedım. O yuzden ılk gun bıraz zorluk yasadım. Yedıklerıme gelınce evde kepeklı ekmek olmadıgı ıcın altınbasak yedım.
Kahvaltı
1 paket altınbasak
1 dlm peynır
1 tavada yumurta
Domates salatalık

Ara
Yarım paket altınbasak
1 dlm peynır

Ogle
7yk sade makarna
1kase yogurt

Ara
Peynır ekmek yemegı cok severım. Canım cok cektıgı ıcın ara ogun yerıne aksam yemegı olarak 1,5 paket altınbasak 2dlm peynır yedım. Fakat doymadım ve canım asırı derecede tatlı istemeye basladı.

Saat 6.30 gıbı bır tabak sade makarna ve yogurt yedım. Tatlı ıhtıyacımı karsılasın dıye evde cok az sekerle un kakao ve suyu karıstırıp cıkolata sosu yaptım. Tatlı ıhtıyacımı bastıracak kadar yıyıp gerı kalanını esıme verdım. 4-5 kasık yemısımdır.

Aksam anneme gıdıcem dıye evdekı makarnanın bıtmesını ıstedım. 1 hafta annemlerde kalacagım. Keske kendıme yemek yapsaydım. Insulın dırencım oldugu ıcın maalesef canım sureklı bır seyler cektı. Yıne de ıyı dayandım. Ilk gunum bence guzel gectı

2. Gün

Kahvaltı
2 yumurta
2 dlm ekmek
1dlm peynır
5 zeytin

Ara
1 dlm ekmek
7 zeytin

Öğle
5 yk köfte
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
1 salatalık

Akşam
4 köfte
2dlm ekmek
6 zeytin

2. Gün

Kahvaltı
2 yumurta
2 dlm ekmek
1dlm peynır
5 zeytin

Ara
1 dlm ekmek
7 zeytin

Öğle
5 yk köfte
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara
1 salatalık

Akşam
4 köfte
2dlm ekmek
6 zeytin
Canım yanlış anlama ama .Çok fazla ekmek tuketiyorsun.Her öğününde ekmek var.Bir de makarna Bence ekmek ,hamurve tatlı mutlaka en az iki hafta arayla yersen çok daha iyi olur.Bu şekilde çok fazla bir sonuç alamazsin.Alsan bile çok uzun sürer ve seni çok yorar.Mesela ben bugün makarna yedim.Belki üç haftadır ağzıma koymadım.Yada ekmek sabah oda ince lavaş şeklinde yiyorum.Hele şeker olabildiğince uzak durmak gerek .Yaz mevsimi zaten meyve yiyebilirsin yada dondurma gibi haftada 1 defa.Yinede sen bilirsin .

3yk bulgur 1 dilim ekmek demek. 6 yk 2 dilim ekmek demek.günde 7 dilim yemiş olmuş. Bence de bu şekilde sonuç alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…