???

Canım benim eşimde hamileyken çok dikkat ederdi bu hususta ama benim ki bebeğe zarar gelceginden korkuyordu zavallım:KK70: sonra yanında internetten açtim okuttum falan herhangi bir zarar olmayacağı hakkında ondan sonra gayet düzeldi hatta baya bildiğin gün aşırı oldu bu sefer de 😂 ama senin rahatsız olduğunu diğer konu hakkında haklısın bence bende eşimin bayanlara karşı mesafeli olmasını isterim ki keza kendisi de bana karşı öyle ister. Biraz da bayanlar hissediyor bence rahatsızlik hissettiysen fazla görüşmemeye bak derim.

Kendini yiyip bitirmektense hislerini açığa vurması daha iyi bunun özgüvenle alakası yok konuşulması gerekilen şeyler he eğer konuşmayla kafasına girerse böyle seylerde o insanin yanlışlığıdir belki de yapiyordur sanalda vs kim bile bilir.. kadini reddediyormuş onlar geleceği zaman hazırlanmis karisina yanasmis?? ya arkadasinin sözlüsunun numarasının ne işi var kocasında??.. ben mi çok fesatım..🤔en azindan bana ters durumlar insaAllah hislerin seni yaniltiyordur pinkcim Allah gönlüne ferahlik versin🙏🏻
Arkadaşının sözlüsü ama aktif olarak görüşüyorlar ve yakınlar. Bizim de çift olarak görüştüğümüz insanlar olurdu ve birbirimizde numaramız vardı bunda anormal bir durum yok

Sözlüsü eşinizin arkadaşı yani öyle mi? Arkadaşının sözlüsüne göz dikecek değil ya? Kadın hisseder, olay çok iğrenç inşallah öyle birşey yoktur, sen hamilesin diye seni istemeyip elin sözlü kızına zevklenen adamı çöpe atsan yeridir, çöptür çünkü

Arkadaşının sözlüsü ama aktif olarak görüşüyorlar ve yakınlar. Bizim de çift olarak görüştüğümüz insanlar olurdu ve birbirimizde numaramız vardı bunda anormal bir durum yok
Size göre olmayabilir ama herkesin aile hayati yaşayış şekli farklidir yani bakış acısına göre yorum ve düşünceler degisebiliyor bana ters gelen size normal gelir size ters gelen bana normal gelir bu böyledir yani...

Sözlüsü eşinizin arkadaşı yani öyle mi? Arkadaşının sözlüsüne göz dikecek değil ya? Kadın hisseder, olay çok iğrenç inşallah öyle birşey yoktur, sen hamilesin diye seni istemeyip elin sözlü kızına zevklenen adamı çöpe atsan yeridir, çöptür çünkü

Bugün konuyu açtım. Ve ilk defa "pink kardeşim yaşindaki kiza o gozle bakacak degilim hele ki dostumun karisina bakacak hic degilim , benimle samimi olmak istiyor cunku arada arkadasim var kendini bana sevdirmeye çalisiyor ben farkindayim ama arkadasimla arasi bozulmasin diye dedi ve ekledi.
Benim arkadasim senin bir dedigini iki etmiyor sen ne istiyorsan yapiyor cikolata sevdigini biliyor ve getiriyor o zaman benim arkadasiminda sende gozu mu var sirf beni sevdigi icin seni de el ustunde tutuyor dedi " ve ben ikna oldum.

Bugün konuyu açtım. Ve ilk defa "pink kardeşim yaşindaki kiza o gozle bakacak degilim hele ki dostumun karisina bakacak hic degilim , benimle samimi olmak istiyor cunku arada arkadasim var kendini bana sevdirmeye çalisiyor ben farkindayim ama arkadasimla arasi bozulmasin diye dedi ve ekledi.
Benim arkadasim senin bir dedigini iki etmiyor sen ne istiyorsan yapiyor cikolata sevdigini biliyor ve getiriyor o zaman benim arkadasiminda sende gozu mu var sirf beni sevdigi icin seni de el ustunde tutuyor dedi " ve ben ikna oldum.
Sevindim canım, doğru diyor, seni aldatmaması gerekken birde en yakın arkadaşının sözlüsüyle aldatması ona o gözle bakması düşüncesi bile kötü, doğrusu bende eşimin en yakın arkadaşı ve eşiyle görüşüyorum ama öpmesi vs beni hiç rahatsız etmez, eşim onun eşiyle muhabbet bile etmez ayrı odalarda oturup muhabbet ederiz 4lü olsakta zorunlu olmadıkça ona laf atmaz etmez, böyle birşey hissetsem görüşmezdim ama, eşimide istemezdim, biraz ara ver istersen, hayır diyemiyorum diye birşey yok. İstemediğin şeye hayır de neden derlersede canım böyle istiyor bitti bu kadar. Sebebini açıklamak zorunda da değilsin.
1 değil 2 değil koca 1 hafta diyorsun, hamilesin birde. Mecbur değilsiniz ki onlarla 1 hafta geçirmeye, sevindim senin adına bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun

Evet bakmayın burdaki yorumlara gaza gelen biri olsanız ağır kavgaya sürüklerler insanı

Sevindim canım, doğru diyor, seni aldatmaması gerekken birde en yakın arkadaşının sözlüsüyle aldatması ona o gözle bakması düşüncesi bile kötü, doğrusu bende eşimin en yakın arkadaşı ve eşiyle görüşüyorum ama öpmesi vs beni hiç rahatsız etmez, eşim onun eşiyle muhabbet bile etmez ayrı odalarda oturup muhabbet ederiz 4lü olsakta zorunlu olmadıkça ona laf atmaz etmez, böyle birşey hissetsem görüşmezdim ama, eşimide istemezdim, biraz ara ver istersen, hayır diyemiyorum diye birşey yok. İstemediğin şeye hayır de neden derlersede canım böyle istiyor bitti bu kadar. Sebebini açıklamak zorunda da değilsin.
1 değil 2 değil koca 1 hafta diyorsun, hamilesin birde. Mecbur değilsiniz ki onlarla 1 hafta geçirmeye, sevindim senin adına bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun

Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin başina inşallah 🙏 ben ona soru sordugumda mantikli bir cvp duymak isterken genelde o gulup geciyor asil sorun orda. Bugun acik acik konustu ve mantikli konustu. Yani ondan istedigim bu
Kendisine de soyledim 40 senaryo geciyo aklimdan neden beni aydinlatmiyorsun dedim
Yemin ederim agzimi yormaya degecek bir konu bile degil ondan onemsemedim. Ama son zamanlarda asiri agresiflestin ve doguma yakin stres olmani istemedigimden bu aciklamayi yaptim dedi.

Ben hiç öpmem onun sozlusunu hep geri dururum bazen ayagi bile kalkmam tokalaşmak öpmek benim icinn gereksiz. Ha senmi geldin hoşgeldin. Ama mesela sozlusunu tokalasip opmek istedim tokalasirken geri durdu opmek icin tekrar bir adim atmam.
Ama kiz bunu yapiyor.

Kim geri çekildi erkek mi , kadın mı ?

Benim çizdim bu öpüşmem diyorsunuz bir mesajinizda bunda da adım attım diyorsunuz geri çekilmiş. Karıştı kafam

Kadın bu kadar samimiyken erkek neden kendini geri çekiyor , prensip mi başka bir şey mi

Kim geri çekildi erkek mi , kadın mı ?

Benim çizdim bu öpüşmem diyorsunuz bir mesajinizda bunda da adım attım diyorsunuz geri çekilmiş. Karıştı kafam

Kadın bu kadar samimiyken erkek neden kendini geri çekiyor , prensip mi başka bir şey mi

Hayir ornek veriyorum biriyle karsilastim elimi uzattim tokalasmak icin opmek icin yanastim ama o kisi yanasmadi kendimi hemen geri cekerim demek istedim.
Zaten karsindaki kisinin sadece tokalasmak icinmi yoksa tokalasip opmek icinmi yanastigini anlarsiniz.

Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin başina inşallah 🙏 ben ona soru sordugumda mantikli bir cvp duymak isterken genelde o gulup geciyor asil sorun orda. Bugun acik acik konustu ve mantikli konustu. Yani ondan istedigim bu
Kendisine de soyledim 40 senaryo geciyo aklimdan neden beni aydinlatmiyorsun dedim
Yemin ederim agzimi yormaya degecek bir konu bile degil ondan onemsemedim. Ama son zamanlarda asiri agresiflestin ve doguma yakin stres olmani istemedigimden bu aciklamayi yaptim dedi.
Tabiki çünkü itham ettiğin şeyin ne olduğunun farkında olup olur mu öyle şey demesini bekler insan, az buz birşey değil gülüp geçilecek birşey değil, sana dense ne dersin ne saçmaloyorsun nasıl bunu düşündün dersin en yakın arkadaşımın eşi olacak dersin

Tabiki çünkü itham ettiğin şeyin ne olduğunun farkında olup olur mu öyle şey demesini bekler insan, az buz birşey değil gülüp geçilecek birşey değil, sana dense ne dersin ne saçmaloyorsun nasıl bunu düşündün dersin en yakın arkadaşımın eşi olacak dersin

Evet hatta sinirlenir trip atarim nasil ithamlar bunlar ben oyle bir insanmiyim bana neler yakistiriyosun vss. Ama o konusmadikca ben daha cok doldum dogal olarak

Evet hatta sinirlenir trip atarim nasil ithamlar bunlar ben oyle bir insanmiyim bana neler yakistiriyosun vss. Ama o konusmadikca ben daha cok doldum dogal olarak
Belkide kıskanman hoşuna gitmiştir, genede bir erkek için en yakın arkadaşının eşine yapılan itham ağır olur, neyseki konuşmuş seninle :KK20:

Belkide kıskanman hoşuna gitmiştir, genede bir erkek için en yakın arkadaşının eşine yapılan itham ağır olur, neyseki konuşmuş seninle :KK20:

Aslinda onu bende düsündüm çünkü sevgiliyken ve nişanliyken esimi hic kiskanmamisim. Arkadasima dert yanmisti pink beni sevmiyor galiba hic kiskanmiyor beni ben onu deli gbi kiskanirken gülüyor falan demisti. Birde bu konuda hafif bir sucum var esime hep laf sokarim " su tipe bak , evlat olsan sevilmessin " ahahaha diye güler gecerdi ama sanirim o da begenilmek istiyor. Taktir edilmek ya da bugun ne kadar yakisikli olmussun dememi falan. Ama bende odunum simarmasin diye asla soylemem. Yoksa gozlerine bitiyorum onun 🥰 ay bu konudan aska geldik 😂😂

Ben konunuzda sadece şuna takıldım.
Henüz hamilesiniz.
Hani bebek doğsa paspal olsanız inanın anlarımda.neden kendinizi saldınız şimdiden.
en çok kendi iyiliğiniz için bakın kendinize

Iyi geceler kızlar. Bugün bir olay yasadim ve sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.

Gördügünüz üzere 5 sene sonrasinda hamile kaldim çok sükur isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏

Eşim hamileligimin ilk 4 ayinda aşiri istekliydi ama son iki aydan fazladir kanki gibiyiz öpüş kokuş cinsellik yok.

Bende uzerinde durmuyordum ki 1 ay once dogum gunuydu. Uyuyalim dedi. Bende cilveli cilveli " hediyeni almadan mi " dedim.
Ben yataga geciyorum dedi. 10 dk sonra gittigimde uyumuştu. Bozuldum ertesi gune de yansittim tabi.
Aksam eve gelip konu açildiginda " hamilesin istemiyorum iste " diye bagirdi. Çok zoruma gitti ama hemen konuyu degiştirdim. O günden sonrada konusu açilmadi.

Bu surecte ben esimin yaninda soyunamamaya , sarilamamaya , yanagindan bile öpememeye başladim. Çunku cok zoruma gitmiştiii. O da ayni sekilde giyinirken soyunurken hep dikkatliydi.

Neyse bizim arkadaslar var sözlüler bayadir da gelmiyorlar. ( kız şehir dısinda okuyor ) yani en son görüştügümüzde 4 aylik hamileydim... Bu aralar sık gelmeye başladılar. Kesinlikle herkesin gözu kocişimin üzerinde herkes kocama aşık diye dertlenenen ya da takan biri degilim ama bu kiz surekli merhabalaşırken ya da güle güle derken eşimi tokalaşmadan öpüyor. Zaten bundan önceden de rahatsizdim.
Benim eşim normalde kizkardesini bile öpmez hep geri cekilir ama kiza bisey diyemiyor.

Ben de aksine onun sözlüsüne yaklaşmam sadece elini sıkarım.

Neyse hamilelik sendromundan bunu baya takmiştim ve eşime lafta sokmuştum. Ne yapim opme mi deyim falan diyordu.

Bugün geleceklerdi aradilar gelecez dediler. Esime bunu soyledim. Kalkti duş alayim şimdi ter kokmayim dedi. Duştan çikti. Bir yanaşma bir öpme seni çok özledim gelmeden biseyler mi yapsak falan demeler 🙄 ben şok oldum... 2 ay sonrami aklina geldi deyip bozdum ve sinirlendim...

Kız guzel ve bakımlı gözum yok çok mutlu olsunlar asla kıskançlikta yok. Ama ben paspal hayattan bezmiş dogursamda kurtulsam saç baş daginik. Kendimi çok kötü hiissettim. Esiminde 2 ay sonra böyle bisey yapmasina anlam veremedim.

Açık açık soramiyorum size ama eşim beni arzuladigindan gelmedi sanki yanima. Bu gözler kk da neler okudu konduramiyorum da. Öyle bir insan degil ama içten içe begeniyor mu onu ?

Çok afedersiniz köpekler heyecanlanip sevindikleri zaman çiftleşmek isterler ya kocamda resmen onu gördum ve heyecani sanki gelecekler diyeydi. ( burasi yanliş anlaşilmasin )

Yersiz kıskanç bir insan degilimdir ama bu olay bana hiç iyi şeyler hissettirmedi...

( Kız birkac kere tek gelmek istedi eşim evdeyken ben kabul etmedim. Eşim gelsin ne olcak falan dedi ) bu ayrintiyi atlamayayim.
Bence mesafe koyun araya

Aslinda onu bende düsündüm çünkü sevgiliyken ve nişanliyken esimi hic kiskanmamisim. Arkadasima dert yanmisti pink beni sevmiyor galiba hic kiskanmiyor beni ben onu deli gbi kiskanirken gülüyor falan demisti. Birde bu konuda hafif bir sucum var esime hep laf sokarim " su tipe bak , evlat olsan sevilmessin " ahahaha diye güler gecerdi ama sanirim o da begenilmek istiyor. Taktir edilmek ya da bugun ne kadar yakisikli olmussun dememi falan. Ama bende odunum simarmasin diye asla soylemem. Yoksa gozlerine bitiyorum onun 🥰 ay bu konudan aska geldik 😂😂
Hahah sen gene de askini ona göstermeye calis, empati yap bide sakada olsa onları sana söylese alınırsın burda adamı taşa tutarız :KK70:
Çekinme sevgini göster, yakisikli kocam bile desen en şirin yüz ifadeni takınıp hoşuna gider, şımarmaz merak etme aşkınız tazelenir :KK37:

Ben konunuzda sadece şuna takıldım.
Henüz hamilesiniz.
Hani bebek doğsa paspal olsanız inanın anlarımda.neden kendinizi saldınız şimdiden.
en çok kendi iyiliğiniz için bakın kendinize

Evet bir uye daha bu sekilde bir yorum yapmisti ona da aynilarini soyledim. Paspalliktan kastim pijama , 0 makyaj , sac daginik vs..

Ne giysem yakismiyor , makyaj yapinca sislikten palyaco gbi oluyorum , saclarimida en rahat olacagim sekilde hop topluyorum bitiyor. Vucut hatlarim dogal olarak yok yarim dunya gibiyim ve kendimi hic seksi hissetmiyorum. Yani paspallik derken bunlardan bahsettim. Disari ciktigimda giyiniyorum susleniyorum makyajimi yapiyorum ama yinede icime sinmiyor. Ne ypsam guzel olmayacakmisim gibi geliyor.

Back
X