Iyi geceler kızlar. Bugün bir olay yasadim ve sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.
Gördügünüz üzere 5 sene sonrasinda hamile kaldim çok sükur isteyen herkese nasip olsun inşallah
Eşim hamileligimin ilk 4 ayinda aşiri istekliydi ama son iki aydan fazladir kanki gibiyiz öpüş kokuş cinsellik yok.
Bende uzerinde durmuyordum ki 1 ay once dogum gunuydu. Uyuyalim dedi. Bende cilveli cilveli " hediyeni almadan mi " dedim.
Ben yataga geciyorum dedi. 10 dk sonra gittigimde uyumuştu. Bozuldum ertesi gune de yansittim tabi.
Aksam eve gelip konu açildiginda " hamilesin istemiyorum iste " diye bagirdi. Çok zoruma gitti ama hemen konuyu degiştirdim. O günden sonrada konusu açilmadi.
Bu surecte ben esimin yaninda soyunamamaya , sarilamamaya , yanagindan bile öpememeye başladim. Çunku cok zoruma gitmiştiii. O da ayni sekilde giyinirken soyunurken hep dikkatliydi.
Neyse bizim arkadaslar var sözlüler bayadir da gelmiyorlar. ( kız şehir dısinda okuyor ) yani en son görüştügümüzde 4 aylik hamileydim... Bu aralar sık gelmeye başladılar. Kesinlikle herkesin gözu kocişimin üzerinde herkes kocama aşık diye dertlenenen ya da takan biri degilim ama bu kiz surekli merhabalaşırken ya da güle güle derken eşimi tokalaşmadan öpüyor. Zaten bundan önceden de rahatsizdim.
Benim eşim normalde kizkardesini bile öpmez hep geri cekilir ama kiza bisey diyemiyor.
Ben de aksine onun sözlüsüne yaklaşmam sadece elini sıkarım.
Neyse hamilelik sendromundan bunu baya takmiştim ve eşime lafta sokmuştum. Ne yapim opme mi deyim falan diyordu.
Bugün geleceklerdi aradilar gelecez dediler. Esime bunu soyledim. Kalkti duş alayim şimdi ter kokmayim dedi. Duştan çikti. Bir yanaşma bir öpme seni çok özledim gelmeden biseyler mi yapsak falan demeler

ben şok oldum... 2 ay sonrami aklina geldi deyip bozdum ve sinirlendim...
Kız guzel ve bakımlı gözum yok çok mutlu olsunlar asla kıskançlikta yok. Ama ben paspal hayattan bezmiş dogursamda kurtulsam saç baş daginik. Kendimi çok kötü hiissettim. Esiminde 2 ay sonra böyle bisey yapmasina anlam veremedim.
Açık açık soramiyorum size ama eşim beni arzuladigindan gelmedi sanki yanima. Bu gözler kk da neler okudu konduramiyorum da. Öyle bir insan degil ama içten içe begeniyor mu onu ?
Çok afedersiniz köpekler heyecanlanip sevindikleri zaman çiftleşmek isterler ya kocamda resmen onu gördum ve heyecani sanki gelecekler diyeydi. ( burasi yanliş anlaşilmasin )
Yersiz kıskanç bir insan degilimdir ama bu olay bana hiç iyi şeyler hissettirmedi...
( Kız birkac kere tek gelmek istedi eşim evdeyken ben kabul etmedim. Eşim gelsin ne olcak falan dedi ) bu ayrintiyi atlamayayim.