Öncelikle allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende uzun uğraşlarla, 3.5 yıl sonra kucağıma aldım bebeğimi.
Benim hamileliğim çok riskliydi eşimle kesinlikle birlikte olmadık.
Fakat sizde öyle bı durum yok.
Baştan beri birliktelikten kaçar bı durumda yokmuş.
Eşinle arkadaşi cok uyumluysa ve ariza hareketleri olan sadece bu kizsa, o arkadas neden nisanlisini uyarmamis? Eşinizin rahatsiz olup olmayacagi şeyleri bilmiyor mu o nişanlisindan bile eşiniz için vazgececek adam?
O adamla eşiniz benzer kafada olsalardi, nisanlisinin opmesine izin vermezdi en baştan. :)
Çok ilginc insanlarsiniz topluca. Sizi gectim elin adami icin nisanlisindan vazgececek kafada bir adam ve bunu bilen kiz filan...
Ben hicbirinize akıl erdiremedim artik, bu nasil bir hayat.
Hamile olduğu için ekstra ekstra takar bu durumu, hormonlardan dolayı.
Ortada aslında çok büyük bi sorun yok, nişanlı kız kendini sevdirmeye çalışıyor.
Kız soğuk durmak istemiyor.
Tabi ki konu sahibinin çizgilerine aaa neden öyle neden böyle diyemeyiz.
Herkesin kendi hayatı. Bende son derece ile görüşlü olduğum halde tokalaşmaktan nefret ediyorum.
Şurda size sonuna kadar katılıyorum. Neden arkadaşı için nişanlısından vazgeçsin ki. Kimse arkadaş için hayatının kadınını bulduysa bırakmaz.
Birde sorunları bire bir halletmekten yanayım hep. Hiç eşimi işin içine katmam.
Benim farklı bı olay geldi başıma eşimin is yerinde ki bayan mesai arkadaşı samimiler.
Telefon açmış evime artık karışmaya başlama haddi bulmuş kendine öyle bı yuvasını yaptım ki anlatamam.
Şimdi eşim onunla ilişkisini kesemez. E adamı germekte olmaz. Yerini zamanını bekledim.