- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
tamam canımAdet olmadan once okuduysan sayalim canim cunku ben dilek icin okumadigim icin ne zaman basladiginin onemi yok.
Siradaki arkadaslar icin onceden okumayiz zamaninda baslayip zamaninda bitiririz ki herkes faydasini gorsun.
tamam canım
özellikle burası için okudum
ağırlık olmasın okuyacaklara diye biraz erken davrandım.
310 tane okudum. düşersin gerisini tamamlayacak arkadaşlara başarılar diliyorum :)
canım sen tek başına nasıl okuyacaksın o kadar yardımcı olcaktır arkadaşlarAllah razi olsun canim.
590 eksigin kalmis.
2.700 de diger mazeretli arkadaslarin sayisi vardi. 3.290 taneyi ben aldim arkadaslar zorlanmasin.
canım sen tek başına nasıl okuyacaksın o kadar yardımcı olcaktır arkadaşlar
o zaman maşallah kuşum allah kabul etsin :)Ben aliskinim canim okuduklarimi bir bilsen :))) ihlas beni hic zorlamiyor. Sabahtan beri 2 katini okudum zaten :)
Canım benim adetim de tam başlamadı leke halinde o yüzden abdestimi aldım , tam başlayana kadar ben de okuyabilirim şimdi başlıyorum okumayaBismillahirrahmanirrahim.
Arkadaslar bu aksam basliyoruz.
Okunacak sayilar nickerin yaninda yazili.
3 arkadasimiz mazeretli 2.700 adet olan onlarin sayisini hep birlikte okuyacagiz. Kimin gucu kac tane okumaya yeterse el birligi ile okuyacagiz.
Katilan arkadaslar oldukca sayimiz duser.
Aksam namazindan sonra baslayip ertesi gun aksam namazina kadar sayilarimizi bitirecegiz.
Allah kabul etsin insAllah
1. @ G gunces . 1.200
Niyetim: Allah rizasi icin okuyorum.
2. @Mavibirumut (mazeretli)
3. @hersey_dua_ile . 900
4. @Umut_2019. 900
5. @Mintimint. 900
6. @ 5 528mucizemmm 900
7. @snow3414 (mazeretli)
8. @bcgirl . 900
9. @MoonfacedMom. 900
10. @Saksi_Degilim_Ben . 900
11. @Sabr-Sukur-Dua. 900
12. @Maviiiii000 (mazeretli)
13. @omercinar01. 900
Arkadaslar regl olan arkadasimizin yerine hepimiz okuyacagiz. Hepimizin dogal dengesi oldugu icin de kimse kimsenin hakkina girmis olmayacak.
Okumalarimizi 1 gunde tamamlayacagiz, ertesi gune sarkmayacak
Canım benim adetim de tam başlamadı leke halinde o yüzden abdestimi aldım , tam başlayana kadar ben de okuyabilirim şimdi başlıyorum okumaya
Tamam canımTamam canim. 900 sana veriyorum o zaman :)
Benim de az kaldi fakat bende 1 kisi olsun dusuncesindeyim. Yine de 2 de olcaksa katilirim
He tamam 2 kisiye cikarsa diye dedim canimNasil 2 canim anlamadim ama. Gunde 1 kisiye okuyacagiz 2 kisi ile neyi kasttin anlamadim.
He tamam 2 kisiye cikarsa diye dedim canim
G gunces canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim.
3 arkadasimiz mazeretli 2.700 adet olan onlarin sayisini hep birlikte okuyacagiz. Kimin gucu kac tane okumaya yeterse el birligi ile okuyacagiz.
Aksam namazindan sonra baslayip ertesi gun aksam namazina kadar sayilarimizi bitirecegiz.
1. @ G gunces . 1.200
3. @hersey_dua_ile . 900
4. @Umut_2019. 900
5. @Mintimint. 900
6. @ 5 528mucizemmm 900
7. @snow3414 (mazeretli)
8. @bcgirl . 900
9. @MoonfacedMom. 900
11. @Sabr-Sukur-Dua. 900
13. @omercinar01. 900
Arkadaslar regl olan arkadasimizin yerine hepimiz okuyacagiz. Hepimizin dogal dengesi oldugu icin de kimse kimsenin hakkina girmis olmayacak.
Canım ben de 900 okudum senin için rabbim kabul etsin dualarınıBismillahirrahmanirrahim.
1. @ G gunces . 1.200
3. @hersey_dua_ile . 900
4. @Umut_2019. 900
5. @Mintimint. 900
6. @ 5 528mucizemmm 900
7. @snow3414 (mazeretli)
8. @bcgirl . 900
9. @MoonfacedMom. 900
11. @Sabr-Sukur-Dua. 900
13. @omercinar01. 900
Canım ben de 900 okudum senin için rabbim kabul etsin dualarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?