12+1 de cinsiyet

Bende bugün tam 12+1 haftalık oldum ve cinsiyetini öğrendim. Benim doktorum emin olmadan da konuşmaz. Bence sende öğrenirsin. Tabi bebek saklamazsa . Allah gönlüne göre versin.

Ben ogrenedim :) her gittiğimde oynayıp duran kendini gösteren bebeğim, en son gittiğimde dönmüş arkasını uyuyordu:)

Bende bugün tam 12+1 haftalık oldum ve cinsiyetini öğrendim. Benim doktorum emin olmadan da konuşmaz. Bence sende öğrenirsin. Tabi bebek saklamazsa . Allah gönlüne göre versin.
İşte tam benim doktorum o kadar garantici ki söylemez diye korkuyorum inşallah öğrenirim , giderken çikolata falan yiyim belki işe yarar pozisyon açısından

ben de 10. haftanın sonunda ogrenmıstım. doktorlar goruyor da yanılma payı oldugu için bazen soylemek istemiyor.
bence eger sıkıştırırsan doktorunu kesin ogrenirsin. hayırlısı olsun :)

Yaaa inşallah pozisyonu da iyi olur da öğrenirim, nasıl merak ediyorum bilemezsiniz ilk bebeğimde cinsiyeti bu kadar merak etmemiştim

Ama doktor bu haftalarda yüzde yüz demiyor canım benim doktorum mesela yüzde 70-80 kız demişti 3 hafta sonra bakalım dedi ben değişir diye hiç heyecan yapmak istemedim ama 3 hafta sonra da kız dedi çok şükür değişmedi ama insanda o acaba hep oluyor ya

Ben 11+3 te öğrenmiştim :)
Pozisyonu uygundu, eğer sizin bebiş de gösterirse öğrenirsiniz :)

Ben de hemen öğrenmiştim hatta şaşırmıştım ne çabuk diye. Umarım siz de hemen öğrenirsiniz çok mutluluk verici bir durum

12.haftada genelde tahmin oluyor 14-16 gibi kesinleşiyor ama benim gibi bazı garibanlar 5.ayda anca öğreniyor inatçı kızım detaylı ultrasona kadar uygun pozisyona gelip bi türlü göstermedi şeysini detaylı da bile zar zor ikna ettik hanfendiyi dönmeye.

sanırsam kızlar biraz daha saklıyor. erkekler acıyor bacakları ohh, dogustan hatta dogmadan rahat tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…