- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Kesinliklesanırsam kızlar biraz daha saklıyor. erkekler acıyor bacakları ohh, dogustan hatta dogmadan rahat tipler
Az kalmış hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canımÖğrenemedim kızlar2 hafta sonra dedi doktor
Az kalmış hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canım
2 hafta daha heyecanlı bekleyiş sürecek desene.Öğrenemedim kızlar2 hafta sonra dedi doktor
Canım benim iki gebelikte de doktor kesin değil bu hafta net söylemek için çok erken dedi ama dedikleri tuttu. Sanırım erkekte daha belirgin oluyor veya bebek gösterirse organını öğrenme olasılığın yüksek oluyorKızlar yarın randevum var ve ben çok heyecanlıyımacaba 12+1 de cinsiyeti öğrenebilir miyim yoksa çok mu erken
Benim de aksine oğlum nazlı çıktı. 2 gün önce öğrendim erkek olacağını. Saklanıp duruyordu, sırtını döndü bize hiiç bi şey göremedik. Bu sefer doktor sağlı sollu sıkıştırdı kendisini döneyim derken açtı bacaklarısanırsam kızlar biraz daha saklıyor. erkekler acıyor bacakları ohh, dogustan hatta dogmadan rahat tipler
Meraba canım ben halime bu arada bende 13 haftalıkken gittim bana yüzde kırk kiz demişti pazartesi randevum var acaba yine kiz mi dicek ,yoksa değişir miKizlar 12 hafta cokerken bana 12 de kiza benziyo dedi 17 de erkek oldugunu gorduk 12 haftada ben sordum belli olmaz buhaftada ama kiza benzettim dedi bende kesin kizdir ozaman demistim kendi kendime ama degilmis 14 den sonrasi kesin haftalar
Kızlar yarın randevum var ve ben çok heyecanlıyımacaba 12+1 de cinsiyeti öğrenebilir miyim yoksa çok mu erken
Cnm kesin demediyse tahmin yapmistir bana kiza benziyo dediler o haftalarda 17 haftada kesin erkek dedi pipisini gorduk net olarak bence kesin demediyse kendini kaptirmaMeraba canım ben halime bu arada bende 13 haftalıkken gittim bana yüzde kırk kiz demişti pazartesi randevum var acaba yine kiz mi dicek ,yoksa değişir mi
Hayır canım kesin demedi sadece yüzde kırk dedi ama bilmiyorum değişir miCnm kesin demediyse tahmin yapmistir bana kiza benziyo dediler o haftalarda 17 haftada kesin erkek dedi pipisini gorduk net olarak bence kesin demediyse kendini kaptirma
Slm canım cinsiyeti öğrendinmiBen 12+3 te ögrendim ❤❤❤
Slm canım cinsiyeti öğrendinmi
Allah Hayirli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bana dua et canım benim randevum yarın inşallahEvet canim 12+3 te ogrendim erkek dedi
Allah Hayirli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bana dua et canım benim randevum yarın inşallah
Inşallah cumlemizinHayirlisiyla gönlune gore versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?