12-13 aylık bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar arkadaşlar

nilda1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
30
10
3
36
Arkadaslar oğlum 12buçuk aylık 10kilo 140gram (kıyafetli) ve 76 cm sizin bebeklerinizin boyu kilosu ne kdr boy uzatmak için neler yedirmeliyim ki oğlum günde 400ml ballı süt içiyor ayrıca biberonda 200ml cici bebe ve 200ml kaşık maması(bebelac buğdaylı yulaflı) yiyor. Onun dışında elma salatalık şeftali veriyorum hergün yoğurt veriyorum ve bizim yediğimiz yemeklerden yiyor hepsinden veriyorum evde ne pişiyorsa sizce nasıl beslenme şeklimiz sizin nasıl

konu kilo olsa dahi cocugunuzu hicbir zaman baska cocuklarla kiyaslamayin. doktorunuzun sizi yonlendirmesi lazim beslenme konusunda. verdiginiz sut pastorize inek sutu mu? besleyici corbalar yapin cocugunuza; et suyu, mevsim sebzeleri' pirinc sehriye iceren. o kadar sut vereceginize biraz yogurda gecis yapabilirsiniz. sindirimi daha kolay, daha faydali. mevsim meyvelerinden verin. ve doktorunuza yada saglik ocaginda hemsirenize sorun detayli olarak ne vermeniz gerektigini.

Arkadaslar oğlum 12buçuk aylık 10kilo 140gram (kıyafetli) ve 76 cm sizin bebeklerinizin boyu kilosu ne kdr boy uzatmak için neler yedirmeliyim ki oğlum günde 400ml ballı süt içiyor ayrıca biberonda 200ml cici bebe ve 200ml kaşık maması(bebelac buğdaylı yulaflı) yiyor. Onun dışında elma salatalık şeftali veriyorum hergün yoğurt veriyorum ve bizim yediğimiz yemeklerden yiyor hepsinden veriyorum evde ne pişiyorsa sizce nasıl beslenme şeklimiz sizin nasıl

oooo seninki iyiymiş valla benim oğlum ne süt içiyo ne yoğurt yiyo ayrıca 4 aydır da kilosu ve boyunda çok fazla bi oynama yok ama ben dert ediyor muyum hayır çünkü dr a ne zaman gitsek çok sükür bi sıkıntı yok gelişimi iyi diyo evet kilo alamıyor ama diş çıkarma dönemine denk geldi bu aralar onun sıkıntısını da yaşadı ayrıca koca bir kış geçti hasta da olmadı maaşallah.. varsın zayıf olsun boyu uzun olmasın ama sağlıklı olsun
:KK47::KK47:

Back
X