12 - 18 Nisan 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645
1e883d3caa1f5f90888f68c18e78a430dd017b6a.jpg

Pazartesi 👉 Koç burcundaki yeni Ay enerjisiyle haftaya hızlı ve atak başlıyoruz. Koç burcundaki gezegen toplasmasindan ötürü motivasyonumuz yüksek olacak. Risk almaya ve düşünmeden adim atmaya da meyilli olacağız. Yeniayin Pluto ile zorlayıcı açısı ile hafta başı güç çekişmeleri, rekabet, kıskançlık vb olaylar da yaşayabiliriz. Gokyuzunde Koç enerjisi o kadar baskın olacak ki hayatımızda düşünmeden hızlıca bir şeyler baslayabilir.

Salı 👉 Ay sakin Boğa burcuna geçiyor. Süprizlere açık ama engellerle de karsilasabilecegimiz bir gündeyiz.

Çarşamba 👉 aşırılıklara kacabilecegimiz bir gün. Aşırı yemek yemek, aşırı alış veriş yapmak, duygularımızı abartmak vb davranışlar sergileyebiliriz. Kendimizi yetersiz ve depresif de hissedebiliriz.

Perşembe 👉 Ay hilal fazına geçiyor. Ay'in en bereketli olduğu hilal fazında Ay'da ikizler burcunda olacak. Hareketli ve iletişim yoğunluğu yaşanacak bugün kararsizliklar da yaşanabilir. Ticarî işler, sözleşmeler ve yeni projelere başlamak için çok doğru bir gün diyebiliriz. Ayrica bugun aşktan ve paradan sorumlu gezegen Venüs de güçlü çalıştığı Boğa burcuna geciyor. Aşk, estetik, para vb konularda şansimiz artıyor.

Cuma 👉 Ay/Satürn üçgeni ile islerimizde hızlı ve kalıcı sonuçlar alabiliriz. Ay'in Kuzey Düğüm ile kavuşması kadersel olaylar yasayabilecegimizi gösteriyor.

Cumartesi 👉 güne Ay/Mars kavusumuyla başlıyoruz. Bir bardak suda fırtına çıkarabiliriz. Aceleci ve öfkeli olabiliriz. Ay/Neptün sert açısı kandırılma, aldanma, yanlış anlama, dalgınlık ve dikkat daginikligina da açık bir gün. Ay/Jüpiter olumlu açısı ve ayın diğer olumlu açıları şanslı bir günde olduğumuzu da ayrıca gösteriyor.

Pazar 👉 Ay duyarlı ve evcimen Yengeç burcuna geçiyor. Tam evde oturma günü:) Ay/Venüs olumlu açısıyla ilişkilerden yana olumlu şeyler olabilir. Venüs Boğa'da Ay Yengeç'te olduğu için güven, huzur ve kalıcılık temaları ön planda olacak.


Koç burcu yeniayinin olduğu bu haftanın yükselen burçlara etkileri 👇💫💫



♈ KOÇ: haftaya oldukça dikkat çeken ve motivasyonu yüksek şekilde başlıyorsunuz. Her anlamda hızlıca yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Salı ve çarşamba maddi konular öne çıkıyor. Venüs de bu alana geçiyor. Maddi konularda gücünüz artıyor. Ozguveniniz de artıyor. Perşembe ve cuma odaginiz yakın çevre, kardesler, yolculuklar, egitim vb konularinda olacak. Bu alanlarda kadersel bir takım gelişmeler yasayabilirsiniz. Pazar günü ise enerjiniz düşüyor. Evcimen bir pazar sizi bekliyor

♉ BOĞA: haftaya 12.evinizde olacak yeniay ile modunuz düşük başlıyorsunuz. Kontrol dışı durumlar, gizli saklı konular, gizli dusmanliklar veya hiç beklemediginiz durumlar ortaya çıkabilir. Sagliginiza da dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Salı ve çarşamba Ay burcunuza geçince enerjiniz de yükseliyor. Yoneticiniz Venüs'unde burcunuza geçmesiyle kendinizi gostermeniz daha kolay olacak. Perşembe ve cuma maddi konularda mücadeleci ama bir o kadar da fırsatlara açık olacaksınız. Pazar yakın çevre ve kardeşler konuları odaginizda olacak.

♊ IKİZLER: haftaya sosyal çevre etkileriyle hareketli basliyorsunuz. Bu alanda yeni insanlarla tanışabilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. Yeni umutlar ve beklentiler oluşabilir. Salı ve çarşamba modunuz düşüyor ve içe dönük etkiler söz konusu. Venüs de bu alanda olacağı için gizli ilişkiler ve platonik aşklar da olabilir. Kadın düşmanlıklara dikkat. Persembe ve cuma bireysel konularda hızlı ve atak olacaksınız. Pazar günü ise maddi konular öne çıkıyor.

♋ YENGEÇ: haftaya iş ve kariyer konularında yepyeni ve hızlı gelişmelerle basliyorsunuz. Işe girebilir, terfi, zam vb gelişmeler hızlıca olabilir. Salı ve çarşamba odaginiz sosyal çevre ve arkadaşlarinizda olacak. Venüs de bu alana geçeceği için sosyal çevrenizde sevilecek ve destek goreceksiniz. Perşembe ve cuma modunuz düşüyor, sagliginiza dikkat etmelisiniz. Pazar günü ise enerjiniz yükseliyor.

♌ ASLAN: haftaya yurtdışı, yolculuklar, eğitim, yabancilar, dış ticaret, hukuk vb konularda hızlıca yeni baslangiclarla basliyorsunuz. Bu konularda şanslı olacaksiniz. Salı ve çarşamba iş ve kariyer konularinda ani gelişmeler yasayabilirsiniz. Perşembe ve cuma, cukartesi sosyal cevrenizde mücadeleci ama bir o kadar da fırsatlarla karşılaşacağınız etkiler söz konusu. Pazar günü ise modunuz düşüyor.

♍ BAŞAK: haftaya krediler, ödemeler, ortak kazançlar, miras, ameliyat vb konularla başlıyorsunuz. 8.evinizdeki yeniay tüm bu konularda yeni baslangiclar yapabileceginizi gösteriyor. Başvurduğunuz bir kredi vb durumunuz onaylanabilir. Salı ve çarşamba odaginiz yurtdışı, yabancilar, yayıncılık, hukuk vb konularda olacak. Perşembe, cuma ve cumartesi iş ve kariyer konularinda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü arkadaslarinizdan destek alabilirsiniz

♎ TERAZİ: haftaya ikili ilişkiler ve ortaklik konularında hızlı ve yeni gelişmelerle basliyorsunuz. Bu konularda pozitif gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba odaginiz ortak kazançlar, krediler, miras vb konulara kayacak. Yoneticiniz Venüs'un bu alana geçmesiyle ortak kazançlar, ödemeler, miras, prim vb konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi yolculuklar, yayıncılık, eğitim, hukuk, ticaret vb konulardan yana mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu olacak. Pazar günü evinizde olsanizda işle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

♏ AKREP: haftaya iş ve sağlık konularında hırslı ve atak başlıyorsunuz. Yeni bir işe girebilir ya da terfi alabilirsiniz. Sağlık sorunlariniz varsa hızlıca sonuç alabilirsiniz. Salı ve çarşamba odaginiz ikili ilişkiler ve ortaklık konuları olacak. Venüs'ün de bu alana geçmesiyle bu konularda şanslı etkiler söz konusu. Perşembe, cuma ve cumartesi ortak kazançlar, miras, krediler, vergiler, sigorta, ek kazançlar vb konularda kadersel ama bir o kadar da mücadeleci etkiler var. Pazar günü rutin dışına çıkmak ve farklı şeyler yapmak için çok uygun.

♐ YAY: hafta basi aşk, çocuklar, sosyal çevre, hobiler ve yatırımlar alaninda yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Bu konularda oldukça hırslı ve enerjik olacaksınız. Salı ve çarşamba iş ve sağlık konularında ani gelişmeler olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi ikili ilişkiler ve ortaklik konularında mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise maddi konular önem kazanıyor.

♑ OĞLAK: hafta basi ev, aile ve ebeveynler alanında hızlıca yeni başlangıclar yapabilirsiniz. Taşınma, tadilât, ev alim satım vb konularda da gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba aşk, çocuklar, yatırımlar alanınızda sıradışı durumlar olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi iş ve sağlık konularinda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklar öne çıkıyor.

♒ KOVA : hafta başı yakın çevre, kardeşler, eğitim, yolculuklar,ticaret vb konularda hızlı gelişmeler olabilir. Kardesleriniz ve yakin çevrenizin hayatında yeni başlangıclar olabilir. Salı ve çarşamba ev ve aile konuları dikkat çekiyor. Perşembe, cuma ve cumartesi aşk, çocuklar, yatırımlar vb konularda mücadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise iş, günlük isler ve sağlık konuları gündeminizde olacak.

♓ BALIK: Hafta başı maddi konularda yeni baslangiclariniz olabilir. Kazanclariniz artabilir. Yeni kazanç fırsatlarıyla karsilasabilirsiniz. Bu ozguveninizin de artmasına sebep olacak. Salı ve çarşamba yakın çevre, kardeşler eğitim vb konularda ani gelişmeler yasayabilirsiniz. Venüs'un de bu alana geçmesiyle yakın cevreniz tarafından sevilecek ve destek goreceksiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili mucadeleci ve kadersel etkiler söz konusu. Pazar günü ise modunuz aşk, çocuklar, hobileriniz olacak.










Nafiye Mutlu
 
180c73c7fdff6935e16001738f0fa010c7d24b7c.jpg


Koç burcu veya Yükselen Koç:

Sevgili Koç'lar, bu hafta yeniay sizin gücünüzü ortaya koyduğunuz ve fiziksel görünümünüz ile ilgili konularda etkili olacak olup, bu konularda yeni başlangıçlar ve değişimler yaşayabilirsiniz.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin gücünüzü ortaya koyduğunuz ve fiziksel görünümünüz ile ilgili alanlarda gerçekleşecek olup, bu alanlarda yenilikler ve başlangıçlar yaşayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Örneğin kişisel fikirlerinizi tüm gücünüz ile savunacağınız ve ortaya koyabileceğiniz olayları gündeme getirebilirsiniz. Belkide uzun bir süredir ertelediğiniz estetik operasyon veya şacınızda bir değişikliği yapmaya karar verebilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile kendinizi ortaya koyduğunuz alanlarda yakın çevreniz ve kardeşlerden destek olacağınız. Otorite figürlerinden fikir ve kararlarınıza destekler alabileceğiniz bir gün olabilir. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sizin parasal alanlarınızda etkili olacak olup, yatırımlarınızdan, ikili ilişkilerinizden kazanç elde edebilir. Belki de gelirinizde artış gerçekleşebilir. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızın desteğini alacağınız ve onların desteği ile istediğiniz statüyü elde edebileceğiniz fırsatları ve şansı elde edebilirmisiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, sizin fikirerinizi ortaya koyduğunuz alanlarda işinizde otorite sahibi kişiler ile güç savaşları içinde olacağınız, aşırı güç hırsı içinde olacağınız bir gün olabilir. iş ve kariyer alanlarınızda sorunlar yaşanmaması adına dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, çıkmayı düşündüğünüz seyahate çıkabilir, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile güzel zamanlar yaşayabilir ve güzel haberler alabilirsiniz







Boğa burcu veya yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, bu hafta yeniay sizin bilinçaltınız ve iç dünyanızda yeni başlangıçlar ve değişimler yaşayabileceğiniz olayları gündeminize getirebilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin iç dünyanızda, bilinçaltınızda ve iç huzurunuzda etkili olacak olup, bu alanlarda yenilikler ve değişimler yaşayacağınız olaylar gündeminizde olabilir. Bu süreçte huzuru bulacağınız isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. Bilinçaltınızda herkesten gizlediğiniz istekleriniz için harekete geçebileceğiniz bir süreç olabilir. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile maddi konulardaki mücadelelerinizde kazançlarınızı arttırabileceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sizin ikili ilişkilerinizde kendinizi rahat ifade edeceğiniz aynı zamanda fiziksel olarak çekici görünüm kazandığınız bir gün olabilir. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin iş ve kariyer konularınızdan beklediğiniz ve isediğiniz haberlerin fırsatların geleceği keyifli bir gün olabilir. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, sizin uluslararası, yurtdışı, yüksek öğrenim ve hukuki alanlarda otorite sahibi kişiler ile güç savaşları içinde olabilir. Bu konularda aşırı hırs içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, iş ve kariyer alanlarınızda aldığınız şanslı, bereketli fırsatlar ile kazançınızda ve maaşınızda artış olabilir. Belki de işinizde beklediğiniz terfiyi elde edebileceğiniz bir gün olabilir. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.






İkizler burcu veya yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, bu hafta yeniay sosyal statünüz, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız ile ilgili alanlarınızda yeni başlangıçlar ve değişimler yaşayabilirsiniz.

12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, işinizden elde ettiğiniz gelir ve sosyal statü ile ilgili alanlarınızda yenilikler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızda yeni kişiler ile tanışabilir. İş ve kariyer yada kimliğinizde statünüz değişebilir. Örneğin evlenebilir, nişanlanabilir, işinizde bölüm değiştirebilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile sosyal ortamlarda, yeni girdiğiniz sosyal gruplar içinde kendinizi ortaya koyabileceğiniz, kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sizin herkesten gizlediğiniz bir ilişki yaşayabilir belkide herkesten gizlediğiniz parasal bir yatırım yapabilirsiniz. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin yabancılar, yurtdışı, ithalat, ihracat, yüksek öğrenim ve hukuki alanlarda beklediğiniz fırsatlar ve imkanları elde edeceğini bir gün yaşayabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, sizin ödemeler,borçlar, başkalarından elde edilen gelirleriniz ile ilgili konularda güç savaşları içinde olacağınız, aşırı hırslı olcağınız bir süreç olabilir. Sorun yaşanmaması adına daha sakin ve dikkatli olunmsında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, yüksek öğrenim, yurtdışı seyahat, yabancılar ve hukuki konularda beklediğiniz ve istediğiniz fırsatları elde edebilir. Çabalarınızın karşılığınızı alacağınız keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Yengeç burcu veya yükselen Yengeç:


Sevgili Yengeç'ler, bu hafta yeniay sizin iş ve kariyer ile ilgili alanlarınızda etkili olacak olup, bu alanlarınızda yeni başlangıçlar ve değişimler yaşayabilirsiniz.



12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin iş ve kariyer ile ilgili alanlarınızda etkili olacak olup, bu konularda yeni başlangıçlar ve değişimler yaşanabilir. Uzun süredir işini değiştirmek isteyen yengeçler istediği iş ile ilgili olumlu bir dönüş olabilir ve işlerini değiştirebilirler. Yine terfi bekleyen yada ayn kurumda pozisyon değişikliği bekleyen yengeçler istedikleri değişikliklere kavuşabiliecekleri başlangıçları yaşayabilirler. Yeni iş kurmak isteyenler yeni iş kurabilirler. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile düşündüğünüz tüm fikirleri harekete geçirebileceğiniz güzel bir gün olabilir. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sizin sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız içinden ilişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin ödemeler ve alacaklar, Bankalar, yatırımlar ile ilgili konularınızda etkili olacak olup, işinizden elde ettiğiniz gelirler ile boçlarınızı ödeyebilir ve karlı olacağınız yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, eş ve ortaklık ile ilgili konularda otorite savaşları içinde olabilir, aşırı hırslı olabileceğiniz kontrolcü olabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sorun yaşanmaması adına dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, borç verip uzun süredir umudunuzu kestiğiniz alacaklarınızı elde edebilir. Sağlığınız ile ilgili konularda şifa elde edebilirsiniz. Daha önce yepmış olduğunuz yatırımlardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Aslan burcu veya yükselen Aslan:

Sevgili Aslan'lar, bu hafta yeniay sizin yabancılar, yurtdışı, yüksek öğrenim, ithalat,ihracat ve hukuki konularınızda yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin uzaklar, yurtdışı seyahat, yabancılar, inandığınız konular, yüksek öğrenim, uluslararası ticaret ve hukuki konularda yenilikler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir aklınızda olan yurtdışı seyahatine çıkabilir. Uzak akrabalarınızdan haber alabilir. Bu süreçte akademik eğitim almak isteyebilir. Hukuki konularda dava açmak istiyorsanız bu süreçte dava açabilir. Mevcut hukuki davası olan aslanlar davaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirler. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile sosyal çevre ve arkadaş gruplarınızın desteği ile düşündüklerinizi hayata geçirebilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sizin işiniz ile ilgili parasal anlamda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ticaret yapan aslanlar kazançlı bir iş ilişkisi içine girebilirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin eşiniz ve ortağınız ile ilişkilerinizde isteklerinize kavuşabileceğiniz keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, çalışma ortamınızda otrite sahibi figürler ve çalışma arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilir ve aşırı hırslı kontrolcü tavırlar içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız vasıtası ile hayalini kurduğunuz iş ve ortaklık fırsatları yakalayabilir. Eşleri ile uzun süredir sorun yaşayan aslanlar arkadaşlarının desteği ile eşleri ile ilgili sorunlarını çözebilecekleri fırsatları yakalayabilirler.






Başak burcu veya yükselen Başak:

Sevgili Başak'lar, bu hafta yeniay sizin ödemeler ve alacaklar ile ilgili alanlarınızda yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin vergiler, ödemeler, borçlar, alacaklar, başkalarından elde edilen gelirler, nafaka, miras, Bankalar, Krediler, yatırımlar ile ilgili alanlarınızda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Uzun süredir istediğiniz yatırım kararını alabilir. Kredi kulanabilir. Ödemeler ve alacaklarınızz ile ilgili konularda sorunlarınızı çözebilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile işinizde göstermiş olduğunuz çabalarınızın mükafatını alabilir. Beklediğiniz tahsilatları ve ödemeleri alabilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, ilişkisi olmayan başaklar uzaklarda yaşayan yabancı olan bir kişi ile tanışabilir ve bir aşk ilişkisine başlayabilirler. Belkide yabancılardan ve hukuki konulardan beklediğiniz kazançları elde edebilirsiniz. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, sizin çalışma hayatınızda ve sağlığınız ile ilgili konularda fırsatları ve şansları elde edebileceğiniz keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, çocuklarınıza ve sevgilinize karşı aşırı kontrolcü olabilir. Belkide güç şavaşları içine girebilirsiniz. Bu da sizi maddi zarar uğratabilir. Dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, sağlığınız ve çalışma hayatınız ile ilgili konularda istediğiniz güzel haberleri alabilir. Amaçlarınıza kavuşabileceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Terazi burcu veya yükselen Terazi:

Sevgili Terazi'ler, bu hafta yeniay sizin eş ve ortaklık ilişkilerinizde yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin eşiniz, iş ortağınız, uzun soluklu birliktelikleriniz ile ilişkilerinizde yenilikler, yeni başlangıçlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Eşi ve uzun soluklu ilişkisi ile uzun süredir sorunları olan teraziler sorunlarını çözebilirler. Evli olmayıp, ilişkisi olan teraziler uzun soluklu yaşayabileckleri bir ilişkiye başlayabilirler. Ticaret ile uğraşan teraziler karlı bir iş ortağı ile yeni bir başlangıç yapabilirler. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile uzaklardan, yurtdışından, yabancılardan beklenen haberler ve olumlu gelişmeler gelebilir. Aynı zamanda hukuki davaları olanların davalarında olumlu haberler alınabilir. Bu haberler ve gelişmeler sizin eş ve ortaklıklar ile ilgili istediklerinize kavuşmanıza neden olabilir. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, alacaklarınızı tahsil edebilir. Borçlarınızı ödeyebilir. Yatırımlarınızdan kar elde edebilirsiniz. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, eşiniz ile istediğiniz organizasyonu düzenleyebilir. Hep istediğiniz ve yapamadığınız mutlu olduğunuz istediğiniz aktivitelere sevdiğiniz ve çocuklarınız ile birlikte yapabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, evinizde ve aileniz ile ilişkilerinizde güç savaşları içine girebilir, hırslı ve kontrolcü olabilirsiniz. Sorunlar yaşanmaması adına dikkatli olunmasında yarar var. Hafta sonu 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, çocuklarınız ve sevdiğiniz ile birlikte güzel zamanlar geçirebilir. Şans oyunlarında şanslı olabilir. Mutlu olacağınız konularda isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsat ve şansı yakalayabileceğiniz güzel bir hafta sonu yaşayabilirsiniz.






Akrep burcu veya yükselen Akrep:

Sevgili Akrep'ler, bu hafta yeniay sizin çalışma ortamınız, günlük işleriniz ve sağlık ile ilgili alanlarınızda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin çalışma arkadaşlarınız, çalışma ortamınız, günlük yaptığınız rutin işleriniz, sağlığınız ile ilgili konularınızda yenilikler, yeni başlangıçlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Çalışma ortamınız değişebilir, Çalışma arkadaşlarınız değişebilir, İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler değişebilir. Sağlığınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza daha özen göstereceğiniz bir sürece başlayabilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile çalışma hayatınızda bekledğiniz ödemeleri tahsil edebilir. Ödemelerinizde dengeyi sağlayabilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, eşi,uzun soluklu ilişkisi ve iş ortağı ile sorunları olan akrepler sorunlarını çözebilirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, ev ve ailesi ile ilgili isteklerini, düşündüklerini gerçekleştirecekleri güzel bir gün yaşayabilirler. Örneğin ev eşyalarını yenileyebilir ve tadilat yapabilirler. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilir ve baskıcı hırslı tavırlar içinde olabilirsiniz. özllikle kısa seyahatlarinizde araç kullanırken sakin olmanızda dikkatli olunmasında yarar var. 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, yapmış olduğunuz yatırımlarınızdan kar elde edebilir. Hayalini kurduğunuz yeni evi alabilir. Yine hep isteyipte yapamadığınız eviniz ile ilgili yenilikleri yapabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.






Yay burcu veya yükselen Yay:


Sevgili Yay'lar, bu hafta yeniay sizin çocuklar, aşk hayatınız, hobiler, mutlu ve şanslı olduğunuz alanlarda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin çocuklar, aşk hayatınız, hobiler, mutlu ve şanslı olduğunuz alanlarda yenilikler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Severek yaptığınız hobinizi profosyonel olarak yapmaya başlayabilir. Şans oyunlarından kazanç sağlayabilir. Çocuklarınız ile ile ilgili konularda istediğiniz düşüncelerinizi gerçekleştirebilir. İlişkisi olmayan yaylar yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile işleriniz ile ilgili kovaladığınız kazançlı müşteriler ile irtibata geçebilir. Eşleri olan yaylar eşleri ile ilgili istedikleri konuları çözüme kavuşturabilirler. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, çalışma ortamında arkadaşları ile ilişkileri düzeltebilirler. Aynı zamanda Çalışma hayatında günlük işlerinde berektli kazançlar elde edeblirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, yakın çevre ve kardeşlerinizin desteği ile mutlu olduğunuz konularda istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, parasal konularda otoriteler ile güç savaşları içinde olabilir. Aşırı hırslı baskıcı olabilir ve sevdiğiniz, çocuklarınız için aşırı harcamalar yapabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, eşleri ve ortaklıkları ile sorunları olan yaylar yakın çevresinin desteği ile sorunlarını çözebilecekleri fırsatı ve şansları elde edebilecekleri güzel bir gün yaşayabilirler. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Oğlak burcu veya yükselen Oğlak:


Sevgili Oğlak'lar, bu hafta yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda yenilikler, yeni başlangıçlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Eviniz ile ilgili yenilikleri bu hafta yapabilir. Ailesi ile ilgili sorunları olan oğlaklar ailesi ile ilgili sorunları düzeltebileceği olaylar yaşayabilirler. Evinizi değiştirebilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile çalışma hayatınızdaki mücadelelerde olumlu gelişmeleri aileniz ile birlikte kutlayabilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, sevgilisi olmayan oğlaklar yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar keyifli romantik anlar yaşayabilirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, yatırımlarınızdan ve işinizden kazançlarınızda artış elde edebilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, kendi fikirlerinizi ortaya koyduğunuz durumlarda aşırı hırslı ve güç savaşları içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, çalışma hayatınızdaki mücadelelerinizde parasal kazançları elde edeceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.





Kova burcu veya yükselen Kova:


Sevgili Kova'lar, bu hafta yeniay sizin yakın çevre ve kardeşler ile ilgili alanlarınızda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin yakın çevre ve kardeşler ile ilgili alanlarınızda yenilikler, yeni başlangıçlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizdeki arkadaşınız ve kardeşiniz taşınabilir. Yada siz ortam değiştirebili yakın çevrenizden uzaklaşarak yeni bir çevreye taşınabilirsiniz. Belkide kısa süreli bir yer değişikliği yapabilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile sizi mutlu edecek, hobilerinize katılabilir. Sevdiğiniz ile birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup, evinizde istediğiniz bir estetik değişiklik yapabilir. Aileniz ile birlikte evinizde huzurlu zamanlar yaşayabilirsiniz. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, fiziksel olarak kendiniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişimleri yakın çevrenizin desteği ile yapabilirsiniz. Kişisel istekleriniz ile ilgili şanslı olduğunuz güzel bir keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilir, aşırı hırsınız nedeni ile kontrolcü olduğunuz tavırlar içinde olabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, kişisel özellikleriniz, istekleriniz ve fiziksel görünümünüze odaklanacağınız ve isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatları elde edeceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.






Balık burcu veya yükselen Balık:

Sevgili Balık'lar, bu hafta yeniay sizin maddi ve parasal alanlarınızda yeni başlangıçlar, yenilikler ve değişimler yaşamanıza neden olabilir.


12 Nisan Pazartesi günü 22 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek olup, sizin maddi ve parasal kazançlar elde ettiğiniz alanlarda yenilikler, yeni başlangıçlar ve değişimler yaşamanıza neden olabilir. Uzun zamandaır aklınızda olan yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz. Belki de kurumsal bir işten ayrılıp, aklınızdaki işi hayata geçirip ticaret ile uğraşmaya karar verebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız maddi yatırımlaran kazanç yada yeni bir gelir kapısı elde edebilirsiniz. 13 Nisan Salı günü Güneş ile Mars arasında güzel açı olacak olup, bu açı ile parasal kazançlarınızı evinizi yenilemek ve ailenize destek olmak için kullanabilirsiniz. 14 Nisan Venüs Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olup,ilişkisi olmayan balıklar yakın çevrenizden biri ile yeni bir ilişki yaşayabilirler. 15 Nisan Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel açı olup, maddi kazançlarınızı iç dünyanızda tüm yarım kalan isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanacağınız ve bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayabileceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. 16 Nisan Cuma günü Plüton 'un Güneş ile sert açısı olacak olup, sosyal çevre ve arkadaş gruplarınız ile ilişkilerinizde otorite savaşları içinde olabilir, hırsınızın kurbanı olabilir beklemediğiniz maddi harcamalar yapabilirsiniz. Dikkatli olunmasında yarar var. 17 Nisan Cumartesi günü Jüpiter ile Mars arasında güzel açı olacak olup, eviniz için ve aileniz için düşündüğünüz yapmak istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatları ve şansları elde edebiliriniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim





Gonca Gazioğlu
 
kedi0 (6).jpg

Koç & Yükselen Koç: Bu hafta sizin için hızlı başlayacak burcunuzda gerçekleşen yeni ayın etkisi bu haftayı sizin için önemli bir hafta yapıyor. Kendinize odaklanmak, işlerinizi halletmek veya önemli görüşmelerinizi yapmak için haftanın ilk gününü kullanabilirsiniz… Bu haftanın ana konuları işlerinizi toparlamak, kendi işlerinize öncelik vermek ve finans konuları olacak. Salı ve Çarşamba günlerinde ise yatırımlar, para ile ilgili konular ve düşünceler ön planda olacak, uzun vadeli adımlar atmak, toprak alım – satımları için iyi günler. Perşembe gününden başlayarak Cumartesi akşamına kadar İkizler burcu etkisinde olacağız ve zihniniz son derece akif olacak ve bazı haberleşmeler, konuşmalar ön planda olacak… Pazar gününde ise Yengeç burcu etkisi ile eviniz, aileniz ve anne – babanız ile ilgili konular gündeminizde olacak…

Boğa & Yükselen Boğa: Haftanın ilk gününde sizin için biraz tempoyu düşürme vakti olacak çünkü sizi biraz yavaşlatan enerjiler devrede olacak. Yalnız kalarak çalışmalar ve planlamalar yapabilirsiniz. Salı günü itibari ile Ay’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinize odaklanacaksınız. İşlerinizi yapmak, kendinize vakit ayırmak, görünüşünüze özen göstermek için iyi günler. Perşembe gününden başlayarak haftasonunda devam edecek etki ise İkizler burcu etkisi, dolayısı ile daha çok parasal konular, iletişim ve işbirlikleri olacak. Haftasonunda para harcama modunuz yüksek olabilir… Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, aleniz, kardeşleriniz ve kuzenleriniz ile görüşmeler ve konuşmalar aktif… Güzel bir hafta olsun.

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya hayalleriniz, arkadaş çevreniz ile ilgili konular ön planda başlayacaksınız ve bu konularda gelişmeler ve haberlerde devrede! Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte biraz daha içe çekilip, özellikle finansal konularda planlamalar yapmanız mümkün. Ödemeler ve alacaklar gündemde olabilir. Perşembe gününde ve haftasonunda Ay’ın burcunuzda hareketi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinize ve önemli işlerinize odaklanmak, görünüşünüz ile ilgili yapılacak değişiklikler için harika günler olacak. Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, aklınızda parasal konular olacak ve bu konulardaki planlamalarınız… Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta dilerim… #haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya kariyeriniz, işiniz, kendiniz ön plana koymak istediğiniz konular ön planda başlıyorsunuz ve bu etki Salı gününe kadar devam edecek. Dikkat etmek gereken ise sosyal çevrenizle, sevdiklerinizle parasal konularda gerginlikler ve tartışmalar yaşamak olacak. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte sosyal çevre, arkadaşlarınız ile ilgili konular ve hayalleriniz ön plana gelecek. Bu konularla ilgili girişimler yapmak ve birşeyleri somutlaştırmak için planlar yapmak mümkün ne de olsa yeni ay etkisindeyiz. Perşembe gününden başlayacak ve Haftasonunda devam edecek İkizler burcu etkisi ise dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak için iyi zamanları anlatıyor biraz daha içsel günler olabilir ve bazı önemli bilgilerde yolunuza gelebilir… Pazar gününde Ay burcunuza geçecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, bakımınızla ve ailenizle ilgilenmek için iyi etkiler devrede…

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya uzaklar, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler ve tanıtım konuları ön planda başlıyorsunuz. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte kariyeriniz, ön planda olmak, ilişkiler ve işinizde ilerleme konuları aktive olacak. Eski bazı konularla tekrar ilgilenmeniz gerekebilir, yine ikili ilişkilerde de bazı eski konular gündeme gelebilir. Perşembe gününden başlayarak haftasonuna yayılan etki ile arkadaşlarınız ile ilgili konular ve sosyal çevrenizden gelecek bazı haberler aktif. Arkadaşlarınızla görüşme ve sosyalleşme imkanı bulabilirsiniz bugünlerde… Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, biraz içe çekilmek ve dinlenmek istemeniz mümkün…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya ortak para, finans, yatırımlar, işin ve ailenin parası konuları ön planda başlıyorsunuz. Haftanın ilk gününde beklenmedik gelişmelere açık etkilerde olduğundan iş, iş yerinizdeki ilişkiler ve internet, yayıncılık konularında odağınız yoğun olacak, beklediğiniz parasal haberler gelebilir. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız uzaklarda ve bazı uzak tanıdık – akrabalarda olabilecek. Hayalinizde bir seyahat olabilir. Perşembe gününden başlayarak, haftasonunda ise iletişim yoğun, aklınızda hem bir ilişki ile ilgili konular hem de kariyerinizde yapmanız gereken şeylerle ilgili konular olabilir. Kendinizi ön plana koymak, kariyer ve ilişkiler konularında girişimler yapmak için iyi günler.. Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, aklınızda bazı arkadaşlarınız, eskiler ve çocukluğunuz olabilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya ikili ilişkiler, evliliğiniz veya ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda başlıyorsunuz. Bu alanda yaşadığımız yeni ay sizi bu konularda ilerletmek için teşvik ediyor olacak. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız parasal konularda ve yatırımlarda olacak. Alacaklar, bankalarla ilgili konular ve bazı ödemeler ön planda olacak. Bu etki Perşembe gününe kadar devam edecek. Perşembe gününden başlayarak haftasonunda devam edecek İkizler burcu etkisi ise sizin için uzaklar, seyahatler, inançlar ve yeni bilgiler alanını aktive edecek. Uzaklardan veya uzak akrabalardan bazı haberler, seyahat planları ve iletişimi yoğun bir haftasonu sizi bekliyor olacak. Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, aklınızda kariyer ve evlilik konuları da olabilir. #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya çalışma, üretme ve birşeyleri oldurmaya çalışma modu yüksek başlıyorsunuz. İşiniz, iş yerinizdeki kişilerle ilgili durumlar veya evin düzeni konuları ön planda, yeni ayın etkisinde olduğumuzdan yeni adımlar atmak için ideal bir hafta! Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler, iş yerinde bire bir iletişimde olduğunuz kişilerle veya eşiniz ile ilgili konular ön planda olacak. Perrşembe gününden başlayarak, haftasonunda devam edecek İkizler burcu etkisi ile aklınız parasal konularda olabilecek ve iletişiminiz yoğun olacak. Birşeyler yapmak ve yeni adımlar atmak istiyorsanız bu hafta sizin için daha hareketli geçebilir… Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz, aklınızda sevdiklerinizi görmek için yaptığınız bazı planlar olabilir.

Yay & Yükselen Yay: Haftaya işler, projeler, çocuklar ve aşk konuları ön planda başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Hobi gibi yaptığınız işler, proje bazında yapılan işler ön planda olacak ve hızlı etkiler haftanın ilk gününde aktif olacak. Pazartesi gününde bu alanda bir de yeni ay yaşadığımızdan aklınızda yeni adımlar atmak varsa bu haftayı değerlendirin. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız işlerde, çalışma ve üretmede olacak, biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Yine finans konuları ve yatırımlarda ön plana çıkacak. Perşembe gününden başlayarak haftasonuna yayılacak İkizler burcu etkisi ile ise ikili ilişkiler ve ikili ilişkilerde dengede olmayan konular odağınızda olacak. Yine her tür birebir görüşmenin ve aklınızın birilerinde olacağı günlerdeyiz. Ben demekten çok sen diyeceğiniz ve karşınızdakini düşüneceğiniz günler olacak… Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz ve aklınızda ailenin, eşin parası gibi konular olabilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya iletişimi yoğun başlayacaksınız, aileniz, eviniz ile ilgili konular ön planda olacak, alıncaklar ve yapılacaklar vaktinizi alabilir. Pazartesi gününde bu alanda bir de yeni ay yaşadığımızdan aklınızda yeni adımlar atmak varsa bu haftayı değerlendirin. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte aklınız çocuklarınız ile ilgili konularda aynı zamanda aşk konularında, hobi gibi yapılan işlerde olabilir. Perşembe gününden başlayarak Haftasonunda da aktif olacak İkizler burcu etkisi ile işiniz ile ilgili konular ön planda olacak aynı zamnada, hafta içinde yaşananları gözden geçirmek ve yeni kararlar almak için iyi etkiler olacak. Evinizin içinde birşeyler yapmak, okumak ve bazı eğitimlerde gündemde olabilir. Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz ve aklınızda eşiniz, sevgiliniz veya birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı konular olabilir. #haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya iletişim alanınız aktif başlıyorsunuz, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Yeni ayın etkisinde olduğumuzu düşünürsek bu hafta hem parasal konular ön planda olacak hem de iletişim çok aktif başlayacak haftanız. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte konular daha çok aile, anne- baba ve eviniz ile ilgili olacak ve biraz daha yumuşak etkiler devreye girecek. Finans ve yatırımlar konuları ve eviniz ile ilgili bazı düzenlemeler gündemde… Perşembe gününden başlayarak, haftasonunda da aktif olacak İkizler burcu etkisi ise aşk, çocuklar ve keyif konularını ön plana getirecek. Bazı önemli görüşmeler veya çocuğunuzun eğitimi ile ilgili konular ön planda olabilir… Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz ve aklınızda eskiler olabilir, aileniz ve evinizin düzeni ile ilgili konular ön planda olacak…

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Koç burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve işin parası hem de daha fazla nasıl para kazanırım konuları ön planda başlıyorsunuz. Hızlı etkilerin devrede olacağı haftanın ilk gününde beklediğiniz gecikmiş haberler gelebilir. Salı günü itibari ile Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte iletişim alanınız çok aktif olacağından, birçok haber almanız ve konuşma yapmanız mümkün. Kardeşlerle ve akrabalarla ilgili konularda ön planda olacak, yine bazı eğitimler ve sözleşmelerle ilgili konularda aktif. Perşembe gününden başlayarak haftasonunda devam edecek etki ile ise ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirmek, uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı görmek iyi gelebilir. Pazar gününde Yengeç burcu etkisi devreye girecek daha duygusal olabilirsiniz ve aklınızda eskiler, eski eşiniz veya sevgiliniz olabilir… Güzel bir hafta olsun…




Güliz Kına
 
kedi0 (10).jpg

KOÇ
Yeniay burcunuzda. Mücadele ve cesaretle harekete geçme enerjiniz yükseliyor.

Yeni başlangıçlar yapacak, hayatınızı dönüştürmek isteyeceksiniz. Finansal kazançlarınız desteklenirken, geleceğe dair sağlam adımlar atacaksınız. Yakın çevreniz, arkadaşlar, aile ortamı, kardeşlerle ilgili konu ve gündemler önümüzdeki 15 gün ortaya çıkabilir. Sorumluluklarla mücadele edecek gücü kendinizde bulacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirin.











BOĞA
Sizin için geride kalmak, hayatı gözden geçirmek, hayatı sorgulamak adına Yeniay çeşitli fırsatları önünüze getirebilir.

İşiniz ve sağlığınızla ilgili konuları gözden geçirip, yeni düzenlemeler yapabilir, harekete geçebilirsiniz. Geçmişi geçmişte bırakma zamanı. Maddi konularda planlamalar yaparken, yeni görüşme kapıları karşınıza gelebilir. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Size iyi gelmeyen alışkanlıkları bırakabilir, işinizi, yaşamınızı değiştirebilirsiniz. Maneviyata yönelmek, içe dönmek ve bedeninizi dinlendirmek önümüzdeki 15 gün size iyi gelecektir.











İKİZLER
Yeniay, geleceğinizle ilgili yeni hedefleri gündeme getirirken, yeni projelere adım atmak konusunda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Toplantı, sunum, yeni eğitimler gibi başlangıçlar önümüzdeki 15 gün gündeme gelebilir. Motivasyonunuz yükseliyor. Kendinize inanın ve güvenin. Yeni iş başvuruları, yeni iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Sosyal çevrede yeni tanışmalar, özel hayatınızda yeni başlangıçlar, size yardım ve fırsat getirecek insanlar yaşamınıza gelebilir. Ticaret, hukuk, yabancılarla ilgili konularınız varsa girişimlerde bulunabilirsiniz.











YENGEÇ
Uzun vadeli kadersel gelişmeler yaşamınıza gelebilir. Sisli konular Yeniay’la birlikte aydınlanacaktır.

Hedeflerinize odaklanacaksınız. Toplumsal statünüz, toplum önündeki duruşunuz, kariyeriniz, evliliğinizle ilgili yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Mesleki sorumluluklar artarken, işinizde dikkat çekeceğiniz bir dönem. Odağınızı iyi belirleyin. Hedefinizden vazgeçmeyin. İşinizi büyütmek gibi kararlarınız varsa emin adımlarla ilerlemek daha uygun olacaktır. İkili ilişkilerde değişimler, bir iş ortaklığı ya da evlilik kararları da gündeme gelebilir.











ASLAN
Sizler için güzel bir dönem. Girişimlerinizi değerlendirin. Yaşama dair yeni başlangıçlar, var olan tüm rutinlerinizin değişimi söz konusu olabilir.

Yabancı ülkeler, yurtdışı yolculuklar, yurtdışı bağlantılı ticari işler ve eğitimlerle ilgili yeni gelişmeler ve olanaklar karşınıza gelebilir. Yeniay size cesaret aşılayacaktır. Akademik, hukuksal konularda beklediğiniz gelişmeler yaşamınıza gelebilir. Bireysel anlamda başarılı ve özgüvenli olacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar, sosyal çevrenizle iletişiminiz artacaktır. Önümüzdeki 15 gün motivasyon ve destek sizinle.











BAŞAK
Maddi konularda yeni girişimler yapmak isteyebilirsiniz.

Kimileriniz yeni yatırım kararı alırken, kimileriniz için Yeniay yeni kredi başvuruları, vergi yapılandırmaları, nafaka, miras ve ödemeler şeklinde ortaya çıkabilir. Burada sorunlar yaşıyorsanız çözüm imkânlarıyla karşılaşabilirsiniz. İş ortaklıklarında, eşten gelen ortak paylaşımlardaki kazançlarda değişimler meydana gelebilir. Motivasyonunuz adına kendinize zaman ayırın. Önümüzdeki 15 gün korku, endişe ve kuruntular artabileceğinden ruhsal ve fiziksel sağlığınıza, ailenizin sağlığına karşı dikkatli olun.











TERAZİ
Sizin için önemli bir Yeniay. İlişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Evliliğiniz, ortaklığınız, eşinizin yaşamındaki gelişmeler sizi etkileyebilir.

Bunun yanı sıra bazılarınız evlilik kararı alırken, bazılarınız ortaklık girişimlerinde bulunabilirsiniz. Değişime kendinizi açmalısınız. Her şey kontrolünüz altında olmayabilir. Kararlarınızı cesaretle verirken sağlam adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Hukuksal konulardaki çözümler, yer değişimleri, iş hayatınız, ticari gelişmeler, görüşmeler adına da desteklenebilirsiniz. Kimilerinize seyahatler gündeme gelebilir.











AKREP
Meslek hayatınızda değişimler, çalışma koşullarınızda cesur değişimler yapabilirsiniz.

Yeni iş teklifleri alabilir, iş bağlantıları kurabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerde yenilikler olurken, sağlık, beslenme, diyet, spor gibi hayatınızı düzene sokacak yenilenmeler gündeme gelebilir. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Günlük düzeninizde, rutinlerinizde bir takım değişim ve yenilenmeler meydana gelebilir. Duygusal yaşamınızda yeni başlangıçlar ortaya çıkarken, var olan ilişkilerinizde sorunları iyileştirmek adına güzel bir Yeniay.











YAY
Sosyal hayatınız renkleniyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni aşk ve flörtler başlayabilir, yeni tanışmalar meydana gelebilir.

Çocuklarınızın hayatıyla ilgili güzel haberler, ya da çocuk sahibi olmaya karar vermek, hamilelik, doğum haberleri de gündeme yerleşebilir. Hobileriniz, yaratıcılığınız, spor, iş ve ortaklıklar konusunda da güzel etkiler altında olacaksınız. Toplumsal duruşunuzda iş ve bireysel anlamda dikkat çekeceğiniz bir Yeniay. Çevrenizden destek göreceksiniz. Maddi konularda sağlam ve uzun vadeli hareket edin.











OĞLAK
Yeniay, aile, ev, yuva alanlarında yenilik getirebilir. Evinizi yenileyebilir, değişiklikler, tadilat, dekorasyon değişimleri yapabilirsiniz.

Aile içi konuların güzel gelişmelerin öne çıkacağı bir 15 gün. Taşınmak, ailenin yanında ayrılmak, yer ve şehir değişimleri meydana gelebilir ya da bunlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gayrimenkul kiralama, almak, satmak, bir mülkünüzü değerlendirmek söz konusu olurken, kimileriniz için yatırım kararı da gündeme gelebilir. Finansal konularda yeni girişimler, yeni iş başlangıçları adına da güzel zamanlar. Yeteneklerinizi değerlendirin











KOVA
Yeni fikir ve projelerinizi hayata geçireceksiniz.

Yeni anlaşmalar, projeler, sunumlar, sözleşmeler meydana gelirken, ticari konularda yeni imzalar gündeme gelebilir. Tekliflere açık bir dönemdesiniz. İletişiminiz artıyor. Daha dinamik ve hareketli olacaksınız. Fırsatları değerlendirin. Eğitimlerle kendinizi geliştirebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Yeniay 15 gün boyunca kardeş, akraba konularını da ön plana çıkartacaktır. Duygusal ilişkilerde yeni tanışmalar ve başlangıçlar meydana gelebilir











BALIK
Finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Yeni kaynaklar elde edebilirsiniz.

Yeni yatırım kararı alırken, ailenizden destek görebilirsiniz. Gayrimenkul konularında gelişmeler, mülk alım satım gibi paranızı değerlendirebileceğiniz şanslarla karşılaşabilirsiniz. İş teklifleri, çalışmayanlar için yeni bir iş haberi başlangıçları hayatınıza getirebilir. Harcamalarınızı gözden geçireceğiniz, gelir giderinizi hesaplayacağınız ve bütçenizi yenileyeceğiniz bir Yeniay olabilir.















Seyran Ataklı
 
kedi0 (18).jpg

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.

Evet sevgili koçlar bu hafta gerilimin dozu yavaş yavaş artmaya başlıyor. Sizin sosyal alanınızda ilerleyen Satürn sizi kelimenin tam anlamıyla maddi, manevi konularda hafiften yormaya başlayabilir. O nedenle bu hafta elinizi kredi kartlarından çekin. Ve ne olursa olsun iş ve işle ilgili konularda, sosyal meselelerde temkinli konuşun.





Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.

Bu hafta sizlerde sosyal yardımlaşma, kalabalık gruplar içinde yeni insanlarla tanışmak üzerine hareketlilik olabilir ve bu sizi çok daha hissettirecekmiş gibi görünmekte. Bu hafta daha çok kendinizle ilgilenmenizde fayda var diyebiliriz. O nedenle sağlık başta olmak üzere kendinizi bir bakıma almanız pek güzel olur.




İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.

Bu hafta sizin için sevgili İkizler, kariyer, tanıtım ve kartvizitiniz önem kazanacak o nedenle yeni bir şeylere kalkışmanız evet çok doğru ve hoş olur. Ama bu noktada ne yazık ki Mars ile Neptün arasındaki zorlayan etkileşim sizi tam da bu alanda ne yapacağınızı bilemez bir halde tutabilir. O nedenle eğer elinizde sağlam bir bilgi yoksa yeni bir şeylere atılmadan önce bir kere daha düşünün.




Yengeç

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.

Sevgili yengeçler bu haftanın ana teması sizin için “hırs ve tutku”. Bu hafta özellikle ikili ilişkilerde “inadım inat, kişiliğim iki kanat” diye tutturup “ben böyle istiyorum, benim istediğim gibi bu ilişki, iletişim olacak” diye konuya girmemenizde fayda var. Mevzu elinizde patlayabilir. Her ne kadar hakkınız yeniyormuş gibi hissetseniz de sakin kalıp beklemek her zaman daha avantajlıdır.




Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.

Bu hafta canım aslanlarım, eğer yurtdışı ile ilgili konularda, uzakta akraba, eş dost ile ilgili enteresan haberler ve tabi yüksek okulda okuyan Aslan burcu öğrenciler için enteresan gelişmeler olabilir. Eğer tanıtım, kampanya gibi girişimler varsa bu hafta yeni bir şeylere başlayabilirsiniz. Ama çalışma arkadaşlarınızla veya günlük koşturmanızda sakin olmaya gayret edin.




Başak

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.

Bu hafta özellikle aşk ilişkiler ve çocuklar konusunda kendinizi biraz daha doğru konumlandırmanızda fayda görüyorum. Dağılmak, ne yapacağını tam olarak bilmeden hareket etmek gibi bir durumda kalabilirsiniz. O nedenle adımlarınızı daha sağlam atmaya ve önünüzü daha net görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günlük koşturmanıza kazalar dikkat etmeniz gereken bir hafta sizi bekliyor denilebilir.




Terazi

Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.

Bu hafta evliyseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa dikkatli ve özenli davranmanız gereken zamanlardan geçiyorsunuz demektir. O nedenle “dilin kemi yok!” sözünü aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. İlişkiyi toparlayayım derken sorun yaşama riskiniz hayli fazla. Öğrenci teraziler ise sınavlarınız varsa veya derslerle ilgili sorun yaşama olasılığı var. Aman dikkat edin biraz.




Akrep

Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

Bu hafta sevgili akrepler, mümkünse arkadaş ve yakın çevrenizle sınırlarınızı koruyarak bir iletişimde kalmanızda fayda var. Önünüzde hoş iyi zamanlar geçirmek için fırsatlar olabilir ama bu hafta elinizde olmadan bir sınır problemi yaşamanız olası. Bunun yanında, iş ve çalışma koşullarında değişiklikler olabilir.




Yay

Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.

Sevgiliniz varsa veya olmaya aday biri varsa işte bu hafta size sakin olmak ve çok fazla tutkulu davranmamak düşüyor payınıza. Konuşmalarınıza, ruh halinize dikkat edin ve bir anda “ama ilişkimizin geleceği ne olacak, hadi bu ilişkinin adını koyalım” gibi gereksiz cümleler sarf etmemeye bakın derim. Aynı zamanda bunu birebir para konusunda da aklınızdan çıkarmamanızda fayda var.




Oğlak

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.

Öz aileniz, anne, baba ve diğer aile büyükleri hakkında ve olabilecek gayrimenkul konularında bu hafta biraz hareketlenecekmişsiniz gibi durmakta. Bu anlamda hem çok güzel gelişmeler yaşamanız hem de diğer yandan maddi ve manevi gerginliklere açık olmanız söz konusu olabilir. O nedenle ne kadar sakin olur ve konuya tarafsızca yaklaşırsanız bilin ki haftanın kazananı gerçekten sizsiniz.




Kova

Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Sevgili Kovalar bu hafta aşk çanları sizin için çalacakmış gibi duruyor. Bu hafta ilişkiler konusunda şansınız neden dönmesin ki? Elbette bu her beğendiğinize yapışın demek değil. Ama en azından mantıklı bir yaklaşımla hoş bir diyalog kurmanız mümkün. Aşk konusunda veya gelecek anlamında çok da konuşmadan anın tadını çıkarırsanız neden olmasın?





Balık

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta para konusunda sert, keskin konuşmalara girmediğiniz sürece bereketli bir hafta geçirmemeniz için hiçbir neden yok. Bu hafta size ayak bağı olacak bir başka konuda Neptün ile Mars arasında süre gelen gerilimli açı. Bu da sizin açık söylemek gerekirse daha çok ailenizle ilgili gibi görünüyor. Karşınıza bazı abuk sabuk engeller dikebilirler. Sizi korumak adına girişecekleri bu eylem canınızı sıkabilir.





Murat İpek
 

köpek0 (4).jpg

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar​

Cesur, atak, yeni fikir ve girişimlere açık bir haftadayız. İmaj değişikliği veya hayatımıza yenilik katacağımız konular söz konusu olabilir. Ne istediğimizi daha iyi bildiğimiz, kendimize olan güvenin artacağı bir hafta olabilir. Maddi konularda fırsat ve desteklerle karşılaşabilir, gelirimizi arttıracak yeni kazanç alanları sağlayabiliriz. Yakın çevremizden destekler alabiliriz. Yeni, heyecan verici bir ilişki gündemimize gelebilir, var olan ilişkilerimizde daha sağlam ve kalıcı adımlar atabileceğimiz bir süreç geçirebiliriz.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar​

Duygusal dalgalanmalarımızın son bulabileceği, kendimizi daha net ortaya koyabileceğimiz bir hafta. Bir süredir edindiğimiz farkındalıklar ile hayatımızda değişimler ve yenilenmeler yaşayabiliriz. Fiziksel görünümümüzde farklılık yaratabiliriz. Aşk hayatımız ve maddi konularımız ile ilgili keyifli gelişmeler olabilir. Para kazançlarımız artabilir ancak harcamalarımızda kontrolsüz hareket edebiliriz. İş-kariyer hayatımızı ilgilendiren fırsatlar karşımıza çıkabilir. Yeteneklerimizi ortaya koymakta zorlanmayacağımız bir dönem geçirebiliriz.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Hedeflerimiz, projelerimiz doğrultusunda daha girişken ve atak olabileceğimiz bir hafta geçirebiliriz. Hırsımıza yenik düşmeden atacağımız adımlarda başarı sağlamak mümkün olabilir. Sosyal çevremiz ile olan iletişimimiz artabilir, planlar, organizasyonlar yapabiliriz. Düşüncelerimizi eyleme dökmek için fırsatlarla karşılaşabileceğimiz bir dönem olabilir. Maddi konularda riskli adımlar atmamak önem taşıyabilir. Özel hayatımız ile ilgili bazı kararlar vermemiz gerekebilir, yolunda gitmeyen ilişkilerde kopmalar söz konusu olabilir.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

Kariyer hayatımızda yeni başlangıçlar yapabilir, kendimizi ortaya çıkarabildiğimiz güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Geleceğimizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabiliriz. Bizi heyecanlandıracak, hareketlendirecek yeni amaçlar belirleyebiliriz. İkili ilişkilerde bazı gerginlikler söz konusu olabilir, bizi manipüle eden yaklaşımlar canımızı sıkabilir. Hafta ortası itibari ile sosyal çevremize daha çok zaman ayırabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, kalıcı dostluklara adım atabiliriz. Parasal konularda beklediğimiz gelişmeler varsa olumlu sonuçlanabilir ve keyiflenebiliriz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

Amaçlarımıza yönelik bakış açımızı yenileyen ve ilerleyişimizi destekleyen bir hafta. Cesaret gerektiren konularda motivasyonumuz artabilir ve yeni kararlar alabiliriz. Parasal konularda düşünmeden harcamaya meyilli olabiliriz. Hukuk, ticaret, yurtdışı bağlantılı konularda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Hafta ortası itibari ile iş-kariyer hayatımız ile ilgili daha sağlam ve kalıcı adımlar atabiliriz. Yeni bir iş, pozisyon değişikliği gündemimize gelebilir. Ev alım- satım, taşınma konularında fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimizi ilgilendiren keyifli bir süreç geçirebiliriz.


Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Finansal konularda yeni girişimler, yeni düzenlemeler yapacağımız bir hafta. Beklenen bir paranın elimize geçmesi, kredi çekmek, borç almak, nafaka, ödemeler gibi konularla ilgilenebiliriz. Maddi konularda destekleneceğimiz bir süreç geçirebiliriz. Bazı konularda derinimizde yaşadığımız huzursuzluklar öfke ile ortaya çıkabilir. Ruhsal olarak kendimizi güvende hissetmeyebiliriz ve belirsizlikler bizi yorabilir. Hafta ortası itibari ile eğitim, ticaret, iletişim konularında fırsatlar kapımızı çalabilir. Kariyerimizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabiliriz.


Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik konularının ön planda olacağı bir hafta. Bu konularda yenilenme arzusu hissedebiliriz. Kendi istek ve arzularımızı daha net ortaya koyarak, bazı inatlaşmalar ve sürtüşmeler yaşayabiliriz. Bencilce ve öfke ile yaklaşımlar kopuşlar getirebilir. Bekar olanlarımız için heyecan veren yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile parasal konularda keyifli gelişmeler yaşayabiliriz. Hukuk, seyahat, eğitim konularında destekleyici bir süreç olabilir. İş hayatımızı ilgilendiren yeni anlaşmalar, yeni fırsatlar gündemimize gelebilir.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

Gündelik rutinlerimizde değişimler ve hareketlenmeler yaşayabileceğimiz bir hafta. İşle ilgili yeni başlangıçlar yapabiliriz. Ev, aile konularını ilgilendiren, ev alım satımı, taşınma gibi temalar için keyifli gelişmelerimiz olabilir. Çalışma ortamımızda öncülük ve liderlik edeceğimiz yeni gündemlerimiz olabilir ancak birlikte çalıştığımız kişilerle aramızda gerginlikler, tartışmalar da söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile ilişkilerimizi ilgilendiren konularda, sağlam temelli, kalıcı başlangıçlar yapabiliriz. Özel hayatımıza daha fazla vakit ayırmak isteyebiliriz. Sağlık konularımıza, özellikle baş bölgemize dikkat!


Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Motivasyonumuzun, özgüvenimizin, yaratıcılığımızın artacağı bir hafta. Parasal konularda önemli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Medya bağlantılı işler, çocuklarla ilgili konularda gündemlerimiz olabilir. Yeni bir flört, yeni bir hobi hayatımıza girebilir. İlişkilere yönelik daha cesur adımlar atabiliriz. Yeteneklerimize, yaratıcılığımıza odaklanabilir, keyif alacağımız konulara daha çok yönelebiliriz. Yatırım, borsa konularında hızlı adımlar atmak, risk almak için uygun olmayabilir. Hafta ortası itibari ile işle ilgili yeni bağlantılar kurabilir, birlikte çalıştığımız kişilerle aramızda daha keyifli bir süreç geçirebiliriz.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Hayatımıza dair yeni temeller atmak isteyeceğimiz bir hafta. İçsel farkındalıklarımızla geleceğimize yönelik bir değişim sürecine girebiliriz. Ev, yuva, aileyi ilgilendiren konular gündemimizde olabilir. Taşınma, yer değiştirme, gayrimenkul alım satımı ile ilgili girişimlerde bulunabiliriz. Hafta ortası itibari ile maddi konularda fırsatlar karşımıza çıkabilir. Yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı değerlendirerek yeni planlamalar yapabiliriz. İlişkilerle ilgili keyifli gelişmelerimiz söz konusu olabilir. Aşk, çocuklar, sanatsal aktivitelere karşı daha çok vakit ayırmak isteyebiliriz.


Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

İletişimin, yeni fikirlerin, yeni kararların ön planda olabileceği bir hafta. İletişim gerektiren konularda hızlı adımlar atabilir, kendimizi daha net ortaya koyabiliriz. Düşünmeden konuşmaya, hızlı kararlar vermeye açık olabiliriz bu nedenle acele etmemekte fayda var. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili de önemli kararlara tanıklık edebiliriz. Hafta ortası itibari ile ev, aile, yuva konularında yeni girişimler yapabiliriz. Sevdiklerimizle, ailemizle ev ortamımızda keyifli vakitler geçirebiliriz. İkili ilişkiler açısından bize güven veren, güzel bir birlikteliğe adım atabiliriz. Parasal konularda da istikrar sağlayabileceğimiz yeni kazanç alanları belirleyebilir, fırsatlarla karşılaşabiliriz.


Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Maddi konularda yeni girişimlerin, yeni kararların gündemimizde olabileceği bir hafta. Atacağımız adımlar bize başarı sağlayabilir. Ek kazançlar elde edebilir, gelirlerimizde artışlar gözlemleyebiliriz. Sosyal çevremizden birileri ile aramızda bazı gerginlikler yaşanabilir, biraz canımızı sıkabilir. Hafta ortası itibari ile yakın çevremizle daha fazla zaman geçirmek isteyebiliriz. Seyahatler gündemimize gelebilir. Yeni iş bağlantıları, yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Zihnimizdeki belirsizlikleri bir kenara koyarak, kararlarımızda netleşebilir, daha keyifli hissedebiliriz. Eğitim, medya, iletişim konularında destekleyici bir süreç olabilir.




Kenan Yasin Bölükbaşı
 
kedi (12).jpg



KOÇ
Yeni ay hız kazandırıyor
Haftanın hemen başında burcunuzda gerçekleşen yeni ay özgüveninize katkıda bulunurken kendinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koymanızı sağlayabilir. Yeni ayın ivmesiyle hayata daha sıkı sarılabilir, yaşamınıza yenilikler katabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle maddi konularda sahip olduklarınızı daha iyi kullanma ve onlardan daha iyi yararlanma fırsatınız olabilir








BOĞA
Yeni ay ruhsal yüklerden sıyrılmanıza yardımcı olabilir
Kendinizi biraz hayatın akışına bıraktığınız bir dönemde ilerlerken yeni haftaya Koç burcunda bir yeni ayla başlıyoruz. Bu yeni ay bilinçaltınızda önemli farkındalıklar ve uyanışlar getirirken yeni ayın getirdiği bireysel yenilenmeyi bilinçaltınızda başlıyorsunuz. Endişe ve kaygılarınızdan sıyrılabilirsiniz, akışta huzurlu hissedebilirsiniz ve 14 Nisan’da Venüs’ün burcunuza ilerlemesiyle cazibenizle, ışığınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz.












İKİZLER
Yeni arkadaşlar getiren yeni ay
Sosyal yönden hareketli bir dönemden geçerken geleceğe yönelik umutlarınızı da ayakta tutmaya ve yenilemeye çalışıyorsunuz. Böyle bir süreçte meydana gelen yeni ay yepyeni umutların ateşleyicisi olabilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle aşkta ve ilişkilerde biraz daha gizli, ketum veya kapalı bir döneme ilerleyebilirsiniz. Platonik aşklar gündeme gelebilir. Aşkı idealize etmek ruhunuza iyi gelebilir









YENGEÇ
Yeni başarılar
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay imajınıza, statünüze, iş ve kariyer yaşamınıza ışık tutabilir, bu alanda parlayabilir, başarılarınızla göz alıcı olabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle sosyal yönden şanslı bir döneme ilerliyorsunuz, aradığınız aşkı sosyal çevrenizde bulabilirsiniz.













ASLAN
Yeni maceralar
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay uzaklardan aşklar, sevgililer getirebilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda yeni başlangıçlar, yeni macera ve keşif ve maceralar, yolculuklar gündeme gelebilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle iş yaşamı, kariyer anlamında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz.









BAŞAK
Yeni ortak girişimler
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen ortak maddi konularda, iş ve para konularında yenilikler ve yeni başlangıçlar, yeni ortak iş ve girişimler getirebilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle aradığınız aşkı bulunduğunuz ortamın dışında, uzaklarda bulabilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda destek göreceğiniz kimseler olabilir.









TERAZİ
İlişkilerinizde yepyeni bir dönem
Haftanın hemen başında karşıt burcunuz olan Koç burcunda gerçekleşen yeni ay ilişki ve ortaklıklar alanınıza ışık tutarken, yeni bir ilişkiyi ya da ilişkinizde yeni bir evre veya aşamayı beraberinde getirebilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle ortak maddi konularda ve yatırım konularında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz.






AKREP
Yeni bir çalışma ortamı
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda yenilikler katabilir. Yeni işler, çalışmalar, uğraşları beraberinde getirebilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle ikili ilişkiler, ortaklıklar, beraberlikler açısından şanslı bir döneme ilerliyorsunuz, eşinizden daha çok destek görebilirsiniz.









YAY
Yeni bir aşk
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay aşkta yenilikleri, yeni başlangıçları işaret ederken bu alanda cesur ve korkusuz da davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyeceğiniz yeni bir dönem başlıyor. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle eşinizden, ortağınızdan maddi destekler görebilir, ortak imkanlardan faydalanabilirsiniz.









OĞLAK
Yeni bir ev veya aile ortamı
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay evinizde, aile içinde yenilikler, yeni başlangıçlar getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir, daha büyük ve geniş bir eve kavuşabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle aşkta şanslı bir dönem başlıyor, yepyeni bir aşk kapınızı çalabilir ya da aşkla bağlı olabileceğiniz bir uğraş edinebilirsiniz








KOVA
Yeni komşular
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay yakın çevrenizde, iletişim alanınızda yenilikler ve yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni komşular edinebilirsiniz. Kardeşlerinizin yaşamında yenilikler olabilir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle ev yaşamınızda daha huzurlu bir döneme ilerlerken ailenizden de daha çok destek görebilirsiniz.









BALIK
Yeni bir iş
Haftanın hemen başında Koç burcunda gerçekleşen yeni ay maddi konularda yeni gelişmelere ve yeni bir işe işaret edebilir. Maddi imkanlarınızı değerlendirebileceğiniz yeni imkanlar bulabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesiyle kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir dönem başlarken yakın çevrenizden de destek görebilirsiniz






Pınar Atmaca
 
kedi 0 (26).jpg

Koç burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça güzel bir zaman dilimi! Hayatınıza yön vereceksiniz, zorlanmalar olsa da başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız oldukça güzel. Partnerinizle aranızdaki sorunlar konuşarak halloluyor.

Koç burçları bu dönemi karşılarına çıkan yeni yollarla karşılıyorlar. Aniden oldukça aklı başında ve ihtiyacı olan her şeye sahip birer birey olarak görmeye başlayabilirler. Bu süreçte korkup kaçmak yerine önlerine çıkan fırsatları değerlendirmeli, becerilerini en şekilde kullanabilecekleri seçenekler üzerinde durmalılar.


Özellikle sabırsızlıkla bekledikleri bir şey karşılarına dikildiğinde çok erken ya da çok fazla gibi gelebilir. Ancak bu düşünceyi aşmaları oldukça önemli ve kritik. Bu Yeni Ay genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendin, ikili ilişkilerin, ev ve kariyer hayatın arasında dengeyi kurabilmek adına bazı adımlar atabilirsin.

Bu dönemde sosyal yönünüz ön planda olabilir. Ancak yaşadığımız süreçte sosyal mesafeye dikkat etmeli, evden dışarı çıkmamalısınız. Bu dönemde şansınız oldukça açık. Şansa ihtiyacınız varsa sabah saatleri size iyi gelecek. Yeni Ay, güzel fırsatları da beraberinde getiriyor olacak.

Bu dönemde rüzgârın bizden yöne estiğini söylemek mümkün. Öz güvenimiz ve cesaretimiz artıyor. Yeni girişimler ve atılımlar yapmak için çok hevesli olacağız. Ancak bizim için çok da kolay bir süreç olmayacak. Düşünmeden hareket etmemeli, kendimizi olmayacak tehlikelere atmamalıyız.


Eskiyi arkanızda bıraktığınızda önünüze çok güzel yeni fırsatlar çıkacaktır. Dileğiniz neyse çok içten dileyin. Yeni olan ve sizi mutlu edecek her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni olan her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni bir aşk, yeni bir iş veya yeni bir bebek bile olabilir.

Yakın çevrende gelişen şartlar ve birtakım yaralanmalar veya sağlık konularının gündemde oluşu nedeniyle mücadele etmen, korkuyu geride bırakıp harekete geçmen ve efor sarf etmen gerekebilir. Eve, aidiyetlere ve ülkeye dair konularda bazı hassasiyetlerin ve endişelerin olabilir. Aileni korumak ve kollamak isteyebilirsin. Bu sürede eve ve kendi özel hayatına çekilmen gerekebilir. Sağlığına dikkat etmen gereken günlerdesin.

Kendinizi sebepsiz bir şekilde gergin ve kontrolsüz çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz. Yeniay etkisiyle önümüzdeki iki hafta beklenilmeyeni beklemeye ne dersin? Fırsatlar kapını çalmaya hazırlanıyor. Sende bu değişime hazır ol ve muhteşem sürece kendini bırak.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle özellikle finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır.

Önümüzdeki bu süreçte para, gelirler ve yeteneklerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Maddi konularda bir takım fırsatlarla karşı karşıya gelebilir veya yeni bir gelir elde etmeni sağlayacak projelere girebilirsin. Bu anlamda istikrarı ve güvenliği elde edebilmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsin. Hiç beklemediğin bir yerden para elde edebilirsin. Sanatsal veya sana keyif veren ilgi alanlarından bir kazanç elde edebileceğin günler seni bekliyor!




Boğa burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay kontrolünün dışındaki bazı koşulları gündeme getirecek gibi görünüyor. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Kendinizle baş başa kalacağınız, yapmak isteyip de yapamadığınız planları hayata geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. İnsanları kırmamaya özen göstermelisiniz. Yeni girişimler planlayabilir, hayatınızla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz.

Kariyer konularınız ve geleceğiniz sizler için ön planda olabilir. Mevcut problemleriniz varsa yöneticinizle de bu zaman diliminde görüşürseniz olumlu sonuçlarla yanından ayrılabilirsiniz.

Bu dönemde enerjimiz çok yüksek olmayabilir. Bu nedenle bu süreçte biraz durup, ilerideki dönemler için soluklanmak ve gücümüzü toplamak bizim için daha iyi olabilir. Sosyal çevreden ve dış dünyadan bir süre ayrı kalmak kendimizi tekrar şarj etmemizi sağlayacaktır. Zaten bu dönemde sosyal izolasyon en iyisi!

Boğa burçları bu hafta kendilerini çok daha isyankar ve soğuk hissedebilirler. Herkese karşı aşılamaz duvarlar örüp oldukça sert tavırlar sergileyebilirler. Ancak bu tavrı kimlere karşı sergilediklerine dikkat etmeliler. Zira hiç hak etmeyen insanlara sergiledikleri soğuk ve kırıcı davranışlar sonradan çok pişman olmalarına neden olabilir.

Diğer yandan insanlara akıl verme ve onlar hiçbir şeyi tek başlarına düşünemiyormuş gibi davranma huylarından vazgeçmeliler. Bu süreçte iyi bir kitap, dizi ya da filmle kafalarını dağıtmalı, kimseyi kırmamaya özen göstermeliler.

Yeni Ay, sağlığınızla ilgili olumlu yeni bir gelişme yaratabilir. Ruhsal olarak kafanız karışık olabilir. Bu Yeni Ay bilinçaltınızı temizlemek, sizi aşağı çeken kişileri hayatınızdan çıkarmak için destekleyicidir. İçinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Bulunduğunuz çevrede hem başarılarınızla hem de güzelliğinizle parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu şans sizi bulabilir.


Bilinç altında, hayat koşullarını devam ettirebilmek adına efor sarf edebilirsin. Müdahale edemediğin konularla ilgili iç dünyanda başa etmen gerektiğini hissedebilirsin. Bazı korkularınla yüzleşmek ve onları aşabilmek adına harekete geçebilirsin. Bu günlerde düşüncelerinde aile konusu gündemde olabilir veya fikirsel olarak daha duyarlı olabilirsin. Kardeşler, yakın çevre veya akrabalarınla ilgili birtakım endişelerin olabilir. Onları korumak isteyebilirsin. Eğitim alıyorsan bu konuda hassasiyetler gelişebilir.

Bu yeniay size bambaşka bir farkındalık kazandırabilir. Özel hayatınızda sizleri daha ön plana çıkartacak. Gün genelinde ani gelişen durumlara karşı kontrollü davranıp olayları yönetme eğilimi içerisinde olacaksınız. Önümüzdeki haftalarda haklılık durumunuzla ilgili sizi bir sürpriz bekliyor.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz.

Venüs girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

Önümüzdeki bu süreçte etrafına yansıttığın imajın, güzelliğin ve uyumun ön plana çıkacak gibi görünüyor. Pratik, cömert, kararlı ve üretken halini ikili ilişkilerine, aile ve kariyer hayatına yansıtabilir, sağlam adımlar atabilirsin. Beklemediğin bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsin.

Eğer bekarsan aniden evlilik kararı alabilirsin. Eğer ilişkin yoksa bir yıldırım aşkı kapını çalabilir! İmajında farklılık yaratmak isteyebilir daha evvel denemediğin bir estetik girişime yönelebilirsin. Yine de bu günlerde ani kararlar almamaya ve sakarlıklara dikkat etmende fayda olacak!




İkizler burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay, arkadaşlarını ve gelecek beklentilerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Genel olarak pozitif enerjiler sizi bekliyor. Değişim sinyalleri alacağınız, zor yollardan başarı elde edeceğiniz bir dönemdesiniz.

Hedeflerin için harekete geçmek isteyebilirsin. Para kaynaklarındaki bazı hassasiyetleri fark edebilir ve endişe dürtüsüyle gelirlerini korumak isteyebilirsin. Bu sebeple belirlemiş olduğun ileriye dönük hedefleri koruma motivasyonuyla mücadele etmen gerekebilir.

Eğitim hayatınız, akademik konularınız, yurt dışı işleriniz gündemde olabilir. Kariyer konularınız ön plana çıkabilir. Özellikle eğitimi devam eden İkizler burçları için konuşursak zorlanma yaşayabilirsiniz. Şehir dışı veya yurt dışında okuyorsanız mücadele vermeniz gerekecek.

Yardım kuruluşlarıyla temas halinde bulunabilir, toplum için çalışabilirsiniz. Ayrıca barışmalar, gözüküyor. Çok yakınınızdan biriyle problemler yaşadıysanız barışabilir, çözüme kavuşturabilirsiniz bu dönemde.

Duygusal uzaklık hissetmek sizi rahatsız edebilirsiniz. Sosyal çevremizden biri ile yeni bir aşka adım atmamız da söz konusu olabilir. Ancak sosyal mesafeye dikkat edin, buluşma planlarınızı şimdilik erteleyin! Girişimci ve cesur ruhumuz ortaya çıkacak. Ama cesaretimizin de bir sınırı olmalı. Çevremizde bizimle rekabet edecek, bizi engellemek isteyecek kişiler olabilir.


İş hayatınla ilgili hareketli günler sizi bekliyor olabilir. İşle ilgili seyahatleriniz olabilir. Ummadığınız bir iş görüşmesi veya iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak karar vermeden önce mantığınızı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var.

Arkadaşların ve sosyal çevren içerisinde aktif olmak adına birtakım girişimlerin olabilir. Öte yandan dernek, vakıf veya mesleki grup etkinliklerinde aktif olabilir, şifalandırma çalışmaları için var gücünle çabalayabilirsin. Yeniay sizlere ilişkiler konusunda artık sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini açık açık söylüyor olacak. Ay sonuna kadar partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz özel bir süreç olabilir. Aradığınız cevapları çok yakında bulabilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz. Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya.

Paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Aman dikkat! Estetik operasyonlar için de pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak için de uygun değildir. İç dünyanda kendini daha huzurlu ve rahat hissedileceğin günlere giriyorsun. Ruh halindeki değişkenlerinden ve korkularından arınabilir daha sakin ve keyifli olabilirsin. Kontrolünün dışında bazı olaylar gelişebilir. Beklemediğin bir destek görebilir veya yardım alabilirsin.




Yengeç burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay kariyer hayatını gündeme getirecek. Maddi durumunuza odaklandığınız bir dönem. Borçlarınız, kredileriniz gündeminizde olabilir. Umutlarınızı, hayallerinizi gerçekleştirmek için güzel etkiler altında olacaksınız. Pozitifliğiniz sayesinde her şeyin altından başarıyla kalkabilirsiniz. Akademik işleriniz veya uluslararası konularınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeniay yeni pozisyonların, iş tekliflerinin kapısını aralıyor. Kariyerde parlayacağınız, fırsatlar elde edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Yeni haftada başardığınız işlerle patronlarınızın gözüne girmeyi başaracaksınız. Zor ve stresli bir ortam olmasına rağmen kariyerde güzel işlere imza atıyorsunuz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İş değiştirmek isteyebilir, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. Her iki türlü de sizin için hayırlı olan gelişmeyle karşılaşabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca aile büyüklerimiz, evimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak kırıcı olmaktan kaçınmalı, karşımızdaki insanları da dinlemeli, düşünmeden harekete geçip sonradan pişman olacağımız sözleri söylememeliyiz. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar öne çıkabilir. Her ne kadar çözüm odaklı ve anlayışlı olduğunuzu düşünseniz de duvara çarpıyormuş hissi yaşıyor olabilirsiniz. Bu yüzden biraz beklemeli ve olayları akışına bırakmalısınız.

Hayata bakış açınızı değiştirebilecek yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsiniz. Mistik konular ilginizi çekmeye başlayabilir veya zaten ilginizi çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsiniz.


Çalışma hayatını daha ileriye götürecek projeler için birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Başarı elde etmek ve kendini tanıtabilmek dürtüsüyle çaba sarf edebilirsin veya kariyerinde elde etmiş olduğun statüyü devam ettirebilmek için aksiyon alman gerekebilir.

Otorite figürü olan kişilerle mücadele içine girmen olası. Diğer yandan kendi duygusal güvenliğin ile ilgili hassasiyetleri fark edebilir, hayat dinamiklerini koruyabilmek için özeline çekilmeyi tercih edebilirsin. Bu yeniay sizlere farkındalığınızı yükseltip sahip olduğunuz her şeyden mutlu olma adına sizleri değiştirebileceğinin vaadini veriyor. Artık siz de bir an önce değersizlik duygusundan kurtulun ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecek zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

Önümüzdeki bu süreçte sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, keyifli hissedeceğin eğlenceli organizasyonlar yapabilirsin. Üyesi olduğun mesleki grup, dernek veya vakıfların aktivitelerinde boy gösterebilir, uyumun ve güzelliğinle dikkatleri üzerine çekebilirsin. Geleceğe yönelik hedeflerine emin adımlarla ilerleyebileceğin bir dönem seni bekliyor! Arkadaşlarınla ani bir elektriklenme yaşayabilir, onlarla ilgili farkındalığa varabilir ya da onlardan beklemediğin bir haber alabilirsin. Sosyal hayatında farklı ve orijinal deneyimlere çekilebilir, beklemediğin bir fırsatla karşılaşabilirsin.




Aslan burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle enerjiniz yerine geliyor ve daha planlı hareket etmeye başlıyorsunuz. Artık bir yenilik, değişiklikler yapmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hatta ev, şehir veya ülke değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşama ve inançlara dair görüşlerini güvenle ortaya koyabilirsin. Ulaşmış olduğun birtakım farkındalıklar sayesinde kişisel gelişim eğitimlerine başlamak isteyebilirsin.

Yeni Ay, yeni bir eğitime başlamanız için fırsat verecektir. Akademik hayatınızda güzel bir döneme girdiğinizi görebilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanabiliriz. Yeni eğitimler, yabancılarla çalışma, yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Eğer akademik hayatımız devam ediyorsa başarılı günler bizi bekliyor.

Sosyal medya da parladığımız başka bir alan olabilir. Ancak kendimizi ifade ederken dikkatli olmalı, başımızı belaya sokacak sözler sarf etmekten sakınmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken daha esnek olmamızda yarar var.

Ülke değişikliği düşünenler için harekete geçme vakti olabilir. En güzeli ise bu Yeni Ay beklentiniz olan her konuda sizi mutlu edecek gelişmeleri de beraberinde getirecek. Psikolojik olarak yıpranmış olanlar kısa bir seyahat enerjinizi yükseltecektir.


Bu yeniay uzun zamandır üzerinde uğraştığın ve yapmakta mücadele verdiğin her şeyin artık giderek daha kolaylaştığını gösteriyor olacak. Çünkü artık istediğin şeye ulaşmak için gücünü nasıl kullanman gerektiğini öğrendin. Emeklerin karşılığını alacağınız iki haftalık bir süreç başlıyor.

Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan var olan koşullarını devam ettirebilmek için efor sarf etmen gerekebilir. Yabancılarla ilgili konularda harekete geçebilirsin. Hukuksal bazı konularda mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada aktif olarak kendini gösterebilirsin. Ancak burada agresif tavırlar sergilememeye özen göstermelisin. Zira kontrolünün dışında gelişen olaylar içe çekilme ve duygusal güvenliğini koruma dürtünü harekete geçirebilir.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile kariyeriniz parlamaya başlayacak! İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Kariyerinizde kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

İş hayatında kendini mutlu ve huzurlu hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Patronlarınla uyumlu bir şekilde çalışabilir, pozitif ilişkiler içinde olabilirsin. Kariyerinle ilgili yeni fırsatlar kapını çalabilir. İçinde bulunduğun toplulukta attığın sağlam adımlarla dikkatleri üzerine çekebilir, sosyal ilişkilerinle gündeme gelebilirsin. İşinle ilgili hiç tahmin etmediğin bir fırsatla karşılaşabilirsin. Beklemediğin bir terfi ile karşılaşılabilirsin. Ancak yine de otorite figürleriyle bir aradayken ani parlamalara dikkat etmende fayda olacaktır!




Başak burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay ortaklı paylaşımlarını gündeme getirecek. Gelir- gider dengeni kurabilmek adına cesur adımlar atman gerekebilir. Eş veya ortağından gelen finansal kaynakların devam edip etmeyeceğiyle ilgili endişeler hissedebilirsin.

Bu yeni ay ekonomik durumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eşinizden de maddi destek görebilirsiniz. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Süregelen bir finansal sorun bu dönemde çözülebilir. Finansal konularda risk almaya her zamankinden daha fazla eğilimli olabilir, daha cesur davranabiliriz.

Temkinli adımlar atmalı ancak yeni girişimlerden kaçınmamalı ve ortağımızın ya da eşimizin finansal konulardaki yeni fikirlerine açık olmalıyız. Miras konusu varsa beklediğinizden daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ameliyat durumu olanlar varsa sağlığınız daha iyiye gidecektir.

Alacaklarını tahsil etmek için harekete geçebilir, kredi ödemelerine yeni bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Bu süreçte düşünmeden ve risk alarak yeni bir borca girmemelisin; zira gelecek beklentilerinle ilgili hassasiyetlerinin farkına varabilir, umutlarını ve sosyal çevreni korumak, kollamak dürtüsü yaşayabilirsin. Arkadaşlarına kol kanat gererek onların güvenliğini sağlayabilecek adımlar atabilirsin.


Bu yeniay ile birlikte yaptığın işte heyecan duyuyor musun? Ait olduğun bir ilişkinin içinde misin? diye sorgulayacağın yeni bir süreç başlıyor. Yaptığın işlerdeki heyecan seviyeni ve yaşama sevincini sorgulamaya başlayacağın, seni heyecanlandırma yan hiçbir işte olmayacağının kararını vereceğin yepyeni bir döneme hazır ol.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz mesela! Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, PR çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz varsa güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.

Akademik hayatın, eğitim ve uluslararası konular ön plana çıkacak. Hayata bakış açında oldukça pozitif olabileceğin günler seni bekliyor. Yurt dışında bir eğitime başlayabilir, uzak yolculuklara çıkabilirsin. Yabancı kültürleri öğrenmek, ufuklarını genişletecek kişisel gelişim programlarına katılmak adına son derece uygun bir döneme giriyorsun.

Beklemediğin bir eğitim fırsatı ayağına gelebilir. Hiç gündeminde olmayan bir seyahat planı yapabilirsin. Kim bilir, gittiğin ülkede yabancı biriyle tahmin edemeyeceğin bir ilişkiye başlayabilirsin! Uluslar arası ticaret ile uğraşıyorsan ani bir fırsatla karşılaşman mümkün.





Terazi burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sizlerin ikili ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu dönemde ilişkimiz konusunda tamam ya da devam kararı alabiliriz. Evliliğinde sorun olanlar aradaki kırgınlıkları düzelterek, yeni bir sayfa açarak daha güçlü bir aşkla yola devam edebilirler. Ortak iş açmış olanlar varsa yeni bir projeyle güzel maddi kazançlar elde edebilirler.

İlişkin varsa veya evliysen eşinle / partnerinle ilgili gelişen bazı koşullar için harekete geçmen gerekebilir. Birlikteliğinizden olan beklentilerini ifade edebilir ve dengeleri devam ettirmek adına yeni girişimler yapabilirsin. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa ve birtakım sorunlar yaşıyorsak partnerimiz ya da eşimizle kırıcı olmadan açık ve net konuşmalar yapmayı denemeliyiz.

Hem aşk hayatınız hem de çocuğunuz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofiste güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay, yeni bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu Yeni Ayla beraber artık eski sevgilinizi aklınızdan çıkarmanız gereklidir.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız sorunlar varsa ve ikiniz arasında bitmeyen bu problemler devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz.

Bu süreçte yeni bir ilişkiye veya iş birliğine başlaman olası. Var olan bir ortaklığın varsa birlikte yeni bir projeye girmek veya koşullarınızı devamını sağlayabilmek adına aksiyon almanız gerekebilir. Bunların yanında kariyer, ev ve aile hayatın arasındaki düzeninle ilgili hassasiyet hissedebilirsin.


Bu yeniay ile birlikte ilişkilerdeki tecrübe ve deneyimlerini hayatına yansıtman gereken, farkındalıklarla dolu iki haftalık bir süreç başlıyor. Bugün yaşadığın olaylara karşı geçmiş deneyimlerini ve tecrübelerini ne kadar kullandın? Artık bunu bilmen ve uygulaman gerek. Hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsan bunları yapmalısın.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi ile maddi anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir.

Eğer partneriniz yok ise bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve biraz da sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar.

Gelir gider dengeni kurmakta başarılı ve kontrollü olabileceğin günlerdesin. Bağlı olduğun ortaklıktan kazanç sağlayabilir veya bir alacağını tahsil edebilirsin. Maddi konularda şanslı olacağın bu dönemde yapmış olduğun yatırımlarından gelir elde edebilirsin. Eşinin maaşına alacağı zam haberi içsel olarak seni rahatlatabilir ve güvende hissettirebilir. Hiç beklemediğin bir para elde edebilirsin. Yatırımlarında ani hareketlenmeler olabilir. Eş veya ortak gelirlerde beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir.




Akrep burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay günlük rutinlerinize odaklanıyor. Ailenizle ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. Evinizle ilgili planlarınız varsa istediğiniz tarzda bir ev fırsatı karşınıza çıkabilir. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Şansınız açık, romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Bazılarınız hobi olarak gördüğü işlerinde profesyonelliğe adım atabilir.

Bu dönemde çevrenizdekilerin sizden bir şeyler saklandığını düşünebilirsiniz. Kimseden doğru ve net cevaplar alamamak sinirlerinizi bozabilir. Ancak bazı şeylerin onlarla ilgili olmayabileceğinin farkında olmanız gerekiyor.

Yeni Ay sağlık probleminiz varsa yeni bir tedavi seçeneği sunabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar için şifa bulacağı bir dönem olabilir. Bu dönemde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Günlük yaşamımızda ya da iş hayatımızda heyecan verici yeni gelişmeler olabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni bir görev üstlenmemiz istenebilir. İş ortamımız değişebilir.

Yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz. Sağlıklı yaşama yönelmek, diyet ya da spora başlamak istiyorsak, uygun bir dönemdeyiz. Günlük hayatımızda çeki düzen vermemiz gereken şeyler varsa tam sırası.

Çalıştığınız ortamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Terfi alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle çalıştığınız ortamdaki kişilerden takdir görebilirsiniz. Depresif ruh halinizi mutlu bir psikolojiye bırakıyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kardeşleriyle ya da çok yakın arkadaşlarla problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda dikkatinizi daha ziyade kontrol edebileceğiniz şeylere vermelisiniz. Kariyer ve iş ortamınız değişebilir. İş değişikliği, terfi gibi konularla mutlu olabilirsiniz.


İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çatışma eğiliminiz olabilir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur. Ayrıca aşk hayatınızda geçmişteki olumsuzluklardan arınabilir ve kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Çevresel koşullarını ve yaşantını bir düzene sokmak adına harekete geçebilirsin. Çalışma ortamınla ilgili yeni şartlar oluşabilir, rutinlerinin devamı için efor sarf etmen gerekebilir ve gelişen olaylar içerisinde cesaretle aksiyon alabilirsin.

Her şey de olumsuzluk görme huyunu artık bir tarafa bırakman gerekli. Aksi takdirde önüne gelen fırsatları hiçbir zaman göremeyeceksin. Dün geçti, yarın için daha zaman var fakat şimdiki an her zaman kıymetlidir. Kendini olayların akışına bırak ve istediğin şeyi yapmak için hemen harekete geç. Zira bu yeniay sende ki gözlem yeteneğini ortaya çıkartmaya kararlı.

Heyecanınla ve iradenle iş arkadaşlarına ilham olabilirsin. Sağlığına ve diyetine dikkat etmen gerekirken bir yandan hayata dair görüşlerinde korunmanın ve içe çekilme güdüsünün harekete geçtiğini fark edebilirsin.

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlaması gibi konular gündeminize gelebilir. Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

Mevcut ilişkinde veya evliliğinde kendini huzurlu ve keyifli hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Partnerinle olan ilişkin gittikçe sağlamlaşabilir, var olan ilişkini kalıcı hale getirecek birtakım adımlar atabilirsin. Eğer ilişkin yoksa köklü bir beraberliğe başlayabilirsin. Ortağınla uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabilir, bazı projeler üzerinde anlaşmaya varabilirsin. Eşinle veya ortağınla olabilecek ani elektriklenmelere dikkat etmende ve fevri çıkışlarda bulunmamanda fayda olacaktır! Diğer yandan partnerinden beklemediğin bir sürprizle de karşılaşabilirsin.




Yay burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay aşk ve çocuk konularını gündeme getirecek. Çocuklarınla vakit geçirmek ve onlarla olan ilişkine hareket getirmek isteyebilirsin. Var olan bir ilişkin varsa beraberliğine heyecan getirecek aktiviteler geliştirebilirsin. Bir ilişkin yoksa heyecanlı bir birlikteliğe başlayabilirsin. Öte yandan içsel olarak hassas ve duygusal güvenliğini korumaya çalıştığın konuların olduğunu fark edebilirsin.

Finansal konularda kendinizi güvende hissetmek ve tedbirli olmak amacıyla bazı hamleler yapabilirsiniz. Bu süreçte gereksiz harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sosyal yönünüz, iletişim becerileriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde bu yeteneğinizi kullanarak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili de olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yeni Ay yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu dönemde size ilgi duyan birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Hoşlandığınız kişiyle ilgili siz bir adım atarsanız karşı tarafın da size boş olmadığını görebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa onun güzel haberlerini alabilirsiniz. Genel olarak şanslı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Her konuda şansınızı deneyebilirsiniz.

Evinizi değiştirmek istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ailenizi ihmal ettiyseniz bu hafta onlara vakit ayırarak gönüllerini alabilirsiniz. Hayatınızda romantizm ve yaratıcılık konuları giderek daha heyecanlı hale gelebilir. Diğer yandan aşk hayatınızdaki bazı sorunlarla sınanacağınız bir dönemde de olabilirsiniz. Öncelikle evli ve ilişkisi olan Yay burçları zor zamanlarda birbirinize kenetleneceksiniz. Genel olarak şansınız aşkta oldukça açık.

İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyif artabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, bu Yeniay, yeni bir aşkın habercisi olabilir. Yeni bir hobi edinebilir, çocuğumuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir adım atabiliriz.


Enerjiniz gayet yüksek olacak. Odağınızda ev hayatınız ve aşk hayatınız olabilir. Evde değişiklikler yapmak veya evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkıyor. Yeni insanlarla tanışmak, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecek. Ancak sosyal izolasyon gerektiren bu süreçte buluşma planlarınızı erteleyin.

Hayattan aldığın keyifleri yenilemek isteyebilir, sanatsal birtakım çalışmalara girebilirsin. Spora başlamak ve biriken enerjiyi aktif ederek yaratıcılığa çevirmek için uygun bir zaman. İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şey de ısrar etmek yerine daha kolay işlere meyletmeyi öğren. Bu yeniay çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasındaki asıl sonucu gösterip senin için daha kolay olanlarda ki güzelliği gözlerinin önüne seriyor olacak. Fırsatlarla dolu günler seni bekliyor.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte olası sorunların üstesinden hızla gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınla keyifle çalışacağın günler de seni bekliyor. İş ortamında uyumlu çalışma şeklinde dikkatleri üzerine çekebilir, kalıcı olabilecek projeler için sağlam adımlar atabilirsin. Günlük rutinlerini keyfini çıkararak uygulayabilir, sağlığına yönelmeyi tercih edebilirsin. Ancak yeme-içme konusunda dikkat etmelisin. Zira şekerli yiyecekleri fazla kaçırabilirsin. İş yerinde beklemediğin bir fırsatla karşılaşabilir, çalıştığın projelerde hızlı gelişmeler yaşayabilirsin.




Oğlak burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay aile ve yaşam alanını gündeme getiriyor. Ailevi konularda buzların eriyeceği bir dönem olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz. Ancak iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Agresif tutumlar olumsuz olarak size yansıyabilir.

Aile bireyleri ile daha çok vakit geçirebilir, heyecan ve cesaretlerini harekete geçirebilmek için onlara ilham olabilirsin. Gayrimenkul alım- satımı konularında harekete geçebilir ve yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsin. Ancak bu süreçte düşünmeden adım atarak risk almak sağlıklı olmayacaktır.

Bu dönem maddi gelirleriniz, yatırımlarınız, finansal işleriniz ön planda olabilir. Gelirinizle ilgili bir artış bekliyorsanız güzel gelişme yaşayabilirsiniz. Maaşınızla veya aldığınız primle ilgili de bir gelişme yaşanabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Eğitim hayatınızda ve işinizde yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Kurduğunuz yeni kontaklar sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili de konular gündeme gelebilir.

Yeni Ay ailenizle ilgili yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu hakkında açık ve net bir şekilde iletişim kurarak çözüme ulaşabiliriz. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile arasında dargınlıklar varsa bu Yeni Ayda eski olayları unutup, tekrardan bir araya gelme söz konusu olabilir. Aileye yeni bir birey katılabilir veya yeni bir ev bakabilirsiniz.

Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapılması söz konusu olabilir. Aile üyeleri ile tartışmaktan, kırıcı olmaktan kaçınmamızda fayda var. Özellikle evli olan Oğlak burçları; yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Kardeşlerinizle ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir.


Evinde birtakım tamirat- tadilat işleri yapman gerekebilir. Öte yandan sana muhalefet olan kişiler veya durumlarla karşı karşıya kalabilirsin yahut bazı engellerin olduğunu fark ederek ikili ilişkilerini koruma dürtüsüyle aksiyon alabilirsin.

Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına geri dönemez. Bu yeniay ile kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan önümüzdeki iki haftalık süreçte hem iş hem aşk alanında büyük başarılar gözüküyor.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzdeki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Sosyal ortamlarda bulunabilir, keyifli organizasyonlara katılabilirsin. Eğer bir aşk ilişkin varsa içindeki huzur ve güven hissi artabilir ve birlikte katılabileceğiniz eğlenceli aktiviteler yaratabilirsin. Hobilerine ve sanatsal konulara zaman ayırabileceğin günlere giriyorsun. Çocuğun varsa onunla oldukça uyumlu ve mutlu bir dönem seni bekliyor.




Kova burcu 12 – 18 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 12 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek Yeni Ay bu hafta ve önümüzdeki haftada geçen 2 haftalık sürece damgasını vuracak. Kendinize vakit ayıracak ve ertelediğiniz meselelere yoğunlaşacaksınız. Zorlukların üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan gücü kendinizde bulacaksınız ve bu olumsuz tavırlardan kurtulmaya çalışacaksınız.

Gelirinizde artış olmasına rağmen daha fazlası için yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Yeni Ay ile iletişim kurduğunuz çevre sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimizin daha da artacağını söylemek mümkün. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile tartışmaktan, sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Sosyal medya, ticaret, pazarlama, satış, eğitim konularında şansımız artıyor. Bu alanlarda yeni bir iş ya da proje söz konusu olabilir. Yeteneğiniz ne olursa olsun teknolojiyi ve sosyal medyayı kullandığınızda ün kazanabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili de sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Var olan koşullarının devamını sağlayabilmek için alternatif fikirler geliştirebilirsin. Ticaretle uğraşıyorsan yeni projeler gündemine gelebilir. Kişisel gelişim adına yeni eğitimlere başlayabilirsin. Öte yandan çalışma ortamında hassasiyetler gelişebilir. Günlük rutinlerinde temizliğe ve sağlığa daha çok konsantre olman gerekebilir. Çevresel şartlarını korumak kollamak ihtiyacı duyabilirsin.


Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını doğrulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula. Öncelikle şunu hatırla: Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsindir.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz.

Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

Ailenle birlikte keyifli ve mutlu zamanlar geçirebileceğin bir döneme giriyorsun. Evini güzelleştirmek ve dekorasyonunda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evinde beklemediğin bir teknik arıza veya elektrik tesisatıyla ilgili bazı sorunlar olabilir. Dikkat etmelisin! Aile bireyleri arasında da sakin kalmakta fayda olacaktır! Uzun süredir elden çıkarmak istediğin bir mülkün satışı ile aniden kazanç elde edebilirsin.




Balık burcu 12 – 18 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 12 Nisan’da gerçekleşecek Yeni Ay finansal kaynaklarını gündeme getiriyor. Kazancımızı artırmak için yeni girişimler yapmamız gündeme gelebilir. Yeni iş birlikleri kurabilir, yeni bir işte çalışmaya başlayabilir, yeni yatırımlara yönelebiliriz. Hali hazırdaki gelir akışının devamını sağlayabilmek adına harekete geçebilir, yeni projelere girerek alternatif kazanç kapıları oluşturmak için aksiyon alabilirsin.

Bu Yeni Ay ummadığınız bir gelir kapısı açabilir. Bu maddi kaynak sizlerin tırnaklarıyla kazıyarak hak ettiği bir gelir olacak. Venüs’ün hala burcunuzda hareket etmesi de ekonomik durumunuzda güçleneceğinizi gösteriyor. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa tereddüt etmeden harekete geçebilirsiniz. Gelir- gider dengeni sağlayabilmek adına bu süreçte düşünmeden risk alacak kararlardan uzak durmanda fayda olacaktır.

Parasal konularda girişimci olacağınız bir dönem. Daha fazla kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalara da dikkat etmelisiniz. Para ile ilgili aşırı riskler alma konusuna dikkat etmeniz gerekli. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenizde fayda var.

Bu dönemde konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Çevrenizdeki insanların oldukça rekabetçi olduğu bu dönemde duyarlı olmaya çalışmak oldukça zor gelebilir. Temkini elden bırakmamalıyız ancak bu dönemde cesur ve öz güvenli adımlar atmak ve yeteneklerimizin farkına varmak bizi finansal olarak başarıya götürecektir.


Öte yandan sevdiklerine daha önem vereceğin ve onları koruma dürtüsünü hissedeceğin bir süreç geçirebilirsin. Varlığının ve yaşamının keyfini çıkaracak alternatif çözümler geliştirebileceksin. Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir.

Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte terfi, yeni iş imkânı gibi başarılar vaat ediyor. Eğer gayret edersen!

Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle çeşitli keyif amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz.

Bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.


İlgini çeken konularda yeni bir eğitime başlayabilir, ticari bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yakınlarından sürpriz bir evlilik veya sana mutluluk getirecek haberler alabilirsin. Beklemediğin bir eğitim fırsatı ayağına gelebilir veya gündeminde olmayan bir seyahate çıkman gerekebilir. Hiç aklında olmayan ilginç bir fikirle yeni bir başlangıç yapabilirsin.



İndigo Dergisi

 
kedi0 (8).jpg



Koç ‘’Kariyerde Güzel Başlangıçlar’’

Sevgili Koçlar, kendi burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz aynı zamanda dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal açıdan gelir elde edeceğiniz görüşmeler söz konusu. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle kendinizi iyi hissedip iş konularında daha şanslı bir pozisyona gelebilirsiniz. Perşembe günü kariyerle ilgili gelişmeler sizi sevindirebilir. Hafta sonuna doğru iş hayatınızdaki ortaklarınız, iş birliklerinizden yana karlı çıkabilirsiniz. Pazar günü aile ve kendinize vakit ayırıp dinlenme zamanı. Keyifli bir hafta olsun.



Boğa ‘’Farkındalıkla Gelen Mutluluk’’


Sevgili Boğalar, haftaya on ikinci evinizde gerçekleşen Yeniay’ın etkileriyle başlıyorsunuz. Biraz daha izole olmanız, kendinize vakit ayırmanız, alacağınız kararları olumlu anlamda destekleyecek. Salı ve Çarşamba günleri iş ve özel hayatınızla ilgili harekete geçerek gökyüzünün desteğiyle güzel sonuçlar almanız olası. Çarşamba günü kendi burcunuza geçiş yapan Venüs şansınızı arttıracak, aşk konularında sizi destekleyecek. Zihinsel olarak rahat edeceğiniz bir dönem. Hafta sonuna doğru finansal açıdan kazanç sağlayacağınız iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Hafta sonu kısa seyahatler yapabilir yakın çevre ve akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz.Keyifli bir hafta olsun.



İkizler ‘’İyi Hissetme Zamanı’’


Sevgili İkizler, haftaya 11.evinizde doğan Yeniayın etkileri ile başlıyorsunuz , yeni iş birlikleri ,yeni gireceğiniz sosyal platformlar sizi sevindirebilir. Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçiyor farkındalığınız artıyor kendinizi mental anlamda daha iyi hissedeceksiniz. Perşembe günü kendinizi izole etmek isteyebilirsiniz. Biraz daha dinlenme ihtiyacı duyabilirsiniz. Cuma günü daha iyi hissedeceğiniz hayatınız da yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu bütçe kontrol daha fazla nasıl yatırım yapabilirsiniz plan program yapma zamanı. Keyifli bir hafta olsun.





Yengeç ‘’Yeni Kazanç Fırsatları’’


Sevgili Yengeçler , haftaya kariyer alanınıza doğan Yeniayla başlıyorsunuz, kariyeriniz, toplum önündeki statünüzle ilgili yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu. Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte finansal olarak şansınızın artıyor ekstra gelir fırsatları bulabilir, kendinizi maddi olarak daha iyi hissedeceğiniz bir dönem. Perşembe Cuma günü iş fırsatlarınızın artacağı günler. Hafta sonu kendinizi daha iyi hissedeceğiniz aile ve yuvanızla ilgilenme zamanı. Keyifli bir hafta olsun.



Aslan ‘’Kariyerinizde Parlama’’


Sevgili Aslanlar , haftaya 9.evinizde gerçekleşen Yeniayla başlıyorsunuz .Yurtdışı ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız ,soysal medya belki seyahatle ilgili yeni kararlar almanız olası ,bu kararlar sizi sevinderecek. Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçişi kariyer evinize şans getirmekte. İstediğiniz atılımları yapacağınız zamanlar. Perşembe Cuma günlerinde işlerinizle ilgili size destek bulacağınız zamanlar. Hafta sonunda farkındalığınızın artacağı kendinizi daha iyi hissedeceğiniz mükemmel zamanlar. Keyifli bir hafta olsun.





Başak ‘‘Yurtdışı konularında Şansınız Yükseliyor ’’


Sevgili Başaklar, haftaya 8. Evinizde gerçekleşen Yeniay’la başlıyorsunuz. Banka işlemleriniz, kredi işlemleriniz vergiler başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kredi başvurusunda bulunabilir, ortak gelirlerinizle ilgili yeni gelirler fırsatları bulabilirsiniz. Çarşamba günü Boğa burcuna giriş yapan Venüs, yurtdışı konularınız , sosyal medya ,yüksek eğitimle ilgili şansınız yükseliyor. Perşembe Cuma günlerinde size her türlü konuda destek verecek bilgili kişilerle karşılaşma ve fikir alma zamanları. Hafta sonu sosyal çevrenizle ilgilenme arkadaşlarınızla buluşma zamanları…Keyifli bir hafta olsun.



Terazi ‘’Maddi Kazançlar Artıyor’’


Sevgili Teraziler, haftaya 7. Evinizde gerçekleşen Yeniayla başlıyorsunuz. Eğer bir ilişkiniz varsa ileriye doğru ciddi bir adım atma zamanları aynı zamanda işlerinizle ilgili yeni ortaklıklar , yeni iş fırsatları sizi sevindirebilir. Salı günü ödemelerle ilgili bir takım ani çıkan masraflar söz konusu Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcundaki seyri önümüzdeki günlerde başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde artış gerçekleştirebilir. Kredi ve vergi ile ilgili güzel avantajlar elde edeceğiniz zamanlar, cinselliğinizin de tetikleneceği zamanlar. Perşembe Cuma işlerinizle ilgili destek ve bilgiyi kolaylıkla edinebilir, kariyerinizde parlayabilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevreniz ve iş birliklerinize ağırlık verebilirsiniz. Bu ay maddi olarak kalkınacağınız bir dönem. Keyifli bir hafta olsun.



Akrep ‘’ İkili İlişkilerde Güzel Zamanlar ‘’


Sevgili Akrepler ,haftaya 6. Evinizde gerçekleşen Yeniayla başlıyorsunuz. İş ortamınız ,çalışanlarınız varsa iş ortamınızla ilgili yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Salı günü ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu. Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapmakta ,ikili ilişkileriniz ve iş ortaklarınız ,iş birliği içerisinde olacağınız kişiler size olumlu anlamda destek veriyor. Perşembe Cuma ödemeleriniz ve extra gelirler elde ettiğiniz kişilerle görüşebilir bu konularla ilgili sorunları daha kolaylıkla çözebilirsiniz. Hafta sonu seyahat planları yapabilir uzak akrabalarınızla görüşebilir, yüksek eğitimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Keyifli bir hafta olsun.



Yay’’Hayatınız Hareketleniyor’’


Sevgili Yaylar, haftaya 5.evinizde gerçekleşen Yeniayın etkileri başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda yeni adımlar söz konusu, evli olanlar bebek sahibi olma kararı verebilir ,yeni bir hobi edinme için karar alabilirsiniz.Salı günü günlük rutinle ilgili sağlık açısından beslenmenizde değişiklikler yapmanız olası.Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte günlük akışınız hareketlenebilir çalışma ortamınız da kendinizi daha çok göstereceğiniz iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Perşembe Cuma işlerinizle ilgili bilir kişilerden destek alabilir işlerinizi kolaylıkla çözümleme fırsatı bulabilirsiniz. Hafta sonu kendinizle ilgili maddi ve manevi olarak bir sorgulama içerisine girebilirsiniz. Gelecekle ilgili plan yapma zamanları. Keyifli bir hafta olsun.



Oğlak ‘’Yurtdışı konularında Yıldızınız Parlıyor’’


Sevgili Oğlaklar, haftaya 10.evinizde gerçekleşen Yeniayın olumlu etkileri ile başlıyorsunuz, kariyerinizle ilgili size başarı verecek yeni çalışmalara girişebilirsiniz. Salı günü uluslararası konularda ki gelişmeler sizi sevindirebilir. Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcunda ki seyri yüksek eğitim ,sosyal medya ve yurtdışı ile konularıyla ilgili güzel fırsatları size sunacak değerlendirin derim. Perşembe Cuma günü ihtiyaç duyduğunuz işinizle ilgili bilgilere ulaşma zamanı doğru kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu özel hayatınıza zaman ayırmalısınız geçen seneden beri yıpranan ilişkinizi toparlamanız için gökyüzü size destek sunuyor.Keyifli bir hafta olsun.







Kova ‘’Ev’le ilgili Güzel Gelişmeler ’’


Sevgili Kovalar haftaya 3.Evinizde gerçekleşen Yeniayın olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Yeni bir işe başlayabilir, kısa seyahatlerle hayatınızı renklendirebilirsiniz. Salı günü aileniz ve ev konuları gündeminize oturabilir. Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle ev alma ,değiştirme evlilik durumlarında şans veriyor. Perşembe ve Cuma günleri işlerinizle ilgili destek var. Hafta sonunda kendinize vakit ayırarak izole olma zamanları. Dinlenerek hayatınıza yeni bir düzen getirmek için yeni kararlar alabilirsiniz.Keyifli bir hafta olsun.



Balık ‘’Aşk ve İş’te Keyifli Zamanlar’’


Sevgili Balıklar , haftaya 2.evinizde gerçekleşen Yeniayın olumlu etkileriyle başlıyorsunuz. Parasal anlamda gelirinizi arttıracak atılımlar yapmanız olası. Salı günü işlerinizle ilgili iletişim trafiğinizin artacağı zamanlar. Çarşamba günü Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle ,iş hayatınızın yoğunlaşacağı yeni müşteriler elde edinebilir kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Perşembe Cuma günü evle ilgili konularda emlak alım satım işleri ,miras konuları ile ilgili doğru insanlardan destek alabilirsiniz.Hafta sonu aşk hayatınızın canlanacağı çocuklarınız varsa şenleneceğiniz zamanlar.Keyifli bir hafta olsun




Arzum Koyuncu
 

🍀

kedi7.jpg

Haftanın Gündemi:

● 12 Nisan Koç Yeniayı
● 12 Nisan Juno Retro
● 14 Nisan Venüs Boğa
● 17 - 18 Nisan Mars Jüpiter 120’



KOÇ BURCU:

Haftaya burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile başlıyorsunuz. Güç, irade, hedefe ulaşmak ve “Ben” diyerek başlamak istediğiniz her konuya büyük bir enerji ile adım atıyorsunuz. Geçmişte düşündüğünüz ama herhangi bir sebeple gerçekleşmeyen yer değişikliği veya taşınma isteğiniz yeniayla birlikte yeniden gündeminiz olabilir ve kendinize, kimliğinize uygun konum için harekete geçebilirsiniz.



BOĞA BURCU:

Geçmiş ve gelecek arasında kaldığınız dönemin ardından artık geleceği seçtiğiniz dönemi başlatıyorsunuz. Kendinize yeni bir hareket alanı oluşturuyorsunuz ve bilinçaltınızdaki izolasyonu kırıyorsunuz. Yeni döngünüzde sadece kendinize güvenerek hareket edeceksiniz.



İKİZLER BURCU:

Yeniay size bireyselliğin verdiğini gücü yansıtırken, isteklerinizi gerçekleştirmek için beklemeden gidip onu almanızın önünü açıyor olacak. İkili ilişkilerinizde geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir, hassas olduğunuz düşüncelerle yeniden karşılaşabilirsiniz. Ne hissettiğinize dair net bir karar verebilmek sizi olası bir yıkımdan kurtarabilir.



YENGEÇ BURCU:

Haftaya Koç burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile başlıyorsunuz. Geleceğinizin yeniden şekilleneceği bir dönemde olmanın heyecanı yapacağınız her işte kendini gösterecektir. Gücünüzü içinizden yani kendinizden alarak yol alabilirsiniz. Artık önünüz açıldı, cesaretle hareket etmek için bu enerjiyi ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz.



ASLAN BURCU:

Kendinize belirlediğiniz yasalar çerçevesinde kişisel bir yapılanmaya gidiyorsunuz. Aradıklarınızın yine kendinizde olduğunu fark ederek sadece bireysel gücünüze odaklanıp hayata sıkı sıkıya tutunacaksınız. Yani, bilinçli bir yeniliğe imza atıyorsunuz. Geçmiş ilişkinizle ilgili bazı haberler kulağınıza gelebilir. Bir seçim yapmanız gerekiyor.



BAŞAK BURCU:

Yeniayla birlikte yenilenmenin lezzetine kapılıyorsunuz. Geçmişi geride bırakıp, endişelerden uzaklaşınca bireysel doğanıza sarılıp harekete geçmenizin ne kadar kolay ve faydalı olduğunu göreceksiniz. Bir nevi hayatta kalmak için cesareti kendinizden alarak mücadelenize yeniden başlıyorsunuz.



TERAZİ BURCU:

İlişkiler evinizde gerçekleşecek olan yeniay sizi tuttuğunu koparan bir serüvene çıkaracaktır. Hayatınızda -belki de ilk defa- bireysel hareket ederek istediğinizi elde etmenin yollarını arıyorsunuz. Bu yeni bir başlangıç size yeni bir dünyanın kapısını aralayacaktır. Maddi varlıklarınızı değerlendirme konusunda şanslı ve verimli bir zamandasınız. Bu yolda birlikte hareket ettiğiniz insanlarla yapacağınız çalışmalar endişeleri ve olası sorunları ortadan kaldıracağı gibi kazançlarınızı kalıcı hale getirmenizi de sağlayacaktır.



AKREP BURCU:

Haftaya Koç burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile başlıyorsunuz. Yaşam alanınızdaki sorunları, sınavları geride bırakacağınız bir dönemin içinde bulunuyorsunuz. Sınavların sonucu ne olursa olsun Koç enerjisi size fiziksel ve ruhsal bir yenilenmeye ve önceliği kendinize vermeye olanak tanıyor.



YAY BURCU:

Yeteneklerinizi değerlendirmek için harekete geçiyorsunuz. Kendi hediyenizi kendinize vermek için sizden beklenilmeyen ama aslında tam da ihtiyaç duyulan bir adım atarak hayatınıza yeni bir soluk katıyorsunuz. Geçmişin yaralarını sardığınızı düşünürken kişiliğinize zarar veren bir konu yeniden gündem olabilir.



OĞLAK BURCU:

Geçmişteki meseleleri tamamlayarak yeni başlangıçlara adım atacağınız bir dönem olacaktır. Bu yeni hal ile birlikte daha fazla benmerkezci olabilir, kişisel hedeflerinize daha fazla tutkuyla bağlanabilirsiniz. Gizli kalmış bir olay yeniden gündem olabilir. Aşk hayatınız yeniden şekillenirken “mutluluk” artık sadece bir kelime olmaktan çıkarak hayatınızda kalıcı bir yer ediniyor.



KOVA BURCU:


Haftaya Koç burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile başlıyorsunuz. Yakın veya uzak çevreniz fark etmeksizin, artık kendinizi düşünmeniz gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Şimdiye kadar sevdikleriniz için olan çabalarınız yerini bireysel tercihlere bırakıyor. Yeniayla birlikte bizden ben’e dönüş yoluna geçiyorsunuz.



BALIK BURCU:

Zihinsel olarak çevrenizden daha az etkileneceğiniz bir dönemdesiniz, artık yaşantınızda kendinizle ilgili kararlar daha çok yer edinecek. İhtiyacınız olan güvenliği, kendi çabanızla sağlayacağınızı fark ettiğinizde bakış açınız da bu yönde değişecektir. Sakin olan iletişim dilinizi biraz daha güzelleştirmek ve buradan manevi bir verim sağlamak, çevrenizi olumlu yönde etkileyecektir. Bunu bir fırsata çevirip kuracağınız ağlarla fikirlerinizin başka insanlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz.




Aygül Aydın
 
Haftaya Koç Yeni Ayı ile başlıyor; Venüs-Plüton gerilimi ile devam ediyoruz. Yeni başlangıçlar için şahane bir enerji var. Ertelenen işleri artık gündeme taşıyabilirsiniz. İlişkilerde ise güç mücadelesi, karşı tarafı etkilemeye çalışma söz konusu olabilir. Bu açıyı keyif alacağımız aktivitelerde kendimizi geliştirerek en güzel şekilde kullanabiliriz.

Çarşamba günü enerjimiz yükselmeye devam ediyor olacak. Bu enerji ile iletişimimize dikkat etmekte fayda var. Zira gaf yapmalara ya da istemeden de olsa kaba olmaya meyilli olabiliriz. Ayrıca bugün Venüs, Boğa burcuna geçiyor olacak. Keyifli bir üç hafta bizi bekliyor. Sanat, yeme içme, duyusal hazlar, keyif alma ön planda olacak. Barışçıl ve sevgi dolu bir döneme girmiş olacağız. Adeta çiçek çocuklar olacağız.

Perşembe günü şanslı bir gün olacak. Gelecek planlaması yapmak için ideal bir gün. Gereksiz kibirden kaçınıp kendimizi derin bilgilerin ışığına bırakabiliriz. Cuma günü, otorite figürleri ile çatışma ya da gerilim yaşanabilir. Kendinizi ve davranışlarınızın nedenlerini anlamaya kanalize olabilirsiniz. Şüphecilik de söz konusu. Cumartesi her ne kadar kapanmalar söz konusu olsa da online mecralarda iletişim yoğunluğu yaşanabilir. Entelektüel aktiviteler ile hafta sonuna girebiliriz. Pazar günü ise bazı fikirlerimiz, kararlarımız değişebilir. Acele etmemekte fayda var.

kedi 0 (27).jpg

Koç burcu​

Kendini dizginleyemediğin bir Yeni Ay var bu hafta. Özellikle fikirsel anlamda adımlar atmaya başlayabilir, yeni projelere imzalar atabilirsin. Girişimcilik ruhun kabarıyor. Bir sürü yeni fikir zihnine hücum edebilir. Hepsini heba etmek de olmaz hepsini aynı anda değerlendirmek de. En iyisi sen bunları yaz, zamanı geldikçe peşine düşersin. Atacağın adımlarla birlikte parasal anlamda bir rahatlama yaşayabilirsin. Kendini değerini daha iyi görebilir, daha keyifli olabilirsin. Hayatında biraz daha fazla sanat isteyebilirsin. Duyusal zevkler gündeminde olacaktır. Yemek yemek, müzik dinlemek gibi…

Boğa burcu​

Şimdiye kadar kullanmadığın hatta varlığından bile haberdar olmadığın bazı becerilerini, yeteneklerini keşfedebilirsin. Koç burcundaki Yeni Ay, bilinçaltında taşıdığın bazı duyguları fark etmeni de sağlayabilir. Daha doğrusu özellikle iletişimsel konularda, yakın çevrenle ilgili biriktirdiğin bazı duygu ve endişelerin kaynağını bulabilirsin. Bu seni oldukça rahatlatacaktır. Önümüzdeki iki hafta kilo almaya meyilli olabilirsin. İştahın açılacaktır. İnsülin direncini zorlayacak yiyeceklerden uzak durmanda fayda var. Bunun dışında hayattan çok daha fazla keyif alacağın bir dönem. Aşk kapını çalabilir.

İkizler burcu​

Yeni bir gelecek planlamasının zamanı geldi. Hayallerine ulaşmak için sadece hayal etmek yetmez, şimdi adım atman için fırsatları yakalamalısın, hatta fırsatları kendin yaratacaksın. Sosyal çevreni değiştirebilir; yeni bir iş, sektör seçebilirsin. Ebeveyn olmayı tercih edebilirsin. İçindeki yaratıcı tarafı kullanmalısın. Daha yeni keşfedeceğin yeteneklerini, sanatsal yetkinliklerini kullanmaya başlayabilirsin.

Yengeç burcu​

Çizdiğin kariyerin ile çizmek istediğin kariyer arasında fark varsa bu hafta, yeni adımlar atmak, yeni başlangıçlar yapmak için çok uygun. Belki de kendi işinin patronu olmayı seçeceksin. Eğer konu kariyer değilse evlilik, çocuk sahibi olmak gündemde olabilir. Parasal anlamda bir artış söz konusu olabilir. Beklediğin parayı önümüzdeki iki hafta içerisinde elde edebilirsin. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle daha keyifli aktivitelerde bulunabilirsin.

Aslan burcu​

Hayatını daha anlamlı kılacak yenilikler, yeni adımlar atabilirsin. Bir “aha” anı yaşayabilir, farkındalığın gelişebilir. Bununla birlikte yeni bir eğitim veya seyahat planlayabilirsin. Uzak yerler, sosyal medya, e-ticaret gündemin olabilir. Kariyer hayatın ile ilgili çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Kariyer değilse bile sosyal statünü etkileyecek evlilik, çocuk, ciddi bir ilişki gibi olaylar yaşamak için gayet uygun bir dönem. Hiçbiri olmasa bile geleceğe dair daha umutlu olacaksın.

Başak burcu​

Hayatında bir dönüm noktasına geldin. Bundan sonra atacağın adımlar küllerinden yeniden doğmanı sağlayacak. Ayakta kalabilmen ya da tekrar ayağa kalkabilmen için ne gerekiyorsa onları yapabilmen için gerekli güç ve motivasyonu içinde bulacaksın. Uluslararası ilişkiler, seyahat, eğitim gibi konularda başarılı ve güzel gelişmeler yaşanacaktır. Hayatın tekrar daha anlamlı, keyifli ve huzurlu olacak.

Terazi burcu​

Yeni bir ilişkiye başlamak, ilişkini bir adım öteye taşımak, toksik bir ilişkiden kurtulmak ya da evlenmek için güzel bir Yeni Ay var. Bu her ne ise o kadar rahat akışta olmayabilir, biraz efor sarf etmen gerekebilir. Parasal anlamda bazı borçlanmalar yaşanabilir, eşten maddi destek alınabilir. Miraslar ile ilgili bir konun varsa bu anlamda da gelişmeler yaşanabilir. Ortaklıklı bir iş yapıyorsan müşterek kazançta bir artış yaşanabilir.

Akrep burcu​

İçinde bulunduğumuz dönemde bir dönüşüm yaşıyorsun. Şimdi ise iş hayatında bazı adımlar atabilir, atraksiyonlar yaşayabilirsin. Kendini ispatlamak durumunda kalabileceğin anlar yaşanabilir. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsin. Evlililiğin ya da ilişkin açısından güzel, keyifli bir dönem başlıyor. Birbirinizi mutlu etmek için çabalayabilirsiniz. Romantizm artıyor.

Yay burcu​

Yeni bir hobi edinmek, spora yeniden başlamak, yaratıcılığını kullanabileceğin bir işe girişmek için çok uygun bir hafta. Değerlendirmekte fayda var. Çocuk sahibi olmaya hazır olabilirsin ya da bir eser ortaya koyabilirsin. Borsa gibi spekülatif faaliyetlere meyil edebilirsin. Günlük rutinlerini güzelleştirecek, renklendirecek ufak dokunuşlarda bulunabilirsin. Her zaman yaptığın işi bu defa daha keyifli yapmayı deneyimleyebilirsin. Sıkıcı olan her ne ise bu sefer o kadar da iç karartıcı gelmeyecek. Bu iş hayatın için de geçerli.

Oğlak burcu​

Ev taşıma, ev alım-satımı, dekorasyon, yeni eşyalar alma gibi konular gündeme gelebilir. Evlenebilir ya da bazı bitişleri yaşayıp akabinde yeni bir başlangıca yelken açabilirsin. Borsa gibi spekülatif platformlardan kazanç elde edebilirsin. Sanatsal faaliyetlere daha fazla yer verebilirsin. Keyif aldığın her ne ise onun için daha çok zaman ayırmayı tercih edebilirsin. Bu arada flört hayatında romantizm daha da artacaktır.

Kova burcu​

Yeni bir eğitim, yeni bir çevre veya yer değişikliği söz konusu olabilir. İletişimsel olarak yeni kapılar açılabilir, kendini tanıtman gereken yeni ortamlara girebilirsin. Evinde huzurun artacak. Belki dekoratif yenilikler, eşya değişikliği gibi isteklerin olabilir. Ailenle çok daha verimli ve keyifli zaman geçirmek için değerlendirebileceğin güzel bir döneme giriyorsun.

Balık burcu​

Yeni para kazanma yolları bulabilir ya da bunun için bazı girişimlerde bulunabilirsin. Yeteneklerini kullanabileceğin yeni ortamlara girebilirsin. Satış, pazarlama gibi aktiviteler maddi kazancına ek destek sağlayabilir. Kardeşlerinle keyifli zaman geçirebilirsin. Ne zamandır onlarla bu kadar samimi bir etkileşim kurmamış olabilirsin.




Damla Güleç
 
kedi0 (7).jpg

Koç burcu​

Hafta içi artan özgüveniniz ve enerji seviyeleriniz sayesinde hedeflerinize, isteklerinize herhangi bir terslikle karşılaşmadan ulaşabilirsiniz. İş yaşamınızda projelerinizi ilerletebilir, kariyer basamaklarını tırmanabilirsiniz. Kendinizi yaptığınız her işe adayacağınız için daha çok sorumluluk alabilirsiniz. Hafta sonu çevrenizdekileri ve durumları kontrol etme isteğiniz gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Başka insanların da sizi kontrol etmeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Başarıya giden yolda dikkatli olmalı ve kıskançlık, zalimlik ve iddialı olmaktan kaçınmalısınız.

Boğa burcu​

Haftanın ilk iki günü kendinizi spiritüel açıdan daha kuvvetli hissedebilirsiniz. Çevrenize dair artan ilginiz ve empatiniz yükseltici, motive edici bir etki bırakabilir. Spiritüel aydınlanma yolculuğunuzu kitaplarla, terapiyle, eğitimlere destekleyerek tek başına gerçekleştirmek size çok daha iyi gelebilir. Geri kalan günlerde gücünüzün ve etki alanınızın artması hayatınıza pozitif değişimler ve başarı getirebilir. Yaşamınızın belirli bir alanında yenilikler veya değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar bunu başarmanızı sağlayabilir.

İkizler burcu​

Pazartesiden çarşambaya girişkenliğinizin ve kendine güveninizin artması, yeni projelere başlamanızı sağlayabilir. Yaptığınız her işte kendinizi verimli, yapıcı ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Enerjinizi fiziksel aktivitelere ayırmak; spor yapmak, dans etmek isteyebilirsiniz. Flörtöz bir tavır takınabilirsiniz. Haftanın geri kalanına da yansıyacak olan bu enerjiniz sayesinde cesaret, güç ve girişim isteyen aksiyonları alabilirsiniz. Özellikle fiziksellik gerektiren işlerde daha iyi performans gösterebilirsiniz.

Yengeç burcu​

Hafta içi dinlenmek, yaratıcı işler yapmak ve spiritüel yanınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Sözlerinizin çevrenizdekileri rahatlattığını hatta iyileştirdiğiniz hissedebilirsiniz. Duyularınızın güçlenmesi her tür iletişiminizde ekstra bilgi edinmenizi ve sezgilerinizde doğru çıkmanızı sağlayabilir. İlişkileriniz şefkatli ve ruhani enerjinizden faydalanabilir. Hafta sonu ise iç dengenize güvenebilir ve sevdiklerinizle aranızda daha güçlü bir bağın ve aitlik duygusunun oluştuğunu hissedebilirsiniz.

Aslan burcu​

Pazartesiden çarşambaya pozitif, mutlu, cömert ve tatmin hissedebilirsiniz. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda şansınızın arttığını görebilir ve spitirüel gelişiminizde ilerleyebilirsiniz. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak veya uzun mesafe yolculuğuna çıkmak isteyebilirsiniz. Perşembeden pazara içinizde büyük bir rekabet arzusunun büyüdüğünüz hissedebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız çoğu aksiyon veya vereceğiniz kararlar sizi başarıya ve zenginliğe ulaştırabilir.

Başak burcu​

Hafta içinde duyusal hassasiyetinizin artması, çevrenizdeki enerjilere ve titreşimlere karşı daha duyarlı olmanıza neden olabilir. İlişkilerinizi ve iletişiminizi içgüdüleriniz ve sezileriniz kontrol edebilir. Sevdiklerinizle beraber olmak onların neler hissettiklerini daha rahat anlayabildiğiniz için iyileştirici olabilir. Hafta sonunda kendi duygularınıza ve başkalarının hislerine karşı hassaslaşabilirsiniz. Sezgilerinizin kuvvetlenmesi, derin duygusal bağlar kurmanızı sağlayabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi samimi ve içten bir şekilde çevrenize aktarmanız çekiciliğiniz arttırabilir.

Terazi burcu

Özgüveninizin, motivasyonunuzun, cesaretinizin ve gücünüzün arttığını hissedebileceğiniz bir haftaya giriş yapmış olabilirsiniz. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmak ve yeni spor rutinleri oluşturmak için oldukça uyumlu enerjiler sizleri bekliyor. Sıcakkanlı tavırlarınız, karizmanız ve çekiciliğiniz ikili ilişkilerinizin olumlu yönde gelişmesine yardımcı olabilir. İletişim ve analitik düşünme yeteneklerinizin güçlendiğini gözlemleyebilirsiniz. Problem çözme yetenekleriniz sayesinde ara yollar bulabilir ve anlaşmalara vesile olabilirsiniz.

Akrep burcu

Hayal dünyanızın güçlendiğini ve spritüal tarafa doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz bağların derinleştiğini hissedebilir, insanları gerçekten tanımaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Olumlu bir zihin yapısını benimsemenize de yardım edecek olan bu süreçte, yaşanan olayların ve durumların arka planlarını rahatlıkla fark edebileceksiniz. Uzun zamandır, maddi ve manevi, yatırım yaptığınız konularda beklediğiniz gelişmeler yakın zamanda kapınızı çalabilir. Yüksek farkındalığınız sayesinde her türlü gelişmeyi rahatlıkla avantajınıza çevirebileceksiniz.

Yay burcu

Özgüveninizin ve heyecanınızın artmasıyla yeni projelerin içinde var olmak sizi mutlu edebilir. Zor durumların üstesinden gelebilmek için ihtiyacınız olan özgüvenin ve cesaretin arttığını gözlemleyebilirsiniz. Bu günlerde hayatınızdaki özel kişileri veya profesyonel hayatınızdaki kıdemli kişileri başarınız ve zekanızla kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Çekiciliğinizin ve cinsel arzunuzun arttığını da gözlemleyebilirsiniz. Her zamankinden daha çok iş başarabileceğiniz, şansınızın ve karizmanızın artacağı bu dönemde yeni projeler ve fırsatlar size yeni hayat planları kurdurabilir!

Oğlak burcu

Romantik ilişkilerinizi eleştirel bir bakış açısıyla ele alacağınız bir sürece giriş yapmış olabilirsiniz. Bu günlerde alma-verme dengesi sizin için gündeme gelebilir ve hayatınızda olan fakat artık size hizmet etmeyen her türlü ilişki kafanızın içinde sonlanmaya başlayabilir. Hiç beklemediğiniz bir romantik ilişki bir anda hayatınızın gidişatını değiştirebilir, gözlerinizi dört açın! Yine de bu süreçte kendinizden ödün vermemeye, manipülasyon ve kıskançlık gibi kontrol kaygısı taşıyan davranışları kabullenmemeye gayret edin.

Kova burcu

Duygusal anlamda yaşadığınız gelgitler fikirlerinizi ve rasyonel düşünme yeteneğinizi kontrolü altına alabilir. Bu nedenle özellikle gündeminizdeki kişiler ve olaylar hakkında karar verirken acele etmemeye özen gösterin. Artan enerjinizi yöneltebileceğiniz bir uğraş, iş veya hobi edinmek bu süreçten en az olumsuz etki ile sıyrılmanızı sağlayacaktır. Olumlu bakış açınız, güçlü içgüdüleriniz ve artan şansınız ile tüm ruhsal gelgitlerinize rağmen gelişiminizi destekleyecek bir hafta sizleri bekliyor!

Balık burcu

Duygularınızın ön plana çıktığı ve duygusal sağlığınızın arttığı günler sizleri için kapıda. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle beraber olmak ve kaliteli zaman geçirmek kendinizi iyi hissetmeniz konusunda olumlu etkiler yaratabilir. Sosyal aktivitelerden ve insanlarla etkileşim içinde olmaktan keyif alacağınız bu yeni haftada yeni insanlarla tanışmak ve arkadaşlık ilişkileri kurmak adeta ruhunuzu besleyecek! Ayrıca hayatınızda romantik bir partneriniz yoksa ve buna hazırsanız, etrafınıza dikkatli bir şekilde bakmanızda fayda var! İş hayatınızın da bu olumlu enerjilerden faydalanacağı süreçte yeni projeler ve teklifler kapınızı çalabilir.


LivetoBloom
 

ŞANS CESARETİ SEVER! – 12 – 18 NİSAN 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Şans ve cesaret

Haftamıza Koç burcunda oluşan bir Yeniay’la başlıyoruz! Bu yeni ay, 22 derece Koç burcunda oluşacak ve en önemli özelliklerinden bir tanesi Koç burcunda stelyum oluşması. Merkür Koç’ta, Kiron Koç’ta, Ay Koç’ta, Güneş Koç’ta ve Venüs Koç’ta. Venüs, Ay ve Güneş’e çok yakın hareket ediyor. Bu da Venüs’ yen konuların ön planda olacağı bir yeni ayın bizi beklediğini gösteriyor.

Ayrıca Venüs Plüton’dan sert bir açı alacak. Demek ki ilişkiler önemli olacak bu dönem içerisinde. İlişkilerde kıskançlık, manipülasyon, yönlendirme, isteğimiz konusunda diretme, bazen güç çekişmeleri yaşanabilir. Venüs astrolojide aynı zamanda parayı da yönettiği için parasal konularda iniş ve çıkışlarla karşılaşma olasılığımızın yüksek olacağı bir yeni ay söz konusu.
Yeni girişimlerimiz konusunda heyecan duyacağız ama bunları hayat geçirirken zaman zaman zorlanabiliriz. Zaman zaman kendi kafamızın dikine gidebilir ya da ilişkilerimizde bazı sürtüşmeler yaşayabiliriz.

Harekete geçmek isteyeceğiz ama bazı noktalarda engeller, sıkıntı ve problemler, ufak tefek sorunlarla da karşılaşma ihtimalimiz devrede olacak. Ama cesur olacağız, girişken olacağız. Özellikle bu dönem askeri operasyonlar devrede olursa burada güzel başarılar, güzel sonuçlar elde etme olasılığımız yüksek görünüyor.

Çarşamba günü ilişkiler gezegeni Venüs Boğa burcuna geçecek. Kendi öz burcunda Boğa burcunda güzelliği, artistik konuları ilişkilerde doğru ilerlemeyi karşımıza getirebilir. Bu dönem içerisinde her şeyi daha doğru ve değerine uygun bir şekilde görebiliriz. 3 hafta boyunca ilişkilerde daha sağlam daha kalıcı bir şekilde ilerlemek isteyeceğiz ve bildiğimiz o geleneksel yoldan ilerlemek önemli olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri çok keyifli. Güneş ve Mars arasında Güneş ve Jüpiter arasında olumlu açılar devrede. O yüzden işlerimizi bugünlere denk getirmek faydalı olacaktır. Ama Cuma günü otorite figürleriyle, patronlarla, üstlerimizle, ailemizde bizim üzerimizde söz sahibi olan insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Güç çekişmelerine hazır olabiliriz. Bazı manipülasyonlar, güç çekişmeleri, ego sürtüşmeleri devreye girebilir. Cuma günü yine finansal yönden biraz daha dikkatli olmamız gerekecek.

Hafta sonu keyifli enerjiler var. Abartmadığımız, takıntılı olmadığımız, şüphe mekanizmasını çok fazla harekete geçirmediğimiz müddetçe her tür konuda başarı ve şans bizden yana olacaktır. ,

Unutmayalım ki şans cesareti sever, şans hareketi sever. O yüzden hareket ettiğimiz, cesaret ettiğimiz, girişimde bulunduğumuz alanlarda şanslı olacağımız bir süreç içerisinde olacağımızı söylemek yanlış olmayacaktır.
Tabii ki bütün bunların hayatınıza nasıl yansıyacağını merak ediyorsunuz o halde burçlarımız üzerinden bu haftayı değerlendirmeye başlayalım.



KocKoç Burcu:
Sevgili Koç ve yükselen Koçlar, çok önemli bir yeni ay bu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Gökyüzü Koç burcundan yana. Bu da bu yeni ayla beraber hayatınızla ilgili her tür konuda başlangıç yapabilir ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Sizin kadar cesaretli, lider, öncü, yeni fikirleri harekete geçirmek isteyen, fikirleriyle etrafını hayranlıkla izlettiren bir burç daha yoktur. Kafanıza bir sürü şey gelir ama bunları uzun vadede hayat geçirmekte zorlanıyor olabilirsiniz. İşte bu yeni ayla beraber hayatınızda birçok konuda adım atmak istiyorsanız lütfen adım atın. Zorlanmayacak mısınız? Bazı noktalarda zorlanacaksınız. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine , zaman zaman manipülasyonlara, kıskançlık etkisine karşı bu yeni ay zamanı dikkatli olmanızda fayda olacak. Bazı insanların size söylediği şeyleri, hareketleri çok farklı algılayabilirsiniz, sanki sizi engelliyorlarmış gibi bir hissiyata kapılabilirsiniz. Eğer bu duygu durumlarını kontrol edebilirseniz bu yeni ayın size çok yaradığını göreceksiniz. Çünkü cesur, hareketli, öncü bir yeni ay olacak.
Diğer taraftan Çarşamba günü itibarıyla Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda neler yapacağınızı bileceğiniz bir dönem olacak. Önümüzdeki 3 hafta boyunca para kazançlarınız artabilir, maddi konularda paranızı ne yapmanız gerektiğini, parasal konularda nasıl ilerlemeniz gerektiğini çok rahat ve net bir şekilde göreceksiniz. Para kazançlarınızı da artırma yolunu bulacaksınız. Bu süreç içerisinde güzel olan objelere harcamalarınız artabilir. Çevresel faktörler çok önemli. Sosyal çevrenizdeki insanlarla girişilecek işlerinizde bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri destekleneceksiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda sizden daha büyük ya da daha deneyimli insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Bu yüzden ego sürtüşmelerine Cuma günü hazırlıklı olmanız gerekebilir. Hafta sonu gayet güzel etkiler devrede. Kısa vadeli programlarınızı hareketlendirebilir, yine yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi sağlayabilirsiniz.

BogaBoğa Burcu:
Boğalar ve yükselen Boğalar, haftaya Koç burcunda gerçekleşen bir yeni ay etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Cesur, hareketli, lider, gözü pek, hevesli, coşkulu bir yeni ay dedik ama siz bu yeni ayı kadersel alanınızda yaşayacağınız için önemli kararlar almaktan uzak durmanız gerekecek. Mesela yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa, yabancılarla birtakım işlere girecekseniz, herhangi bir kurumda çalışıyorsanız belki bu kurumun içinde kendi pozisyonunuzla alakalı, geleceğinizle ilgili bazı konuları hareketlendirebilirsiniz. Ama onun dışında büyük girişimler konusunda desteklendiğiniz bir yeni ay olmayacak. Kötü alışkanlıklarınız varsa bu alışkanlıkları geride bırakmak anlamında hayat sizi destekleyecek.
Bu dönem her şey üstünüze geliyor olabilir. Elinizi birçok şeyden çekmek, biraz yavaşlamak, biraz kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Ama hayat bazı noktalarda size bunun içinde izin vermeyebilir. Hayat bir denge, o yüzden bu dönem daha çok ağırlıklı olarak maddi konular üzerinde odaklanmaya özen gösterin. Para kazançlarınız artabilir. Aynı zamanda harcamalarınızın da hızlanacağı bir dönem içerisinde olacaksınız.
İlişkileri merak edenler ya da bu döngüden nasıl çıkacağını merak edenler Çarşamba’yı beklemeliler. Çünkü Çarşamba itibariyle kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz kendinize, hayatınıza dair bazı önemli kararlar almak isteyeceğiniz ve görüntünüzü yenilemek isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem alışveriş isteğinizin arttığını göreceksiniz. Çarşamba günü 3 hafta boyunca kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyeceksiniz ve kendi isteklerinizi hayatınıza alacaksınız. Özel hayatınızda rahatlamalar görünebilir, karşı cinsin ilgisini üzerinde hissedebilirsiniz. Diğer taraftan başka şanslı etkiler kariyer alanında. Kendi halinizde olabilirsiniz, biraz yavaşlamış olabilirsiniz, pedala yavaştan basmış olabilirsiniz. Ama bu yavaşlama size çok ama çok yarayacak ve nerede hata yaptığınızı, nelerin değişmesi gerektiğini görecek, hiç beklenmedik yerlerden güzel destekler alacaksınız.
Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günlerini etkin bir şekilde hayatınıza geçirin. Hiç beklemediğiniz insanlarla da takışmalar devrede olacak. Az tanıdığınız, sizi tanımayan insanlarla girişeceğiniz birtakım işleriniz varsa Cuma günü bu insanlarla aranızda sürtüşmelerin devrede olduğunu görebilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz yine öğretmenleriniz ve ders arkadaşlarınızla çok takışmamaya onlarla bir konuyu çok uzatmamaya bu hafta özen gösterin. Hafta sonuyla beraber geleceğinize yönelik daha fazla olumlu hissedeceksiniz ve kısa vadeli programlarınızı hayata koyacaksınız.

İkizlerİkizler Burcu:
Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, hayatınız fazlasıyla hızlanmış durumda. Yeni aydan aldığınız etkilerle, işten elde edilen gelirlerinizle ilgili güzel açılımlar söz konusu olacak. Aynı zamanda sosyal çevrenizi iyi organize edeceksiniz, onlara liderlik yapabilirsiniz, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, takım çalışmalarında patron siz olabilir, her şeyi siz yönetebilirsiniz. Bu yeni ayla beraber organizasyonlar, aktiviteler, davetler gibi konularda hızlı girişimler devrede olacak. Bununla birlikte maddi konulara dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bu dönem harcamalarınız çok yüksek olabilir. Aşırı cesur ve cesaretli davranıyor olabilirsiniz. Bir arkadaşınızla aranızda parasal bir mevzu ya da bir mesele bu haftaya damgasını vurabilir. Maddi konularla alakalı durumlarda birazcık frene basmayı unutmayın.
Çarşamba günü itibariyle Venüs Boğa burcuna geçecek Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber yurt dışı bağlantılı işlerinizde çok güzel sonuçlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz yavaşlayabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmeniz gerekebilir ya da ilişkinizde sizi ileriye taşıyan bir durum yoksa bunu fark edebilirsiniz. İlişkinizde bazı sonlanmalar devrede olabilir. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber her şeyi gözden geçirecek ve ilişkilere dair önemli kararlarda alacaksınız.
Diğer taraftan bu hafta eğitim ile ilgili, seyahat ile ilgili konular ya da başka insanlardan alınacak güzel haberler hızlı bir şekilde gündeminize yerleşecek. Çarşamba ve Perşembe günleri güzel sonuçlar elde edeceğiniz haberler alacaksınız. Hafta sonuna doğru Cuma günü kimseyle takışmamaya özen gösterin, ego sürtüşmeleri, işlerinizle ilgili sıkıntı ve problemlerin su yüzüne çıkması Cuma günü canınızı sıkmasın. Hafta sonu gayet keyifli olacak çünkü evde olsanız bile hareketli geçirmesini bileceksiniz. Yine elinizden telefon düşmeyebilir sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz ve tabii ki yakın çevrenizde, arkadaş çevrenizde bulunan insanlarla önemli planlarınızı hareketlendireceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor olacak, keyfini çıkarın.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, kariyer ve işle ilgili konular bu yeni ayla beraber hızlanıyor. Kariyerinizde önemli açılımlar yapmak istediğiniz bir dönem. Kafanızda bir sürü plan vardı, bu planlar çok hızlı bir şekilde çığ gibi büyümüş olabilir. İşte bu planları hayata sokmak için gökyüzü sizi destekliyor. Anne ve anne tarafınız ile ilgili konu ve olaylarla ilgili kendinizi cesur hissedecek ve girişimlerde bulunacaksınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili verilmesi gereken kararlar bu yeni ay zamanı gündeminize yerleşecek. Ama bu hafta ilişkilerinize iki kere dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü sevdiğiniz insanın sizin hayatınız üzerinde bazı konuları zorladığını ya da sizin üzerinizde etki yapmaya ya da sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Onunla olan bağlantınızda içinizdeki o enerjiyi, o hevesi, o coşkuyu ona aktardığınızda karşı tarafın buna verdiği tepkileri beğenmeyebilirsiniz. Bu dönem kıskançlıklara, manipülasyona, çekememezlik etkisine karşı dikkatli olmakta fayda var. Çünkü hayatınızda bir insan da olsa evli de olsanız bu hafta içerisinde bu etkileri göreceksiniz.
Diğer taraftan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba günü itibariyle sosyal çevrenizin daha hareketli olacağı bir döngü başlıyor. 3 hafta boyunca arkadaşlarınızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz, önemli organizasyonlarda arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da sosyal çevrenizi hareketlendirebilirsiniz. Bu süreç içerisinde yeni tanışacağınız insanlarla düzgün bağlar kurabilirsiniz. Önemli bir organizasyona dayalı işiniz varsa işten elde edilen gelirlerinizi artırmak istiyorsanız 3 haftalık Venüs’ün geçişiyle hayatınız renklenecek. Maddi konularda rahat edeceğiniz bir hafta olacak.
Çarşamba ve Perşembe günleri güzel maddi kazançlar yüzünüzü güldürebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa bu paranın geleceği haberi sizi havalara uçurabilir. Çarşamba ve Perşembe günü bu noktalarda gayet güzel destekli olacaksınız. Özel hayatınıza hem hafta başında hem de Cuma günü dikkat etmeniz çok doğru olacaktır. Eşinizin ailesiyle ilgili bu dönem çok fazla çekişmelere girmemeye çalışın.
Hafta sonu biraz dinlenmek size iyi gelecek, tabii dinlenebilirseniz. Çünkü bir sürü telefon trafiği ya da hiç beklenmedik insanlardan gelecek bazı haberler yine evde bile olsanız hafta sonunda şöyle ayaklarınızı bir uzatıp rahatlamanızı engelleyecek, kafanız devamlı çalışacak ve gelecek planları yapacaksınız.

AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, geleceğe yönelik her türlü işinizde desteklendiğiniz bir yeni ayla haftanız başlıyor. Hukuki konular ticaret, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler ya da daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak her türlü iş konusunda bu yeni ayı hayatınıza katmaya çalışın. Eğitimle ilgili bir seminere katılmak istiyorsanız, yurtdışından bir haber bekliyorsanız, bir yerlere gidecekseniz ya da arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber girişeceğiniz her türlü plan ya da program ile ilgili konularda cesaretli olacağınız bir dönem olacak. Kendinizi gayet mutlu, keyifli ve işe yarar hissedeceksiniz. Bu çok önemli çünkü Aslan burcu işe yarar hissetmeyi sever. İnsanların ona bir şekilde gelmesi bir şeyleri sorması organize etmesi Aslan burcu için çok önemlidir. Bu hafta çevrenize göstereceğiniz yardımlarla, desteklerle işe yaradığınızı hissedeceksiniz. Ayrıca gelecek planlarınız hızlanıyor, hayatınıza farklı gözlerle bakacağınız bir süreç olacak.
Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçiyor. Kariyer ve iş konularında 3 hafta boyunca kendinizi göstereceğiniz bir dönem. İş bağlantılarınız kuvvetlenebilir, hızlı iş girişimleri, beklenmedik bazı ilişkiler sizi hayatınızda farklı noktalara taşıyabilir. Bu dönem iş hayatınızda zorlandığınız konular varsa, patronlarınızla, beraber çalıştığınız insanlarla bunları konuşmak ve dile getirmek anlamında şanslı olacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda herkes sizi konuşuyor olacak ve sizin yarattığınız etki dalga dalga etrafınıza ve yapacağınız işlere yayılabilir. Aslanlar ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda güzel etkileşimler altındasınız. Bu hafta sevdiğiniz insanla güzel keyifli birtakım planlar yapacaksınız, bu planları hareketli tutacaksınız. Sevdiğiniz insanın kardeşi ya da akrabası varsa onları evinizde ağırlamak, onlarla bir araya gelmek de önem kazanabilir.
Bu hafta iş ortamlarınızda güzel etkileşimler olacak ama bazı güç çekişmelerini de hazır olmanız gerekiyor. Bazı işlerinizde bozulmalar, ego sürtüşmeleri güç çekişmeleri devrede olabilir. Konuyu çok fazla uzatmayın ve Aslan burcunun o kendinden emin tavrıyla olayları farklı bir yere taşımamaya özen gösterin. Hafta sonu evinizde vakit geçiriyor olsanız bile gayet hareketli ve güzel görünüyor. Yapılması gereken işleri çok rahat ve cabbar bir tavırla ele alacaksınız.

BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, parasal konular bu hafta başında ve önümüzdeki 15 gün boyunca çok önemli olacak. Çünkü yeni ayı müşterek para alanlarınızdan alıyorsunuz. Eşinizin, ortağınızın parası beraber oluşturduğunuz para ve tabii ki ödemeler, başka insanlara verilecek paralar, bütün bunlar bu yeni ayın konusu olacak. Borçlar, ödemeler, banka, alışveriş, kredi, vergi, faiz, stopaj ya da sigorta bunlarla ilgili uzun zamandır ödeme yapmak ya da bir ödemenizi bitirmek banka ile görüşmek gündeminizde olacak. Mesela mevduatınızda bir para vardır, o parayı bir şeye çevirmek istiyorsunuzdur ama bununla ilgili karar verememişsinizdir. İşte şimdi tam zamanı çünkü bu konularla ilgili sizi destekleyen bir yeni ay olacak gökyüzünde. Ama bu yeni ay zamanı Venüs ve Plüton arasında da zorlu bir görünüm olacak bu da parasal işlerde risk almamanız gerektiğinin altını ısrarla çiziyor. Risk almanız gereken noktalarda, alım satım yapıyorsanız, (döviz, borsa, dolar, parasal konular olabilir) bu dönem manipülasyona, spekülatif etkilere açık olacaksınız. Bu yüzden hem Pazartesi hem Cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Bu işlerle hiç ilginiz yoksa çocuğunuz ya da ailenizdeki insanlar ya da sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalara Pazartesi ve Cuma günleri lütfen dikkat edin.
Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber kuş gibi hafifleyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca öğrenmek, değişik insanlarla bir araya gelmek, yeni insanları tanımak anlamında gayet keyifli ve güzel bir zaman dilimi. Bu dönemde alıp başınızı gitmek isteyebilirsiniz. Hem bir yandan güzel işler yapacaksınız bir yandan da sıkıntıya gelemeyecek boşluk buldukça kendinizi bir yerlere atmak isteyeceksiniz. Bu dönem kendinizi zorladıysanız tanımadığınız insanların yanında olmak isteyeceksiniz. Hem eğitim hem ticaret hem de seyahat ile ilgili konularda destekli bir zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Radyo, televizyonculuk iletişime dayalı işleriniz varsa bu dönem sizi kimse tutamaz. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmeler var. Özellikle iş hayatınızda parasal konularda halledemediğiniz sorunlar varsa bu hafta bu sorunları patlatın, söyleyin.
Çarşamba ve Perşembe günleri bu anlamda şanslı olacaksınız. İş hayatınızda kimse sizi tutamaz, çok güzel iş birlikleri iş bağlantıları devrede olacak. Hafta sonu biraz kendi özelinizde, biraz kendi kafanızı dinleme etkisi devrede olabilir tadını çıkarın.

TeraziTerazi Burcu:
Terazi ve yükselen Teraziler, ikili ilişkilerinizin ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Şartlar sizin elinizde değil, ilişkilerle ilerlediğiniz bir döngü içerisindesiniz o yüzden her tür ilişkiyi ilişkiniz olsun ya da olmasın, etrafınızla, annenizle, çocuğunuzla, arkadaşlarınızla girdiğiniz her tür ilişki bu döneme damgasını vuracak. Pazartesi oluşacak yeni ayla beraber ilişkilere dair almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararları uygulayabilirsiniz. Birinden mi hoşlandınız, bu insana açıldınız ama bu insanla beraber geleceğe dair daha önemli adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Sözlenmek, nişanlanmak, danışmanlık yapıyorsanız danışmanlıkla ilgili konuların artması bu dönem oldukça popüler olabilir, ilişkileri iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Çünkü bazı noktalarda ilişkilerde sıkıntı ve problemlere de açık görünüyorsunuz. Kıskançlıklar, manipülasyon, özellikle hayatınızda bir insan varsa bu insanın sizi yönlendirmeye çalışması sizin hayatınıza tahakküm etmesi gibi bir durumlara da hazır olabilirsiniz. O yüzden ilişkisi olanlar bu haftaya dikkat etsinler ama ilişkiniz yoksa ilişki için çok keyifli sonuçlar elde edeceğiniz bir hafta sizi bekliyor, bu yeni ayın etkisini böyle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Diğer taraftan taşınma ortaklı işlerde adım atmak konusunda şans yüzünüze gülebilir, girişimlerinizi başlatabilirsiniz.
Çarşamba gününden sonra ortak parasal konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Maddi konularda sıkıntı ve problemleriniz varsa bütün bu sıkıntı ve problemleri çözüme ulaştırmak 3 hafta boyunca çok kolay olacak. Bir borcun altına girmek, borç vermek konularında destekli olacaksınız. Parasal konularda sıkıntılarınız varsa Çarşamba gününden sonra bir krediye başvurabilirsiniz, borç isteyebileceğiniz bir yer varsa bu insanlarla görüşebilirsiniz, gökyüzü sizi destekliyor olacak.
Diğer taraftan aşk hayatınızda güzel etkileşimler var. Sevdiğiniz insana kendinizi göstermek, anlatmak onunla beraber planlar yapmak anlamında Çarşamba ve Perşembe günlerini lütfen değerlendirin. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarda bu dönem gayet yerinde olacak, çok güçlü etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sosyal çevresiyle olan bağlantılar bu hafta keyif verecek. Hayatınızdaki insanın arkadaşlarıyla bir araya gelebilir, ufak bir toplantı yapabilir, bir yemek yiyebilirsiniz. Pazartesi ve Cuma günleri ailevi ortamlarda ilişkilere dikkat edin.
Hafta sonu öyle çok da sessiz bir hafta sonu olmayacak yine evde olsanız bile sevdiğiniz insanla iletişim halinde olabilirsiniz. Eğer evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber planlar yapabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz, evinizde birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. Yani vaktinizi hareketi bir şekilde harcamayı da bileceksiniz.

AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda haftanız başlıyor. Özellikle işinizle ilgili konularda almak istediğiniz önemli kararlar varsa, yeni bir işe başlayacaksanız, yeni bir işe başvurduysanız veya başvuracaksınız, bir yere eleman alacaksanız işte bütün bunları bu yeni ay zamanı başlatmanız ve bu yeni ay sonrası başlıyorsa işleriniz bunun sizin lehinize olacağını bilmeniz çok ama çok önemli. Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konularda alınması gereken önemli kararlar olabilir. Baş bölgenizi ve genel olarak sağlığınızı ilgilendirecek önemli birtakım kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Bu beslenmeyle de bağlantılı olabilir. İşte bunlarla ilgili konuları yeni ayla beraber başlatabilirsiniz. Diğer taraftan çalışıyorsanız işinizde bazı avantajlar da elde edeceğiniz bir yeni ay olacak. Beraber çalıştığınız insanlar, onların yakın çevresiyle onların arkadaşlarıyla birtakım işlerin devreye girmesi gibi etkiler devrede olabilir. Aynı zamanda aile hayatınız için yapılması gerekenleri ele alacağınız bir hafta geçireceksiniz.
Çarşamba ve Perşembe günleri aile hayatınız için yapacağınız harcamalar ailenizdeki insanların hayatını düzenleme gibi etkileriniz devrede olacak, bunlar da sizi gayet mutlu edecek. Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca ilişkilere odaklı olacaksınız. İlişkilerde kendinizi sağlama almak isteyebilirsiniz, sağlam temelli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz, sevdiğiniz insanla uzun zamandır vakit ayıramıyorsanız ya da onunla vakit geçiremiyorsanız, Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber Çarşamba gününden sonra ona daha fazla vaktinizi ayıracak, ilişkinizi güzelleştirecek ve sevginizi doyasıya karşı tarafa anlatıp aktarabileceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor.
Yakın çevrenizde sizin hayatınıza etki eden, etkin olan bir insan işiniz ya da sağlığınızla ilgili size çok fazla baskı yapabilir. Bu yüzden hem Pazartesi hem de Cuma günü bazı güç çekişmelerine, zorlanmalara, tartışmalara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan aile hayatınızda bazı eşyalar bozulabilir. O yüzden bu etkiye karşı dikkat edin.
Hafta sonu keyifli etkileşimler devrede olacak. Çok fazla evde oturmak istemiyor olacaksınız ama evde oturmak durumundasınız, bu yüzden de yeni haftaya hazırlanmak ve yapılması gereken işlerinizi tamamlamak anlamında hafta sonunu kullanabilirsiniz.

YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, aşk hayatınızdaki keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Aşk çok keyifli ve bu alanda cesur, lider, öncü hareketler devrede olacak. Demek ki birinden hoşlandığınızda bu yeni ayla beraber o kişiye hoşlandığınızı söylemeyi, o kişiye gidip açılmayı düşünebilirsiniz. Hobileriniz ya da iş hayatınız, size keyif veren konu ve olaylar bu yeni ayla beraber hareketlenebilir. Danışmanlıkla, eğitimle ilgili konular, sanatsal ve kreatif alanda atılacak işler konusunda bu yeni ayın yaratıcı etkilerini hayatınızda geçirmenizi tavsiye ederim.
Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber iş, hizmet ve sağlık anlarınızda keyifli bir zaman dilimi başlıyor. Çarşamba gününden sonra 3 hafta boyunca iş ilişkilerinizi daha fazla kuvvetlendireceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanlarla çok keyifli zamanlar geçirebilir, aranızdaki sevgi bağlarını kuvvetlendirebilirsiniz. Yeme-içmeye olan eğiliminiz bu dönem artabilir, biraz kilo almaya da meyilli olacaksınız. Spora yazılmak için çok uygun bir dönem çünkü bu yeni ayı sportif faaliyetler alanında başlatıyorsunuz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili alınması gereken önemli kararlar bu yeni ayın önemli konularından olacak. Ama şunu unutmayın ki beşinci ev dediğimiz alan hem risk hem aşk hem çocuk alanıdır hem de keyifli eğlenceli aktiviteler alanıdır. Özellikle bu yeni ay bu alanlarda başlıyorsa demek ki çok keyifli çok hareketli bir yeni ay ve onun sonrasındaki 15 gün sizi bekliyor olacak. Bu yeni ay spekülatif işler, yatırımlar konusunda dikkatli olmanız gerektiğini size söylüyor. Parasal yönden al sat işleri yapıyorsanız, borsada yatırım yapıyorsanız ya da bitcoin olabilir, dolar ya da altın olabilir, bunlara yatırımlarınız varsa işte bu yeni ay çok destekli bir yeni ay değil.
Pazartesi ve Cuma günleri dikkatli olun çünkü piyasalar çok hareketli olacak. Çok hırslı ve açgözlü olmayın. Açgözlü davranmadığınız müddetçe kazançlarınız güzel olacak.
Çarşamba ve Perşembe günleri mesela özellikle yatırımlar konusunda çok destekli ve yakın çevrenizde çok hızlı iş bağlantıları devrede olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri işle ilgili konularda güzel telefonlar alabilirsiniz. Hafta sonu da bazı konuları kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Bir sonraki hafta çünkü çok önemli sizin için. Sonraki hafta neler yapacağınıza dair bazı konular kafanıza takılabilir. Biraz kendinizi rahatlatmaya özen gösterin, hafta sonu da kendi halinizde olacaksınız.


OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, eviniz, aileniz, yuvanız işte bu alanlarda yaşayacağınız bir yeni ayla haftanız başlıyor. Evle ilgili mevzularda Önemli kararlar alacaksınız. Bu ev sizin eviniz olabilir, yazlık ev olabilir ya da yazın nerede yaşayacağınıza dair vereceğiniz kararlarla bağlantılı olabilir ya da kentsel dönüşüme girmiş olabilirsiniz. Bunlarla ilgili verilecek kararlar olabilir ama aile hayatınızda ve evinizde cesur adımlar devrede olacak. Mesela evinizi tek başına siz boyamak isteyebilirsiniz, bir hobi alanı yaratabilirsiniz. Aile büyüklerinizin koşulması gereken işleri varsa işte bu yeni ayla beraber işlerin hareketlendiğini göreceksiniz.
Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba günü itibariyle hayatın biraz tadını tuzunu da çıkarmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Aşka daha fazla vakit ayıracaksınız 3 hafta boyunca hem aşka hem çocuklarla ilgili konularda sanatsal ve yaratıcılık faaliyetlere sportif faaliyetlere daha fazla vaktinizi ayırmak isteyecek ve bu alanda harekete geçeceksiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa Venüs’ün bu alanda dolaşması sırasında 22 Nisan’dan sonra hızlı, ani, beklenmedik insanlara aşık olma olasılığınız yüksek olacak. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili bazı sürpriz gelişmeler konu ve olaylar Nisan ayı boyunca etrafınızda cereyan edebilir. Ama bu dönem gayet size keyif verecek. Maddi yönden çok şanslı bir dönemdesiniz bu dönem gelecek olan paraları bir tarafa atmayı da unutmayın çünkü maddi yönden güzel destekleneceksiniz.
Özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri elinize bir para geçebilir, yaptığınız işin parasal karşılığını alacağınız günler Çarşamba ve Perşembe günleri. Diğer taraftan işle ilgili konularda hızlandığınız ve biraz da böyle kafanızı çok fazla neler yapabilirime çalıştırdığınız bir dönem. Ama koşturmalarınızın hareketlerinizin karşılığını bu hafta çok net bir şekilde göreceksiniz. Bu hafta ev ortamlarınızda ve ailenizle olan sürtüşmelere dikkat etmeniz gerekiyor. Nuh diyeceksiniz Peygamber demeyeceksiniz. Bazı konularda çok inatçı olabilirsiniz, ailenizdeki insanlarla da birbirinize girebilirsiniz. Aşk güzel, iş güzel hele parasal yönden bu hafta çok güzel gelişmeler var, o yüzden evde bir şey söylenir aniden cinleriniz tepenize çıkar çok fazla uzatmayın sevgili Oğlaklar. Ev hayatınızda yeni bir eşyanızın bozulması, kaybolması gibi etkilere karşı da dikkatli olun.
Hafta sonu kafanız bir konuya takılabilir ya da aile büyüklerinizden biri size bir şey söyleyebilir, o konuyu kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Hafta sonu keyfinize diyecek bir şey olmayacak, uzatın ayaklarınızı biraz dinlenin, plan yapın keyifli geçirmeye çalışın çünkü önümüzdeki hafta çok hızlı ve koşturmalı bir zaman dilimi sizi bekleyecek.

KovaKova Burcu:
Kova ve yükselen Kovalar, iletişim işlerinizde hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Koç burcunda bir yeni ay var ve bu Koç zamanında iletişimsel bütün işlerinizle ilgili konularda hızlı hareket edebilir, önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Sosyal medyayla ilgili bir planınız mı var, sitenizi mi yenileyeceksiniz? Bilgisayar alanında çalışıyor ve bu alanda kendinizi göstermek mi istiyorsunuz, önemli iş görüşmeleriniz mi var? İşte bunlarla ilgili konuları başlatma etkisi bu yeni ayla beraber devrede. Diğer taraftan yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli kararlar devrede olabilir. Abinizin, ablanızın, komşunuzun hayatında oluşacak birtakım konu ve olaylar bu yeni ay zamanı önem kazanacak. Beklenmedik alanlarda bazı sürtüşmeler, zorlanmalar devrede olabilir. İşleriniz tıkır tıkır akarken bir yerde durabilir, bir aksilik olabilir, bir şeyler bozulabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin çünkü bu geçici bir süreç. Bu dönem içerisinde karşı tarafla çok fazla çekişmeyin.
Diğer taraftan Venüs Boğa burcuna geçiyor, evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla ilgili göstereceğiniz ve zaman harcayacağınız bir 3 haftalık dönem içerisine giriyorsunuz. Bu dönemde evinize eşya alabilir, evinizi yenileyebilir, evinizden gitmesi gerekenlere şöyle bir bakabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilir, boya, badana, tadilat, tamirat işlerine girebilirsiniz. Eviniz ve yuvanızı güzelleştirmek adına girişeceğiniz her tür işinizde şans sizden yana olacak. Önümüzdeki süreçte evinizde misafir ağırlamak önemli olacak.
Eğlenceli konu ve olayların etrafınızda döndüğü bir zaman dilimindesiniz. Yakın çevrenizden ilginizi çekecek bir insanla aşk yaşama olasılığınız çok yüksek. Farklı insanlardan hoşlanacaksınız, bir insanla yeni tanışıyorsanız ne kadar iyi bir iletişim içerisinde olduğunuzu düşüneceksiniz. Eğer böyle bir durum varsa yürüyün gidin. Özellikle spekülatif işleriniz varsa, paraya dayalı alayım satayım gibi birtakım düşünceleriniz varsa bu dönem maalesef biraz yanıltıcı etkiler altındasınız. Ev hayatınızda yapılması gereken konu ve olayları hızlandıracaksınız. Çok güzel şans ve fırsatları hafta sonu karşınıza gelebilir çünkü şanslı bir yıl içerisindesiniz. Hafta sonu güzel planlar yapın, keyfini çıkarın ve yeni gelen haftaya güzel bir şekilde hazırlanan.

BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar, maddi konularda yapılması gereken verilmesi gereken özel kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Geçtiğimiz ay çalıştınız, uğraştınız didindiniz şimdi artık yaptığınız işlerin karşılığını maddi yönden görmek istiyorsunuz. Şimdiye kadar kendinize vakit ayırdınız ama şimdi artık takkeyi önünüze alıp bu parasal konular ne olacak diye düşünmenin zamanı. Neyi nereden çıkartabilirim ya da neyi daha fazla kazanabilirim konularını organize etme, planlama zamanı. Çünkü bu alanda cesur, atik biraz da hareketli yönleriniz ortaya çıkacak. O yüzden parasal konularda bir şeyler yapmak istiyor ve bir girişimde bulunmak istiyorsanız lütfen bu yeni ayla beraber bu girişimlerinizi hareketlendirin, size çok yarayacak. Yine bir arkadaşınızla, çevrenizden bir insanla parasal konularda çekişmeler bu hafta devreye girebilir. O yüzden Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri bu insanla aranıza parasal konularla ilgili çekişmelerin çok fazla büyümesine izin vermeyin, o zaman bazı işlerinizin bozulduğunu görebilirsiniz. Özellikle bulunduğunuz çevrelerde ve arkadaş ortamlarınızda bu dönem içerisinde ego sürtüşmeleri çok fazla size yaramayacaktır.
Çarşamba günü itibariyle Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Yani iletişiminizi hızlandırdığınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlara vaktinizi daha fazla ayıracaksınız. Daha az tanıdığınız, iş hayatınızdan tanıdığınız insanlar yerine daha fazla özelinizi açtığınız akrabalarınız, kardeşleriniz ya da yakın dostlarınızla bir arada olacak, onlarla daha fazla vakit geçireceksiniz. Yine bu dönem güzel iş bağlantıları devrede olabilir. Kısa yolculuklardan yana şansınızın yüksek olduğu bir dönem. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem sosyal medyada bir insanla tanışma olasılığınız çok yüksek, aynı zamanda takipçilerinizi de arttırabilirsiniz. Youtuber olabilirsiniz veya kendinize bir kanal açabilirsiniz. Bu 3 haftalık döngü içerisinde eğitimle ilgili konularda da kendinizi şanslı göreceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler çok fazla olacak. Zaten sırtınızda meleğiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Bazen dibe vuruyorsunuz bazen çok çabuk o dipten çıkabiliyorsunuz.
Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri beklenmedik yerlerden güzel haberler gelecek. Çalışıyorsanız bu uğraşların karşılığını alacaksınız ve kendinizi gayet şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Ev hayatınıza yapmanız gereken yatırımlar, alışveriş ve harcamalar bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri devrede olabilir.
Diğer taraftan hafta sonu keyfe dayalı hareket edecek, size keyif verecek konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Birinden hoşlanıyorsanız hafta sonu onunla yazışmalarınız, onunla harcayacağınız vakit ön plana geçebilir. Hayatın tadını tuzunu çıkaracağınız, iyi kazanç sağlayacağınız, iyi görüşmeler yapacağınız ev ortamlarında da insanlarla iyi anlaşacağınız bir dönem. Arkadaş ortamlarınızda girişeceğiniz işlere bu hafta dikkat edin.



HANDE KAZANOVA

 
kedi0 (20).jpg

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya burcunuzdaki yeni ay başlıyorsunuz. Bu etkiyle beraber kendinize yeniden bir düzen kurma, hayatın her alanında güzel yeni başlangıçlar için hazırlayın. Sadece hızlı karar vermemek çok önemli, ani kararlardan uzak durmalısınız. Haftanın bir diğer güzel haberi ise Venüs; aşk, ilişki, sevgi gezegeni burç değiştiriyor. Bu etkiyle beraber maddi kaynaklarınızı artıracaksınız, parasal anlamda rahat bir döneme başladınız. Geçen haftada hayatımızda olan ama bu hafta kesinleşecek Mars- Jüpiter olumlu açısı ise size kısa yolculuklarda başarıya, hedeflerinize daha rahat ulaşmanızı sağlayacak. Geleceğe dair projelerinizi gerçekleştirmek için de olumlu etkiler var.






Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya gerçekleşecek yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi bir sonraki aya hazırlayacak şekilde hayatınıza yansıyacak. Bu hafta daha çok içinize dönerek iç dünyanızdaki sorunlara odaklanarak önümüzdeki ayda yapmak istediklerinizi planlayacaksınız. Haftanın en güzel haberlerinden birisi Venüs, sevgi gezegeni burcunuza geçiyor. Burcunuzun yönetici gezegeni size çok iyi gelecek para akışınızı hızlandıracak yapmak istediklerinizi çözümlemenizi sağlayacak. Aşkta ve sevgi de çok iyi bir döngü başlayacak. Tüm bu güzel etkiler her an hayatınıza aşkı getirebilecek iken, kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı kariyerde size fırsat sağlayacak. Hem maddi olarak rahatlayacaksınız hem de patronlarınızla daha güzel bir iletişim sürecine gireceksiniz.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya gerçekleşecek yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizin kalabalık gruplarda daha popüler olmanızı sağlarken, iletişim yönünüzü de çok aktif kullanacaksınız. Size çok iyi gelen bir enerji olurken, hareket halinde durağan uzak olursanız olayları daha rahat bir şekilde çözebileceksiniz. Hareket bereket bu hafta sizin için. Venüs’ün burç değiştirmesi ise iş ortamınız da yapmanız gerekenlere odaklanmanızı sağlayacak. Sağlık açısından ise kilo almaya yatkın bir dönem başladı dikkat etmelisiniz. Burcunuzdaki Mars’ın Jüpiter ile yaptığı açı bu hafta kesinleşirken, bu sizi güzel bir eğitim programına dahil olmanızı sağlayabilir, yine yurtdışı ile bağlantılı işlerde kazanç sağlamanız adına olumlu etkileyecek.






Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki kariyer alanınızda gerçekleşirken, kariyer de yeni başlangıç dönemi hedeflerinize odaklanmalı ve kendi planlarınızı bu doğrultuda yapmalısınız. Venüs’ün burç değiştirmesi ise sizi arkadaş gruplarınız da revizyona yeni insanlarla tanışmaya yönlendirecek. Güvenmediğiniz insanları hayatınızdan çıkartacaksınız. Son olarak Mars-Jüpiter açısı bu hafta kesinleşiyor. Bu etkiyle beraber ödemeler, borçlar adına daha fazla efor sarf edebilirsiniz ve özellikle beklediğiniz yeni finans kaynakları için görüşmeler yapabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız önümüzdeki ay başında yapmanızı tavsiye ederim.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi yeni bir eğitime, yeni bir yolculuğa ve kendinizi geliştireceğiniz bir döngüye sokuyor. Uzun yolculuklar size fırsat sağlarken, uzun zamandır göremediğiniz bir yakınınızla da karşılaşma fırsatınız olacak. Venüs’ün burç değiştirmesi kariyerde çok güzel kalıcı seveceğiniz bir pozisyon getirebilir. Yine hayatınızda kimse yoksa iş ortamından yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kesinleşen Mars-Jüpiter açısı ise evlilikte size destek verecek partneriniz, eşiniz ve ortağınız sizi çok iyi anlayacak. İletişiminizde ve yaşadığınız problemlerde yine çözüm odaklı bir hafta.






Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya yeni ayla başlıyoruz. Bu etki sizi ödemeler, borçlar ve krediler alanında desteklerken. Yeni kazanç kapıları, beklediğiniz paraların gelmesi için yeni başlangıçlar var. Bunlar sizi maddi olarak iyi hissettirecek. Venüs’ün burç değiştirmesi eğitimle ilgili konular, yolculuklarda size iyi gelirken. Ev düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Dekorasyon için harcamalarınız artabilir. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı ise çocuklar ve ilişkilerde size iyi gelecek. Flört anlamında güzel etkiler altındasınız. Bu dönemde başlayan ilişkinizin uzun vadeli olacağını da belirtmek isterim.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya karşıt burcunuzda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi ilişkilerde, evlilikte ortaklıklarda kendinizi düşünmeniz gerektiğini biraz daha bencil olmanız gerektiğini vurgularken, Venüs’ün burç değiştirmesi ise özellikle krediler, miras, eşin ve ortağın parasında size destek verecek. Yatırım yapmak için uygun bir dönem. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı ise ailenin problemleri ile ilgilenmeniz gerektiğini, kendi sağlığınıza ve kendinize vakit ayırmanızı vurgularken, hobilerinizden de ikinci bir iş kapısı oluşturabilirsiniz. Kazanç kapılarınız açık bu hafta daha ticari düşünmelisiniz.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki iş ortamınız da gerçekleşirken, bir yandan da sağlık alanınızı tetikleyecek. Migrene ve baş ağrısına karşı risk altındasınız. İş ortamınız da ise çok fazla sorumluluk sizin omuzlarınızda olacak. Venüs’ün burç değiştirmesi ise ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikte size çok iyi gelirken, güvenemediğiniz ilişkileri hayatınızdan çıkartacaksınız. “Güven” çok önemli bir sözcük olacak bu hafta. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı ise yatırıma yönlendirirken, mirasla ilgili aileden gelecek finansal destekle ilgili beklentileriniz varsa bu hafta sonuç alacaksınız.






Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya gerçekleşecek yeni ay ile başlıyoruz. Size çok iyi gelecek, aşkı huzuru ilişkileri, çocuk enerjisini, hobilerinizi, kendinize vakit ayırmayı tetikleyen çok güzel bir yeni ay. Bununla beraber Venüs’ün burç değiştirmesi size iş ortamında etkileyecek, iş ortamınızı daha çok para kazanmaya yönelik yenileyeceksiniz, daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Sağlık açısından kilo almaya yatkınsınız, biraz dikkat etmelisiniz. Kesinleşen Mars-Jüpiter açısı ise yine ilişkilerde size çok iyi bir noktaya getirirken, uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilirsiniz ve gideceğiz kısa yolculuklar size ilişkilerde iyi gelecek.





Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya yine ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi ev, yuva ve aile konularında etkilerken. Kendinize ait bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Yine bu hafta biraz işe odaklanmak da zorlanacaksınız. Venüs’ün burç değiştirmesi sizi ilişki odaklı yapacak. Hayatınızda kimse yoksa olması için daha talep kar olurken, mevcut ilişkinizdeki problemleri çözebileceksiniz. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı sizin para kaynaklarınızı arttıracak. Geçen haftalarda çalıştığınız yoğun temponun meyvesini bu hafta alacaksınız ama dediğim gibi bu hafta işe odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Önemli görüşmeleriniz varsa hafta önümüzdeki haftayı tercih etmeniz daha rahat sonuç almanızı sağlar.






Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi kardeşlerle ilgili konularda öne çıkartırken, iletişim yeteneklerinizi de çok fazla kullanabileceksiniz. Lider vasıflarınız hem aile içinde kullanılacak hem de siz hayatın her alanında daha başı çeken kişi olacaksınız. Bu hafta sözcükleriniz önemli, tutamayacağınız ani sözler vermeyin. Venüs’ün burç değiştirmesi ev ortamı, evle ilgili konularda size iyi gelirken, nakit para akışınızda hızlanacak. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı ise sizi çok rahat ettirecek. Fırsatlar çok kolay gelirken hobilerinizden de para kazanabileceksiniz. Ayrıca kendinize vakit ayırabileceksiniz ve kendinizi çok değerli hissedeceksiniz.






Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya yeni ay ile başlıyoruz. Bu etki sizi ödemeler, gelirler alanında etkileyecek. Gelirlerinizi arttırıp ticari yönden başarılı olacaksınız. Para kaynaklarınız artacak. Venüs’ün burç değiştirmesi ise yolculuk enerjisini tetikleyecek. Her an yolculuğa çıkabilirsiniz. Güvenmediğiniz insanlardan oluşan bir iş ortamınız varsa, bunları düzenlemenizi yenilemenizi sağlayacak. Kesinleşen Mars-Jüpiter olumlu açısı ise biraz böyle evde vakit geçirmenize sebebiyet verebilir. 17-18-19 Nisan ev ortamı sizi daha güvenli ve daha iyi hissettirecek. Bu tarihlerde misafir ağırlayabilirsiniz. Kendiniz misafirliğe gidebilirsiniz ama en huzurlu ortam ev ortamı olacak bunu da belirtmem lazım.




Sema Sidar
 
Screenshot_20210412-164701_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164703_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164706_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164709_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164712_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164716_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164720_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164726_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164729_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164732_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164735_Instagram.jpg
Screenshot_20210412-164739_Instagram.jpg
 

Eklentiler

  • Screenshot_20210412-164743_Instagram.jpg
    Screenshot_20210412-164743_Instagram.jpg
    223,5 KB · Görüntüleme: 30

HAFTANIN FRAGMANI

Bu hafta başında Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek ve bu yeniayda Venüs, Güneş, yükselen çizgisi ,Merkür hepsi Koç burcunda olacak yani bize diyor ki; içinizden ne geçiyorsa bu yeniay haftasında gerçekleştirin. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız bunların hepsini dile getirebileceğiniz ve cesaretle adımlar atabileceğiniz bir dönem içerisindeyiz diyor. Koç Yeniayı’nın genel özeti şu: Adım atmaya ne kadar hazırsın? Ne kadar cesaretin var? Bu haftanın ve yeniayın mottosu ‘’cesareti olmayan kahraman olamaz’’. Ayrıca bu hafta biraz daha ben merkezli olacağız ve kendimiz için hayır demeyi öğreneceğiz. Yeni kararlar alacağız ve adımlar atacağız. Ayrıca bu yeniay haftasında evde olduğumuz süreçlerde kendinize dair değişiklikler yapın. Spora, diyete başlarsanız size uzun vadeli ve verimli getirileri olur.


kedi 0 (7).jpg

12 NİSAN KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Yürüyün Koçlarım benim bu hafta sizi kimse tutamaz! Bu yeniayda kendinizle ilgili değişimlerde bulunmak, spora başlama ve diyete başlamak için en doğru zaman. Kendinizi daha enerjik ve şevkat dolu hissedebilirsiniz. Bu haftaki modunuz ‘’canım kendim’’ olacak. Ayrıca çok uzun zamandır gerçekleştiremediğiniz ya da adım atmaya çekindiğiniz her ne iş varsa pazartesi gününden itibaren adım attığınızda çok güzel bir şekilde meyvelerini toplarsınız. Mücadele edin ve pes etmeyin. Hakkınızı aradığınızda uzun vadeli kazançlar sizleri bekliyor Sevgili Koçlar.

12 NİSAN BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Sevgili Boğa burçları sizler bu hafta birazcık inzivaya çekileceksiniz. Yeniay sizin 12. evinizde gerçekleşiyor ve size diyor ki; korkularınızla yüzleşeceksiniz, gizli saklı ne varsa, arkanızdan çevrilen ne varsa hepsi bir bir ortaya çıkacak ya da yakınlarınıza dair ani bir sağlık problemi ile mücadele edebilir ve bu alanda sorumluluklar alabilirsiniz. Zaman zaman endişe ve anksiyete halinde olabilirsiniz bu dönemde ama bugünlerde geçecek Sevgili Boğalar. Bir ay sonra sizleri de çok güzel haberler bekliyor sadece şu sıralar biraz daha enerji toplama ve inzivaya çekilme dönemleriniz olacak.

12 NİSAN İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU​

İkizler burçları bu Yeniayın şanslılarından biri de sizsiniz çünkü aşk, ilişkiler konularında çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Bekar olan İkizler burçlarının hayatlarına bir partner girebilir. Birliktelikler, yeni arkadaşlıklar edinebilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Birilerinin tanıştırması aracılığıyla yeni bir ilişkiye başlamanız söz konusu olabilir. Ayrıca iş hayatınızda yöneticilerinizden destek istiyorsanız bu konuda adım atmanızın tam zamanı. Yalnızca mars ikizler burcunda ilerlemeye devam ettiği için ateşli hastalıklar, ateşli rahatsızlıklara açık bir dönemdesiniz. Biraz da sinirli ve gergin olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve o sinirli anlarınızı pozitif enerjiye dönüştürmeye gayret gösterin.

12 NİSAN YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Yengeç burçları siz bu haftanın yorgun savaşçıları olacaksınız. Oldukça yorulacağınız, koşturacağınız ve çalışacağınız bir hafta olacak. Ancak iş ve kariyer alanında olumlu sonuçlar yaşayacaksınız. İş bulamayan Yengeç burçları bu hafta iş bulabilir. Bereketiniz artacak ve iş hayatındaki yöneticilerden özellikle de kadın figürlerden yana destek alacaksınız ve bu destekler sonucunda giriştiğiniz işlerden oldukça kazançlı çıkacaksınız.

12 NİSAN ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU​

Aslan burçları bu haftanın en çok gezeni! Ancak lütfen sosyal mesafeye ve sağlığınıza dikkat edin. İş dolayısıyla gideceğiniz yolculuklar, seyahatler olabilir ya da bir yerden başka bir yere taşınma konularınız gündemde olabilir. Ulaşımla ilgili bir takım problemler ya da bu problemlerinçözülmesi de söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz ve başlayacağınız bu eğitim size çok iyi gelecek. Eğitim süreci devam eden Aslan burçları ise bu dönemde sınavlarında oldukça başarılı olacaklar. İletişimi açık aynı zamanda da aşk ve ilişkilere dair de şansınızın yüksek olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz.

12 NİSAN BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Sevgili Başak burçları bu hafta kazanç kapılarınız açılacak ve ani şekilde fırsatlar kapınızı çalacak. Maddi olarak uzun zamandır zorlanıyordunuz ve artık rahata çıkma vaktiniz geldi. Borç alma-verme, alacaklarınızı alma, kredi işlerinizi ve banka ile ilgili olan işlemlerinizin kolayca halledebilme dönemindesiniz. Ayrıca ortaklaşa işlerden elde ettiklerinizi alma, hak ettiğinizi alma döneminiz olacak. Maddi anlamda büyüyeceksiniz. Eğer bir ameliyat olacaksınız o ameliyattan yana da şifa döneminiz diyebiliriz.

12 NİSAN TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU​

Terazi burçları bu hafta biraz yorgun. Evliliklerinizden yana, birlikteliklerinizden yana ya da ortaklıklarınızdan yana problemler yaşıyor olabilirsiniz, geçmişe dair bu problemlerle yüzleşebilir ve bu problemleri çözebilirsiniz. Biraz daha birliktelik ve ortaklıklar konusunda daha fazla sorumluk alacaksınız ama yeni ortaklıklar ve işbirlikleri konusunda da güzel adımlar atacaksınız. İlişkilerinizde evliliğe giden bir adım söz konusu olabilir. Birlikteliği olmayan Terazi burçları için ise bu hafta aşk ve ilişkilerinde bir geçiş dönemi olacak. Zaman zaman anlaşılmadığınızı hissetseniz de ilişkilerinize dair ani adımlar ve gelişmeler yaşayabileceksiniz.

12 NİSAN AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU​

Akrep burçları haftanın en çok ani olaylar yaşayacak burcu sizsiniz. Sağlığınıza çok dikkat edin, günlük işlerde problemler ve ani krizler yaşayabilirsiniz ama bunların çözümleri de önünüze gelecek. Uzun süredir yaşadığınız bir sağlık probleminiz varsa bununla ilgili bir tedavi süreci ya da bir ameliyat olma süreci söz konusu olabilir. Herhangi bir rahatsızlık ile karşılaşsanız bile hızlıca tedavisi olacak. Aynı zamanda iş hayatınızda size yardımcı olan insanlar tarafından fazlasıyla destek alacaksınız ve bu kişiler belki iş yükünüzü biraz alabilir. Bu hafta gerek iş hayatınızda gerek günlük yaşantınızda size oldukça yardımcı olacak ve destek olacak kişiler olacak.

12 NİSAN YAY BURCU HAFTALIK YORUMU​

Yay burçları haftanın en şanslı burçlarından biri de sizsiniz. Bekar yay burçları bu hafta itibari ile yeni bir ilişkiye başlayabilirler, ilişkilerine dair yeni bir adım atabilirler. Gözünüzü dört açın! Ayrıca bu hafta daha popüler olacaksınız ve arkadaş çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Flörtlere de çok açık bir dönemdesiniz. Evli yay burçları ise bu hafta çocuk haberlerine karşı ani sürprizler yaşayabilirler. Bunların dışında finansal olarak da gökyüzü sizi destekliyor ve maddi anlamda bereketinizin artabileceği bir dönem içerisine giriyorsunuz.

12 NİSAN OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Oğlak burçları bu hafta biraz eteğinizden sürekli çekiştiren birileri olacak. Kariyerizle mi iş hayatınızla mı aile hayatınızla mı uğraşacaksınız ? Hangi birine yetişeyim dediğiniz bir hafta olacak. Bu hafta sorumluluklarınız biraz artacak aile bireylerinden yana bir takım sağlık problemleri varsa bunların da üzerine düşün. Aynı zamanda ev hayatınızda bir takım değişimler, tadilatlar ya da taşınmalar, ev alım satımları ile ani şekilde karşılaşabilirsiniz.

12 NİSAN KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU​

Kovalar bu yılın en şanslı burçları! Yapmak istediğiniz işler ve atmak istediğiniz adımlar varsa hızlı davranmazsınız. Cesaretli olun ve geri planda kalmayın. Kendi isteklerinizi net bir şekilde belirtin ve talep edin. Çevrenizden ve kardeşlerinizden yana, akrabalarınızdan yana oldukça destek ve şifa alabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Ayrıca bu hafta size bol bol seyahat ve yolculuk gözüküyor. Ancak pandemi dolayısıyla bu yolculuklara çıkamazsanız bile başka bir şehirde ya da ülkede olan tanıdıklarınızdan yana yeni haberler yeni destekler almanız söz konusu olabilir. Taşınmaya dair herhangi planlarınız varsa bu hafta çok doğru bir zaman.

12 NİSAN BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU​

Balık burçları bu haftanın en çok kazananı! Bu hafta cepleriniz para doluyor. Aklı olan herkes şu sıralar bir Balık burcu arkadaş edinsin. Maddi anlamda kazançlarınız oldukça artacak. Bereketli bir hafta sizi bekliyor Sevgili Balıklar. Eğer uzun zamandır finansal olarak zorlanıyorsanız kaynaklarınız artacak ve eliniz oldukça bollaşacak. Lütfen bu süreci iyi değerlendirin.



ASTROLOG ELVAN
 
X