Doğuma Hazırlık 12+2cinsiyetimiz belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba kızlar doktor bana da 12. Hafta da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi diğer aya kesinleşir dedi.1 kızım var inşallah bu da hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir erkek olur.Sizce yanilmis midir?

Merhaba kızlar doktor bana da 12. Hafta da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi diğer aya kesinleşir dedi.1 kızım var inşallah bu da hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir erkek olur.Sizce yanilmis midir?
Bence erkekte yanılma payı çok düşük ama yinede temkinli olmakta fayda var 2 hafta sonra randevum var yine erkek derse kimse tutamaz beni alışverişe dalarım arkadaş hem seninde benim gibi 1 kızın var inş seninkide erkektir sağlıkla kucağına al inş kızının hamileliğiyle kıyaslama yap benim belirtiler çok farklı kızımda bulantı kusma çoktu bunda hiç birşey yok hamile değil gibiyim kızımda hergü çikolatalı gofret yiyen ben bunda çikolatanın kokusuna bile dayanamıyor ekşili tuzlu yiyorum şüphelendim bu yüzden bakalım sağlıkla kucağımıza alalım oğluşlarımızı

Bugün ikili testimiz vardı kontrolümüz iyi geçti ultrasona girmeden pekmezli şerbet yaptım içtim yarım saat önce ultrasonda kıpır kıpırdı ve doktor durdurdu ve cinsiyetini görüyormusun dedi erkek mi dedim evet %80 oğluşum geliyor çıkıntı okadar belli ki çok sevindik sağlıkla kucağımıza alalım inş bir kızım var 2.si oğluşum oluyor Allah herkese nasip etsin hafif sezmiştim ilk hamileliğimden çok farklı 1 defa bile mide bulantım kusma olöadı kızımda çok kusmuştum ilk hafta soldaydı kesede ama şimdi sağa yerleşmiş durumda ve sağımda seğirme şeklinde kıpırtılar hissediyorum doktorda onayladı 2.hamilelikte daha farkında olunur dedi haftaya sonuç çılacak inş güzel haberler alırım ramzi teorisi tuttu yani
Merhaba canim belli oldu mu kesin neyin olacak ?

Merhaba canim belli oldu mu kesin neyin olacak ?
17.hafatdayız kesin erkek dedi 12.haftada bilmişti ama burda kendini kaptırma çok erken demişlerdi doktorum sağolsun kesinleştirdi sağlıkla gelsin bebişlee biz ufaktan alışverişe başladık

Şekil anlaşılsın diye belirttim, benim bebeğim erkek miş:emir_bebek:
Benim oğlan da baş solda popo sağda hatta söylediğimde herkes kız demişti ama ilk çocuğum kız onun kafa sağda popo soldaydı ordan da tahmin ettim biraz ama sadece tahmin işte belli olmyor sağlıkla gelsinler

14+3bacak arası bu şekil. Usg göre 15+2 çıktı ne dersiniz erkek değil mi?

Eklentiler

• 8E523F47-0A04-48D7-8F4F-5A313E94AC56.webp
    8E523F47-0A04-48D7-8F4F-5A313E94AC56.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Ayy canım bence erkek senin bebeğin. benim bebeğim de hiç bişey yok boş dedi bacak arası kiz dedi inşallah degismez.Bir oğlum var bide kızım olur inşallah :KK36:
Yani artık 15.haftada kızsa çıkıntı gitmiştir diye düşünüyorum bak senin 14te kız demiş boş görmüş demek:KK59: Allah her isteyenin gönlüne göre versin inşallah:KK200:

Bende 12+1 günlük hamileyim kızlar bugün ikili teste gittim doktor kıza benziyor dedi bacak arasına uzun uZun baktı çıkıntı göremedi daha önce iki oğlumu da 12. Haftada öğrenmiştim iki oğlu olunca insanın farklı cinsiyet tatmak istiyor insan Allah sağlıklı hayırlı evat versin de bende erkeğe döner mi merak ediyorum herşeyin hayırlısı

Back
X