• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12+4 iliski sonrasi kanama

gizemma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
3
Merhaba, doktorum ilişkiye herhangi bir yasak koymadı. 12+4 de iliski sonrası kirmizi pihtili kanamam oldu. Acile gittik rahim ağzı açıklığı yok dedi, kalp atisini duyduk. 1 doz progestan iğne oldum. Daha sonra kendi doktorum iliski sonrası olduysa rahim ağzından kaynaklı iğne kullanmana gerek yok dedi. Bugun 13. Haftaya girdik 3-4 damla kahverengiye döndü. Daha once yaşayan var mı?

Var merak etme benim de ilk ilişki denememde oldu 11.haftada acile gitmiştik baya kötüydü bebek düştü sanmıştım, progestan kullandım iğne yapmadılar fitil verdiler, birkaç gün sonra durunca progestanı da bıraktım. Sonraki muayenede kanama alanı vs de göremediler rahimde ama tedbiren ilişkiden uzak durmuştuk. Bebeğin iyi gerisini dert etme, sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

Ben im de 8 haftada ilişkimden sonra pembe kanamam oldu bir gün boyunca acile gittim sorun yoktu progestan hap verdi her ihtimale karşı kullan diye ama kullanmadım sonra birkaç gün sonra kahve leke geldi sonra yine geldi temizlik yaptıktan sonra artık doktora söyledim fitil verdi bir ay kullan dedi bakalım artık kullanıyorum korkudan çünkü ilkini ilişki kaynaklı sanıyordum sonra böyle devam edince korktum artık kanama alanı olmasa fda insan leke görmeye korkuyor

Merhaba, doktorum ilişkiye herhangi bir yasak koymadı. 12+4 de iliski sonrası kirmizi pihtili kanamam oldu. Acile gittik rahim ağzı açıklığı yok dedi, kalp atisini duyduk. 1 doz progestan iğne oldum. Daha sonra kendi doktorum iliski sonrası olduysa rahim ağzından kaynaklı iğne kullanmana gerek yok dedi. Bugun 13. Haftaya girdik 3-4 damla kahverengiye döndü. Daha once yaşayan var mı?
15-20 gün önce ben yaşadım. Doktora bile gitmedim. Bazı gebeliklerde ilişki sonrası kanma normalmiiş. Bugün de kontrole gittim her şey yolunda elhamdülillah

Back
X