Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 12 ayı geçip dişi hala çıkmayan bebekler

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Kelebek3344

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
366
110
323
40
İzmir
Arkadaşlar benim bebeğim 15 ayını bitirmek üzere ve hala hiç dişi yok. doktor normal, çıkar dedi ama ne zaman çıkacak? artık beklemekten bıktım, endişe etmeye başladım. bebeği geç diş çıkaranlar var mı? ilk dişiniz ne zaman çıktı? acaba doktor umursamaz davranmış olabilir mi? çene filmi falan çekilmeli mi? lütfen akıl verin.

Arkadaşlar benim bebeğim 15 ayını bitirmek üzere ve hala hiç dişi yok. doktor normal, çıkar dedi ama ne zaman çıkacak? artık beklemekten bıktım, endişe etmeye başladım. bebeği geç diş çıkaranlar var mı? ilk dişiniz ne zaman çıktı? acaba doktor umursamaz davranmış olabilir mi? çene filmi falan çekilmeli mi? lütfen akıl verin.

merhaba

benim kızımda alt iki dişini 10 aylıkken çıkarmıştı şuan 15 aylık olmak üzere ve daha yeni üst iki dişi patladı.sanırım 18 aya kadar normal dıyorlar.

dert etme benim kızımda 18 aylık ve hala yeni yeni çıkıyo.ilk dişini 11 aylıkken çıkarttı.bence daha iyi geç çıkarması erken çokaran çoçuk gelişemiyo.bütün gücü dişe gidiyo.

arkadaşlar bebeğim 18 ayını bitirmek üzere hala hiç dişi yok. benzer durum yaşayan var mı? çene filmi çektiren, hormonal tetkik yaptıran ya da ilaç kullananlar cevap yazsın lütfen. doktor 18 aya kadar çıkar dedi ama 20 gün sonra 18 ay bitiyor :(

Back
X