Şimdi bunun maaşını bizim maaşa uyarlarsak biz ev alamıyoruz, ama adam aynı maaşla en az 5 ev parasına denk gelebilecek bir meblağ çıkarabilmiş. O nasıl olmuş?
5 tane çocuğum var üniversite okuyorum memur maaşımız var iki evimiz var bizim paramız bereketli yazan biri aklıma geldiIste bunlar hep bereket..
5 tane çocuğum var üniversite okuyorum memur maaşımız var iki evimiz var bizim paramız bereketli yazan biri aklıma geldi
yok canım onlar sevaptan sayılmıyor yıkık dökük bir köy okulu varken küçücük köye üç tane cami yapıldığını gördü bu gözlerAilesi falan mi zengin acaba?
Birisi de hayrina bi koy okulu,bi lise falan yaptirsa o da sevaptir.
Sensus sus onu hiç anma, iki ev değil ayrıca o taam mıarkadaşları bile üçten sonrasını sayamıyor o ka ev yani işte bunlarda hep bereket
Senbundan mı kullanıyosun ofişim
5 tane çocuğum var üniversite okuyorum memur maaşımız var iki evimiz var bizim paramız bereketli yazan biri aklıma geldi
sus sus onu hiç anma, iki ev değil ayrıca o taam mıarkadaşları bile üçten sonrasını sayamıyor o ka ev yani işte bunlarda hep bereket benceğğ
Ben neyi yanlış yapıyoruz dedimdi, şükürsüzsünüz dediydiçok eğlenceli ama değil mibir biz bereketlendiremedik parayı, yol yordam bilmeyince demek
Ben neyi yanlış yapıyoruz dedimdi, şükürsüzsünüz dediydi
Yani şükür edip etmediğimizi bile bilebiliyordu
Kendi adına konuş bikereçok eğlenceli ama değil mibir biz bereketlendiremedik parayı, yol yordam bilmeyince demek
Tövbe estağfurullah..ee parayı o derece bereketlendirecek seviyeye gelmiş olan biri şükür edip etmediğimizi mi bilecek tövbe di çabık
Caminin yaptırılmasında önderlik ettiyse ,annesinin adına yaptırdıysa, ,paranın tamamının Onun cebinden çıktığı fikrine nasıl kapıldınız.Çoğu kişi hayırsever işadamlarından camii yardımı için yardım topluyor.Bulunduğu konum itibariyle çevresi geniştir,yardımcı olan çok olmuştur haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?