12 defa düşük yaptım

alyans2

Hatice
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
205
44
318
39
Bu başlığı bilgi edinmek için açıyorum.Hani benim gibi olanlar var ise ne yaptılar ne tür tedavi uyguladılar. Yoksa tedavi aynı ve sürekli denediler mi? Bana bi yardımcı olursanız sevinirim.

Canim adina cok cok uzuldum ben hic kalamadim ama gorumce yaz!ak istedim bazi insanin vucudu bebegi kabul etmez derler bu bagisiklik sisitemin cok gucluyse sanim oluyomus doktorlar ne diyo bunun icin

Bu başlığı bilgi edinmek için açıyorum.Hani benim gibi olanlar var ise ne yaptılar ne tür tedavi uyguladılar. Yoksa tedavi aynı ve sürekli denediler mi? Bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
geçmiş olsun canım.ben tüp bebek yaptırırken seninle aynı durumda olan bir kadın vardı sanırım o da 8 kez düsük yapmış.belirli aralıklarla kocasından kan alıp karısına enjekte ediyorlardı.bu tedavinin adını falan bilmiyorum sonucu ne oldu onuda bilmiyorum.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Pgt yaptırın arkadaşım demekki genetik sorununuz var yazık size doğal denemeyin pgt li tüp bebek.

Dusuklerin sebebi arastirilmadi mi? 1 degil 2 degil cunku. Kan pihtilasmasina falan bakildi mi? Gecmis olsun.

hiç uğraşma ve pgt li tüpbebek yaptırabileceğin iyi bir merkeze başvur.
şimdiye kadar hiç sebep gösterilmedimi
Allah şifa versin.

Tüm tetkikleri yaptıklarını söylediler bende düşük bi kan pıhtılaşması çıktı sadece. Eşimin morfolojisi %3. Dr lar bunlar ğroblem değil dediler. Ama problemi de bulamadılar. Tüp bebek yapalım dedik ona da granti veremeyîz dediler. Öylece kalakaldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…