Bu başlığı bilgi edinmek için açıyorum.Hani benim gibi olanlar var ise ne yaptılar ne tür tedavi uyguladılar. Yoksa tedavi aynı ve sürekli denediler mi? Bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
Canim adina cok cok uzuldum ben hic kalamadim ama gorumce yaz!ak istedim bazi insanin vucudu bebegi kabul etmez derler bu bagisiklik sisitemin cok gucluyse sanim oluyomus doktorlar ne diyo bunun icin
Bu başlığı bilgi edinmek için açıyorum.Hani benim gibi olanlar var ise ne yaptılar ne tür tedavi uyguladılar. Yoksa tedavi aynı ve sürekli denediler mi? Bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
geçmiş olsun canım.ben tüp bebek yaptırırken seninle aynı durumda olan bir kadın vardı sanırım o da 8 kez düsük yapmış.belirli aralıklarla kocasından kan alıp karısına enjekte ediyorlardı.bu tedavinin adını falan bilmiyorum sonucu ne oldu onuda bilmiyorum.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Tüm tetkikleri yaptıklarını söylediler bende düşük bi kan pıhtılaşması çıktı sadece. Eşimin morfolojisi %3. Dr lar bunlar ğroblem değil dediler. Ama problemi de bulamadılar. Tüp bebek yapalım dedik ona da granti veremeyîz dediler. Öylece kalakaldık..