larem1982,ADAM,badem,cans ..hepinize teşekkürederim.
ya şimdiye kadar elimi hangi dala atsam kurudu,erken sevinip sonra üzülmekten korkuyorum ama yine de ÇOK ŞÜKÜR bu günüde gördüm..Darısı tüm isteyenlerin başına
Arkadaşlar galiba hamileyim...........Dün 9.günümdü,kandildir bi deneyim,daha kolay avunurum deyip idrar testi yaptım akşam.ikinci çizgi çok net çıktı. bu sabah dayanamayıp kan verdim.hcg 180 çıktı..Doktorumu aradım,artık kan testine gerek yok,bi hafta sonra gel keselere bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum,hala emin olamıyorum..12 gün kan verecem ben yinede,inşallah katlar..Bana şans dileyin n'olur UğURbÖCEKLERİM....
Arkadaşlar galiba hamileyim...........Dün 9.günümdü,kandildir bi deneyim,daha kolay avunurum deyip idrar testi yaptım akşam.ikinci çizgi çok net çıktı. bu sabah dayanamayıp kan verdim.hcg 180 çıktı..Doktorumu aradım,artık kan testine gerek yok,bi hafta sonra gel keselere bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum,hala emin olamıyorum..12 gün kan verecem ben yinede,inşallah katlar..Bana şans dileyin n'olur UğURbÖCEKLERİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?