12. dk Laboquick Acil Destek Lütfen

Heratlas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
104
14
28
29
Herkese merhabalar Bugün adetimin ilk günü olmalıydı ama son bir haftadır adet görecekmiş gibi ağrılarım olmasına rağmen regl olmadım. Sabah ilk idrarla yaptığım Laboquick marka test çok silikti. Az önce bir tane daha yaptım. İlk beş dakika çok çok silikti. 11-12. dakikalarda bakınca böyle gördüm. Kuruma çizgisi olabilir mi? Lütfen yardım edin

Eklentiler

• DC6407DE-EF89-46DE-940B-8AD2E4D5E3BC.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 59
Kuruma çizgisi böyle olmaz canım hamilesin tebrik ederim

Cocuk bagiriyo burdayim diye! Tebrikler

Ay gerçekten inanamıyorum! Hala regl olur muyum korkusu var ama umarım dediğiniz gibi de olur, yanıtlarınız için çok çok teşekkür ederim

Kuruma çizgisi böyle olmaz canım hamilesin tebrik ederim
Umarım öyledir çok teşekkür ederim Peki peşpeşe test yapıldığında ikinci testte pozitifi çıkmaması normal midir? Netleşsin diye bu pozitifin üstüne bir tane daha test yaptım hemen, ama onda tek çizgi çıktı mesela (çook hayali bir ikinci çizgi var ama yanılıyor da olabilirim). Acaba pozitif çıkan bozuk muydu diye düşünüyorum şimdi

Cocuk bagiriyo burdayim diye! Tebrikler

Umarım öyledir çok teşekkür ederim Peki peşpeşe test yapıldığında ikinci testte pozitifi çıkmaması normal midir? Netleşsin diye bu pozitifin üstüne bir tane daha test yaptım hemen, ama onda tek çizgi çıktı mesela (çook hayali bir ikinci çizgi var ama yanılıyor da olabilirim). Acaba pozitif çıkan bozuk muydu diye düşünüyorum şimdi

Aynı marka değilse hassasiyetleri farklıdır o yüzden öyle çıkmış olabilir 2 gün daha bekleyip tekrarlayın isterseniz ya da direk kan verin

Hayırlı olsun. Gayet net pozitif
Çok teşekkür ederim ama hemen sonra bir test daha yaptım, onda çıkmadı Peşpeşe yaptığım için mi oldu, pozitif çıkan bozuk muydu o biraz gerdi beni Sabredip yarın sabah yapacağım, umarım dediğiniz gibi pozitif çıkar Bel ağrısı da biraz ürkütüyor tabi regl mi olacağım diye bakalım. Umarım isteyen herkese nasip olur

Amin belki negatif çıkan bozuktur kötü düşünmeyin. Ayrıca benim de çok bel ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah hamilesinizdir

Amin belki negatif çıkan bozuktur kötü düşünmeyin. Ayrıca benim çok bel ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah hamilesinizdir
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh Siz bu şekilde peşpeşe 10 dakika arayla test yapmış mıydınız peki?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh Siz bu şekilde peşpeşe 10 dakika arayla test yapmış mıydınız peki?
Sağolun benimki 3 yaşında artık kocaman oldu açıkçası ben direkt kan testiyle öğrendim idrar testi yapmamıştım o konuda bir şey diyemiyorum maalesef

Tabi ayni idrari kullanmadiysan hcg hormonu yeteri kadar yukselmemistir henuz idrarda. 3 4 saat idrarini tutup yaparsan test yine pozitif gelicektir. Ama artik test yapmana gerek yok kan verip netlestir bence

Tabi ayni idrari kullanmadiysan hcg hormonu yeteri kadar yukselmemistir henuz idrarda. 3 4 saat idrarini tutup yaparsan test yine pozitif gelicektir. Ama artik test yapmana gerek yok kan verip netlestir bence
Sanırım kimyasal gebelik olacak, çok üzülüyorum. Evde iki tane Bebetime test vardı, dün gece ve bu sabahki idrarla yaptım. Geceki negatif sabahkinde de görülmeyecek kadar silik bir çizgi çıktı gölge gibi. Dün Laboquick o kadar belirginken Bebetime bugün negatif gibi çıktı. Hayırlısı buymuş demek ki, desteğin için teşekkür ederim

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Yorumun için çok teşekkür ederim, sizler de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Ama maalesef sanırım kimyasal gebelik olacak, çok üzülüyorum. Evde iki tane Bebetime test vardı, dün gece ve bu sabahki idrarla yaptım. Geceki negatif sabahkinde de görülmeyecek kadar silik bir çizgi çıktı gölge gibi. Dün Laboquick o kadar belirginken Bebetime bugün negatif gibi çıktı. Hayırlısı buymuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…