- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 33
- 40
İnsallah siz benden once ogreniceksiniz mutlaka haber verin insallah guzel sonuclanir benim cift embriyo sizin tekmiHayırlı sonuçlar alalım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah siz benden once ogreniceksiniz mutlaka haber verin insallah guzel sonuclanir benim cift embriyo sizin tekmiHayırlı sonuçlar alalım inşallah
Benimde çift sizin transfer ne zaman olduİnsallah siz benden once ogreniceksiniz mutlaka haber verin insallah guzel sonuclanir benim cift embriyo sizin tekmi
Pardon ben sizden onceHayırlı sonuçlar alalım inşallah
Benim 10 ekim doktor 20 sinde yap dedi 5.gun taze transferBenimde çift sizin transfer ne zaman oldu
Benim donmuş transfer 24 üne gün verdi doktorumBenim 10 ekim doktor 20 sinde yap dedi 5.gun taze transfer
Size 12 sonra test gunu vermis bana 10 gun sonra dedi rabbim guzel sonuclar versin insallah hepimizeBenim donmuş transfer 24 üne gün verdi doktorum![]()
Aminn sonucu yazarsınız bende size bildiririm teşekkürlerSize 12 sonra test gunu vermis bana 10 gun sonra dedi rabbim guzel sonuclar versin insallah hepimize![]()
Bende 10 ekimde transfer oldum 20 tane idrar testi yaptı., bi kaçı bozuktu sanırım, ama şu anda yok ,bu gün kan verdim sonucu beiyorum, sizin de bir gelişme varmi test yaptınız??Aminn sonucu yazarsınız bende size bildiririm teşekkürler![]()
Ben yaptım canım bugün 6.günüm hem kanda Hem idrar da pozitif gördüm şükür darısı sizlere olsun inşallahBende 10 ekimde transfer oldum 20 tane idrar testi yaptı., bi kaçı bozuktu sanırım, ama şu anda yok ,bu gün kan verdim sonucu beiyorum, sizin de bir gelişme varmi test yaptınız??
Hayırlı olsun bende bugün transfer oldumm darısı banaBen yaptım canım bugün 6.günüm hem kanda Hem idrar da pozitif gördüm şükür darısı sizlere olsun inşallah
Benim de bu 3.transferimm et ağırlıklı beslendim ve kabız olmamak için muhakkak bol bol kayısı yiyin oturup kalkarken dikkat edin ilk 3 gün bol bol yat canımHayırlı olsun bende bugün transfer oldumm darısı banahepimize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
Yemek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz.s neler yediniz transfer sonrası ben çok seviyorum korkuyorum biraz.s ilk transferim tutmamıştı birde
Çok teşekkür ederimBenim de bu 3.transferimm et ağırlıklı beslendim ve kabız olmamak için muhakkak bol bol kayısı yiyin oturup kalkarken dikkat edin ilk 3 gün bol bol yat canım
Sizde mi tüp bebek test yaptırdınız mıMerhaba sonucum pozitif çok. Şükür![]()
En son kaç çıktıevet benimde pozitif fakat düzenli artmıyor beta malesef zor bir süreç beta düzenli artsa kese görülcekmi kese görülse kalp atışı duyulacakmı o duyulsa sağlıklı ilerleyecekmi walla stres stres stresss hayırlısı olsun hepimiz için
11 gün 102 çıktı ,, 13 gün 165 malesef yarında kan istedi doktorEn son kaç çıktı