12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

düzgün ve morel verici yazmak isterdim ama doğulu yani soyu belli kültür belli

gençliğin bunalımla ve dayak ile geçecek yarin cocuğun olduğundada elinden alırlar sanırım
doğulu olduğu içinde boşanamıyacaksın
para pul iyi olcak ama mutlu olacağını sanmıyorum

zaten doğulular kadını paspas olarak görüyor uzun yıllar onlarla çalıştığım için adetlerini

kadını kızı ezmelerini iyi bilirim kültürler beş para etmez kadına ne saygı
ne de vefaları vardır çoğunluğun allah sana sabır versin
artık bu durumdan nasıl kurtulursun bilmem
:umursamaz::kahve:

HARFİ HARFİNE KATILIYORUM ARKADAŞIM ÖLE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ ETLENİCEK TEK KELİME BULAMADIM DOGRUSU alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gençliğin bunalımla ve dayak ile geçecek yarin cocuğun olduğundada elinden alırlar sanırım

zaten doğulular kadını paspas olarak görüyor uzun yıllar onlarla çalıştığım için adetlerini

artık bu durumdan nasıl kurtulursun bilmem[/FONT] :umursamaz::kahve:

Ne şimdi bu:1shok: Burada yorum yapılıyor ayrımcılık değil.turkbayragi
Umarım tükürdüğünüzü yalarsınız bir gün.naniknanik[/QUOTE] :teselli: sultanımm
arkadaşım doğruları yazınca zorunuzamı gidiyor :1ninca:kadına değer verseler korunmayı bilirler 9-10 çocuk yapmazlar artık nefret eder hale geldik anlayanlar anladı ne demek istediğimi:oklava:

Son düzenleme:

bu ne ya kardeşim koskoca bir kesimi yerden yere vurmuşsun
kaç kişiyi tanıdın doğuluda bu analizi çıkardın
yuh yani bunları kavgada söylesen bi ton sopa yemiştin ona göre yani:mymeka:

Çözüm bu mu?İnsanları aşşağılamanın neresi doğru,bunu nasıl onaylarsınız.:olmaz:
Nasıl bir zihniyet bu anlamadım.
Madem sizler çok kültürlüsünüz kafamçokkarıştı
Biraz yapıcı olalım LÜTFENNN.:teselli:

bunun soyla moyla ilgisi yok arkadasım karıştırmayın rica ederşm benim cok yakın arklarım var kürt cerkez laz ayırmayın simdi gelelim senin konuna AMAN ALLAHIMMM diorum kusura bakma kocan tuhaf bi adammış boşan gitsin dicem ama bekara karı bosamak kolay olurmus öncelikle sunu demeliyim esin cok büyük bi aptal böyle kadınlardan uzak kalınacagını anlayamayacak kadar toy gördüm ben onu ben senin yerinde olsam gider kızı yolardım tek tek nasılsa adam beni gözden cıkarmış bari bütün nefretimi alayım... adamdan da bosanır önüme bakardım daha bukadarlık evliyken döven ilerde ne yapar

Resmen güldüm arkadaşım yorumuna:)))

Benim annem Eskişehirli babam Diyarbakırlı ben Kocaelide doğdum büyüdüm...

ve babam annemi başının üstünde tutar, elleriyle besler... tam bir centilmen ve salon erkeğidir...
Bırakın bu genellemeleri. Doğulu batılı ayrımcılığını...
Bölmeyin, genellemeyin kimseyi...

Ayrıca eklemek istiyorum böyle anlatıldığı gibi yobaz insanlar olsalar bir çoğunuz düğün forograflarımı görmüştür herhalde destekleyen arkamda duran nitelikte bir baba olmazdı sizin yaptığınız genellemeye göre...

Son düzenleme:

siz ve sizler gibi düşünen ,yasadıkları kucuk kesıtlerle koca bır toplumu etiketleyen BATILIlR ( bu sozumu ulkemızın batısında dogup buyumus gercek batılı arkadaslarım uzerıne alınmasın) sayesınde bugun bır suru sacma ayrımcılık sorunlarıyla ugrasıyor bu ulke.cok merak edıyorum acaba hıc ege de yada akdenızdekı kırsalı gordunmu de dogulu dıye ınsanları etıketlıyorsun.bızım ulkmemızde genel bır davranıs bıcımıdır erkekcı otorıte,erkege daha cok deger verılırmesı.bunun doguyla batıyla ılgısı yok. bu arada bende doguluıyum ama 3 kardesız,babam tek kız oldugum halde okuyabılmem ıcın elınden gelen ne varsa yaptı.
lutfen yorum yaparken ınsanları etıketlemeyınikım bılır bırılerıde sızın memlektınızde cok kotu seyler yasamıstır ve oda sızlerımı boyle lanetlesın
aksam aksam sınırım zıpladı ya. yorum yapırsanda kısıye ozel yorum ya,okudun ve sana anlatılan kadarıyla cıkarımda bulun ve kımseyı etıketleme sayın modern batılı arkadasım.

ya kızlar biişi dicem konu sahibi bana göre kocasını affetti buaraya da yazmaya cekndi cünkü büyük bi tepkiyle karsılasacak. eger affettiyse zaten kimse kusura bakmasın aldatılmak dayak hakaret falan hiç acımıyorum kendisine :olmaz: cünkü 37 sayfadır okuorum yok esim aslında öle deil falan tüm sucu kıza yuklemiş resmen tamam kız bi tuhaf ama onu öle tutan adam psikopatın asagılık insanın tekidir kusura bakmayın böyle konusyorum ama olaydan cok konu sahibine kızdım asabım bozul du :olmaz:

siz ve sizler gibi düşünen ,yasadıkları kucuk kesıtlerle koca bır toplumu etiketleyen BATILIlR ( bu sozumu ulkemızın batısında dogup buyumus gercek batılı arkadaslarım uzerıne alınmasın) sayesınde bugun bır suru sacma ayrımcılık sorunlarıyla ugrasıyor bu ulke.cok merak edıyorum acaba hıc ege de yada akdenızdekı kırsalı gordunmu de dogulu dıye ınsanları etıketlıyorsun.bızım ulkmemızde genel bır davranıs bıcımıdır erkekcı otorıte,erkege daha cok deger verılırmesı.bunun doguyla batıyla ılgısı yok. bu arada bende doguluıyum ama 3 kardesız,babam tek kız oldugum halde okuyabılmem ıcın elınden gelen ne varsa yaptı.
lutfen yorum yaparken ınsanları etıketlemeyınikım bılır bırılerıde sızın memlektınızde cok kotu seyler yasamıstır ve oda sızlerımı boyle lanetlesın
aksam aksam sınırım zıpladı ya. yorum yapırsanda kısıye ozel yorum ya,okudun ve sana anlatılan kadarıyla cıkarımda bulun ve kımseyı etıketleme sayın modern batılı arkadasım.

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Konu sahibi arkadaşada Allah hakkında hayırlısını yazsın inşallah

HARFİ HARFİNE KATILIYORUM ARKADAŞIM ÖLE GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ ETLENİCEK TEK KELİME BULAMADIM DOGRUSU alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim fikrimde olanda var :roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim fikrimde olanda var :roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende bende:DDDD ayrıca bellı kesımı aşağılamak falan değil bu durum yanı göz var nizam var doguda kadına saygı tam, el ustunde tutuluyor diyenler nerde yaşıyolar acaba cok merak ettim... he bak şunu kabul edıyorum dayak ıllada sadece dogulu kokenlı aılelerde yaşanmıyo!! ama en cok yaşanan kesımde orası.. bikere nekadar ama nekadar tanıdığım doğulu çift varsa hepsi ama hepsi illa dayak değil bu, kadını resmen eksik etek olarak görüyolar... neyse konu cok sapmış ama yorum yapmadanda duramadım yanı kımse tutup bana demesınkı aa dogulu erkekler kadına cok deger verır pohpohlar falan fılan....sadece yuzdelık cogunluga göre konuşuyorum!! batıda yokmu boylesı elbettekı var ama cogunlugu oluşturmuyo yoksa orayada sayardım(memleketım olmasına ramen:))

Konu yine saptirilismi doguyla batiyla ne alakasi var ben elazigliyim ve bizim ailede hicde kadinlar karsi eziyet dayakmis gibi seyler olmuyo ne anneme nede yengelerime karsi konu yine saptirilmis yorum yapagaginiz yerde laf sokuyosunuz insanlara yanlis bir davranis konumuz ayrimcilik falan degil daha dikatli yorumlar yaparim konuyu saptirmayalim lutfen

Canım seni seven bir insan nasıl oluyor da sana kıyıp el kaldırıyor bu nasıl bir çelişki hele de sebebi başka bir kadın seda doğru söylüyor demek ki o kadının değeri sana verdiği değerden daha fazla şimdi sen bu dayağı bir şekilde hazmedip eşini affedersen ilerde bu dayağın devamının olup olmayacağına nasıl emin olabilirsin ki erkekler affedilene kadar herşeyi söylerler yalvarırlar affet diye seni nasıl sevdiğini söylerler sensiz yaşayamayacağını vb ama biz kadınlar affedince gene eskisi gibi olmaları çok uzun sürmez.Yuvasını bozmak kimse istemez ama iş dayağa gelince boşanmak en doğrusu olur. Kendi değerini bil bence en önce sen önemlisin senden sonra sevdiğin insanlar gelir sen kendi değerini bilmezsen karşındakiler hiç bilmez.

eşimi affetmiyeceğim 2 konu vardır
birisi bana tılacak 1 tokat
diğeri de ihanet
heleki başka birisi için
bu otelin güvenliği vs. si yokmuymuş da
önüne gelenin kapısı tıklanıyomuş
kilitlesin kapısını yatsın
kapıyı kırmya çalışırsa gelen kişi
zaten otelde duymayan kalmaz
kızın niyeti alenen ortada
şahsen ben olsam
aynı işyerinde birde,
sabaha kadar uyumam yine de elin herifleriyle aynı odada kalmam
herşeyden önce kendi adı çıkıcak ki çıkmış da
o adamlar kızla birlikte olduk deseler
aksini nasıl ıspatlicak acaba
ay anlamıyoum ben bı kızları yaa
eşine gelince,
kesinlikle affedilir bişi değil bu,
daha 1 ay bile oladan yenilen dayağın ileriki yılda neler olacağını düşünemiyorum bile

Öncelikle, Türkiye'de yaşıyorum evet dayağı duyuyorum ama ne kendi ailemden ne eşimden bir fiske yedim. Bırakın bir fiskeyi eşim kavga etsek bile (nadirdir) asla ve asla seviyesini ve saygısını bozmaz. En büyük lafı " uzatma kalbini kırdırma" dır ki hiç kalbimi kırmadı.

Gene Türkiye'de yaşıyorum ve doğu batı, alevi sünni, laik anti laik gibi kavramların ülkemi ne hale getirdiğini görüyorum.

İnsanı insan olarak değerlendirsek etnik kökenini ve/veya dinini ve/ veya siyasi görüşünü karıştırmasak ne güzel olur.

7 ceddimde doğulu yoktur ama herşeyin bir gruba fatura edilmesinden nefret ediyorum. İnsan her yerde insandır

1. konu sahıbı bence coktan kendı alemıne dalmıs allah bılır konuyu bıle unutmuştur:)
2. benım yorumumda ve arkadaslarımın yorumunda ayrımcılık oldugunu sanmıyorum sadece gercekler!! yanı oyle ya o zaman haydı kızlarımızı okutalım yada kadınlara okuma yazma seferberlıgınde yardımların en cok hangı kesıme gıttıgını bılmeyenımız yoktur!! verılen deger ortada!! bunu ılla kabalık yada dayak olarak kısıtlamakla hata yapıyosunuz..

hem neresı hangı memleket olursa olsun dayak kadar onur ve gurur kırıcı bışey olamaz!!

Back
X