12.gün 5.11 yardımınıza çok ihtiyacım var :(

arkadaşlar noolur yardım edin, yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
bugün transferimin 12.günü ve beta hcg değerim 5.11 çıktı. Ben tam anlamıyla yıkılmış durumdayım.
Doktorum 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi ama benim hiç ümidim kalmadı.
Sizce ihtimal varmıdır ? Benzer durum yaşayan varmıdır ?
Nooolur , en ufak bir ışıga ihtiyacım varrr :(

canım öncelikle stres yapma rabbimn hayırlısı neyse onu versin değerin düşük ama diğer testte artabilir olmayacak sonuç değil...biz bu forumda neler okuduk....

canım benim, inşallah yükselir tabii ama, forumlarda okuyoruz hamile olanların değerleri çok daha yüksek çıkıyo 12.günde :(

bugün transferimin 12.günü ve beta hcg değerim 5.11 çıktı. Ben tam anlamıyla yıkılmış durumdayım.

Canım umudunu kırmak ıstemem ama benım ılk tedavımde 5.72 cıkmıstı 12. gunde deger ve doktorum tekrarlamaya bıle gerek duymadı.Negatıf gecmıs olsun dedı.:((((Ikıncı tedavımde de 8.gun degerım 7 cıktı ve gun gun katlandı ama ne yazık kı onda da kurtaj oldum.Bebek gelısmedı.Bılıyorum ıcınde bır umut var hepımızın aynı olacak dıye bırseyde yok.Ben kendı basıma gelenlerı anlatmak ısedım sana canım cok gecmıs olsun sımdıden.

CANIM ALLAH yardimcin olsun..benimde bi onceki tedavimda 10 gun 5. cikmisti 12 gun 20 ve 14.gun 86 olmustu ama malesef benimde 9 haftada kalbi durmustu..rabbim hayirlisini versin ilerde kaybetmek daha zor belide boyle hayirli senin icin..

Back
X