12.gun beta degeri yuksek çıkanlar

Marbling90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
7
0
1
35
Arkadaslar merhaba bugun 12. Günüm degerim 1200 cikti gecen sene 5.gun embriyosu dondurmustuk 1 tane onu transfer ettiler deger cok yuksek geldi bana kimyasal gebelik mi acaba boyle yuksek olan varmidir persembe 2.yi yaptiricam ama bilmiyorum endiseliyim boyle olanlar varmı🤧

Kiz ne güzel millet değer düşük diye üzülür sen yüksek diye benimde 14. Gününde 1490 çıktı .ikinci dergerinde güzel gelir inşallah saglikla ilerler sağlıkla kucağına alırsın 🥰🤲🏻

Ben gecen sene de denemistim ilk sonucum 388 sonra 1100 cikmis 6.ayda erken dogum oldu ve bikac saat yasayabildi😪 simdi yekrar denedik dondurulmus vardi ama bu sefer boyle cikinca fazlasida zarar diye biliyorum o yuzden kimyasalmidir diye dusunup duruyorum hayirlisi srtik

Benim ilk gebeligimde 12. Gun 250 cikti ama bu gebeligimde 12.gun 920 çıktı. Doktorum çok güzel baska kan vermene gerek yok dedi mesela gebelikten gebelige degisiyor

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Gününden itibaren test yapmaya başladım üç tane test paylaşıcam albi marka en üstte ki 11.gün sabah ortadaki yine 11. Gün akşam alttaki 12. Gün sabah 5 dk pek bişey göremedim ama sonradan böyle oluyor kuruma çizgisi büyük ihtimal ama bugün yani 12. Gün çizgi kuruma olsada daha pembe olmuş anlam veremedim bu akşam kan versem varsa çıkarıç mı acaba

Eklentiler

• IMG_20220103_181947.webp
    IMG_20220103_181947.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Gününden itibaren test yapmaya başladım üç tane test paylaşıcam albi marka en üstte ki 11.gün sabah ortadaki yine 11. Gün akşam alttaki 12. Gün sabah 5 dk pek bişey göremedim ama sonradan böyle oluyor kuruma çizgisi büyük ihtimal ama bugün yani 12. Gün çizgi kuruma olsada daha pembe olmuş anlam veremedim bu akşam kan versem varsa çıkarıç mı acaba
Arkadaşlar tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

Back
X