Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oohhhh maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun . Çok sevindim . MaşallahKızlarrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 çıktığgğğğ....![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 çıktığgğğğ....![]()
Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinOohhhh maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun . Çok sevindim . Maşallah![]()
Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinMaşallah 200 üstüdür demiştimsağlıkla devam etsin inşallah
Çok güzel bir haber canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbizler içinde dua et benimde bugün 5. günüm evde test yaptım ama negatif çıktı İnşallah pozitife döner
Merhaba, hayırlı olsunKızlarrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 çıktığgğğğ....![]()
Hayırlı olsun bende istiyorum çok hayırlısı bana inşallahKızlarrrr transfer sonrası 12.gün beta 393 çıktığgğğğ....![]()
12.gün 100 un üzerinde olması gerekiyormuş. Sizinki biraz düşük gibiMerhaba, hayırlı olsunaşılamayla 12.gün beta 5.8 çıktı. Pozitif mi değil mi anlamadım. Bilen var mı?
İnşallah canımHayırlı olsun bende istiyorum çok hayırlısı bana inşallah
Dua etİnşallah canım