• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gun degerim 15 kanamam devam ediyor

bak benim 12.gün değerim 46 idi
şimdi 47...14.gün
kanımda annelik hormonu var ama bebek yok...
nafile dünya....
sıkma canını....
sanırım ben de adet olunca
facia olacak....hem ağrı hem de çok kanama olacak sanırsammm:bbo:
valla benim belim karnim o kadar cok agriyorki anlatamam

iyi etmişsin 4-5 saat sonra gene ağrı kesici al....benim de bugün belim ağrımaya başladı...sanki kopuyo

Parasetamol içeren ağrı kesiciler alın..Sakın başka ağrıkesiciler almayın arkadaşlar...:olmaz:

Parol,tylol ve minoset..Bunların parasetemol etken maddeli olanlarından sorun eczacıya....

Parasetamol içeren ağrı kesiciler alın..Sakın başka ağrıkesiciler almayın arkadaşlar...:olmaz:

Parol,tylol ve minoset..Bunların parasetemol etken maddeli olanlarından sorun eczacıya....
sagol canim ben dun gece dayanamadim cok agrim vardi apranax ictim bisey olmaz insallah

sagol canim ben dun gece dayanamadim cok agrim vardi apranax ictim bisey olmaz insallah

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir anda değerleriniz yükselir yarına ve kavuşursunuz yavrunuza.
Ama doktor "Apranax içebilirsin" dedi mi size? Dediyse sorun değil ama g ebelik ihtimali varken tehlikeli olabilir böyle ilaçlar.

Yıne olmadııııı bugun degerım dustu 2 test sonucum negatıf yarın hastaneyle konuscam bakalım 3.tedavıye nezaman baslarız dıye zaman kaybetmek ıstemıyorum

seni anlıyorum canım. ben de 2 kez negatifi yaşadım. şimdi 3. deneme için kendimi toparlamaya çalışıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun....

Back
X