12. Gün gebelik testi

annebir

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
15
6
6
32
Merhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim

Eklentiler

• FEF67A5C-27CE-41F4-87B7-E936864017AB.webp
    102 KB · Görüntüleme: 194
Beta az diye bu şekilde çıkıyor yarın tekrarlarsanız daha net çizgi çıkacaktır. Bence kan verin, tebrik ederim:)

Merhaba ben aşılama yaptırdım 12. Önce bugn idar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yeni diyemi böyle yoksa hamile değilmiyim
İlk aşılamami birde özel değilse neden aşılamayı tercih ettiniz bende pocs var diye bende aşılama yaptırcam da

Bir konuda daha sormak istediğim birşey var aşılama gününden beri aşırı derecede karın şişliğim var daha önceki başlıklara bakıp yorumları okudum sprem yıkanmasından dolayı oluyormuş. Sorun şu ki ne zaman geçicek karnım patlıyacak gibi sürekli şiş

gebelik varmı bakarmısınızzz

Eklentiler

• F075F029-211C-4C31-BB9E-229DB1389B82.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 183
aşkım sen bunu bir çok yere atmışsın gördüğüm kadarıyla ama test bozuk. sen yenisini yap istersen öyle birşeyler söyleyelim. imkanın varsa da kan ver daha kesin sonuç alırsın.
var gibi görünüyor, gün aşırı testler yaparsanız çizgi koyulaşıyor, denemenizi öneririm ama bence hayırlı olsun

Bende var gibi gördüm ama yeniaini yapmakta fayda var tabi

Bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir üst üste olduğum pek görülmedi 10 yıllık evliyim
Anladım bende 60 günde bir oluyorum 9 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyorum olmuyor yumurtlama olmayınca çocukta olmuyor ben şimdiden strese girdim

Anladım bende 60 günde bir oluyorum 9 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyorum olmuyor yumurtlama olmayınca çocukta olmuyor ben şimdiden strese girdim
Strese girme erkenden tedavini ol mutlaka hiç birşeyi boşlama imkanınn varsa özele git devlet hastaneleri bi adet söktürücü yazıp yolluyor

Kan testim de çıktı çok şükür hamileyim ama aynı zamanda ohss oldum hamileliğime sevinemedim bile

Gebelik gibi duruyor ama iğne kullandıysanız iğne etkisi olabilir 3-4 gün sonra tekrarlayın testi 15. Gün daha net çıkabilir

7 ay cok kisa bir sure pcos tek basina asla gebelige engel degil 1 bucuk yil sonunda hanile kaldim clife macun ve one more bant kullanmistim oglum suan 14 aylik oglumdan sonrada 1 dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim tedaviye hemen baslamayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…