12.gün hcg değeri düşük olupta sonradan yükselip anne olan varmı?

Kizlar ben blast transferi oldum, normalde test tarihim 23 u ama ben dayanamadim 20sinde yani bugun kan testi yaptirdim. Hic ama hic umudum yoktu hcg 6 cikti!!!! Bu deger yukselirmi cunku cok dusuk:(

benim blast 5. gün embriyosuydu 9. gün 21.75 11.gün 40,37 15.gün 476.09 daha sonra keseyi kalp atışını gördük ama 6+6 da kalp atışının durduğunu öğrendik.Çok zordu ama kısmet değilmiş bende ilk değerim düşük çıkınca acaba değeri düşük başlayıpta çocuğunu dünyaya getiren var mı diye çok aramıştım sitede ama bana kısmet olmadı umarım diğer arkadaşlara olur...

Kizlar ben blast transferi oldum, normalde test tarihim 23 u ama ben dayanamadim 20sinde yani bugun kan testi yaptirdim. Hic ama hic umudum yoktu hcg 6 cikti!!!! Bu deger yukselirmi cunku cok dusuk:(

merhaba canım merak ettim sonucunu noldu daha sonra benimde 9.gün 6.40 çıktı normalde 11.gün baktırmam lazımdı ben dayanamadım doktor çok yeni bi gebelik dedi araştırırken senin yazını gördüm

benimde 12.gün 35,14.gün 42 çıktı..2 gün sonra tekrar yaptırcam.inş.yükselir..sizin nasıl,yükseldi mi

selam kızlar dün transfer sonrası 12.günümdü ve hcg değerim 38 kusur çıktı,ama burada araştırdığıma göre en az 50-60 larda olması gerekiyor,hatta 100 kusurlarda olan arkadaşlar bile var.açıkçası benim hiç umudum yok,sanırım ya kimyasal gebelik yada dış gebelik,yarın testi tekrarlamam gerek ama benim hiç umudum yok.varmı değeri benim gibi olup sonra sağlıklı bir şekilde değerleri yükselip anne olan.
Selamun aleykum.yazinizin uzerinden bâya gecmis ama sizinle ayni durumda oldugum icin neler oldugunu merak etdim.hersey normale dondumu,cinsiyyeti kizmiydi

selam kızlar dün transfer sonrası 12.günümdü ve hcg değerim 38 kusur çıktı,ama burada araştırdığıma göre en az 50-60 larda olması gerekiyor,hatta 100 kusurlarda olan arkadaşlar bile var.açıkçası benim hiç umudum yok,sanırım ya kimyasal gebelik yada dış gebelik,yarın testi tekrarlamam gerek ama benim hiç umudum yok.varmı değeri benim gibi olup sonra sağlıklı bir şekilde değerleri yükselip anne olan.

Canım bende senin gibiyim şuan transferin 12 cı günü hcg testim 38.12 çıktı bugün 15 cı gün ama hala hcg testim aynı yani 38.12 senin ki tekrar yükselişini sonuç ne oldu acaba bilgi verirmisiniz lütfen

Arkadasım,benim de 12.gun degerim 33,6 ydi.Allaha şükür hamileliğim devam etti.Su anda da 2 yasında kızım var.Son derece sağlıklı bir hamilelik geçirdim.O yüzden moralini bozma,sen olumlu olursan hersey daha olumlu olur.

Canım senin cvb bını duymaya çok ihtiyacım var bende transferimin 12 cı günü hcg testim 38.12 çıktı bugün 15 ci günü ama hala hcg testim aynı 38.12 sence yükselir mi senin ki 15 cı günü yukselmismiydi

Arkadaslar benim beta hcg degeri 71 96,151,206 247 seklinde cok cok az artıyor durum düzelir mi sizde de oldu mu

İkş günde bir don olan 5 gün sonra bu aksam da kanamam oldu az bir sey hastanedeyim şimdi

Amin. İlk gün kırmızı gelmıs tı simdi kahverengi gelıyor kanamam hala başlamadı ya İnş başlar da bir an önce kürtaj olmak zorunda kalmam

Bu durum paylasali çok olmuş ama kendime umut arıyorum okuyorum devamli tuo bebek yaptirdim 7. Gün-de 13 9. Gün 41. 12gun 55. 14 gün 56 ve 16. Gün 63 cikti yarın tekrar yapicm ama bole olup devam eden varmi gebeliği saglikla doktor yarın ki testine göre karar vericek

Back
X