- Konu Sahibi yamukprenses
Kizlar ben blast transferi oldum, normalde test tarihim 23 u ama ben dayanamadim 20sinde yani bugun kan testi yaptirdim. Hic ama hic umudum yoktu hcg 6 cikti!!!! Bu deger yukselirmi cunku cok dusuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben blast transferi oldum, normalde test tarihim 23 u ama ben dayanamadim 20sinde yani bugun kan testi yaptirdim. Hic ama hic umudum yoktu hcg 6 cikti!!!! Bu deger yukselirmi cunku cok dusuk![]()
Selamun aleykum.yazinizin uzerinden bâya gecmis ama sizinle ayni durumda oldugum icin neler oldugunu merak etdim.hersey normale dondumu,cinsiyyeti kizmiydiselam kızlar dün transfer sonrası 12.günümdü ve hcg değerim 38 kusur çıktı,ama burada araştırdığıma göre en az 50-60 larda olması gerekiyor,hatta 100 kusurlarda olan arkadaşlar bile var.açıkçası benim hiç umudum yok,sanırım ya kimyasal gebelik yada dış gebelik,yarın testi tekrarlamam gerek ama benim hiç umudum yok.varmı değeri benim gibi olup sonra sağlıklı bir şekilde değerleri yükselip anne olan.
selam kızlar dün transfer sonrası 12.günümdü ve hcg değerim 38 kusur çıktı,ama burada araştırdığıma göre en az 50-60 larda olması gerekiyor,hatta 100 kusurlarda olan arkadaşlar bile var.açıkçası benim hiç umudum yok,sanırım ya kimyasal gebelik yada dış gebelik,yarın testi tekrarlamam gerek ama benim hiç umudum yok.varmı değeri benim gibi olup sonra sağlıklı bir şekilde değerleri yükselip anne olan.
Arkadasım,benim de 12.gun degerim 33,6 ydi.Allaha şükür hamileliğim devam etti.Su anda da 2 yasında kızım var.Son derece sağlıklı bir hamilelik geçirdim.O yüzden moralini bozma,sen olumlu olursan hersey daha olumlu olur.
Kaç günde bir yaptırdınız bu değerleriArkadaslar benim beta hcg degeri 71 96,151,206 247 seklinde cok cok az artıyor durum düzelir mi sizde de oldu mu
Aynısını yaşıyorum maalesefArkadaslar benim beta hcg degeri 71 96,151,206 247 seklinde cok cok az artıyor durum düzelir mi sizde de oldu mu
Allah sabrımızı versin çok zor ben hala ölü gibiyimDüşük yapıyorum şuanda da