Slm kizlar bugun benim transferimin 12.gunu (transfer gunu haric) idrar testi yaptim negatif cikti.Test gunum pazartesi.Dune kadar adet sancilarimda vardi simdi yok.Aranizda boyle olupta pozitif sonuc alan varmi?Suanda hicbir belirtim yok.Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım inşallahta hamilesindir.ama en kesin sonucu kan tahlili verir ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adet dönemimden iki gün önce kan tahlili yaptırdım ve değerim düşüktü bana geç dölleme olabilir demişti hemşire.istersen yarın kan tahlili yaptır
canım negatif sonucu idrarda mı gördün? idrarda çıkması için çok erken 12. günde kanda negatif görsen o zaman tamam negatif denir ama idrara çıkmamıştır. hemen umutsuzluğa kapılıp bebişlerini etkileme benceolumlu düşün. hadi bakalım pts ye birşey kalmadı sonucunu bekliyoruz. hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah canım. bu arada 15. gün test günün neden donmuşlarla mı yapmıştın?
Slm kizlar bugun benim transferimin 12.gunu (transfer gunu haric) idrar testi yaptim negatif cikti.Test gunum pazartesi.Dune kadar adet sancilarimda vardi simdi yok.Aranizda boyle olupta pozitif sonuc alan varmi?Suanda hicbir belirtim yok.Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slm kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc negatif.Hic tutmamis.Sansim bittigi icinde daha fazla deneyemiyorum.Benim icin tup bebek hayalleri sona erdi.Doktorla son bir konusma randevum var haftaya sali gunu ondan sonra bitti.Allahim butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.Artik kendiliginden hamile kaliyim diye dua etmekten baska sansim kalmadi.Allahim insallah hayirlisiyla verir bir tane daha.Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sizlerin emekleri bosa gitmez sevgilerimle!!!!!!!!!!!!!!!!
canim allah sabir versin...rabbim ins tez zamanda normal yolardan nasip eder sanada banada..bendee dun gece bebegimi kaybettim malesfe dusuk yaptimm cok zor bi durum
Cok tesekkur ederim canim.Sanada cok gecmis olsun uzuldum bebegin kac aylikti?Tup bebeklemi hamile kalmistin?Allah sabir versin.O aciyi bilirim.Gecen sene bende orucun icinde dusuk yapmistim.Cok zor ben bayagi zor kendimi toparlamistim.Ustelik o benim mucizemdi dogal yolla hamile kalmistim.
evet canim tup bebk yaptirmistim
dondurulmuslarla denmeistik ama nasip degilmis gercekten cok zormus bende kendimi toparlamaya calisiyorum ama hic aklimdan cikmiyo..bebegim 7 haftalikti..
Idrar mi kanmi negatif cikti suan ne durumdasiniz bende sizin gibiyim 12 gune kadar idrarda cikmadi kan verdik sonuc bekliyorum hamile olma olasiligi varmiSlm canim ben dunde test yaptim yine negatif cikti hic umut yok benim icin.Zaten kullandigim progesteron fitilide adet gormemi engelliyormus internetten arastirdim.Ne kadar olumlu dusunmek istesemde yok olmadi bu seferde.Birde ben hollandada yasiyorum burda test tarihini gec yapiyorlar bilmem neden.Benimki 3. gun transferiydi.Dondurulmusum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?