12.gun idrar testinde negatif sonra kan testinde pozitif cikan varmi?

PETEK73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
121
1
96
Diğer
Slm kizlar bugun benim transferimin 12.gunu (transfer gunu haric) idrar testi yaptim negatif cikti.Test gunum pazartesi.Dune kadar adet sancilarimda vardi simdi yok.Aranizda boyle olupta pozitif sonuc alan varmi?Suanda hicbir belirtim yok.Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hıc ırbılgım yokkkk
hakkında hayırlısı olsun ınşşşş
ınş vardır
yanılma olmustur ıdrar tesınde canım

canım idrar testi yanıltabiliyo en kesin sonuç kanda baktırdığın.bugün 12.günse kanda kesin sonucu alırsın.hatta kanda 8.ve 10.günde de çıkıyo.bence git hemen baktır kanda rahatlamış olursun hem.

Slm kizlar bugun benim transferimin 12.gunu (transfer gunu haric) idrar testi yaptim negatif cikti.Test gunum pazartesi.Dune kadar adet sancilarimda vardi simdi yok.Aranizda boyle olupta pozitif sonuc alan varmi?Suanda hicbir belirtim yok.Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pazartesi 15.gün oluyo neden bu kadar geç vermişler ki?

kanda pozitif çıkıpta idrarda halen negatifi gören arkadaşlar vardı idrara bakma sen yanıltabiliyor inşllh bbebeğin senledir

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.Insallah hicbirimizin emekleri bosa gitmez.Allah hepimizin yolunu acik etsin.

canım inşallahta hamilesindir.ama en kesin sonucu kan tahlili verir ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adet dönemimden iki gün önce kan tahlili yaptırdım ve değerim düşüktü bana geç dölleme olabilir demişti hemşire.istersen yarın kan tahlili yaptır

canım inşallahta hamilesindir.ama en kesin sonucu kan tahlili verir ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım adet dönemimden iki gün önce kan tahlili yaptırdım ve değerim düşüktü bana geç dölleme olabilir demişti hemşire.istersen yarın kan tahlili yaptır

Pazartesi gunu yaptiracagim canim bakalim ne cikacak cok merak ediyorum.Ama hic ihtimal vermiyorum hamileyim diye.8. ve 12.gunlerde negatif ciktigi icin umudum yok.Zaten hic belirtilerimde yok.Arada kendime teselli veriyorum belki embrio transferden sonra gec tutunmustur gec belli olur testlerde diye ama ilk 3 gunde tutunurmus rahme.

canım negatif sonucu idrarda mı gördün? idrarda çıkması için çok erken 12. günde kanda negatif görsen o zaman tamam negatif denir ama idrara çıkmamıştır. hemen umutsuzluğa kapılıp bebişlerini etkileme bence :D olumlu düşün. hadi bakalım pts ye birşey kalmadı sonucunu bekliyoruz. hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah canım. bu arada 15. gün test günün neden donmuşlarla mı yapmıştın?

canım negatif sonucu idrarda mı gördün? idrarda çıkması için çok erken 12. günde kanda negatif görsen o zaman tamam negatif denir ama idrara çıkmamıştır. hemen umutsuzluğa kapılıp bebişlerini etkileme bence :D olumlu düşün. hadi bakalım pts ye birşey kalmadı sonucunu bekliyoruz. hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah canım. bu arada 15. gün test günün neden donmuşlarla mı yapmıştın?

Slm canim ben dunde test yaptim yine negatif cikti hic umut yok benim icin.Zaten kullandigim progesteron fitilide adet gormemi engelliyormus internetten arastirdim.Ne kadar olumlu dusunmek istesemde yok olmadi bu seferde.Birde ben hollandada yasiyorum burda test tarihini gec yapiyorlar bilmem neden.Benimki 3. gun transferiydi.Dondurulmusum yok.

bence sen hamilesin. çünkü bende idrar testi yaptırdım tek çizgi çıktı. çok ciddi adet ağrısı ve biraz kanamamda vardı. kan testi yaptırdığımda 8 çıktı. doktor iğneye devam et geç tututnmuş olabilir dedi. gerçekten beta hcg yükseldi. 5.5 haftaya kadar sonra düşük yaptım. yani kesinlikle idrar testine güvenme . kan testim düşük olmasına rağmen hamileydim. geç tutunmadan dolayı. sende sabıral bekle. inşallah mutlu haberini alırız.

kanda baktır mı canım bugündü sanırım testin?

Slm kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc negatif.Hic tutmamis.Sansim bittigi icinde daha fazla deneyemiyorum.Benim icin tup bebek hayalleri sona erdi.Doktorla son bir konusma randevum var haftaya sali gunu ondan sonra bitti.Allahim butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.Artik kendiliginden hamile kaliyim diye dua etmekten baska sansim kalmadi.Allahim insallah hayirlisiyla verir bir tane daha.Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sizlerin emekleri bosa gitmez sevgilerimle!!!!!!!!!!!!!!!!

Slm kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc negatif.Hic tutmamis.Sansim bittigi icinde daha fazla deneyemiyorum.Benim icin tup bebek hayalleri sona erdi.Doktorla son bir konusma randevum var haftaya sali gunu ondan sonra bitti.Allahim butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.Artik kendiliginden hamile kaliyim diye dua etmekten baska sansim kalmadi.Allahim insallah hayirlisiyla verir bir tane daha.Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sizlerin emekleri bosa gitmez sevgilerimle!!!!!!!!!!!!!!!!

canim allah sabir versin...rabbim ins tez zamanda normal yolardan nasip eder sanada banada..bendee dun gece bebegimi kaybettim malesfe dusuk yaptimm cok zor bi durum

canim allah sabir versin...rabbim ins tez zamanda normal yolardan nasip eder sanada banada..bendee dun gece bebegimi kaybettim malesfe dusuk yaptimm cok zor bi durum

Cok tesekkur ederim canim.Sanada cok gecmis olsun uzuldum bebegin kac aylikti?Tup bebeklemi hamile kalmistin?Allah sabir versin.O aciyi bilirim.Gecen sene bende orucun icinde dusuk yapmistim.Cok zor ben bayagi zor kendimi toparlamistim.Ustelik o benim mucizemdi dogal yolla hamile kalmistim.

Cok tesekkur ederim canim.Sanada cok gecmis olsun uzuldum bebegin kac aylikti?Tup bebeklemi hamile kalmistin?Allah sabir versin.O aciyi bilirim.Gecen sene bende orucun icinde dusuk yapmistim.Cok zor ben bayagi zor kendimi toparlamistim.Ustelik o benim mucizemdi dogal yolla hamile kalmistim.

evet canim tup bebk yaptirmistim
dondurulmuslarla denmeistik ama nasip degilmis gercekten cok zormus bende kendimi toparlamaya calisiyorum ama hic aklimdan cikmiyo..bebegim 7 haftalikti..

evet canim tup bebk yaptirmistim
dondurulmuslarla denmeistik ama nasip degilmis gercekten cok zormus bende kendimi toparlamaya calisiyorum ama hic aklimdan cikmiyo..bebegim 7 haftalikti..

Allah yardimcin olsun canim.Insallah kendiliginden hamile kalirsin bu sefer.Butun bu uzuntulerin geride kalir bebegini kucagina alinca.

Bende hollandadayim merak ettim su an durumun nasil bebegin oldu mu. bende tup bebek denedim ama evdeki idarar testi nagatif ciktii bakalım yarın kan testi belli olacak. Ama umudum azaldi...

canım senin adına çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun,bende ilk tüp bebek denememin sonucunu geçen hafta öğrendim negatifti yıkıldım ama pes etmek yok kasım ayında inşallah yine deniyicem.petekçim senin kaçıncı tüp bebek denemendi ve sizin sorununuz neydi,inşallah normal yola en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın allahtan umut kesilmez ellimizden dua etmekten başka çaremiz yok,rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

Slm canim ben dunde test yaptim yine negatif cikti hic umut yok benim icin.Zaten kullandigim progesteron fitilide adet gormemi engelliyormus internetten arastirdim.Ne kadar olumlu dusunmek istesemde yok olmadi bu seferde.Birde ben hollandada yasiyorum burda test tarihini gec yapiyorlar bilmem neden.Benimki 3. gun transferiydi.Dondurulmusum yok.
Idrar mi kanmi negatif cikti suan ne durumdasiniz bende sizin gibiyim 12 gune kadar idrarda cikmadi kan verdik sonuc bekliyorum hamile olma olasiligi varmi

Back
X