12. günüm yardımm

nesli_tun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
10
0
86
41
İstanbul
[arkadaslar öncelikle slmlar;bende tüp bebek yaptırdım ve 12. gunum kan testi sonucum 375 sızce ıyımı acaba cook merak edıyorum ve cook heyecanlı sevınclıyım allah herkeze nasıp etsın aminnn

Hayirli olsun canim tebrikler ALLAH bizede nasip etsin degerlerin cok guzel rabbim su MUBAREK GECENIN HURMETINE HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN:belkide cogul gebelik olabilir.

aminn canım yaa agzın bal yesın darısı senın ve herkezın basına ınsallahhh.hem dua edıyorum arada kalkıp bunları okuyorum sevıncten.YÜCE RABBIM ISTEYEN HERKEZE BU MUBAREK GECEDE BEBıŞ NASIP ETSIN.AMıNNN!!!!!!

CANIM SIZ HANGI MERKEZDE DENEDINIZ ILKMIYDI BOYLE GUZEL HABERLER ALDIGIM ZAMAN INAN COK MUTLU OLUYORUM DARISI BIZE INSEALLAH BENDE DENICEM MEMORIALDE AGUSTOSUN SONU DUALARINDA BIZLERI UNTMA opuyorumnanaktan:teytey:

canım bız istanbul tüp bebek merkezınde yaptırdık coook guzel bır yer doktor lar ve hemşireler cok cana yakın.senın sorunun neydi acaba.darısı basına ınsallahh

ılk önce tebrik ediyorum hamileliğini canım. Tüp bebek tedavisinde ilk değerin 100'ün üstünde ise sağlıklı bir gebelik olarak değerlendiriliyor. Maşallah seninki bayağı yüksek ve belki de çoğul gebelik bile olabilir. Hadi hayırlısı bakalım

Çok güzel bir gecede nasip etmiş Rabbim sana
Tebrik ederim
Bizlerede dularını esirgeme
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

tebrikler canımm..iyide lafmı sen bir beklerken üçe kadar yolu var benim 12. gün değerim 133 ve şuan ikiz paşalarıma hamileyim...inşallah sen ve sen gibiler bu duyguları tadarlar

[arkadaslar öncelikle slmlar;bende tüp bebek yaptırdım ve 12. gunum kan testi sonucum 375 sızce ıyımı acaba cook merak edıyorum ve cook heyecanlı sevınclıyım allah herkeze nasıp etsın aminnn

tebrıkler canım hemde ucuz bunlar benden soylemesı Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın

canım önce hayırlı olsun sonrada doğumdan sonra sana bol bol uykusuz geceler. lülülülülülü

ben hamileyken bana bol bol uyu sonradan çok ararsın dedilerde güldüydüm.
şimdi 9 aylık oğlum var uyumayı unuttum.bide çalışan bir anneyim.
neyse seni korkutmayayım bu işin espirisiydi.

dünyanın yaşanılası en güzel duyguyu yaşayacaksın 9 aylık serüvende.
serüven bitiminde istediğini alacaksın kucağına ve işte o an tüm dünya durur gözünde.
buruşuk çirkin olurlar ilk başta ama senindir işte o senindir.
Allah isteyipde bebeği olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu.
ben 10 yıl bekledim bilirim beklemenin ne olduğunu.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eter inşallah..

yaa kızlar yorumlarınız coook moralimi yukselttı vallahii.yarın 2. testımı yaptıracagım ınsallah katlanır.bırde kalp atısları ve kese yı gormek ıcın muayene alttanmı yoksa ultrasonlamı bılgılendırırsenız sevınırım.darısı herkezın basına ınsallahhhh

canım öncelikle tebrik ederim bende istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum şu an 4 aylık oğluma hamileyim.kese ve kalp atışlarını erken görmek için alttan muayene yapılıyor ama sen şimdi bunları düşünme değerin katlanacak inşallah sorunsuz ilerleyecek gebeliğin.çok sevindim senin adına.

tbrler canim tabiki iyi hamile sin belkide ikizdir allah hakkinda hayirlisini versin insallah darisi bizlerinde basina

oferta guzel dıleklerın ıcın tesekkurler.sen kıme gıttın orda aret bey mi,ozan beye mi.biz ozan beydeydik harika bıryer hep si cook ıyıker allah razı olsun.allah herkeze nasıp etsın

tamam ışte hamışsın...............tebrıkler hatta ıkız bılem olabılır harıkaaaaaaaaaaaaaaaaa

bencede ikiz canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bitanem rabbim yardımcımız olsun sağlıklı dokuz ay geçiririz inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız

nesli cim benim 12.gün değerim 673 idi ve de ikizdi.
senin değerin de ikiz olabilir ama üçüz zor bence ..
gerçi hiç önemi yok sağlıklı olsun tek olsun ne farkeder.
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
tebrikler ve de keyfini çıkar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…