cok gecmis olsun.benimde belliki eski kan ama hic lekelenmem bile yokken aniden boyle kan bosalmasini hic anlayamadim.doktorda bizim teshisini koyabilecegimiz bir kanama alani yok suan bisey yapamiyoruz dediMergaba.bende 12+5 haftalık hamileyim. 4 gün önce detaylı ultrasona gittim.doktor bastıra bastıra baktı. O günden bu yana kahverengi akıntım geçmiyor.karnımdada sancılar var. Kendi doktoruma yazdım.kahverengi eski kan.korkma dedi. Magnelis b6 iç dedi. İçiyorum ama değişen bir şey yok
Ben yaşadım canım tam da 12 haftalıktım kontrole gideceğim gün yaşadım ama yoğun değildi yani sonuçta kanamam vardı öyle diyeyim aynı şey.. Aynı senin gibi dedi doktor bana da sonunda da birşey olmadı.. Rahat ol tamam mı sıkma canını.. Benim annemin ben dahil bütün kardeşlerimde kanaması olmuş hep.. Sonuçta hepimiz doğduk ve çok şükür sağlıklıyızmerhaba kizlar.12. haftalik hamileyim.bu sabah hic agri olmadan anlamsiz bir kanama yasadim.taze kan degildi kahverengi pihtilasmis sekilde yogun bi kanama yasadim.doktorda kanama alani gorulemedi kesede bebekte problem yoktu.sebep bulunamadi.benim gibi bu durumu yasayanlariniz varsa sonrasinda ne gibi seyler yasadiniz paylasirsaniz cok sevinirim
Teşükkür ederim..ben aslında hamile kaldığım ilk günden 8haftaya kadar kanama olmadan kahverengi lekelenme yaşadım.sonra geçti şimdi yine başladı.bende korkuyorum açıkcası ama elimizden de geleni yapıyoruz sonuçta.Allah yardımcımız olsuncok gecmis olsun.benimde belliki eski kan ama hic lekelenmem bile yokken aniden boyle kan bosalmasini hic anlayamadim.doktorda bizim teshisini koyabilecegimiz bir kanama alani yok suan bisey yapamiyoruz dedi
yorumun icin tesekkur ederim canim. daha once cok erken donemde beta hcgmin az artmasiyla ilerleyen ve dusukle sonuclanan 2 gebeligim oldu.yuksek riskli gebeyim hic ilski yasamiyorum.ama bu hafta ilk defa temizlik yaptim.acaba o mu tetikledi bilmiyorum.Ben yaşadım canım tam da 12 haftalıktım kontrole gideceğim gün yaşadım ama yoğun değildi yani sonuçta kanamam vardı öyle diyeyim aynı şey.. Aynı senin gibi dedi doktor bana da sonunda da birşey olmadı.. Rahat ol tamam mı sıkma canını.. Benim annemin ben dahil bütün kardeşlerimde kanaması olmuş hep.. Sonuçta hepimiz doğduk ve çok şükür sağlıklıyızkanama öncesi günü ya da daha öncesi günü ilişki yaladıysanız kanama olabilir bu da çoğu zaman çok normal bir durumdur..
Bebeğin etrafında bir kanama olsaydı daha dikkatli olman gerekirdi daha tedirgin edici bir durumdu ama şuan Allahın da izniyle birşey olacak bir durumda değilsiniz.. Sağlıkla kavuşun inşallah
Olabilir.. Normal zamanda bile çok yürüdüğümüzde, fazla hareket ettiğimizde falan kanamamız olabiliyor hemen her kanamayı bebeğe bağlama ama tabi ki tedbirli davranman gerekiyor. Bırak evin temizliği kalsın.. Yardımcı olan yoksa da kalsın.. Bebiş iyi olsun yeter ki.. Sağlıkla kavuşunyorumun icin tesekkur ederim canim. daha once cok erken donemde beta hcgmin az artmasiyla ilerleyen ve dusukle sonuclanan 2 gebeligim oldu.yuksek riskli gebeyim hic ilski yasamiyorum.ama bu hafta ilk defa temizlik yaptim.acaba o mu tetikledi bilmiyorum.doktor sadece yatican dedi asla is yapmicakmisim
bidaha zaten bu korkuyla hic bir is yapmamam.bi sure disarida cikmayi dusunmuyorum kontrolden kontrole artik.iyi olsun insallah tesekkur ederimOlabilir.. Normal zamanda bile çok yürüdüğümüzde, fazla hareket ettiğimizde falan kanamamız olabiliyor hemen her kanamayı bebeğe bağlama ama tabi ki tedbirli davranman gerekiyor. Bırak evin temizliği kalsın.. Yardımcı olan yoksa da kalsın.. Bebiş iyi olsun yeter ki.. Sağlıkla kavuşun
Doktorunuza sorabilir misiniz vajina kültürü, sürüntu şeklinde, eger bunu yapmakta sakinca gormezse vajina kültürü yaptırın, var olan bir bakteri kanamaya sebep oluyormuş gebelikte , bunu yeni öğrendimmerhaba kizlar.12. haftalik hamileyim.bu sabah hic agri olmadan anlamsiz bir kanama yasadim.taze kan degildi kahverengi pihtilasmis sekilde yogun bi kanama yasadim.doktorda kanama alani gorulemedi kesede bebekte problem yoktu.sebep bulunamadi.benim gibi bu durumu yasayanlariniz varsa sonrasinda ne gibi seyler yasadiniz paylasirsaniz cok sevinirim
kahverengi eski kan olabilir.rahimde herhangi bir kanama alani goruldumu sizin? benim kanamam bidaha devam etmemisti rahimde kanama alani da yoktu doktor tekrar etmezse sorun olmicaktir dediMerhaba hanımlar 11+3 te sabah kırmızı kanamam oldu hemen doktora gıttım düşük iğnesi yapıldı, progestan verıldı. 2 gundur de kahverengı yogun bı akıntım var ve cok korkuyorum bı sorun olmaz ınsallah yorumlarınızı beklıyorum
Benim rahimde kan gözüktü kanama oldugu gun, uzerınden ıkı gun gectı kahverengı akıntı devam edıyo herhangı bır kanama yok cok sukur harıcındekahverengi eski kan olabilir.rahimde herhangi bir kanama alani goruldumu sizin? benim kanamam bidaha devam etmemisti rahimde kanama alani da yoktu doktor tekrar etmezse sorun olmicaktir dedi
bu haftalarda daha pozisyon almiyo canim bebek.benim bi hafya sagda kafasi 1 hafta solda.surekli yer degistiryor.o degistirirken basasagida durdugu olmustur.Hamileliğimin yaklaşık 6.haftasından beri kahverengimsi bazen kırmızımsı damla damla akıntılarım oluyordu doktor da normal içerde bir şey yok demişti. Fakat bu akşam aşırı kırmızı şekilde kanamam geldi korkuyla doktora gittik. Düşük riski dedi rahim ağzında açılma yok dedi iğne vurdu. Düşük yapıyorum diye korkudan öldüm. Hala çok korkuyorum ufak ufak karnımda sancılanmalar var. Progesteron koyuyorum, fakat ultrasonda bu akşam bebek baş aşağı gelmişti doktor normal olabilir dese de ben çok korkuyorum acaba düşük sebebi ile mi başı aşağı döndü diye. Doktor çok relax ve soğukkanlı iyiki de öyle yoksa ben çok daha kötü olacaktım. Dua edin bol bol benim içinde lütfen
Merhaba aradan aylar geçmiş ama msjı yeni gördüm inan ki nasıl fark etmemişim anlamadım hakkını helal et. Umarım düzelmiştir kanaman.. Hamileliğin devam ediyordur inşallahBenım kanamanın üzerinden 10 gün geçti adetin son gününde olan kahverengi lekeler devam edıyo adet bıtmıs gbı akıntı var bolca, doktor iğne yaptı tekrar sureklı kırmızı olmayınca sıkıntı yok dıyolar ama adet gıbı de agrı cekıyorum. Son gebelik tarıhım 19 ocak bugun de 16sı acaba regl mı oluyorum kızlar bılgısı olan varsa yazabılır mı lıtfen tuvalete gıtmekten kafayı yıcem artık
Merhaba merak ettiğim için yazıyorum. Kanamalarınız devam etti ya da hala ediyor mu? Benim ediyor 10 gün öncesinde de idrarda aşırı kan geldi hastanede yattım 3 gün. İçerde hala kanama alanım varmış doktorlar öyle söyledi. Aktif kanamam yok şuan ama erken doğum riskim var hem bu kanamalar hem rahim kısalığım olduğu için. Aramızda hafta olarak az süre var sizi merak ettim.merhaba kizlar.12. haftalik hamileyim.bu sabah hic agri olmadan anlamsiz bir kanama yasadim.taze kan degildi kahverengi pihtilasmis sekilde yogun bi kanama yasadim.doktorda kanama alani gorulemedi kesede bebekte problem yoktu.sebep bulunamadi.benim gibi bu durumu yasayanlariniz varsa sonrasinda ne gibi seyler yasadiniz paylasirsaniz cok sevinirim
benim ogunden sonra hic kanamam olmadi.ayrintili ultrasonda kisalik falan da gorulmedi.plesantada arka duvardaymis.altta oldugunda kanama yapiomus.hersey yolunda suan cok sukurMerhaba merak ettiğim için yazıyorum. Kanamalarınız devam etti ya da hala ediyor mu? Benim ediyor 10 gün öncesinde de idrarda aşırı kan geldi hastanede yattım 3 gün. İçerde hala kanama alanım varmış doktorlar öyle söyledi. Aktif kanamam yok şuan ama erken doğum riskim var hem bu kanamalar hem rahim kısalığım olduğu için. Aramızda hafta olarak az süre var sizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?