- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
aynı sekilde biz de 12 de doktora gittik 2 li test için ,benim oğlan kardeşim kız olcak diye tutturnca doktorun yanında evet abisinin dediği gibi kız olacak dedi ama tabi kesin konuşmuyoruz dedi ,ben de %50 %50 dedim ,doktorda güldü %51 dedi ama %95 doğru çıkar dedi
Kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.
12+1 haftadayız eşim doktora cinsiyeti belli mi diye sordu doktorumuzda henüz erken daha dedi ama biraz erkeğe benziyor dedi. Yinede net bişey söyleyemem dedi ama çok ikilemde kaldık. Böyle durum yaşayıp daha sonra cinsiyeti kız söyleyen oldu mu hiç? Bunlarda bugün verilen fotocuklarımız
Not: kız yada erkek hiç farketmez sonuçta evlat canımızın bi parçası benimki sadece meraktan
şuan öğrendinmi bilmiyorum ama erken daha sanırım :) bende 14 haftada gitmiştim çıkıntı gördüm bian yüksek ihtimal erkek dedi başka bi dr gitmiştim 16 haftada kendi dr gittim %95 kız dedi olabiliyor yani sağlıklısını versin inş :)
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah cnm. Ben 12. Haftamda öğrenmiştim cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Birinci resim benim ulturasyon grntume benziyordu benim erkek Rabbim saglikli kucaginiza alinKızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.
12+1 haftadayız eşim doktora cinsiyeti belli mi diye sordu doktorumuzda henüz erken daha dedi ama biraz erkeğe benziyor dedi. Yinede net bişey söyleyemem dedi ama çok ikilemde kaldık. Böyle durum yaşayıp daha sonra cinsiyeti kız söyleyen oldu mu hiç? Bunlarda bugün verilen fotocuklarımız
Not: kız yada erkek hiç farketmez sonuçta evlat canımızın bi parçası benimki sadece meraktan
Canım hiç belli değil nu bu pozisyon ü kotuSizce kiz mi erkekmi 11 haftalik bebeisim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?