Doğuma Hazırlık 12. Haftada cinsiyet ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce kız mı erkek mi ?

• Kız

OY: 4 50,0%
  • Erkek

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8

bicirbicircadi

18 Şubat ❤
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
766
812
23
Kızlar bugün doktor kontrolumuz vardı.
12+1 haftadayız eşim doktora cinsiyeti belli mi diye sordu doktorumuzda henüz erken daha dedi ama biraz erkeğe benziyor dedi. Yinede net bişey söyleyemem dedi ama çok ikilemde kaldık. Böyle durum yaşayıp daha sonra cinsiyeti kız söyleyen oldu mu hiç? Bunlarda bugün verilen fotocuklarımız
Not: kız yada erkek hiç farketmez sonuçta evlat canımızın bi parçası benimki sadece meraktan :anneadayı:

Eklentiler

• IMG-20170807-WA0018.webp
    IMG-20170807-WA0018.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.867
  • IMG-20170807-WA0014.webp
    IMG-20170807-WA0014.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.482
  • IMG-20170807-WA0016.webp
    IMG-20170807-WA0016.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 1.371
aynı sekilde biz de 12 de doktora gittik 2 li test için ,benim oğlan kardeşim kız olcak diye tutturnca doktorun yanında evet abisinin dediği gibi kız olacak dedi ama tabi kesin konuşmuyoruz dedi ,ben de %50 %50 dedim ,doktorda güldü %51 dedi ama %95 doğru çıkar dedi :halay:

aynı sekilde biz de 12 de doktora gittik 2 li test için ,benim oğlan kardeşim kız olcak diye tutturnca doktorun yanında evet abisinin dediği gibi kız olacak dedi ama tabi kesin konuşmuyoruz dedi ,ben de %50 %50 dedim ,doktorda güldü %51 dedi ama %95 doğru çıkar dedi :halay:

Ay canım çok sevindim senin adına hem kızın hem oğlun olmuş olcak. Benim daha ilk çocuğum olucak nasipse.

12+1 haftadayız eşim doktora cinsiyeti belli mi diye sordu doktorumuzda henüz erken daha dedi ama biraz erkeğe benziyor dedi. Yinede net bişey söyleyemem dedi ama çok ikilemde kaldık. Böyle durum yaşayıp daha sonra cinsiyeti kız söyleyen oldu mu hiç? Bunlarda bugün verilen fotocuklarımız
Not: kız yada erkek hiç farketmez sonuçta evlat canımızın bi parçası benimki sadece meraktan :anneadayı:

şuan öğrendinmi bilmiyorum ama erken daha sanırım :) bende 14 haftada gitmiştim çıkıntı gördüm bian yüksek ihtimal erkek dedi başka bi dr gitmiştim 16 haftada kendi dr gittim %95 kız dedi olabiliyor yani sağlıklısını versin inş :)

şuan öğrendinmi bilmiyorum ama erken daha sanırım :) bende 14 haftada gitmiştim çıkıntı gördüm bian yüksek ihtimal erkek dedi başka bi dr gitmiştim 16 haftada kendi dr gittim %95 kız dedi olabiliyor yani sağlıklısını versin inş :)

Canım ikili test için başka bi doktora gittim%90 kız dedi kendi doktor randevum 7 eylülde

Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah cnm. Ben 12. Haftamda öğrenmiştim cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Bizede yüzde 90 kız dediler kendi doktorum 1 hafta öncesi erkeğe benziyor dedi kafalar karışık canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım

Bana da 12.hftada erkek gibi ama net konuşmak için erken 16. Hftada görüşelim demişti erkek çıktı..
Benim bildiğim erken haftalarda erkek deyip kız çıkabiliyor(erkekle kızın öndeki çıkıntısı karşıbabikiyor bazı kızlarda büyükse) yanlız kız diyipte erkek çıkması daha nadir diye biliyorum

Canim bana 12. Haftada erkek dedi, ama kesin konusmuyorum 16. Haftada netlesir dedi ve kesinlesti erkek. İnsallah hakkinda hayirlisi olur canim. Merak ettim cinsiyet belli olunca yaz lutfen

Birinci resim benim ulturasyon grntume benziyordu benim erkek Rabbim saglikli kucaginiza alin

Eger cinsiyet cok fazla meraklandiriyosa 14. Haftada cinsiyet olusumu tamamlaniyo, cok iyi bir kadin dogumcuya gidersen kafan rahatlar

Bence kız cikintisi paralel gibi hakkında hayırlısıni versin rabbim

Back
X