12.haftada ufak bi rahatsızlıkla başka hastahaneye gitmiştim orda doktor kız demişti
Dert etsem üzülürüm tatlı bir heyecan bu ve danışmak istediğim için yazdım en önemli sağlıklı olması bunu bende bilecek kadar kafam çalışıyor böyle bırsey yaşayan varsa öğrenmek isterim ilk hamileliğim heyecanlanmam kadar normal birşey olmadığını düşünüyorum .Allah başka dert vermesin.. guzel bir hamilelik geçirip sağlıklı ir şekilde kucağınıza almayı dert edeceğinize kız mı erkek mı diye dert ediyorsunuz?
Vallahi ben tüm hamilelgigi boyunca kiz denipte erkek olani biliyorum nasil o pipiyi görmediler anlamadim :)
Aslaa sokmam erkek ye olsa kızdaa olsa kalbim pır pır İnan sadece çok erken söylediği için çok şaşırdım inanamadımErkek bebeklerde yanılma durumu zor oluyor. Genelde erkek dediyse, erkek oluyor. Kesin değil ama inşallah, erkek olacak diye kendinizi saçma sapan üzüntülere sokmazsiniz. Bebekler hissederler. Bu arada benimde 3 yaşında bir minnak oğlum var, iyi ki var.
Erkekte genelde yanılmıyorlar. Ögrenmek icin erken ama demekki görmus. Bende oglumu 12 haftalik ögrendim. Kizimda 16. Haftaya kadar emin olamadı doktor. Kıza benziyor ama birde pipi gorursek daha sonra yanilmiyim demisti. Kizi 16 da net soylediDert etsem üzülürüm tatlı bir heyecan bu ve danışmak istediğim için yazdım en önemli sağlıklı olması bunu bende bilecek kadar kafam çalışıyor böyle bırsey yaşayan varsa öğrenmek isterim ilk hamileliğim heyecanlanmam kadar normal birşey olmadığını düşünüyorum .
Yaaaaa gerçekten büyük şokSon güne kadar eltime erkek dediler kız doğdu herkes şok
"anneler hisseder" klişesinden başka bir şey değil bence.Cinsiyet nasil hissedilir yahu? Sacma seyler dusunmeyin Allahaskina. Icinizde pembe tokalar mi ucusuyo kiz hissedince nasil oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?