Doğuma Hazırlık 12.haftada kıza benziyor dedi, 16 haftada erkeğe benzetti, kafam karstı yardım ltfn:S

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bana 12 haftada kız olabilir dedi 17 haftada başka bi doktora kontrole gittim kız dedi 24 haftada yine aynı doktor kesin erkek dedi öyle bi şok oldum ki anlatamam yavaş yavaş atıyorum üzerimden ama inan doktordan çıktığımdaki o yüz ifademi anlatamam eşim çok sevindi ama ben üzgünüm diye oda sevincini yaşayamıyo malesef

ay bana da 12 haftalikken kesin erkek dedi. insallah degistirmez benim kvalidenin dilinden kurtulamam yaa bilmiyorumkismile
saglikla gelsinler yeter, zaten iki secenek var ya kiz olcak ya erkek yani.. hic onemli degil cinsiyet..

benim doktorumda çok iyi bi doktordu ama malesef yanıldı tatlım ya ama olsun şimdi oğlumla ilgili hayaller kuruyorum sağlılklı olsunda gerisi boş

canım banada 13 ve 15 haftada erkeğe benziyor dedi. 17 haftalıkta kesin erkek dedi şimdi 26 haftamdayım hala erkek.insan yanılıyo inanamıyo, bir kız bir erkek deyince. sağlıklı kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi

ay bana da 12 haftalikken kesin erkek dedi. insallah degistirmez benim kvalidenin dilinden kurtulamam yaa bilmiyorumkismile
saglikla gelsinler yeter, zaten iki secenek var ya kiz olcak ya erkek yani.. hic onemli degil cinsiyet..

erken söylemiş bebeğin cinsiyetini valla biz 17 haftalıkken öğrenmiştik ama bak 24. haftada erkek oldu

16. haftada bebek erkekse aslında net cıkıyor.ya dr tam emin olmadan söylemek istemıo yada cidden kendide anlamıo 5. aydan sonra herkes görür zaten

hepinize cok tesekkür ederım.. haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek :) sonucu buraya yazarım kızlar...

erken söylemiş bebeğin cinsiyetini valla biz 17 haftalıkken öğrenmiştik ama bak 24. haftada erkek oldu

sorma yaa :)
ben hic tahmin etmiyordum birsey soyleyecegini, sordu cinsiyetin bilmek istiyomusun diye, siz goruyomusunuz ki dedim sonra bana da gosterdi.. anlamadim gitti yani, kesin dedi zaten ve ben de gordum... acaba kordonu mu gorduk de erkek sandik bilemiyorum simdi, sonra bakalim degisecek mi..
benim icin hic onemli degil cinsiyeti ama sok oldum, cok sasirdim soyleyince ve de gorunce opuyorumnanaktan

saglikla gelsin insallah..

aslinda cinsiyet tahmini icin 12. ve 20. haftaya kadar erken galiba.benim doktorum 26.haftaya kadar tahmin bile yapmadi.ben tahmin etmem,kesin oluncaya kadar hic birsey söyleyemem dedi.26.haftasinda %90 kiz dedi.pembeleri almak icinde acele etme dedi.3 hafta sonra tekrar baktiracagim.doktor cinsiyetine bakarken bende gördüm.o an icimden bu kiz bebek dedim.belki yanilyorumdur diye doktorun ne söyleyecek diye bekledim.dr da %90 kiz dedi.ben sevincten agladim tabiiki.insallah bir dahaki randevumda %100 der.:Saruboceq:

benim dokotrum 10.haftada erkeğebenziyor dedi
12.haftadada büyük ihtimalle erkek dedi
şimdi 13haftalık olduk ama 10 ve 12 hafta çok erken deilmi ya cinsiyet tahmini için
ama tutturursa tebrik etmek lazım doktorumu

elindeki alyans veya yüzüğü çıkar ipe tak göbeğini aç elini hiç kıpırtatmadan yüzüğü göbeğinin üstende tut kendi kendine yuvarlak halka dönmeye baslarsa kız
git gel olursa erkek
derler bizde

Peki deneyipde doğru çıkan varmı acaba

Peki deneyipde doğru çıkan varmı acaba

benımkı hem ılerı gerı hemde daıre cızdıallahım yaww cok komık bebısım benledalga gecıobbugun tekrar cınsıyetıne bakmaya gıdıoruz bakalım hangsıısymıs yazarım buraya kızlardelikafadulden

bakalım bu kez ne dıyecek doktor..bilmiyorumkismile

canım ne oldu belli oldumu cinsiyeti bebişin

kızlar erkek dedı dr. ama 7. aya kadar hıcbır zamn hıc bır cınsıyet %100 degıldır dedi. eğer kordon degılde ayıptuır sölemesı pipisini gösterdı teyzosları...

hayırlı olsun cnm oğluşun allah sağlık varsin inşallah.. bende 10. haftadayım daha doktorum bişey demedi bi dahaki kontrolde bakalım ne diyecek inş. kızz der :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…