bence erkektir 16 haftalıkta genital organlar berginleşiyor dr. deneyimide önemli.
benim doktorumda çok iyi bi doktordu ama malesef yanıldı tatlım ya ama olsun şimdi oğlumla ilgili hayaller kuruyorum sağlılklı olsunda gerisi boş
ay bana da 12 haftalikken kesin erkek dedi. insallah degistirmez benim kvalidenin dilinden kurtulamam yaa bilmiyorumkismile
saglikla gelsinler yeter, zaten iki secenek var ya kiz olcak ya erkek yani.. hic onemli degil cinsiyet..
erken söylemiş bebeğin cinsiyetini valla biz 17 haftalıkken öğrenmiştik ama bak 24. haftada erkek oldu
elindeki alyans veya yüzüğü çıkar ipe tak göbeğini aç elini hiç kıpırtatmadan yüzüğü göbeğinin üstende tut kendi kendine yuvarlak halka dönmeye baslarsa kız
git gel olursa erkek
derler bizde
Peki deneyipde doğru çıkan varmı acaba
benımkı hem ılerı gerı hemde daıre cızdıallahım yaww cok komık bebısım benledalga gecıobbugun tekrar cınsıyetıne bakmaya gıdıoruz bakalım hangsıısymıs yazarım buraya kızlardelikafadulden
benımkı hem ılerı gerı hemde daıre cızdıallahım yaww cok komık bebısım benledalga gecıobbugun tekrar cınsıyetıne bakmaya gıdıoruz bakalım hangsıısymıs yazarım buraya kızlardelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?