Doğuma Hazırlık 12.haftada kıza benziyor dedi, 16 haftada erkeğe benzetti, kafam karstı yardım ltfn:S

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
alak hayırlı olsun canım oğluşun :)
şimdiki doktorların ultrasyon cihazları çok gelişmiş oluyor doktorunda iyiyse yanılma payı olmuyor bence

benim dokotrum 10.haftada erkeğebenziyor dedi
12.haftadada büyük ihtimalle erkek dedi
şimdi 13haftalık olduk ama 10 ve 12 hafta çok erken deilmi ya cinsiyet tahmini için
ama tutturursa tebrik etmek lazım doktorumu

ya aynı bende senin gibii oldumm 10 ve 13 haftada erkekk dedii doktorumm
şimdi 3 hafta sonra randevummm ozman kesin dicekkk

hayırlı olsun cnm oğluşun allah sağlık varsin inşallah.. bende 10. haftadayım daha doktorum bişey demedi bi dahaki kontrolde bakalım ne diyecek inş. kızz der :sinifsinif:

cok tsk ederım cnm sana bı tavsıye sakın erken haftaları dr na tahmınde bulunmasını ısteme cunku kenduını ona göre hazırlısosun 5. ayda sor

ya aynı bende senin gibii oldumm 10 ve 13 haftada erkekk dedii doktorumm
şimdi 3 hafta sonra randevummm ozman kesin dicekkk

cok sevindim canım büyük bir ihtimalle erkektir ama kesinleşmeden kimseye söyleyemiyosun emin olamıyosun bana 13 ve 15 haftada erkeğe benziyo dedi 17 haftada kesin erkek dedi.hadi hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına inş.

çok erken haftada söylemiş doktorunuz.bana o haftalarda daha söylemek erken demişti.16 haftamda kıs dedi 20 haftamda tekrar gittim yine kıs dedi

alak hayırlı olsun canım oğluşun :)
şimdiki doktorların ultrasyon cihazları çok gelişmiş oluyor doktorunda iyiyse yanılma payı olmuyor bence

coktesekkur ederım hemsrım benım :) ya baktıerkk dedı ama kordon degılse dedı kafam yın ekarıstı üüüfklava:

coktesekkur ederım hemsrım benım :) ya baktıerkk dedı ama kordon degılse dedı kafam yın ekarıstı üüüfklava:

Yine kesin bişey yok yani off ya böle olunca insan meraktan çatlıyor
Benim doktorumda yine erkeğee benziyor ama kesin bişey diyemem dedi
Artık sonraki kontrole kadar bekle dur :ecrin_bebek:

benim 12 haftamda erkege benziyor dedi.16 haftamda %70 erkek dedi.20 haftamda bisey goremiyorum buna gore %50 kiz %50 erkek diyebilirim dedi.27 haftamda gittigimde %100 erkek dedi cunki pipisini gorduk banada gosterdi bende gordum rabim hepsine saglik versin.bebek buyudukce genelde pozisyon uygun olmuyor bence 16 haftadan biliyolar...

Yine kesin bişey yok yani off ya böle olunca insan meraktan çatlıyor
Benim doktorumda yine erkeğee benziyor ama kesin bişey diyemem dedi
Artık sonraki kontrole kadar bekle dur :ecrin_bebek:

canım aslına bakarsan hıc bırsey kesın degıl bu cınsıyet tahmınınde doktuum bana bunu sölemek ıstedı zaten almanyada 7 ay olmadan herhangı bır tahmınde bulunmuyorlarmus cunku erken asamalarda cınsıyette yuanılma cok oluyor. Benım 12. haftamda %70 kız dedı 14.haftada erkege benzıo dedı 17. haftamda erkek dedı. pipisini gösterdı ama bazen kordon gelebnılıyor bunu ayırt etmek zor dedı.

kızlar dayanamıcam ayrın baska bı dr gıdıorumm cok merak eetım yaw

meraba hanımlar bende bebegimin cinsiyetini çok merak ediyorum 17.5 hamileyim net bişey sölemiyo sadece erkege benzetiyorum dedi bende doktorumu degiştirmeyi düşünüyorum bende merak içerisindeyim

ya su doktorlari anlamiyorum,bir cok anne adaylari ayni durumda.dr diyorki tahmin ediyorum kiz,bazilari diyor tahmin ediyorum erkek.ya tahminle olurmu?eminsen söyle degilsen tahmin etme! degilmi ya? kk da o kadar annelerin basindan gecenleri okudum ki artik ben bile su an durumumdan süphelenmeye basladim.26.haftamda dr %90 kiz dedi o kdar mutlu oldum ki.forumdaki yazilari okuduktan sonra kafam karisti.doguma kadar kiz denilip erkek doguranlar,erkek denilip kiz doguranlar.kafam döndü ya.nasil oluyor böyle seyler anlamiyorum gercekten.18.haftada genital organlarin tamamlanmis olmasi gerekir normalde,en gec 20.haftada.sonra netlesiyor zaten.bu yanilmalar neden kaynaklaniyor anlamis degilim.
bir fikri olan varmi acaba?bilmiyorumkismile

canım senin ikinci yada 3. bebeğin mi......sanırım erkek olsun die sabırsızaıyorsun.o kadar çok merak ediyorsun ki,başlık hep yukarda, bende bunu merak ettim.
Daha ilk çocuğunsa anneliğin tadını çıkar.Allah hayırlı evlat nasip etsin....

canım ılk cocugum aslına bakarsan cınsıyet benım ıcın de esım cıınde önmlı degıl ama gumushanede oturuorum bu ay sonunda ıstnbula gıdıcm ve almm gereken bır kaç esya var ona göre almak ıstıorum.. ve hıc bır doktor net bısı demıoyor ve ben karakter olarakta muallak durumları sevmıorum hayatımda hersey net olsun dıenlerdenım.. bu arada baslıgın süreklı guncel olması bele alaklı degıl bır cok kadın bu durumdan dert yanıoo o yuzden genel olarak ınsanlar baskalarınında aynı durumda oldugunda nasıl düşünduklerını merak edıor anlıyacagın :)

alak bence hiç sitres yapma türkiyeye geldiğinde hemenn doktoraa gitt burdaa hemenn söylerler sana
dersin almanyadan geldimm alışveriş yapacamm ordaa böyle dediler dersinn canımm

canım ne yaptın başka doktora gittinmi
Ben dün gittim ve oğlumun pipisini gördük :)
Bizimkinin erkek olduğu kesinleşti artık

canım bızde baska dr gıttık %99 erkk dedı pipisini gösterdı kordon olabılırmı dedımnet bişi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…