Doğuma Hazırlık 12 haftalık bebegimin cinsiyeti, YARDİM!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mayisim1005

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
125
84
48
35
Merhaba hanımlar, Siteye henüz üye oldum. Doktorun cinsiyetini sorduğum da, henüz çok küçük diyerek, bakmak istemedi. Halbuki çok güzel pozisyonlar verdi bebeğim, kimilkimil, amuda kalkarak, Takla atarak

:KK8::KK46:
Simdi sizinle de ultrason görüntüleri mizi paylassak, ve cinsiyet tahminde bulunmanızı Rica ediyorum. Teşekkürler

tmp_11502-S60719-131114-001-1818409603.webp
tmp_11502-S60719-130859-0012019977057.webp
tmp_11502-S60719-131114-001-1818409603.webp
tmp_11502-S60719-130859-0012019977057.webp
tmp_11502-S60719-130859-001193205708.webp
tmp_11502-S60716-154001-003-1100022959.webp

Kesin erkek canim :)) herseyiyle erkek bu bebis.. hayirli evlat olur inşallah. .
ölürüm onu verene. Cok beklenmedik Rabbim, hemen verdi. Korunmayı bıraktıktan 3.ay da aldık müjdesini. Tabi anne olabilmek için birçok ameliyat geçirdim. Hepsi geçti,hersey unutuldu,yavrum la taç landi herşey.. artık cinsiyetini öğrenip, adını koymak istiyorum.. sonra da her yere ismini yazmak.. :KK37:
Rabbim dileyen herkese, istediğinden dilediği adedince hayırla sağlıkla versin. Kimse beklemesini hasret cekmesin

Valla kese fasulye seklinde erkek.. cikinti hatta pisi var erkek :) kafasi resimde solda erkek.. yapisi erkege benziyo :))
ben henüz hamile değilken, ilk pembe alışveriş yaptim heves edip. Ama hamileliği duyduğum an dan itibaren, öyle kuvvetli erkek hissettimki, tarif edemem. AVM yr gittiğimde, o bebek reyonuna girdiğimde, direk erkek bebek bölümüne gidiyorum. Sebebini açıklayamamaktadır. His. Siz ce anneler hisseder mi gerçekten, filimler de olduğu ngibi

ölürüm onu verene. Cok beklenmedik Rabbim, hemen verdi. Korunmayı bıraktıktan 3.ay da aldık müjdesini. Tabi anne olabilmek için birçok ameliyat geçirdim. Hepsi geçti,hersey unutuldu,yavrum la taç landi herşey.. artık cinsiyetini öğrenip, adını koymak istiyorum.. sonra da her yere ismini yazmak.. :KK37:
Rabbim dileyen herkese, istediğinden dilediği adedince hayırla sağlıkla versin. Kimse beklemesini hasret cekmesin
Amin canimm .. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatir inşallah. ...
Bizimde 11 aylik bi cadimiz var ama gerçekten cadii cok hareketli dk durmuyo hazirla kendini uykusuz gecelere yorgun gunlere :))
Ha bide canim yumurtlama gunu takip ettimizmi ?? Adetin kacinci gunu kaldin sik iliski mi ??

Valla aneler hissedermi bizim ilk bebisya ben her erkek hissettim erkek olsun istedim sebebi yok :))deli gibi erkek isterdim sanki erkek cocuk kiza gore daha ustun gibi gelirdi bide bizim aile yapimizdan geliyo sanirim.. ama dogdugu anda anliyosun ki kiz erkek ne kadar sacmaaa evlat canin herseyinmis dogana kadar o duygu olusmuyo dogdu anda onun kalbiyle beraber atiyo kalbin agliyo agliyosun düsüyo o unutuyo guluyo sen unutamiyosun icine batiyo ona bakarak binlerce kez kendini sukrederken yakaliyosun .. cok güzel bi duygu cocuk aileyi tamamliyo .. col zor ama biz ikinciyi düsünüyoruz yaoacaz :))

Amin canimm .. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatir inşallah. ...
Bizimde 11 aylik bi cadimiz var ama gerçekten cadii cok hareketli dk durmuyo hazirla kendini uykusuz gecelere yorgun gunlere :))
Ha bide canim yumurtlama gunu takip ettimizmi ?? Adetin kacinci gunu kaldin sik iliski mi ??
ovulosyon stik leri kullanıyordum. Tam da o ay rahat lamak için bosverdim, ve test kullanamadim :) adetim de sacmalamis di, ara da bitti, sonra devam etti tekrar. Günü uzadı vs. Takibim mümkün olmadı. Az buçuk hatırlıyorum. Haftada 1-2 yı buluyor

Back
X