- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
-
Evet canim doktor bakmaya calisti ama daha erken dedi bi dahaki kontrolde bakariz dedi..nuba benzer birsey göremedim ama ısrarla kız diyesim var dra sordun mu bi tahmin yürütmüştür Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn cnmm
hayatımm cok bulanık beeEki Görüntüle 1974837 bana da yorum yapın kızlar ben de bilmiyorum cinsiyeti burda 12 haftalıktı simdi 16 dan gün almaya başladım cinsiyet için gidicem haftam dolunca :) ama merak ediyorum
Eki Görüntüle 1974837 bana da yorum yapın kızlar ben de bilmiyorum cinsiyeti burda 12 haftalıktı simdi 16 dan gün almaya başladım cinsiyet için gidicem haftam dolunca :) ama merak ediyorum
anam bunlar cin cin biliyorlar ama artıkk 18 hatta 20.haftadan sonra söylüyorlarr cocugu aldıramasınlar dieeeEvet canim doktor bakmaya calisti ama daha erken dedi bi dahaki kontrolde bakariz dedi..
Hic oyle dusunmedim ki. Hatta soylecek gibi oldu guldu sonra dedi tam belli degil bi dahakine netlesir:)anam bunlar cin cin biliyorlar ama artıkk 18 hatta 20.haftadan sonra söylüyorlarr cocugu aldıramasınlar dieee
teşekkür ederim canım çok merak ediyorum ben deSenin erkek gibi
hbr verin kızzz bizde meraklıyızzzteşekkür ederim canım çok merak ediyorum ben de
Sağlıklı haberlerini al Can'ım :))teşekkür ederim canım çok merak ediyorum ben de
amin canım benim hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımızaSağlıklı haberlerini al Can'ım :))
Kız gibi canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/rizeli-53.793751/
Arkadaşımın fotosuna da yorum yapar mısın sana zahmet cnm
kız benceehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/rizeli-53.793751/
Arkadaşımın fotosuna da yorum yapar mısın sana zahmet cnm
kız bencee
erkek gibi kuzum hayırlısı sonuçları buraya yazında bizde merak ediyoruzArkadaşlar banada bi yorum yapabilir misiniz rica etsem
Teşekkür ederimm haber veririm mutlakaerkek gibi kuzum hayırlısı sonuçları buraya yazında bizde merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?