12 haftalık cinsiyette yanılma

mesela26

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
16
0
16
Sivas
arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?

yanılma payı olarak yuzde 30luk bi pay bırakmış zaten hem cok erken cinsiyet tahmını hçın

canım cevabın için sağol ben de şaşırdım erken değil mi dedim siz kimseye söylemeyin dedi bende hep kız hissediyorum..

arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?

Cok da erken degil oglumda dr 9*5 gunlukken yani 10. haftada soyledi...genellikle 12-14 hafta. arasi tahminler soylenoyior geneldede dogru cikiyor...

bende yarın gidicem tarama testi için çok merak ediyorum acaba doktor bişey söyler mi diye :) 11+6 olcam yarın :))

Bende tarama testine gittigimde kiz demisti 1hafta sonra sonuc icin gittigimizde sonuca bakarak erkek dedi orada cikan free betahcg degeri var o 50 nin altindaysa erkek uzerindeyse kiz olarak tahmin yurutuyorlarmis genelde tutuyormus ole dedi dr...

annem kardeşime hamile iken doktor doğumdan bir saat öncesinde bile kız demişti çok sevinmiştim ama doğduğunda erkek olduğu ortaya çıktı :)

tatlım banada özel hastanede dr um yüzde 80 erkek demişti hatta pipisinin resmini bile bastı :D ama 16. haftamda 4 aylıkken drum başkasıydı yine özel bu bebek kız kim erkek dedi dedi o zamandan beri hala kız diyor dr um valla doktorlara güven olmuyo o haftalarda bence bi ay sonra kesinleşcek de çevrene yoksa benim dediğim gibi sende yüzde 70 desende adı erkek kız kalıyo bi ay sonra millet hani buydu diyo :D

annem kardeşime hamile iken doktor doğumdan bir saat öncesinde bile kız demişti çok sevinmiştim ama doğduğunda erkek olduğu ortaya çıktı :)

o nası bi doktormuş ya :)) anlamıyorum ki bebeğin beyninin çapını ölçüp söylüyor ama bi cinsiyeti bilemiyorlar insan korkuyo valla bana kız dediler halk arasında batıl top gibiyse karın erkektir denir karnım top gibi millet erkek mi olcak yoksa diyip duruyo şurda kaldı 20 günüm:D oğluş olursa ğembiş mi giydircem valla yarınki kontrolde dr a kesince sorcam bi bak cinsiyete iyce diye :P

bana da bi tahminde bulundu 12 haftalıkken doktor kız gibi dedi ama ben hep en başından beri erkek gibi hissediyorum ama doktorumada güveniyorum 4 boyutlu ultrasondu çünkü. yanılanlar çok mu gerçekten?

Bende tarama testine gittigimde kiz demisti 1hafta sonra sonuc icin gittigimizde sonuca bakarak erkek dedi orada cikan free betahcg degeri var o 50 nin altindaysa erkek uzerindeyse kiz olarak tahmin yurutuyorlarmis genelde tutuyormus ole dedi dr...

Iyi gunker peki neyiniz oldu aynen ikili testte banadaa kiz dedi sma benim icimde hep erkek var.kiximla bu gebelik belirtilerim %100 farkli cunki

Back
X