Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?
arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?
annem kardeşime hamile iken doktor doğumdan bir saat öncesinde bile kız demişti çok sevinmiştim ama doğduğunda erkek olduğu ortaya çıktı :)
arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testine gittim yalnız doktor cinsiyetide % 70 erkek dedi.. tahmin etmesi için çok erken değilmi ? yanılmış olabilir mi?[/QUOT
Iyi gunler neyiniz oldu peki
Bende tarama testine gittigimde kiz demisti 1hafta sonra sonuc icin gittigimizde sonuca bakarak erkek dedi orada cikan free betahcg degeri var o 50 nin altindaysa erkek uzerindeyse kiz olarak tahmin yurutuyorlarmis genelde tutuyormus ole dedi dr...
Canim merak ettim cinsiyeti tam belli oldu mubana da bi tahminde bulundu 12 haftalıkken doktor kız gibi dedi ama ben hep en başından beri erkek gibi hissediyorum ama doktorumada güveniyorum 4 boyutlu ultrasondu çünkü. yanılanlar çok mu gerçekten?
Cinsiyeti belli oldumuIyi gunker peki neyiniz oldu aynen ikili testte banadaa kiz dedi sma benim icimde hep erkek var.kiximla bu gebelik belirtilerim %100 farkli cunki