Merhaba, belki bir nebze moral olurum sana diye yazıyorum. Hoş bende hamilelik yolculuğumu henüz tamamlamış değilim. Fakat tam 12.haftada başlayan kanamalarım oldu. Öncesinde lekelenmeler vardı kahverengi ve doktor içerde bir şey yok diyerek önlem amaçlı progestan vermişti. Buna rağmen 12.haftadan itibaren çok ağır kanamalar yaşadım. Rahim ağzımda milimlik açılma oldu. Bana da gittiğim hiçbir doktor net bir şey demedi, kanamaların genelde bir nedeni olmuyor. İstirahat edeceksin bol bol, ben 5 aydır full yatıyorum. 20.haftamda rahim kısalığı tespit edildi fakat serklaj riskliydi kanamam vardı hala. Serklaj yapılmadı, sürekli yatmaya devam denildi. Progestan, duphaston ve pruloton iğne kullanıyorum. Bir ara endol fitil de kullandım 32.haftaya girince o ilaç bırakılıyor. Şuan 35+5 oluyorum nasipse. Dedim ya ben de ağır kanamalar ile bugüne geldim. Özel doktorlara gitmediğim mi kaldı araştırma hastanesine yatmadığım mı kaldı.. Doçentler bile diyemiyor ki nedeni bu ya da şu.. Ve 30.haftamda bile kanamam oldu. Sonlara yaklaştıkça korku seviyem arttı erken doğum riski olduğu için, kanamam olurda bebeğe son anda zarar verir diye yüreğim ağzımda. İnşallah bende sizlerde sağ salim bebeklerimize kavuşalım