12 haftalık hamileyim.bebek özlemi ceken herkesin bu sevinci yasaması dileklerimle...

mary_sunshine

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
246
0
316
Tekirdağ
merhaba arkadaslar .12 haftalık hamileyim .su ana kadar cok zor gecti.umarım bundan sonra düzelir ve hamileliğin tadını cıkartabilirim .ayrıca bebek özlemi ceken herkese rabbimin bu sevici ve heyecanı yasatmasını tüm kalbimle istiyorum.

hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. sana ve bizim gibi yeni hamişlere de :)

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiiiinn...a.s.

tebrikler canım hayırlı olsun inş sağ sağlim dünyaya gelir sende kucağına alırsın

canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Allah isteyen herkese minik meleklerini hediye etsin

bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin mevlama.s.
Rabbim canı yürekten isteyen dileyen bütün kardeşlerime de nasip etsin bu güzel duyguyu
dualarımız onlarla

canım maşallah 12 haftada az buz değil..arkası gelicek daha kolay gecicek inş.b bakmışsın doğumdasın..ay inş hepimiz b avazda kurtuluruz.

tebrikler nilüfer hanım allah inş tamamına erdirip sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı sevincinizin kat kat olmasını nasip eder hamile duası kabul olur derler dualarınızı bekliyorum arkadaşlar evliliğim çatırdamadan bende anne olayım inş ve tüm isteyenler

Hayırlı olsun. ınş sıkıntısız geçer bundan sonra ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini.

hayırlı olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün ...rabbim isteyen herkese naasip etsin annelik duygusunu...

benimde 2 gün sonra gebelik testim var dualrınızı esirgemeyiniz sonsuz sevgiler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…