- Konu Sahibi aysemelek35
Doktor cınsıyetını erken soyledı yanı erkek olabılır dedı dogruluk payı nedır sızce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor cınsıyetını erken soyledı yanı erkek olabılır dedı dogruluk payı nedır sızce
erkek bebeklerin yumurtalıkları 16.hafta da kesinleşiyor bu nedenle 16. hafta da söylediği daha kesin olacaktır. bana doktıor 12+2 de kız dedi şuanda kızım oluyor % 60 doğru olabilir doktor kendinden emin ise tabi
valla cnm kesın emın degıldıkı erkek olabılır ama kesın degıl dedı anlamadımkı ya aslında onemlı degıl ama ıste ınsan genede bole yanılma payı olabılıcegını duyunca merak edıyor. Nasıl goruyorkı bebek yatarken
daha erken ama zaten emin olmak için.
doktor işte bizim göremediğimize bakıp anlıyor gelişiminden kemik yapısından tamhin ediyor
12+6 da arkadaşıma erkek olabilir demiş doktoru ama en iyisi bi kaç hafta daha beklemek sanırım cnm :)
öncelikle hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
doktorlar genelde yanılmıyor,yani özellikle erkek bebek daha erken kendini gösteriyormuş..eğer doktorun tecrübeliyse erkektir..
Nub diye bişey var eğer dikse erkek paralelse kız..12. haftada ki ultrason görüntüsüne göre çoğu arkadaş doğru tahmin etmişti benim.................. 12. haftada kıza benzetti bebeğimi dr. da kızım olacak nasipse 16. haftada %100 dedi....yani 16. haftada netleşme olasılığı yüksek canım......hayırlısı olsun
![]()
biraz daha beklemekte fayda var bencede...
doktorun mutlaka vardır bildiği ama zaten kesinde konuşmamış...
ben 17. haftamda öğrendim...
Nasıp arrtık arkadaslar allah gelecegını gzl yazsın saglıklı glsn
cnm sorularını diğer topikte cvplamıştım. en erken kaçıncı günde test yapılmalı başlığında. doktor bana cinsiyetini söylemedi ben de sormadım neye benzeyip benzemediğini de söylemedi.
bizim dr da 12. haftada oğlana benziyor dedi.ben nubundan kıza benzetmiştim.
15.haftada %99 oğlan dedi. 3 gün önce de %100 dedi.
ama bize tasdikli göstermiyor işte bu pipi diye :44:
dr lar kemik yapısından anlıyor sanırım
nubugu ne onuda ılk defa duydum oda burdan:) allah bagısslasın cnm