12 Nisan 2021 Koç Burcunda Yeniay - Burçlara Etkileri

Gündüz,gece,yatağında,yürürken,yemek yerken dünya kadar şeyi tasarlayabilirsin
Hayal edebilirsin
Gerçekleşsin diye dua edebilirsin
Ona buna anlatabilirsin, akıl alabilirsin.
Üzerine günlerce konuşabilirsin.

Ama somut olarak bir hamle yapmazsan o hayalin ömür boyu kafanın içinde seninle sadece bir hayal olarak her yere gelir.

Bu yeniay da istediğin şey herneyse onun için ufak yada kocaman bir adım atma vakti.
Somut bir adım.

Gerçekten şuan ne istiyorsun?
İstediğin şeyin sorumluluğunu alıyor musun?
Ayağa kalk ve harekete geç.

Belki bu kez savaş meydanını kendin seçemedin ama nasıl mücadele edeceğini kendin seçebilirsin.
İsteğin her neyse iki hafta boyunca senden adım bekliyor.

Kharina Evren TÜRECİ

İçselleştiremediğimiz, yeterince yüzleşemediğimiz, bize kattığı değerleri göremediğimiz travmatik olaylar, bilinçaltımızda keskin izler yaratırlar. Hayat içerisinde öfkeli, korkulu, yorgun hissetmemize neden olan bu geçmiş deneyimler; biz onların güzelliklerini görmeden ve almadan peşimizi bırakmazlar.

İyileşmek, yaşadıklarımızın bizi yükselttiği bilinç halini kabul ederek başlar. Travmalarımızın hediyelerine odaklanmak, acımızı hafifleten yegane yoldur. Şikayet ve isyan, mutlulukları geciktirir. Kabul ve şükür, mucizelerin yolunu açar.

Bugün burada sizler için hazırladığım bu his yüklemesini, içinizden geliyorsa Yeniay niyetlerinize eklemenizi tavsiye ederim. Yaşadıklarımızı sindirmek; öğrendiklerimizle büyümenin ve ilerlemenin yolunu açar... İlerlemek, hep aynı deneyimleri yaşamanın önüne geçer.

Huzur ve doyum içinde yaşamak, kendinle olan savaşını bitirmek istersen; yaşadığın deneyimlerin hediyelerine odaklan...

Aşk İle...

Elif Miray Ertuğrul

"Ok ancak geri çekerek atılır. Hayat seni zorluklarla geri çekiyorsa, seni daha büyük bir şeye fırlatacağı içindir."

Koç yeniayının ASC'si sınırsızlık enerjisi taşıyan Balık burcu ve onu yöneten Jupiter 12. evde sınırları aşan kova burcunda yer alıyor. 1.evde gerçekleşen yeniayın gerçekleştiği koç burcunda Venüs, Merkür ve Şiron da bulunuyor. Haritanın bütün yerleşimlerini ve açılarını göz önünde bulundurduğumuzda

Salgın açısından zorlayıcı etkilerin artacağını söylemek mümkün. Sınırlarını aşabilecek hesaplanmamış durumlarla karşılaştırabilecek bir covit ile karşı karşıya kalabiliriz.
Karmik hesaplaşmaların, bilinçdışının, itici güçlerin devreye girmesiyle ilişkilere geçmişten gelen hesaplaşmalar taşınabilir.
Gizli kapaklı işlerin göz önüne çıkabileceği, hak adalet eşitlik gibi girişimlerde bulunmak isteyeceğimiz ve sonunda haklı çıkabileceğimiz bir yeniay.
Maddi ve manevi değerler konusunda hayalkırıklığı yaşatacak canımızı sıkan durumlar olma ihtimali olsa da yine yaşananlardan aldığımız ders ile yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman. Yeni ay bizi destekliyor.
Karmaşa bize yeni bir bakış açısı yaratmaya zorlayarak yeni vizyonlar geliştirmemizi istiyor olabilir.

AstroSeckin

12 Nisan günü 05.30’da Koç burcunda bir Yeni ay gerçekleşiyor. Anın haritasında 1.evde toplaşmış dört gezegen ve Chiron’u görüyoruz. ‘Ben, benim duygularım, benim ilişkilerim, benim işim, benim yaratımlarım’ odağımızda olacak konular. Chironun da aynı yerde olması itibariyle saydığımız başlıklarla ilgili iyileştirmeler yapmak mümkün.

Pluto Venüse kare açı yapıyor. Bu açı ile pozitif anlamda şunları bekleyebiliriz; mevcut ilişkimiz ile ilgili bizim bilmediğimiz bir gerçek açığa çıkabilir, duygusal anlamda güçlü tecrübeler yaşayabiliriz. Kilo vermek için uygun bir zaman; diyete veya spora başlayabiliriz zaten yapıyorsak ve zor kilo veriyorsak bu gezegensel etkiyle kilo vermemizin hızlanması mümkün. Bazılarımız görüntülerinde değişiklik yapma ihtiyacı duyabilir.

Negatif etkiler ise; kıskanç ve manipülatif bir partnerin daha da kıskanç ve manipülatif hale gelmesi, ayrılıklar, hayal kırıklıkları, duygusal taciz, finansal zorluklar, hatalarımızdan dolayı suçluluk duymak, duygusal sebeplerle aşırı yeme isteği, görünüşünden memnun olmamak. Bu son madde ile ilgili bir uyarıda bulunalım; estetik operasyonlar için uygun bir zaman değil, açı etkisini kaybedene kadar beklemekte fayda var. Fazla kiloluysak, bu sebeple depresyona girme ihtimalimiz var.

Pozitif kullanım önemli, bir sorun mu var, çözüm bul, hareket et. Ayrıca geçmişte başımıza gelenler ile kendimize eziyet etme ihtimalimiz var. ‘Benim hatamdı, ben yaptım, hakettim’ şeklinde düşünceler kendi kendimizi yememize sebep olabilir. Gökyüzü enerjileri, olayların ötesine geçmemiz ve ruhsal olarak değişip dönüşmemiz için bizi destekler durumda. ‘Yaptım ama sor niye yaptım?’ diyerek bahsi geçen olayda daha iyisini yapacak bilgi ve duygusal donanıma sahip olmadığımızı kabul etmek dönüşümü başlatacaktır. Kendimize şefkatli davranabilmek önemli. Ardından daha iyi sonuçlar elde etmek üzere aksiyon almak ‘hata yaptım’ enerjisinin tamamen temizlenmesine yardımcı olacaktır.

Kendi kendimizi dövmenin bir faydası olmadığını özellikle şu son üç yıllık süreçte çok iyi kavradığımızı tahmin ediyorum. Hatayı gör, kabul et, hatanın çevresindeki tüm duygusal içeriği serbest bırak, dönüşmeye ve işleri farklı yapmaya niyet et ve aksiyon al. Aslında yöntem çok basit. Sadece insan olduğumuz için bazılarımız hatayı kabul etmek istemiyor, bazılarımız da kızgınlık, üzüntü, pişmanlık, yetersizlik gibi bazı negatif duygulara takılıyoruz.

Anlamadığımız nokta hareketsiz kaldığımız sürece bu duyguların etkisi altında kalacağımız. Aksiyon aldığımızda hareketin de etkisiyle negatif duygular temizlenecek ve yerlerini pozitife bırakacaktır. Aksiyon al, hareketsizlik ölüdür ve asla çözüm değildir.

Bu arada sanatçı dostlarımız için küçük bir not düşelim; pluto Venüs karesi, kendinizi farklı bir şekilde ifade etmenizi mümkün kılacaktır. Hangi sanatla uğraşıyor olursanız olun yeni yöntemleri, kendini ifade etmenin sıra dışı yollarını denemekten çekinmeyin. Sanatsal anlamda kendi devriminizi yaratabilirsiniz.

Bir diğer önemli açı Güneş Mars sekstili. Başlatacak bir projeniz mi var? Yeni ayı takip eden bir kaç gün içinde başlatın. Gökyüzünde nefis bir başlama ve başlatma enerjisi var. Liderlik yeteneklerinizin yükseldiğini, gruplar içinde çok daha etkili olduğunuzu farkedeceksiniz. Yüksek fiziksel enerjinizi spor yaparak dengeleyebilirsiniz. Fiziksel dayanıklılık gerektiren her iş için uygun ve destekleyici bir enerji. Aynı şekilde Ay ve Mars arasında da sekstil açı var. Duygusal anlamda dengeli hissetmeye, işleri başlayıp bitirecek motivasyona, tek başımıza yapamayacağımız işler için yardım istemeye imkan veren güzel bir açı. Yeni başlangıçların desteklendiğini gösteren bir diğer açı diyebiliriz. Yardım isteyin, bazı şeyleri göreviniz olarak görmekten vazgeçip desteğe ihtiyacınız olduğunu ifade edin. Siz desteğe ihtiyacı olansanız emin olun yakınınızda destek verecek biri vardır. Gökyüzü destek verenin de işe yaradığını hissetmesini sağlayacak etkilerle hareket ediyor

Duygusal yaralarımızın onarılması için de güzel etkiler var. Ancak bunun için de yardım istememiz şart. Kendinizi duygusal olarak hırpalanmış ve dağılmış hissediyorsanız terapiye başlamak için uygun bir dönem. ‘Yok o kadar kötü durumda değilim’ diyorsanız sevdikleriniz ve arkadaşlarınız ile vakit geçirmek iyi gelecektir. Partnerinizle çözülmeyi bekleyen sorunlarınız varsa harekete geçin, bir anda her şey güllük gülistanlık olmayacaktır ama hareket etmek göğsünüzde öküz oturuyor hissinin giderilmesine ve ilişkiyi düzeltmek için bir şansınızın olabileceğini görmenize imkan verecektir. Varoluş hareketi ödüllendirir.

Son günlerde Merkür ve Satürn arasında olumlu bir açı vardı. Bu açı sayesinde daha verimli çalışır durumdaydık. Detaylı inceleme ve dikkat gerektiren işlerde kolaylıkla ilerledik. Zihnimiz son derece odaklı ve planlıydı. Yeni kararlar aldık, elimizde kağıt-kalem ile hareket planları yaptık büyük olasılık. İş konusunda yakın çevremizden işe yarar tavsiyeler gelmiş olabilir. Konuşma ve iletişim konularında dikkatli ve etkileyiciydik. Öğrenciler için de verimli ders çalışabilecekleri bir etki. Bu enerji, Yeni ayı takip eden bir kaç gün de devam ediyor. Kullanalım.

Sorumluluklarımıza sahip çıkmak isteyeceğimiz bir etki de hakim gökyüzünde. Bu sebeple değişmek, büyümek, hayatımızla ilgili konuları genişletmek için plan yapmak, harekete geçmek yararımıza olacaktır. Hareket etmekte güçlük çektiğimiz alan uzun süredir çözülmeyi bekleyen sorunları içeriyor olabilir, bu da hareket etmeyi zorlaştırabilir. O zaman başka bir konuda harekete geçmeyi seçip en azından hayatımızda hareket enerjisini başlatıp hazır hissettiğimizde esas alana geçebiliriz. Demokrasilerde çareler tükenmez

Korku, kaygı ve geçmiş tecrübelerin hayaletlerinin hayatımızı yönetmesine izin vermemeliyiz. Her yeni gün yeni seçimler yaparak hayatımızı olması gereken formuna evriltmek mümkün. Bunun için yapmamız gereken şey çok basit; tembelliği bırakmak. ‘Sorunumun ne olduğunu biliyor musun? Tembellik ne alaka?’ diyebilir bazılarımız. Hayatımızda tezahür eden her olumsuz durum tembellik sonucu oluşmuştur. Tembellik sadece fiziksel değildir, farklı formları vardır; düşünsel, duygusal, ruhsal, iletişimsel tembellik başlıcalarıdır. Hareket etmeyiz bedenimiz hastalanır veya gelirimiz azalır. Duygusal sorunlarımızı çözmeye yanaşmayız veya iletişim için çaba göstermeyiz bunun bedelini ilişkilerimiz öder. Ruhsallığımıza yatırım yapmayız sığ ve güdük kalırız. Düşünmeye üşeniriz, o zaman başkaları bizim yerimize her kararı alır ve uygular. Hayatlarımızın değişmesi için hep bir sihirli dokunuş bekleriz. Okumak, araştırmak, bedenimizi hareket ettirmek, çalışmak, negatif yönlerimizi temizlemek, kalbimizle bağlantıda olmak, ‘İncittiysem özür dilerim’ demek hayatlarımızı uzun vadede iyileştirir, mutluluğumuzu arttırır. Bu Yeni ay bunları başlatmak için muhteşem bir zaman. Bu Yeni ayda yeni neye başlayacağınızı bilemiyorsanız yukarıda saydıklarımıza başlayın.

Kaynak:ruhigıda

Koç:Kendinize odaklanacağınız bir yenİay kapınızda.. Artık fiziksel anlamda istediğiniz değişimler için adım atacaksınız. Bazılarınız diyete, spora başlarken bazılarınız dış görünüşünde değişikliğe gidecektir. Beden sağlığınıza önem vereceğiniz bir süreç başlıyor.. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmaları bolca deneyimleyebilirsiniz. Migren, baş ağrısı rahatsızlıklarınız bu süreçte biraz sizi zorlayabilir.

BOĞA: Daha çok bilinçaltınız sizi zorlayacaktır.Yanlız kalıp bir yenilenme sürecine gireceksiniz. Yapacağınız meditasyonlar sizleri rahatlatabilir. Arkanızdan dönen işlerin ortaya çıkabileceği bir süreç olabilir. Aynı zamanda bağımlılıklarınız varsa bunları bırakmak adına kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER :Arkadaşlarınız, sosyal gruplar içerisindeki durumunuzda değişiklik olabileceği gibi, yeni bir gruba dahil olabilir, sorunlu olduğunuz arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Yeni iş birlikleri gündeminize gelebilir, kazancınızı arttırmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ :İş hayatınızda uzun süredir adım atmadığınız konularda artık harekete geçebilirsiniz. Yöneticileriniz ile sorunlarınız ile yüzleşebilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Ama her halükarda kariyerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Yaptığınız işte daha farkedilebilir bir hale gelebilirsiniz.

ASLAN:Akademik çalışmaları olanlar güzel sonuçlar alabilirken, yeni eğitimlerde gündeme gelebilir. Hukuksal konular ile alakalı başlangıçlar yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işi olanların beklenmedik güzel gelişmeleri yeni projeleri, yeni girişimleri olabilir. Atacağınız adımlar olumlu sonuçlanabilir.

BAŞAK : Partnerinizin gelirindeki olumlu durumlar yüzünüzü güldürebilir. Almak istediğiniz kredi varsa adım atabilirsiniz. Aynı zamanda almakta sorun yaşadığınız miras, nafaka gibi konularda hukuksal girişimlerde bulunabilir, olumlu gelişmeler alabilirsiniz.

TERAZİ :Evlilik ve ortaklığınız varsa burada işler biraz karışabilir. Ani kararlar almaya çok açık bir süreçtesiniz. Fevri kararlar alıp evliliğinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Ancak uzun zamandır sorunlarınızı halletmek istiyor adım atamıyor iseniz bu güzel bir fırsat olabilir. Yapıcı adımlarınız ile evliliğinizi şifalandırabilirsiniz.Ayrıca yeni ortalıklarda gündeme gelebilir.

AKREP:Çalışma hayatınızda görev ve sorumluluklarınız artabilir. İş değişikliği konularınız gündeme gelebilir. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca evcil hayvanlarınız var ise onların sağlık sorunları ile ilgilenebilir yada bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

YAY:Sizler için yeni bir aşk kapıda.. İlişkisi olanlar evlilik teklifi alabilir yada bu konu artık konuşulmaya başlanabilir. Çocuk sahibi olmak yada çocuğunuz ile alakalı güzel gelişmelerin olması için ideal bir zaman diyebiliriz.

OĞLAK:Ev almak, evinizi satmak yada evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız bu konulara odaklanabilirsiniz. Aile büyükleri ile sorunları olanlar yapıcı adımlar ile bunları halledebilir. Aile büyükleriniz ile alakalı sorumluluklarınızın artacağı bir döneme girebilirsiniz.

KOVA :Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile iletişiminizin artacağı, onların hayatlarında meydana gelecek güzel gelişmeler ile alakalı gündemleriniz olabilir. Kısa iş seyahati, mesleki seminer veya eğitimlere katılabilirsiniz. Araç alımı, bakımı gibi konulara odaklanabilir, ticaret yapıyorsanız yeni iş anlaşmaları yapıp iş hayatınızın hareketleneceği bir sürece girebilirsiniz.

BALIK: Girişimlerinizde maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak acele karar vermeye, kandırılmalara, dolandırılmalara dikkat etmelisiniz. Beklediğiniz maaş artışı yada alacaklarınız bu dönemde gelebilir. Kendiniz için yaptığınız harcamalarda da artış meydana gelebilir.

Mirastroloji/Lütfiye

Demiş Atilla İlhan!

Oysa bazen yepyeni bir sayfa açıp,yeniden başlaman gerekir!
Sert kırılmalar insanı değiştirir!
Derler ya insan ya çok öğrenirse ya da çok kırılırsa değişir!
Kırgınlıklarınıza sahip çıkın çünkü kalbiniz kırılabiliyorsa insansınız siz!
Bazılarının kırılmak için bir kalbi yok...
Yok...
Koç Yeniayı gümbür gümbür!
Israrla bencil olanları tokatlarken ben diyemeyenler de neden önce ben demeleri gerektiğini anlamak zorunda kalacaklar!!!
Sen kendine sahip çıkmazsan kim çıkar ki?

Mine Ölmez

bazen bir resim, bazen bir kelime bizi anlara götürür
İçi beni yakar günleri olur insanın hayatında

Her şey ters gider bazen, rüzgar ters eser,

Hep yanında olduğun arkadaşların gider, seni hiç bırakmayacağım diyenler gider, yıllardır emek verdiğiniz şeyler gider

bazılarımız İçimizden kamuran Akkor’dan ‘ateşlere attın beni’ çalarken, dışarıya ‘kanatlarım var ruhumda’ şarkısını söyler,

bazılarımız acısını daha çok gösterir

tepkimiz ne olursa olsun, en çok o zamanlarda büyür, en çok o zamanlarda güçleniriz

Hepimizin bir ‘incinmişsin’i vardır yani

Böyle zamanlarda öğrenir insan her şerde bir hayır olduğunu

O an anlamaz tabi, sadece Acısı geçsin ister...

‘Hayal kırıklığı’ söylemesi ne kolay...

Sonra bir gün geri dönüp baktığımızda ‘iyi ki olmuş’

‘iyi ki bu yol değişmiş’ deriz

Bu konuyla ilgili duyduğum en güzel söz

steve jobs’ın şu sözleri;

‘İleriye bakarken noktaları birleştiremezsiniz; sadece geriye bakarken noktaları birleştirebilirsiniz. Bu yüzden noktaların bir şekilde geleceğinizde birleşeceğine güvenmelisiniz. Ne olursa olsun bir şeylere güvenmek zorundasınız’’

haritalarımız bizim yol göstericilerimiz
Bir yeni ay var, sert bir yeni ay, bazen ‘bazı şeyler bitmeli ki yeni bir şeyler başlasın’ diyebilmek lazım..

Yeni ve güzel olana açın kendinizi, biten ne kadar sert olursa olsun
Başlayan bir o kadar güzel olacak

Gülser Çelik

Etkisini hissetmeye başladığımız 12 Nisan'da gerçekleşecek yeniay tertemiz, enerjik, belki de biraz sert başlangıçlara sebep olacak

Hızlı adımlar atmak isteyeceğimiz, dürüstlüğün kazanacağı, motivasyonu düşük olanların eleneceği bir dönem diyebilirim

İlişkiler anlamında yeni başlangıçlar olabilir. Cesaret daha hissedilir olabilir.

Girişim, yatırım gibi konularda da bazı burçlar oldukça şanslı

Baştan başlamak, tertemiz bir sayfa açmak isteyenler içinse tam zamanı

Yeniayın hepimize istediğimiz konularda cesaret vermesi dileğiyle

Astroartemis

Yeniay’ın etkisinin hissedileceği 15 gün boyunca neler deneyimleyeceğimize bakalım:

Bir şeylere başlamak, yeni girişimler yapmak, hareket etmek, yeni kararlar almak isteyeceğiz. Ancak biraz zorlanacağımız, engellerle karşılaşacağımız, mücadele etmek zorunda kalacağımız bir dönem.
Hızlı, aceleci, atik, cesur, agresif, kavgacı, inatçı davranışlar söz konusu olabilir.
Ev, semt, şehir, ülke değişimleri, göçler yaşanabilir.
Sınırlarımızı zorlayacak işlerin altına girmemeye, büyük sözler vermemeye dikkat edelim.
Hızdan, sabırsızlıktan, acelecilikten, dürtüsel davranışlardan, telaştan, gereksiz inatlaşmalardan ve tartışmalardan, ani öfke patlamalarından, tehlikeli ve riskli her yerden, her şeyden uzak duralım.

Baş, saçlar, kafatası, beyin, yüz, yanaklar, çiğneme kasları, gözler, böbrek üstü bezleri, epifiz bezi, kaslar ve solunum yolları ile ilgili sorunlarla karşılaşabiliriz. Baş ağrıları, migren atakları, kas ağrıları, depresyon vakaları artabilir. Yanıklara, darbelere, kesiklere, kas zorlanmalarına, özellikle baş bölgesi yaralanmalarına, kazalara dikkat edelim.

İnci Didem İnal

Yükselen Koç Sevgili koçlar sizler kisisel alanlarinizda bu yeniaydan etkileniyorsunuz yani fiziksel olarak kendinizi harekete geçmek icin güclü, cesur hissedebilirsiniz.Bazı koç burclari yeni egitimlere baslayabilir ya da egitim vermeye karar verebilir, iletisiminiz artabilir,sosyal medyada daha aktir olabilirsiniz, ayrıca seyahat gündemleriniz olabilir, bazi koc burclari ise para konusunda degerlendirmeler, yatirimlar icin cesaret bulabilirler.Konu tamamen kendinizsiniz tam da sevdiginiz gibi Bilincaltınızda bazı karmasalar yasayabilirsiniz bu donemde konulara yaklasiminiz daha gercekci olmali.

Yükselen Boğa
Sevgili Boğalar bu dönemde ice cekilmek isteyebilirsiniz, psikolojik anlamda yorulmus hissedebilirsiniz.Ayrica gizli düsmanliklarla karsilasabilirsiniz, sosyal cevrenizden arkadaslarinizdan dolayi hayal kirikliklari, kandırıldığınızı hissedeceginiz olaylar yasayabilirsiniz, fakat kendinizi kapatip soyutlamak icin degil bu durumu meditasyon, enerji calismalari,kisisel gelisim alanlarına yonlendirirseniz cok daha guzel etkiler alabilirsiniz, bilincaltinizdaki agresyon degil uyanış enerjisi ortaya çıkmalıSağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz, belki bazı boğalar icin hastane ile ilgili gündemler olabilir.

Yükselen İkizler Sevgili yükselen ikizler sizler farkli yeni cevrelere girebilir, sosyal cevrenizde degisiklikler yasayabilirsiniz.İletisiminiz artabilir, ask hayatiniz, sosyal cevre baglantilariniz ile hareketlenebilir, teknoloji ile cok isiniz olabilir.Bu yeniayda dikkat etmeniz gereken konu ise kariyer hayatinizda bazı göremediğiniz, hayal kirikligina ugrayabileceginiz konular.İs yerinizde tedbirli olmali hata yapabilecek pozisyonlarda ise tekrar degerlendirme yapmalisiniz.

Yükselen Yengeç
Sizler kariyer evinizde bu yeniayi yasiyorsunuz sevgili yengeçler.Yeni bir is baslangici, is hayatinizda terfi, is degisikligi sizler icin olasi konular. Bu anlamda daha cesur oldugunuzu hissedebilir yenilik yapmak icin harekete gecebilirsiniz.Yatirimlariniz konusunda da kazanclariniz artabilir esin gelirleri ile ilgili olumlu gelismeler olabilir.Dikkat etmeniz gereken konular ise hukuksal süreçler, davalar ya da yabancilarla ilgili konular, bu konularda hayal kirikliklari yasayabilir, kandırılabilirsiniz.

Yükselen Aslan
Sevgili aslanlar sizler etkiyi 9. Evinizden yani yabancilarla ilgili konular, uzun seyahatler, yeni hukuksal surekler belki de uzun zamandir beklediginiz sonuclanmalar yasayabilirsiniz.Yeni bir egitim alma karari, dil ogrenme, yeni kütürler daha fazla dikkatinizi secebilir.Bu dönemde imza atmanız gereken konular var ise sorumluluk aldiginiz surece olumlu gorunen etkiler var.Dikkatli olmaniz gereken konu bankalar, gecmis odemeler, vergiler maddi anlamda unuttugunuz konular karsiniza cikabilir, yatirimlariniz konusunda ya da beklediginiz bir miras konusunda hayal kirikliklari yasayabilir, maddi konularda kandirilabilir, dolandirilabilirsiniz.

Yükselen Başak
Sizler parasal konularda, esin gelirleri konusunda, nafaka, miras konularinda yeni gundemler yasayabilir, yeni bir kredi cekme ihtiyaci icerisinde olabilirsiniz sevgili basaklar.Yaptiginiz bu hamleler olumlu olarak gorulse de imza atarken dikkatli olmaniz gereken bir donem icerisindesiniz ozellikle ortaklik var ise.Sağlıkla ilgili kucuk bir operasyon gecirebilirsiniz fakat korkmaniz gereken bir konu degil.İliskilerde, evlilikte hayal kirikliklari yasayabileceginiz ve kandirildiginizi hissedebileceginiz bir donem yani sizden saklanan gizlenen konular aciga cikabilir.

Yükselen TeraziSizler ortakliklar, yeni sozlesmeler, imzalar ile ilgili konularda cesurca yeni baslangiclar icin girisimlerde bulunabilirsiniz sevgili teraziler.Evlilik konusunda da iliskinizi bir üst boyuta taşımak icin adım atabilirsiniz ya da iliskiniz yok ise ciddi bir iliskiye baslamak icin yeni tanismalar yasayabilirsiniz.Sağlık konusunda zehirlenmelere, ilac kullaniminda tarih konusuna, günlük rutinlerinizdeki bagımliliklariniza dikkat etmeniz gereken bir dönem icerisindesiniz.İs hayatinizda altinizda calisanlar ile ilgili bazi problemler yasayabilir,kandırılabilir, hayal kirikligina ugrayabilirsiniz.

Yükselen Akrep
Sevgili Akrepler sizler etkiyi sağlık ve hizmetler evinizde alıyorsunuz bu yeniayda.Rutinlerinizde degisiklikler yapmak isteyebilir, yeni bir beslenme programi yapabilir, diyete baslayabilir,saglıklı yasam icin harekete gecebilirsiniz.Kariyer alanlarinizda ise degisiklikler yasayabilir, yeni bir ise baslayabilirsiniz, bir de evcil hayvan sahiplenme karari alabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken konular ise arkadas cevreniz ile ilgili hayal kirikliklari, aşk hayatinizda bilmediginiz konularin ortaya çıkması.Ayrica cocuklarinizla ilgili bazi problemler, önünü görememe bu konuda derin düsüncelerle karsi karsiya kalabilirsiniz

Yükselen YayYeniay aşk evinizde gerceklesiyor yani yeni bir iliskiye baslayabilirsiniz sevgili yaylar.İliskisi olanlar icin ise yeni bir hobi edinme, şans oyunlarından,spekülatif yatirimlardan para kazanma gibi etkiler ortaya cikabilir.Bir bebek haberi bekliyorsaniz belki de tam zamanidir.Ev alim satimi, ev tadilati ile ilgili konularda kandirilmamamaya dikkat etmeniz gerekir bir de aileniz ile ilgili bazi bilmediginiz gercekler ortaya cikabilir, aile üyeleriyle ilgili hayal kirikligina ugrayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak
Sizler aile ve köklerinizle ilgili etkiler aliyorsunuz sevgili oglaklar.Yeni bir yere tasinma, ev alma, evde tadilat,aileden gelen maddi konularda,yeni bir aile kurma konusunda destekleniyorsunuz ve bu konularda cesurca hareket edebileceginiz bir donem icerisindesiniz.İs degisikligi yapabilir, evden calismaya baslayabilirsiniz.İletisiminizde dikkatli olmalisiniz, dalginlikla kurulan iletisimlerde sonradan pismanlik yasayabilirsiniz, trafikte kazalara ve kardeslerle , yakin cevrenizle ilgili konularda dikkatli olmalisiniz bu noktalarda hayal kirikliklari yasayabilirsiniz.

Yükselen KovaSevgili kovalar yeniay sizin iletisim, seyahatler, kardesler alanınızda olusuyor.İletisiminiz artabilir, seyahate cikabilir ya da yeni bir egitime baslamak isteyebilirsiniz.Yeni bir araba almak isteyebilir yada mevcut aracinizi degistirmek icin cesurca karar verebilirsiniz, ticari konularda destekleneceginiz bir dönem.
Maddi anlamda kendi gelirlerinizle ilgili muhasebe yapmaniz gerekebilir eger kredi gibi gundemleriniz var ise bu donemde biraz beklemenizi ve suan maddi anlamda yeni kararlar almamanizi oneririm.

Yükselen Balık
Sizler etkiyi maddi kaynaklarla ilgili alanlarda aliyorsunuz bu yeniayda gelirleriniz artiyor, yeni maddi yatirimlar yapabilir, yeni bir is kurabilir, kazanclarinizi arttirma konusunda harekete gecebilirsiniz.Balık burclari olarak sizler olaylardan cok cabuk etkilenebiliyorsunuz bu yeniayda da bazen hayal kirikligina ugramis gibi hissedebilir, melankolik olabilir ve pes etmek isteyebilirsiniz fakat fiziksel anlamda kendinize, sağlığınıza dikkat etmeli ve alkol tuketiminize ilac kullanımınıza sınır koymalisiniz.Yeniayın size destek veren enerjisine odaklanmak enerjiyi olumlu calistiracaktir.

Aysun İşler

14 Nisan yeni ayı için kollektife çektiğimiz kartlar biten sonlanan ilişkilerde değişerek dönüşerek tekrar barışma enerjisine girildiğini gösteriyor. Bazen dönüşmek için küle dönmek lazım. Küllerinden yeniden doğan İlişkilerde ise eski hesaplaşmalar yapılmadan arınarak başlamak lazım. Buna hazırsanız kapı çalınmak üzere

14 Nisan yeni ayı için kollektife çektiğimiz ZENTAROT bize AN da kalmamız gerektiğini zihnimizi susturup sorgulamayı bırakıp AN'nin enerjisinden kalmamızı kadersel bir değişimin eşiğinde olduğumuzu ve geçmişin hayaletlerini geride bırakarak hayal kurmamızı, hayal kurarken kendimizi sınırlandırmamız gerektiğini ve yaşayacağımız aydınlanma ile dönüşümümüzü kucaklamamız gerektiğini vurguluyor

Yükselen Koç: Başrol, benlik bilinci ve ilişkiler, kişisel kararlar
Yükselen Boga: Bilinçaltı, dönüşüm, yeni sayfalar için bazi sayfaları kapatmak, içe dönüş, şifa
Yükselen Ikizler: Arkadaşlar, çevreler, yeni baglantilar, dilekler ve hedefler
Yükselen Yengec: kariyer, güç, zirve, statü, iş, evlilik ile ilgili gelişmeler, patronlar, yaşam hedefi
Yükselen Aslan: Yeni sayfalar, yeni pencereler, yeni bilgiler, egitim, yurtdisi, yolculuk, ruhsal yucelme, büyük resmi görmek
Yükselen Başak: Borçlar, krediler, para yönetimi, bilinçaltı, krizleri çözümlemek, derin meseleler, korkularla yüzleşmek ve özgürleşme
Yükselen Terazi: Eş dost, partneri ortaklik, düşmanları alt etmek, ilişki ihtimalleri
Yükselen Akrep: Angaryalar, sağlık kontrolleri, yeni bir rutin, egzersiz, beslenme değişikliği, halledilmesi gereken işler, evcil dostlar
Yükselen Yay: Aşk titreşimi, keyifli hisler, neşe kahkaha, gençlik enerjisi, çocuklarla ilgili gelişmeler, flört ve dostluk, yaratici hobiler
Yükselen Oğlak: Ev, yuva, aidiyet hissi, aile büyükleri, iç dünya, taşınmak, restorasyon
Yükselen Kova: iletişim, zihinsel ilhamlar, yolculuk, yakın çevre, kardes ve kuzenlerden haberler
Yükselen Balik: Para, değerler, konfor için para harcamak, öz değer, öz saygı, güven meseleleri, sınırları korumak

Kahvesek

Akıllar biraz karışık, duygusal anlamda baskı hissediyoruz. Yapmak istediğimiz pek çok şey aklımızda birbiri ardına sıralanırken bir taraftan korkular elimizi kolumuzu bağlıyor.
Belirsiz gelecekten dolayı hem kendimizi sağlama almak hem de isteklerimizi gerçekleştirmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

Evet, yeni bir şeylere başlamak için Yeni Ay dönemleri çok uygundur ama yoğun ateş elementi başlattığımız işin devamını getirmekte güçlük çekeceğimize dikkat çekiyor. O nedenle eğer yeni bir başlangıç yapacaksak acele etmeden, adımları sağlam atmakta fayda var.

Kelimelerimiz sertleşebilir, bize engel düşüncelere şiddetle tepki verebiliriz. Önümüzdeki günler yeni yasakları da gündemimize taşıyabilir...

Eğer sabırlı davranır ve acele kararlar almadan harekete geçersek 27 Nisan'da gerçekleşecek dolunaya kadar isteklerinin gerçekleştiğine şahit olacağız..

Şafağın sana söyleyecek sırları var, uykuya geri dönme.
Gerçekten istediğin şeyi sormalısın, uykuya geri dönme.
İki dünyanın birbirine dokunduğu kapının eşiğinden insanlar girip çıkıyor,
Kapı dönüyor ve açılıyor, sakın uykuya geri dönme.

– Mevlânâ Celaleddin-i Rûmî

12 Nisan sabahı Koç burcunun 22. Derecesinde Yeniay gerçekleşecek. Koç burcu kendine değerle yakından ilgilidir. Bu değeri de başka insanlara ihtiyaç duymadan önce kendi kendine oluşturur ve kendi sınırlarını çok iyi bilir. Kendi arzularının ve tutkularının farkındadır. Ne istediğini, kendini neyin mutlu ettiğini çok iyi bilir. Koç burcu ve 1.evi kuvvetli olan insanlar kendi değerinin başka insanlar ya da başka sebepler nedeniyle düşmesine izin vermez. Her zaman yazdığım ve söylediğim gibi bir burç karşıt burcu olmadan var olamaz. Kişinin kendine ne kadar değer verdiğini de Koç burcunun karşıt burcu Terazi gösterir. Bazı insanlar ‘’şu kişiye çok değer verdim ama o benim değerimi bilmedi’’ ‘’şu kadar param olsaydı insanlar beni daha değerli görürdü’’ en çok da ‘’Bundan sonra herkese hakettiği değeri vereceğim. Çünkü onlar benim değerimi bilmiyor vs’’tarzında şeyler söylerler. Bunun altında yatan sebep ise kişinin kendi değerinin ölçüsünü diğer insanlara ya da sahip olduğu şeylere bağlamasından dolayı o an hissettiği değersizlik duygusunun dışa yansımasıdır. Kendimize şu soruyu sormalıyız: Ben kendimi ne kadar değerli hissediyorum da insanlardan bana değer vermesini bekliyorum? Eğer kendimizi değersiz hissediyorsak karşımızdaki insanlardan gelecek şey de değersizliktir. Kişi kendinden bilir işi hesabı, kendi içimizde olan ama kabul edemediğimiz şeyleri hep karşı taraftan bekleriz. İşte size Koç ve Terazi’nin amansız çatışması.. Bu çatışma da kendini genellikle ikili ilişkilerde gösterir.

Koç Yeniayı, Venüs ve Güneş’i de yanına alarak bize şu mesajı veriyor.
’ Senin değerin milyonlarca sperm arasından bu dünyaya gelip varolmandır. Sadece varolduğun için bile değerlisin. ‘

Terazi dolunayında kendi değerimizle ilgili diğer insanlardan gelen geri bildirimleri gördük. Koç yeniayında ise bu değeri artık kendi normlarımıza oturtma zamanıdır. Koç gibi kendi değerimizi bilirsek etrafımızdaki insanlara da onların ne kadar değerli olduklarını öğretebiliriz. Neticede Koç burcu Terazi olmadan kendini her zaman yarım hissedecektir. Artık bu Koç Yeniayı ile birlikte bahar da kendini müjdeliyor. Koç burcunu anlamak için bahar enerjisini iyi gözlemleyin. Doğanın nasıl canlandığını farkedin.

Çiçekler açıyor, doğa yemyeşile dönmeye başladı. Koç enerjisi sağına soluna bakmadan etrafına yayılıyor ve içimizi ısıtıyor. Özellikle pandemiden dolayı üzerimizde bir ağırlık ve değersizlik hissi oluştu. Ölüm korkusuyla ve eve kapatılarak yaşamayı unuttuk. Koç Yeniay’ının bize cesaret ve korkusuzluğun da ne olduğunu hatırlatacak umudundayım. Uzun zamandır yapmaya cesaret edemediğiniz şeyler varsa hemen işe koyulun. Varolduğumuzu hissedelim. İlk başta kendimizden başka güvenecek kimsemiz olmadığını anlayalım. Kendimize güvenir, kendimizi seversek başka insanlardan da aynı şeyi göreceğimizi bilelim. Bunu anladığımızda kimseden değer görmüyorsak bile zaten bunu kafamıza takmayız. Artık harekete geçme zamanı... Madem ki varolduk madem ki yaşıyoruz artık kendimiz için birşeyler yapmalıyız. Hayat cesurlar içindir.

Astrolog Hakan TEKDEMİR

Yükselene göre okumanızı tavsiye ederim

KOÇ BURCU: Hayatlarının genelini etkileyecek yeni başlangıçlar, şanslar gelebilir. Belirsiz durumlar ortadan kalkabilir. Ani şekilde gelişen buluşmalar, organizasyonlar, seyahatler olabilir. İkili ilişkilerde güzel gelişmeler olabilir. Daha özgüvenli olabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalara dikkat.

BOĞA BURCU: Sonuçlanmayan konulara daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Maddi konularda şans sizden yana. Aceleci davranmayın derim. Farkındalığınızın arttığı bir dönem. Ancak gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir, arkanızdan dönen dolapları öğrenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Sosyal çevrenizle gerginlikler olabilir. Ancak ekip çalışması yapıyorsanız yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Organizasyonlar yapabilir ya da organizasyonlara katılabilirsiniz. Planlarınızı gerçekleştirirken şans sizden yana.

YENGEÇ BURCU: İş hayatınızda hareketli bir dönem. Tesadüf gibi gelişen fırsatlar olabilir. Eğer olaylara inatçı yaklaşırsanız bu dönem sizi zorlayabilir. Ancak bu dönem dedikodunuz yapılabilir, arkanızdan oyunlar oynanabilir aman dikkat.

ASLAN BURCU: Eğitime başlayabilir ya da uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Borç, kredi gibi konulara dikkat edin iyice düşünün derim. Hukuki anlaşmalar yapabilirsiniz. Yabancı kültürden insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni fırsatlar gelebilir. Sosyal medyada aktif bir dönem olabilir.

BAŞAK BURCU: Maddi açıdan elde edemediğiniz kazanç varsa bu dönem o gelebilir. Ya da kredi başvurusu yaptıysanız onaylanabilir. Beklediğiniz miras varsa gelebilir. Ancak bu dönem ani hareketlerden kaçının derim. Kariyerle ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Gerginliklerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

TERAZİ BURCU: Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Hayatınızda biri yoksa ciddi bir ilişki karşınıza çıkabilir varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Almak istediğiniz kararlar netleşir. Ortaklık konularında başlangıçlar olabilir.

AKREP BURCU: Yeni bir işe ya da diyet gibi sağlıklı beslenme konularına yönelebilirsiniz. Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Ek gelirler elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlık konularında beklenmedik gelişmeler olabilir.

YAY BURCU: Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Tutkulu ilişkiye başlayabilirsiniz en ciddisinden. Var olan ilişkilerde ciddi adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınız artar. Evliyseniz çocuk haberi alabilir ya da doğuma yakınsanız doğum yapabilirsiniz. Başlamak istediğiniz hobi varsa bu dönem şahane.

OĞLAK BURCU: Ev tadilatı ya da taşınma durumları olabilir. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Aileden ayrılma durumu olabilir. Anne ve baba ile ilgili gündemler olabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin derim.

KOVA BURCU: Kısa seyahatler, kardeş, kuzen konuları gündeminizde olabilir. İletişim şekliniz değişebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Eğitime başlamak istiyorsanız tam zamanı. Yeni fikirler aklınıza gelip başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız bir dönem.

BALIK BURCU: Yeni bir şey almak ya da yeni gelirler elde etmek için güzel zaman. Ancak yanılgılara dikkat. İş yerinizde çalışmalarınız ödüllendirilebilir. Ancak bu dönem sevdiklerinizi ihmal etmeyin derim. Ev alma satma durumları olabilir. Arkadaş çevrenizde zorlanmalar olabilir. Karar alırken acele etmeyin derim.

Karma astrolog Ecem

#Koç hayatınıza yeni ve taze bir şeye başlamak için ciddi derecede güçlü bir enerji getiriyor.Keriyer yolunuzu değiştirmek için önemli adımlar atabilirsiniz
#Boğa ruhsal anlamda yenilenme etkisi ve iletişimde başarı sizinle birlikte olacak.İçsel anlamda sorunlu günlerden geçiyorsanız yeni başlangıçlar yapabilirsiniz
#İkizler hayaller istekler sizinle olacak yeni başlangıçlar için yeni adımlar atacaksınız
#Yengeç Kariyer hayatınızda daha olumlu hale gelecek ve ummadığınız bir gelişme maddi anlamda sizi rahatlatacak
#Aslan Günlük hayatın sıradanlığından kurtulup derin bir nefes alacaksınız.Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz
#Başak aşk anlamında çeşitli şanslar sunarken hayat size maddi anlamda sorunlara karşı çok dikkatli olmalısınız.Ödemelerde zorlanmalar olabilir
#Terazi Yeni anlaşma sözleşmeler olabilir evliliklerde sorunları aşmak için yeni bir yolculuğa çıkılabilir
#Akrep Ertelediğiniz günlük rutinlerinize yeniden kavuşuyorsunuz.Sıkı çalışacağınız bir projeye başlama ihtimaliniz çok yüksek günlük rutinler değişiyor
#Yay Yeni bir aşk var sizin için yada yeni bir bebek zamanı evliler için ama kumar oynamayın hayatla disiplinli ve aklı başında davranın satürn'ün acıması yok size karşı unutmayın
#Oğlak Yeni bir ev alabilirsiniz,yeni bir eve taşınabilirsiniz yeni bir işe imza atabilirsiniz hayat size yeni güzellikler sunacak 28 gün boyunca
#Kova Yeni bir başlangıç iletişim dönüşüm döneminde olacaksınız bu iletişimi doğru kurun gelenekçi yapıya aykırı hareket edenleri zorlayacak bir yeni ay seçimleriniz gelenekçiyse yeni bir başlangıç zamanı diyor göküyüz
#Balık Para konularında ilerleme sizi ya bir üst noktaya taşıyacak yada çok derinden yaralayacak geçmişte seçimlerinize göre ya kazanacaksın ya kaybedeceksin

Astrolog Rosa

Yükselen Koç:
Kendini son derece aktif, canlı ve heyecanlı hissedeceğin, uzun zamandır başlatmak için doğru zamanı beklediğin projeler için harekete geçeceğin bir on beş gün seni bekliyor. Hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, bilinçaltının karanlık dehlizlerinden yükselen “acaba”lara ve “ya başaramazsam” korkularına kulak asmamalı, kendinden şüphenin yolundan kaldırılması gereken ilk taş olduğunu unutmamalısın. Sağlık konusunda ekstra dikkatli olmalı, trafikte hız yapmamaya, dikkat dağınıklıklarına ve gerginlik içeren ortamlardan uzak durmaya önem vermelisin. Sosyal ortamlardan gelecek yardımlar, ani verilen bir kararla kısa mesafe yolculuklar, bir grup faaliyeti sırasında oluşacak beyin fırtınası sayesinde gelişecek yepyeni projeler, kariyer ortamındaki güçlü birinden gelecek zorlayıcılığın bir itici güce dönüşmesi, kardeşler ya da kardeş kadar yakın arkadaşlarla ilgili mücadele gerektiren bir takım olaylar, senin için bu Yeniay’ın gündem belirleyen konuları olacak gibi görünüyor. İşleri yoluna koyarken öfke ve çatışma enerjisinde olmamaya dikkat etmeli, bu harika ve destekleyici yeni başlangıçlar döneminde kendine yepyeni bir sayfa açarken, bunun kimsenin kalbini kırmadan, sakince ve bencillik tuzağına düşmeden açılmış, tertemiz bir sayfa olmasına özen göstermelisin. Sevgiler ve kolaylıklar…

Yükselen Boğa: Uzun zamandır içinde biriktirdiğin endişeler, kırgınlıklar, hayal kırıklıkları ile yüzleşmek ve affedilmesi gerekeni affetmek için uygun zamanlar. Artık sana hiçbir fayda sağlamadığı gibi bilinçaltına yük bindirmekten başka işe yaramayan ıvır zıvırdan kurtulmak için kendini şifalandırman gerek. 20 Nisan itibariyle Güneş Boğa’ya geçtiğinde senin için de önemli bir harekete geçme zamanı başlayacak. Ancak bu vakte kadar bilinçaltındaki bahar temizliğini yapmalı, yeni bir döngü için hazır ve arınmış olmalısın. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, bu temizliğin öfke ile halı altına süpürülerek yapılmış üstünkörü bir temizlik değil, gerçekten derinlemesine hijyen sağlayan bir temizlik olması. Başarısızlıkların ve kayıpların sorumluluğunu başkalarına yıkarak değil, objektif bir şekilde kendi payına düşeni üstlenerek, kızgınlıkla kararlar verip gemileri yakarak değil, empati ile kendini karşındakinin de yerine koyarak, bir günah keçisi bulma arayışıyla değil, karşındakini bu davranışta bulunmaya iten koşulların hazırlanmasındaki rolünü gözlemleyip, farklı şekilde davransaydın neler olabileceğine de bakarak...Eğer bu temizliği doğru bir biçimde yaparsan, kirli pencerelerin ardında kaldığı için uzun zamandır göremediğin yepyeni fikirler ve bakış açıları ile karşılaşabilirsin, ki bunlar uzun vadede yepyeni bir sen oluştururken çok işine yarayacaktır. Ve bu yeni sen’in oluşabilmesi için eskisinden iyice bıkman ve onu terk etme arzusu geliştirmen gerektiğinden ötürü, bir süre kendini beğenmeme, güzel bulmama gibi baskılar hissedebilirsin. Bunlar geçici, sakın kapılma. Unutma ki; Hala hoş bir havan var ne güzel adın…
Kariyer hayatında artan sorumluluklarla birlikte ileriye dönük, kalıcı maddi kazançların da kapıları aralanabilir önümüzdeki günlerde. Zaten para harcamayı hiç sevmezmişsin gibi bu dönemde ekstra harcama arzusu da gelişebilir fakat. Harcadığında gözümüz yok ama bugünlerde yapacağın lüzumsuz israfın, ileriki günlerde seni zora sokacak bir fatura destesi olarak önüne dizilebileceğini ve seni zora sokabileceğini de unutma. Güçlü kişilerin baskısı altında kendini zayıf ve güvensiz hissetme eğiliminde olabilirsin önümüzdeki hafta. Hukuki işlerle ve eğitimle ilgili konularda işbirliği içinde olduğun kişilerden gelecek zorbalıklara karşı uyanık olmalısın. Sosyal çevrendeki bazı kişilerle alacak verecek konularında ters düşebilirsin. Böyle bir durumda öfkeli ayaklarınla yerlere basmamaya dikkat etmelisin. Zira o bilinçaltını daha yeni sildik bak

Yükselen İkizler: Kariyer hayatındaki belirsizlikler, sisli puslu ortamlar, aradığını bulamama, beklediğine kavuşamama hali sinirlerini epey bozmuş durumda. Patlamaya hazır bomba gibisin bir süredir. Hiçbir şey gelişmiyor, bir adım bile ilerlemiyor gibi görünse de, arka planda düzen tıkır tıkır işlemekte. Sosyal çevreden gelecek yepyeni fikirler, yardımlar, yeni projeler, girişimler yolda. Gelecekle ilgili planlarını gerçekleştirememe korkusu bazı girişimlerde çekimser kalmana sebep olabilir. Sana kendini güvende hissettiren ilişkileri kaybetme endişesi ile doğru bildiğini yapmaktan geri kalıyor olabilirsin. Ya da bir takım ekonomik avantajları terk etmek zor geldiği için bildiğin sulardan ayrılmamayı seçiyor olabilirsin. Hangi sebepten olursa olsun, korkuların karşısında Koç Yeniayı’nın cesaret veren enerjisinden faydalanmalı ve akışın seni olman gereken yere götüreceğine itimat etmelisin. Zira 1. evinden geçmekte olan Kuzey Ay Düğümü, hayatında her ne oluyorsa, bunun zamanı gelmiş bir kadersel dönüşümden sebep gerçekleştiğine işaret etmekte. Bir süredir bürokratik engellere takılan hukuki ya da eğitimle, veya seyahatlerle, yahut yabancı ülkelerle ilgili işlerin varsa, bunları çözmek için daha önce nasıl aklına gelmediğine hayret ettiğin çözümler geliştirebilirsin. Önümüzdeki on- on beş gün boyunca sosyal çevreden her türlü sorununu çözme konusunda destekler ve yardımlar yağacak. Bunları almaya açık ve farkında olman önemli. Öfke kontrolü bu süreçte çok dikkat etmen gereken bir konu. Ani çıkışlar, dedikodu, imalı sözler başına iş açabilir. Yıkıcı olmamaya özen göster ve fırsatlara karşı uyanık ol.

Yükselen Yengeç:
Koç Yeniay’ını Kariyer alanında ağırlayacak olan yükselen Yengeç için burada güçlü bir yeniden yapılanma zamanı başlıyor. Belki uzun zamandır memnun olmadığın işini, kariyerini hatta hizmet ettiğin sektörü sorgulayıp duruyorsun. Belki bir terfi ya da zam beklentisi içindesin ve hak ettiğini alamadığını düşünüyorsun. Şimdi bu konularla ilgili harekete geçmek, başvuruda bulunmak, talep etmek, girişim yapmak için doğru zaman. Gün geriye çekilip işi oluruna bırakma günü değil. Kendi payına düşen aksiyonu başlatmalı, cesaretle hedeflerinin peşinden gitmeye hazır olmalısın. İlk başta yine de belirsizlikler ortama hakim ve hiçbir şey ilerlemiyor gibi görünebilir. Ama görünüşe aldanma ve kararlı duruşundan ödün verme. Cesaret gerektiren kalkışmaların altında genellikle sarpa saran işler, zorlayan koşullar, tehditkar ve sinir bozan insanlar vardır. Bunları edilgenliğinin sorumluları olarak görüp kurban psikolojisine bürünmek yerine, seni yeni bir yol çizmeye mecbur bırakan teşvikçiler olarak görmeye çalış. Bir süredir baklenmedik masrafların kapını çalmasıyla boğuşuyor olsan da, aynı anda küçük küçük desteklerin de imdadına koştuğunu görüyorsan, bu durumu takdir etmeyi unutma

Yükselen Aslan:
Aklın fikrin uzaklarda, seyahatlerde, gezmelerde. Sürekli planlar yapıp malum koşullar sebebiyle ertelemek zorunda kalıyorsun. Koç Yeniay’ının bütün desteğini alsan da, bu şartlar altında seni nasıl tatile gönderebiliriz inan ben de bilmiyorum. Ama sen gene de planını yap, hiç değilse hobi olarak. Yurtdışı işlerin, ortakların, bağlantıların, beklediğin haberler, yapılacak anlaşmalar, hukuki işler, eğitimler gibi konularla ilgili başlangıçlara rahatlıkla start verebilirsin. Sosyal çevrenden insanlara karşı biraz daha sakin ve hoşgörülü olmalısın. Zira bu alandan gelecek ortaklık teklifleri, hatta ileriye dönük güzel gelişmeler gösterebilecek ikili ilişkiler kazanman mümkün. Yani sevgili yükselen Aslan, belki de uzaklara gidememende vardır bir hayır, olaya bir de bu açıdan bak. Bir süredir beklediğin ama belirsizlik içinde olan krediler, miraslar, borçlarla ilgili konular varsa bu ara bunlarla ilgili gelişmeler görebilirsin. Bu dönemi kesinlikle bir veya birden fazla konuda eğitim almak, kendini geliştirmek, yeni ilgi ve merak alanları oluşturmak için kullanabilirsin. Bu hem sana çok iyi gelecek hem yeni ortamlarda, yeni insanlarla tanışman ve işbirliği içinde olman konusunda sana kapılar açacak, hem de farklı bakış açıları geliştirerek olayları yeni bir gözle görmene yardım edecektir.

Yükselen Başak: Kariyer hayatında artan sorumluluklar yüzünden kendine vakit ayırmakta zorlandığın, onca işi bir güne nasıl sığdırdığına şaşırdığın ve geriye dönüp bakınca koca gün nasıl ve neyle geçti anlayamadığın tuhaf bir koşuşturmaca içinde olabilirsin. Ortaklı işlerin varsa buradaki belirsizlikler, iki ileri bir geri durumlar can sıkıyor olabilir. Aynı şekilde evlilik veya ikili ilişkiler konusunda da benzer hisler söz konusu. Günlük hayatın bu koşturmacası içinde sadece kendine değil, eşine ya da ilişkine de zaman ayırmakta zorlanıyor olman gayet mümkün. Aşk meşk konuları biraz sıkıntılı velhasıl. Borçların varsa bunları yeniden yapılandırmakla ilgili girişimlerde bulunabilirsin bu Yeniay’da. Miras konularında da harekete geçmek için uygun bir dönem. Kredi almak, bir süredir sırasını bekleyen ödemeleri yapmak, eşin parası ile ilgili gelişmeler, başkalarından gelen paralar önümüzdeki günlerde gündem olabilir. 20 Nisan’dan itibaren Güneş Boğa’ya geçtiğinde senin için de daha rahat nefes alabildiğin günler başlayacak. Az daha sabır.

Yükselen Terazi:
Yeniay’ı karşıt burcu Koç’ta selamlayan yükselen Terazi için gündem ilişkiler. Bir süredir çatışma halinde olduğun kişilerin yerine kendini koymak ve olayları bir de karşı tarafın gözünden değerlendirmek için güzel bir zaman. Yeni ilişki fırsatları yakalamak da mümkün, süregiden ilişkileri yeni bir aşamaya taşımak da. Seni artık beslemeyen ve içinde kendini huzursuz hissettiğin bir ilişki içindeysen de bu konuda nihai kararı vermek için güçlü bir itilim duyabilirsin. Bu dönemde başlattığın ilişkiler ve ortaklıklar, sağlam ve kalıcı, geleceği parlak birlikteliklere dönüşme potansiyeli taşıyor. Aile fertleri üzerinden gelecek ambargolar ya da hayattan aldığın zevki baltalayacak durumlar yaşayabilirsin. Aile ile eş ya da sevgili arasında sıkışma, ilişkiden sebep başını ağrıtacak figürlerin baskısına maruz kalma olasılığın da var. Ama bu tahriklerden çok daha güçlenmiş ve köklenmiş olarak çıkarak krizi fırsata çevirebileceğini de unutmamalısın. Hukuki konular ya da eğitimlerle ilgili meseleler, yurt dışı işler ve seyahatlerle ilgili bazı belirsizlikler ileriye dönük planlar yapmanı engelliyor ve günübirlik stratejiler içinde kendini güvensiz hissetmene sebep oluyor olabilir. 23 Nisan’dan sonra Mars’ın Yengeç’e geçişiyle birlikte mücadelen iş ve kariyer konularına kayacak. Ama gün aşk ve ilişkileri düzene koyma günüdür.

Yükselen Akrep:
Kardeşler ya da kardeş kadar yakın arkadaşlarla ilgili konular günlük rutinlerini biraz aksatabilir. Akrabalar, komşular gibi 3. şahısların baskısı biraz tadını kaçırabilir. Birlikte çalıştığın insanlarla, iş arkadaşlarınla, senin için çalışan kişilerle yeni bir iletişim dili geliştirmen mümkün. Ev alma, ev taşıma, evdeki tadilat tamirat işleri gibi konulara daha uzun vadeli faydalar sağlayan, pratik çözümler bulabilirsin. Sağlık konularında dikkatli olmalı, ihmal ettiğin kontroller varsa bunlara öncelik vermelisin. Kendine zaman ayırmak, daha iyi ve sağlıklı bir yaşam inşaa etmek için yeni rutinler ve yepyeni bir yaşam tarzı oluşturma yönünde adımlar atabilirsin. 15 Nisan’da Venüs ve 20 Nisan’da Güneş Boğa’ya geçtiğinde odağın ilişkilere kayacak ve Mars’ın 23 Nisan’da dost burcun Yengeç’teki seyahatine başlaması seni hareketlendirecek. 27 Nisan’da da burcunda ilişkiler temalı bir Dolunay deneyimleyeceksin ki bunu daha sonra konuşacağız.

Yükselen Yay: Yeni bir aşka yelken açmanın oldukça mümkün göründüğü bir Yeniay deneyimleyeceksin. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, bu yeni ilişkiyi eski moda yöntemler kullanarak, denenmiş ve başarıya ulaşamamış taktiklerden verim almayı bekleyerek ya da daha önceki ilişkilerindeki hataları tekrar ederek boşa harcamamak. Eski ilişkilerle yeniyi kıyaslamak da sana yardım etmeyecek. Her ilişkinin kendine münhasırlığını ve sana kattığı birikimlerle her yeni başlayan ilişkide biraz daha değişip dönüştüğünü fark etmelisin. Sütten ağzının yanmış olması, yoğurda üfleyen kişiyi gülünç olmaktan kurtarmaz zira. Eğer çocukların varsa onlarla ilgili yeni başlangıçlar, güzel gelişmeler de olası. Kendinde yeni yeni fark ettiğin bazı yetenekleri geliştirmek üzere adım atman, yaratıcılığını ortaya çıkarabileceğin konulara odaklanman için de destek alıyorsun. Para konularında biraz zorlanman, keyfinin kaçması, çok istediğin bir şeyler için yeterli maddi imkanı yaratamama ya da para konularında otoriteyi elinde bulunduran birinin sana kendini güçsüz ve baskılanmış hissettirmesi gibi olaylar yaşayabilirsin. Evde bazı tadilat masrafları çıkabilir ya da evliysen veya ciddi bir ilişki içindeysen buralarda biraz tartışmalı günler seni bekliyor olabilir. Eş, sevgili ve iş ortağı gibi kişilerle olan ilişkilerinde öfke kontrolünü elden bırakmamaya dikkat etmelisin.

Yükselen Oğlak:
Ev hayatıyla ilgili yeni bir sayfa açmak, taşınmak, ev alıp satmak, tadilat, tamirat, her türlü yenilenme için uygun zamanlar. Yaşam alanında yenilikler yapmak için güçlü destekler var. Aile bireyleri ile ilgili konular da gündemde. Belki aileden birinin yanına taşınması, ya da senin aile yanına taşınman, anne, baba ile ilgili konuların gündemi meşgul etmesi olası. Burada yaşanacak değişimler günlük rutinlerini de etkiliyor. Hem hız kazandırıyor hem de mücadele gerektiren temalar sunuyor. Bir yandan beklenmedik masraflar çıkarken bir yandan da ek bütçeler giriyor haneye. Bütün bu değişim ve yenilenme sırasında her şeye karışan, her konuda fikir beyan eden biri bazı şeyleri istediğin gibi şekillendirmene de engel olabilir. Tam gönlündeki gibi ya da tam zevkine göre bir tablo ortaya koyamıyor gibi hissedebilirsin. Nisan ayının ikinci yarısından itibaren odağın biraz daha aşk ve ilişkilere kayacak gibi görünüyor. Bugünler biraz yorucu ve koşturmacalı geçse de tadını çıkaracağın vakitler de uzakta sayılmaz yani..

Yükselen Kova:
Yakın yerlere seyahatler, şehir değişikliği, sakin bir balıkçı kasabasına yerleşip pötikareli masa örtüleri olan küçük bir cafe açmak gibi konularda yeni başlangıçlar yapmak için destekleniyorsun. Ayrıca imza bekleyen sözleşmeler, anlaşmalar varsa bunlarla ilgili harekete geçmek için de vakit bu vakittir. Bir süredir biraz kendini saldığın ve kilo aldığın doğrudur, Ama spora, diyete başlamak için de daha fazla beklememelisin. Zira Güneş Boğa’ya geçtikten sonra hep birlikte daha da iştahlı olacağımız bir sürece gireceğiz. Aşk konularında biraz hareket var gibi bu aralar ama sanki biraz mücadeleyi de beraberinde getiriyor. Zaten aşk yan gelip yatma yeri de değildir sonuçta. Bazı beklenmedik harcamalar canını sıkabilir önümüzdeki günlerde. Çocukların varsa eğer, çocuklar kaynaklı olabilir bu harcamalar. Bir de kafanda otorite figürü haline getirdiğin, bilinçaltında önemli yer etmiş güçlü bir kişi var mı, bak bakalım; zira kendine yön çizerken bu kişinin onayını ve beğenisini kazanmak uğruna kendi istek ve hayallerini hiçe sayıyor olduğunu fark edebilirsin. Belki de bu kişi senden bunları talep etmediği halde fazla verici bir tablo çiziyorsun ve bu durum seni gerçekte olduğun kişiden uzaklaştırıyor. Hatta belki de o kişi orada yok ve sen kendi kendine sınırlar koyup, düşmanlık ediyorsun. Bilemiyorum artık, sen bir bak bakalım...Sevgiler ve kolaylıklar

Yükselen Balık:
Yeniay para evine doğuyor. Yepyeni kazanç kapıları, gelir getirecek yeni işleri yeni projeler, maddi konularda tertemiz bir sayfa yükselen Balık için açılmayı bekliyor. Her ne kadar içsel olarak karmaşık ve baskı altında hissediyorsan da her türlü gelir getirecek projen için gökyüzü tarafından desteklendiğini bil. Ev ve aile ile ilgili konularda biraz mücadele gerektiren durumlar, aile içinde sürtüşmeler, ev ile ilgili birden bire çıkan masraflar gündeme gelebilir. Sosyal çevreden biri ya da birilerinin parasal kaynakların konusunda sana baskıcı davrandığına ya da önünü kesmeye çalıştığına şahit olabilirsin. Seni motive etmesini beklediğin kişilerin hevesini kırmaya çalıştığını hissedebilirsin. Takılma, yol uzun, önün açık; yürü...Uzun zamandır kurduğun hayallerin hayal olmaktan öteye geçememesinden şikayetçisin ama Mayıs ayının ortasından itibaren Jüpiter’in Ağustos’a kadar kalmak üzere Balık’a geçecek olması, sana da hayallerini gerçekleştirme yönünde fırsatlar getirecek. Nisan ayının ikinci yarısından sonra yakın mesafe seyahat planları yapabilir, imza bekleyen anlaşma ve sözleşmelerle ilgili harekete geçebilirsin. 23 Nisan’dan itibaren Mars’ın Yengeç’e geçmesiyle birlikte aşk hayatında odağını buraya kaydıran bir hareketlilik söz konusu olabilir.

Astrolojoke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…