hedefimiz büyük olsun ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi. Hayırlı uğurlu olsun.Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 70.7kg hedefim ramazana kadar 63 kg düşmek çok mu oldu bilemedim ama düşmeye çalışacağım
sabah sadece haşlanmış yumurta yedim işe geç kalıyordum apar topar çıktım
yok yok çok değil
bence güzel sonuçlar alıcaz inanıyorum
hedefimiz büyük olsun ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi. Hayırlı uğurlu olsun.
Ya birsey diyeceğim yumurta tok tutar derler ama bende aksine ne zaman yesem acıkıyorum :) Doğadanın dokuzlu çayı var duydun mu bilmiyorum ama ondan içmeni-içmenizi tavsiye ederim.
Evet canım. Akşam yeme işi bitince toplu yazılacak. Ama mesela öğle yemeği için fikir istersen sabah bunları bunları yedim öğlen ne yiyeyim diye fikir sorabilirsinTeşekkür ederim :)
Günlük ne yediklerimizi aksam mı yazacağız? Süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Haziran hedefini yazacağım canım ben yarışma bitince kaç kilo olmak istiyorsunGünaydın kızlar bu sabah tartıldım 70.7kg hedefim ramazana kadar 63 kg düşmek çok mu oldu bilemedim ama düşmeye çalışacağım
sabah sadece haşlanmış yumurta yedim işe geç kalıyordum apar topar çıktım
63e düşmek istiyorum hedefim o canımEvet canım. Akşam yeme işi bitince toplu yazılacak. Ama mesela öğle yemeği için fikir istersen sabah bunları bunları yedim öğlen ne yiyeyim diye fikir sorabilirsin
Haziran hedefini yazacağım canım ben yarışma bitince kaç kilo olmak istiyorsun
neee başladı mııı yarışma e tamam madem :) ben de bu akşamdan başlarım bildirime :)Olur canım. Biz yarın başlamay karar verdik. Sabah kilo ve hedef yazarak başlıyoruz inşallah
neee başladı mııı yarışma e tamam madem :) ben de bu akşamdan başlarım bildirime :)
Baslıyor muyuz canım ben cuma yaparız diye düşündüm :)
Ay off ben de kilo aldın sandımdı.Baslıyor muyuz canım ben cuma yaparız diye düşündüm :)
Sabah 52.8 hedef 49 olsun canım daha fazla zorlamayım :))
1.58 canımAy off ben de kilo aldın sandımdı.
Boyun kaç ki canım
O zaman E Evvab da gelsin :))Minik Duduklu Tencere gel burda kendi aramızda yarısma yapıyoruz takım olmadan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?