• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yaşındaki kız annesinin kararıyla öldürüldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
12 yaşındaki İngiliz kıza ötenazi yapıldı
İngiltere'de bir anne, kör olan engelli kızının çektiği acılara dayanamayarak açtığı ötenazi davasını kazandı. 12 yaşındaki kızın hayatına son verildi.
Sitene Ekle
12-yasindaki-ingiliz-kiza-otenazi-yapildi-4913232.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İngiltere, bir annenin vermek zorunda kaldığı en zor kararı konuşuyor. Charlotte Fitzmaurice'nin , 12 yıl önce dünyaya gelen kızı Nancy, doğar doğmaz menenjit geçirdi. Kör olan Nancy, yürüyemiyor, konuşamıyor, yemek yiyemiyor, günün büyük bölümünü acı içinde çığlık çığlığa geçiriyordu.
Kızının bu acılarına dayanamayan anne, Yüksek Mahkeme'ye kızının hayatına son verilmesi için izin davası açtı.

12 SENESİNİ HASTANEDE GEÇİRDİ
Nancy'nin 24 saat hastanede yaşadığını belirten 36 yaşındaki anne, "Doktorlar doğar doğmaz menenjit geçiren Nancy için "4 yaşına kadar yaşar" dediler. 12 sene hastanelerde kalarak Nancy'i bugüne kadar yaşattık. Morfin ve diğer güçlü Ağrı kesicilere bağışıklık kazandığı için acıları dinmiyordu. Beyninde sürekli sıvı birikiyordu. Mahkemenin 'kabul' kararından 14 gün sonra kızımın hayatına son verildi. Artık huzura kavuştu fakat ben kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.
milliyet

Kolay değil,hiç kolay değil..
Yıllarca yavrumun acı çekmesine tanık olsaydım sanırım bende aynı acı kararı verirdim.
Off çok zor..
Bir anne için ne zor bir durum.

Acı çekiyor olması bu karar vermesinde kilit nokta çoğumuz bebekken ağlayan çocuğumuzun

bizi çok mutsuz ve huzursuz ederken anneye hak verdim bence doğru karar

Allahım evlatlarımızla ımtıhan etmesin

• Beğen
Reactions: mbz
kolay değil kim bilir ne zorlukla aldi kadin bu kararı gene iyi dayanmis bilmiyorum hic kendimi o anne yerine kiyamiyorum çok üzücü :(

ben 18 sene 365 gun ewde ve hastane arasında mekık cozdum yok yoktu oğlumda aklı başindaydı ve yıyor konuşuyordu ama gezemıyordu ben 18 sene uğraştım yaşasaydı hala uğraşsaydım bence alhın verdığı canı alh alır kımse kolaya kacmasın ben oğlumu bu gun gomş gıbı ağlıyorum o benın herşeyımdı alhım benden cok sevdı acısıyokmuydu korkusu yokmuydu neler cektı neler alh kımsenın başna vermesın 365 gun solunum cıhazıla yatıyo onunla yıyıp ıcıyodu yaşamksa onun ıcın keşke yaşasa ane dıyerek ane benı bırakma

ben 18 sene 365 gun ewde ve hastane arasında mekık cozdum yok yoktu oğlumda aklı başindaydı ve yıyor konuşuyordu ama gezemıyordu ben 18 sene uğraştım yaşasaydı hala uğraşsaydım bence alhın verdığı canı alh alır kımse kolaya kacmasın ben oğlumu bu gun gomş gıbı ağlıyorum o benın herşeyımdı alhım benden cok sevdı acısıyokmuydu korkusu yokmuydu neler cektı neler alh kımsenın başna vermesın 365 gun solunum cıhazıla yatıyo onunla yıyıp ıcıyodu yaşamksa onun ıcın keşke yaşasa ane dıyerek ane benı bırakma

başın sağolsun canım, Allah sabır versin, çok üzüldüm, senin kadar kimse bilemez tabii, yaşayan bilir

• Beğen
Reactions: mbz
Allah muhafaza etsin evlat acısıyla sınamasın ama ben böyle bir durumda bırakamazdım..dini inanç gereği hemde o nefes alırken ona nasıl kıyarım..Kimsenin başına gelmesin inş

Herkesin bir sınavı var ve bu kadın o sınavı geçemedi sanırım. Allah kimseyi bu şekilde imtihan etmesin

çok zor bir karar olmalı yoksa hangi anne kuzusuna kıyabilir ki :(

Allah kimseye yaşatmasın inşallah .
Evet çok zor olmuştur ama annenin verdiği kararı tasvip etmiyorum .

Allah rahmet eylesin , bol sabırlar diliyorum size .

Yanlış anlamayın lütfen , telefondan mı kaynaklandı bilemiyorum ama Allah ın adı hep sesli harfler yutulmuş , kısaltılmış şekilde yazılmış . Keşke diğer kelimeler gibi dikkat etmiş olsaydınız .

malesef acisiz olmemis, 2 hafta boyunca susuz birakilarak oldurulmus.
o kadar acinin uzerine bir de susuzluk. olumun daha kolay yollari olmali :(

ben boyle bı aneyım alahın verdığıği canı alah alır
bızım hukmumuz yoktur ben canımı oğlumu cok ozledım napayımalahım oyle bı sınav verdıkı bana 18 sene sonra yıne ane edıyo benı hamıleyım veren alah verıyo almasınıda ermesınıde cok ıyı bılıyo bız neyız bu dunyada ne hıc bşi yok elımızde olsaydı evlatlarımızı toprağa koymazdık ve kapıları cekıp yatmak onsuz nefes almak alh kımseyı ewladıyla sınamasın

Back
X