Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz anlamıyorsunuz adamlar normalde gerçekten de 120 gram aldı düğün günü kayınvalidemle ufak bir gerginlik yaşadık saygısızlık etmedim ama. Kadın o kelepçeyi takmaktan vazgeçip düğünde kendi takti, o eksik 25 gram o anlıyor musunuz? Bu aptal yerine koymak değil mi? Düğünden vir gün sonra eşimle yabauna dururken yalnızca eşimi çağırıp altınların bir kısmına el koymak aptal yerine koymak saygı duymamak değil mi? Benim gözümde yok bunlar adamlar sadece sustuğum için saygısızlıklar yapıyorlar.
Susman büyük hata , bende benzer bisey yaşadım, altınları balayına giderken eş ailesine emanet bıraktık çünkü kasa ayarlayamamıştık, balayından dönünce alacaktık ve döndükten sonra kayinpederim siz kaybedersiniz ben saklarım dedi vermedi , ben açıkça kasaya koyacağım dedim ne gerek var dedi yine vermedi , eşim ise babasından çekiniyordu sürekli yalvar yakar beni durdurmaya çalıştı ama öyle bir kıyamet kopardım ki eşim altınları babasından almak için bir kaplana dönüşmek zorunda kaldı, o günden beri el üstünde tutuluyorum, kayınpederim beni sevmez mesafeliyiz ama artık çekiniyor benden , konuşurken laflarını seçerek konuşuyor , sustukça daha beter oluyor, iyi ki büyük olay çıkardım yoksa daha neler yaparlardı kimbilir , eşiniz aşırı hadsiz bu arada ...

Ben çıkarmadım, hiç de eşşek yerine konulmadım.
Hoş değil, fakat insanlar yapacaklarından vazgeçip azalttılar diye hesap soramam.
Ben o tarz insanlara bir daha saygı duyamam ve de görüşmem zaten , eşimin ailesi diye susup katlanmam, taviz tavizi getirir her zaman ...

Susman büyük hata , bende benzer bisey yaşadım, altınları balayına giderken eş ailesine emanet bıraktık çünkü kasa ayarlayamamıştık, balayından dönünce alacaktık ve döndükten sonra kayinpederim siz kaybedersiniz ben saklarım dedi vermedi , ben açıkça kasaya koyacağım dedim ne gerek var dedi yine vermedi , eşim ise babasından çekiniyordu sürekli yalvar yakar beni durdurmaya çalıştı ama öyle bir kıyamet kopardım ki eşim altınları babasından almak için bir kaplana dönüşmek zorunda kaldı, o günden beri el üstünde tutuluyorum, kayınpederim beni sevmez mesafeliyiz ama artık çekiniyor benden , konuşurken laflarını seçerek konuşuyor , sustukça daha beter oluyor, iyi ki büyük olay çıkardım yoksa daha neler yaparlardı kimbilir , eşiniz aşırı hadsiz bu arada ...
Eşimle boşanıyoruz zaten eşim de kabahatli ama babası da iğrenç bir insan aynı sizin kayınbabanız gibi. Hiç kimseye bir şey demek istemiyorum zaten bitti ama bir tek o adama yuvamı sen yıktın senin de kızların yuvalarında aynı şeyleri yaşasın da benim anamın babamın neler çektiğini daha iyi anlayın demek istiyorum. Ama buna bile gerek yok belki de. Lanet olsun hepsine üç kuruş ne beni zengin eder ne onları sanki terbiyesizler. Ama bu kurnazlıklarla müdahalelerle eşimin Pasifikleriyle yuvam yıkıldı Rabbim onları bildiği gibi yapsın. Hakkım varsa haram ediyorum hepsine, sırf annemin babamın gözyaşı için.

Eşimle boşanıyoruz zaten eşim de kabahatli ama babası da iğrenç bir insan aynı sizin kayınbabanız gibi. Hiç kimseye bir şey demek istemiyorum zaten bitti ama bir tek o adama yuvamı sen yıktın senin de kızların yuvalarında aynı şeyleri yaşasın da benim anamın babamın neler çektiğini daha iyi anlayın demek istiyorum. Ama buna bile gerek yok belki de. Lanet olsun hepsine üç kuruş ne beni zengin eder ne onları sanki terbiyesizler. Ama bu kurnazlıklarla müdahalelerle eşimin Pasifikleriyle yuvam yıkıldı Rabbim onları bildiği gibi yapsın. Hakkım varsa haram ediyorum hepsine, sırf annemin babamın gözyaşı için.
Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor buna inan , benim kayınpeder aşırı narsist ve bencil bir insan , dün bile eşimle bu konu hakkında konuşunca gözleri doldu onu üzmemek için sustum devam edemedim , çocukken herseyden mahrum etmiş , maddi manevi ( en çokta manevi ) şiddet uygulamış, daha neler neler ...

Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor buna inan , benim kayınpeder aşırı narsist ve bencil bir insan , dün bile eşimle bu konu hakkında konuşunca gözleri doldu onu üzmemek için sustum devam edemedim , çocukken herseyden mahrum etmiş , maddi manevi ( en çokta manevi ) şiddet uygulamış, daha neler neler ...
Benim yuvam yıkıldı, rabbim inşallah sizin mutlu yuvanızı hiç bozmasın refahınızı sıhhatinizi hep daim etsin. İki el birbirinin arkasında dağ gibi olunca geçmiş acılar da gelecek acılar da iğne acısı gibi kalır.

Benim yuvam yıkıldı, rabbim inşallah sizin mutlu yuvanızı hiç bozmasın refahınızı sıhhatinizi hep daim etsin. İki el birbirinin arkasında dağ gibi olunca geçmiş acılar da gelecek acılar da iğne acısı gibi kalır.
Yuvam yıkıldı diye kendinizi dramatize etmeyin lütfen, kendi içinizde acınızı anlıyorum ama inanın bu parazitlerden ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi , hayat daha yeni başlıyor önünüzde güzel günler var inşallah, boşanmak bir bitiş , bir son değil ki , sizi hakeden ve değer veren biri ile yeniden çiçek açarsınız inşallah, vefat eden kardeşiniz için çok üzgünüm, acınız hala çok taze , benim ailem de deprem bölgesindeydi, depremi bizzat yaşayanlardan biriyim , sizi çok iyi anladım, siz deprem sonrası sığınacak bir liman aramışsınız o yüzden de böyle kötü insanların ağına düşmüşsünüz, kurtulmaya bakın acilen, rabbim hayırlı bir kapı açsın size 🌸

Yuvam yıkıldı diye kendinizi dramatize etmeyin lütfen, kendi içinizde acınızı anlıyorum ama inanın bu parazitlerden ne kadar erken kurtulursunuz o kadar iyi , hayat yeni başlıyor önünüzde güzel günler var inşallah, boşanmak bir bitiş , bir son değil ki , sizi hakeden ve değer veren biri ile yeniden çiçek açarsınız inşallah, vefat eden kardeşiniz için çok üzgünüm, acımız hala çok taze , benim ailem de deprem bölgesindeydi, depremi bizzat yaşayanlardan biriyim , sizi çok iyi anladım, siz deprem sonrası sığınacak bir liman aramışsınız o yüzden de böyle kötü insanların ağına düşmüşsünüz, kurtulmaya bakın acilen, rabbim hayırlı bir kapı açsın size 🌸
Amin çok sağ olun desteğiniz için. Çok sağ olun. 🌸🌸

Kadının altınlarına el koyup bir de yalan söylemişler takılar ile ilgili, ne biçim yorumlar yapıyorsunuz yahu , ataerkil , kadını yok sayan saçma sapan bir zihniyete sahipsiniz , niye eş ailesine ve eşe tek bir kelam etmiyorsunuz, sizin yorumlarınız aşırı ataerkil , gelecekteki gelinlerinize Allah yardım etsin, kadının altınları alınmış hem de sorulmadan , danışmadan söylediğin şeye bak yaa , yazık...
Ya ne oluyor size muhalefet olup duruyorsunuz yorumlarıma engelleyin geçin beni.
Ben o cümlesine kadar hak verecektim kendisine.
Yok parada pulda gözüm yok şu bu dedi ki oladabilir o ayrı. Ama 7 demişlerdi 6 taktılar nedir dalga geçer gibi ciddiye alamadım yani kusura bakmayın da komik geldi.

Benim de düğünde kayınvalidem dediği ne Gr ne ayar tuttu.Altini satmaya gidince öğrendik.Ben bişey demedim.Umrumda da değil.Esim anne biziz dolandirmissin dedi, güldük geçti.Cok çok maddi ayrıntıya girmissiniz.Hepsini okuyamamakla birlikte ilk zmanalr bile size bunları hissettiren biriyle beraber olmayın.Hayat kısa.Siz de çalışan başarılı akıllı bir kadinsiniz belli ki

Ya ne oluyor size muhalefet olup duruyorsunuz yorumlarıma engelleyin geçin beni.
Ben o cümlesine kadar hak verecektim kendisine.
Yok parada pulda gözüm yok şu bu dedi ki oladabilir o ayrı. Ama 7 demişlerdi 6 taktılar nedir dalga geçer gibi ciddiye alamadım yani kusura bakmayın da komik geldi.
Ataerkil başka yorumlarınız da var , kaç defadır denk geliyorum, neden böylesiniz, en son yine altın konusunda neler neler yazmıştınız, kadınları küçümseyip erkekleri yücelten bir zihniyetiniz var ve bu beni aşırı rahatsız etti , siz de bir kadınsınız ve kadınların hakları konusunda bu denli vurdumduymaz ve de alaycı, ataerkil bir dille konuşmanız ne kadar da kötü, gelecekteki gelinleriniz çok şansız, ve ne yazık ki erkek annesisiniz...

Ataerkil başka yorumlarınız da var , kaç defadır denk geliyorum, neden böylesiniz, en son yine altın konusunda neler neler yazmıştınız, kadınları küçümseyip erkekleri yücelten bir zihniyetiniz var bu beni aşırı rahatsız etti , siz de bir kadınsınız ve kadınların hakları konusunda bu denli vurdumduymaz ve de alaycı, ataerkil bir dille konuşmanız ne kadar da kötü, gelecekteki gelinleriniz çok şansız, ve ne yazık ki erkek annesisiniz...
Ataerkil biri değilim tam tersiyim. Ama böyle her şeyin hesabını yapan kadınlar bana komik gelir.
Gelinlerime de üzülmeyin ya ben dünyayı gezerken oğlumla rahat rahat yaşayabilir. Allah benim gibi kaynana versin 😁

Ataerkil biri değilim tam tersiyim. Ama böyle her şeyin hesabını yapan kadınlar bana komik gelir.
Gelinlerime de üzülmeyin ya ben dünyayı gezerken oğlumla rahat rahat yaşayabilir. Allah benim gibi kaynana versin 😁
Hanımefendi 2 yıldır iliğime kemiğime kadar sömürdüler ben bana taktıkları altınlardan daha çok masraf yapmışımdır taktikları altınlar arabam değerinde bile değil ki altınlardan bir kuruş almayı bırakın kendime içinde kendi ayrıca birikimlerim de var oğullarına harcayacaktık onda bile yalan söylediler diyorum. Yoksa bana ne kaç gram takmışlar takmamışlar ben ailemden borç aldım onların oğlu için.

Hanımefendi 2 yıldır iliğime kemiğime kadar sömürdüler ben bana taktıkları altınlardan daha çok masraf yapmışımdır taktikları altınlar arabam değerinde bile değil ki altınlardan bir kuruş almayı bırakın kendime içinde kendi ayrıca birikimlerim de var oğullarına harcayacaktık onda bile yalan söylediler diyorum. Yoksa bana ne kaç gram takmışlar takmamışlar ben ailemden borç aldım onların oğlu için.
Ayrıca altınların bir kısmını da bana sormadan alıp götürdüler el koydular diyorum.

Ayrıca altınların bir kısmını da bana sormadan alıp götürdüler el koydular diyorum.
Ben eşimin borçlarını öderken borç batağında yüzerken biz kayınbabam kendi kaynanasının evine aşırı pahalı bir dolap yaptırdı bırakın altınlarımı geri vermeyi üstüne de bizden de para istedi

Umarım öyledir, zira modern ve kendi hayatını yaşayan kayınvalidelere ihtiyacımız var 🤭 geline kan kusturan , hicbiseyi layık görmeyen, oğluşum da oğluşum diye yırtınan yeterince ataerkil erkek ebeveylerimiz var zaten 😉

Umarım öyledir, zira modern ve kendi hayatını yaşayan kayınvalidelere ihtiyacımız var 🤭 geline kan kusturan , hicbiseyi layık görmeyen, oğluşum da oğluşum diye yırtınan yeterince ataerkil erkek ebeveylerimiz var zaten 😉
Kayınvalidem gerçekten her zaman oğlunu böyle sever Allah affetsin bana komik geliyor neden bilmiyorum ama 😅

Kayınvalidem gerçekten her zaman oğlunu böyle sever Allah affetsin bana komik geliyor neden bilmiyorum ama 😅
Ailesinden ayrışamamış bağımlı erkek evlat yetiştiren parazit anneleri bu şekildedir cnm , kaç kaç kaç...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X