• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru bir tespit 😅 neyse ki üç aya bırakın kocayı tamamen ülkeyi terk ediyorum 😃
Sadece bu ülkeden gitmen bile büyük kazanç, keşke ben de gidebilsem 🥲 Asalak kocanı Türkiye'deki yamyamlara bırak git 🤣 Anlasın ne kaybettiğini...

Çok doğru bir tespit 😅 neyse ki üç aya bırakın kocayı tamamen ülkeyi terk ediyorum 😃

Siz daha gitmediniz o zaman.
Buna ayrı sevindim. O vasıfsız orada iş bulabilsin diye bir de harcama yapacaktınız iyi ondan kurtulmuşsunuz en baştan.
Ardınıza bile bakmadan gidin davayı da açın avukatınız halletsin siz hiç yüz göz bile olmayın oralarda.

Şimdi siz zaten siz gidiyorsunuz eşinizi de alsaydınız dersiniz, vize süreçlerinden bir haber şekilde. Size diyecek hiçbir şeyim yok siz beni babam üzerinden vurmaya çalıştınız hiçbir şey bilmeden yok utanmıyor mu yok bilmem ne diye ya Rabbim bunun acısını sizden gani gani çıkarsın inşallah. Benim ailemin ne kadar her konuda yanında olduklarımı bir ailem bir Allah biliyor. Rabbim sizi de benim gibi büyük acılarla sınasın inşallah da bir insanın günahına girmek ne demek bilin.
Üyelik iptali yapmışsın gerçi ama merak etme ben pek öyle salak biri değilimdir başıma ettiğin beddualar gelmez. Sen yine git o iki işte çalıştırdığın babanın bi elini öp özür dile çünkü hak etmiyordu böyle bir şeyi. Bu arada meslek olarak bu vize işleriyle ilgilenmiyor olsam neyse de öyle bir yerden yazdın ki gerçekten çok komik oldu😅 bana işimi öğretiyor ya

En son beni engelleyecekti kendi gitmiş 🤧 neyse gene diyeyim o kocayı boşa kadına dümdüz sömürülüyorsun dedim diye galiba beni sevmedi neyse yanlız değilsin sıraya gir doğru söyleyeni kk da pek sevmezler çünkü 😁

Kayınvalidem ve kayınbabam sürekli beni sıkıştırıp yurtdışına gidin yurtdışına gidin diye baskılıyorlardı, sanki oğulları Harvard’ı kazandı da ben engel oldum. Daha önce sanki oğulları Amerikadaydı da ben getirdim önüne engel oldum gibi davrandılar. Şimdi gidiyorduk ben Almanya’da devlet üniversitesini burslu kazandım eşim onu bile beceremedi bütün altınları, arabamı ve kendi birikimimi eşim için kullanacaktık yalnızca. Altınlar düşünce satmak istemedik bir de söyledikleri gramdan çok çok altı geldi onlar öyle söylediği için biz planlarımızı ona göre ayarlamıştık, bu durumda ailem yardım etmeye başladı ama oğlanın tarafının hiçbir şey umurunda değil. Her zamanki gibi ellerini hiçbir şeye atmıyorlar.
Okursanız siz neden kendi birikiminizi eşinize harcayacaksınız ki sakın öyle hata yapmayın iptal istemişsiniz üyelik ama oh oğulları yurt dışından daha çok para gönderir bildiğin size yaslamışlar duygusal boşluğunuz da kardeşinize Allah rahmet eylesin kendi ailenize yük olmayın eşiniz için kendi ailesi veriyorsa versin ayrılmanız en mantıklısı da çünkü iletişim sevgi de gözükmüyor elinden telefon düşmüyorsa siz ev arkadaşı olmuşsunuz

Eşimin ailesiyle ilgili her şeyi tolere edebilirdim belki iyi bir eş olsaydı, maddiyatçı yazanlar olmuş bana ama ben bir ay çalışıyorum arkadaşlar bu ay yine maaşımın yarısından fazlası ona ve ailesine gitti ve ben bir kadınım. Artık sadece ekonomik olarak sömürüldüğümğ hissediyorum.
Ay tahammül edemedim sizin aklınız başında mı ya adama ayakkabı almak ailesine para göndermek ne 😦 ya adam paranız için sizle yurt dışında okuyup ya o size tekmeyi vurursa birde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X