Ben a kişisi olsam sana şans vermezdim
Hayırlısı diyeyim.
Haha işyerinin adını sihirli değnek koysaymış tam olurmuş bence...="fulya1234, post: 53301076, member: 212894"] Reklam İçerikli Mesaj
2 sene önce yeniden karsilasip konusmussunuz.Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?
İnsan önce kendi yaşamının koçu olmalı/olabilmeli... bence daha faydalı olur. Koçla pembe bulutlar üzerinde bir süre gidersin ama karakterin için kendin birşey yapamadıkça koç sürüsü gelse de nafile...Vazgeçetmediğin unutamadığın bir aşkın mi var sorunlar takıntılar hepsine bir son verdim ben bizler genel de geçmişten koymayı sorularımızı dan kurtulmayı başaramıyorum son 3 aydır bir yaşam koçu hanımla tanıştım isim hayallerim her seyim bir anda değişti acayip tavsiye ediyorum kadın bir muhteşem her şeyi sen anlatmadan her şeyi bilen kadın ben şok ben iptal denemelisiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?